- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.221
annenle aranizdaki sorunu inan bi turlu cozemedim.gecmis yazdiklarinida okudum.bana bi tekrar yaz.sana yardimci olurum.
yakışır açalım öyle bir topic bence kaynanaya nasıl davranılır hocamızda sueylül
Hoş geldin canım.Günaydın annişler...
Daha yeni kalktım, gece doğru dürüst uyuymayınca...
Çok açım kahvaltımı yapıp geleyim bari....
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr
bizde kahvaltımızı yapıp geliyoruz
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr
bizde kahvaltımızı yapıp geliyoruz
Hoş geldin canım.
Ooo tatilci gelmiş.
Dün gün boyu yuvarlandın sanırım, hiç uğramadın
:79o
oooo didemcim hoşgeldin
kızlar günaydınnn
kayananlar konusuyla pek alakalı diil ama ben bu sabah saat 4 gibi lavobaya kalktığımda biraz su bacaklarımdan aşağıya aktı gerçi idrarmıydı sumuydu anlamadım çünkü hemen kesildi bidahada gelmdi şimdi doktoru aradım devam ederse gel diyo ama ben çok endişeliyim her ıslaklıkta vc koşuyorum sizce ne yapmalıyım bu doktorun rahatlığınada sinir oluyorum bi çağır bak işte
hoşbuldum canımmmm nasılsın anneyle problemmi var
bacaklarından aktıysa istemsizce olduğu için idrar değildir o sudur canım ama inşallah devam etmez..bu haftalarda yavaş yavaş azlanlar oluyormuş..2 hafta daha dayansın.35. haftan yeni dolmuş henüz değilmi
evet canım yeni doldu ay nebiliyim banada su gibi geldi çünkü idararımı o kadar kaçırmam ama doktor hanım devam eredse gel diyo devam etse bende anlarım suyum olduğunu dimi ay sinir oldum şimdi inşş bişey olmaz
canm anladigim kadariyla annen rahat bi bayan.umreye gitmek istiyosa gitsin birak.eger senin solemenle gitmezse ilerde senin yuzunden gidemedim der.her lafta bunu sana bi hatirlatir.benm annemde kizim 2 yasindayken gitmisti.calisiyodum ve kizima annem bakiyodu.o zamanlar baya tartismistm annemle.kizkardesin bakacak demisti.oylede oldu.annme gitti umreye.sana kayinvaliden bakicak anladigim kadariyla.her ne kadar anneni yaninda istesende.annne gitmeye karar verdiyse zorla kimseye engel olma.annenle telefonda sen bolesin sen bole yaptin tarzinda konusmalarin olmasin.esinle annein evine git.yada ne bilim annnei evine davet et.karsilikli konus.annnein memnun olmadigin ve rahatsiz old.huylarini sole.beni sevmedigini onemsemedigini dusunuyorum de.esime ve esimin ailesine karsi mahcup oluyorum de.esim tarafin senin niye bana karsi ilgisiz oldugunu soleyip duruyo de.beni sahipsiz zannediyolar anne.kendimi cok yalniz hissediyorum de.ben dogumumda senden guc almak isterdim ama sen kararini verdiysen allah yolundaki bu vazifeni yap.sana engel olmak istemem de.sadece yanimda olup destek vermeni hayal etmistim de.annenle net konus ama.neye karar vercegini iyice ogren.hic bisiy icin zorlama annei.kahirlida konusma.gayetguzel dimdik dur karsisinda.mizmizci olma yani.eger umreye gideceksede gitsin.sonucta senin annen.iliskini kesemezsin hic bi zaman.giderse simdi gel anne bizde kal umreye gidesine kadar de.bunada yok derse hersseyi zamana birak.ustune gitme.kacan kovalanirya.onun seni aramasini bekle.sen ilk adimi attin.simdi anneden bekliyceksin.ama sen sabirli olursan annen seni mutlaka arar.teyzeni felanda arama.annene senden haber gitmesin yani.özetini vereyim cnm bugüne a kadar pek birşeyime karışmadı manevi olarak yanımda olmadı doğum zamanı da teyzem annanem ve kendi akrabalarıyla umreye gidiyor annemi de annanem e baksın diye götürüyor uyanık tabi .. dün aradım teyzemi annem mecbur kaldıgını soyluyor gelmese yerine biri bulanamazmıydı dedim bulunurdu dedi ben sadece teklif ettim o kabul etti dedi annem tercihini yapmıs bana annem daha kıymeyli dedi ama ara ara da arayıp beni merak ettiğini soyluyor ben se kin nefret doluyum görüşmek iştemediğimi souluyorum bir aydır ağladıgımı bildiği halde hiç bir yumusama olmadı ben gelme dedim diye de kızdığı için evim e gelmiyor üstelik erken doğum tehlikesi atlattım ve bir gün hastane de kaldım .. hastane de herkesin kendi annesi yanındaydı ben kolumda serum kayınvalidem le tuvalete gittim durdum ne kadar rahat edilebilirse artık..
Günaydın canım, hoş geldin.herkese gunaydnn hanımlar söle bi gecmşe goz attım valla szlerden korkulurbzde sutumuzu içtk geldiik
evet canım yeni doldu ay nebiliyim banada su gibi geldi çünkü idararımı o kadar kaçırmam ama doktor hanım devam eredse gel diyo devam etse bende anlarım suyum olduğunu dimi ay sinir oldum şimdi inşş bişey olmaz
Yakında burası cadı gelinler topiği olacak sanırım
Hiç sanmıyorum eşimin ailesi bize gelip gitmese onun için de benimle tartışır senin yüzünden gelmiyolar rahat ettiremiyorsun soğuk davranıyorsun der, ya zaten dedim ya beni k. valide k.pederle bi sorunum yok uzaktalar ama eşim sanki hala evli değil benimlede çok ilgileniyo ama sanki onlar daha baskınmış gibi geliyo ya ben onun eşiyim oldu ki kötü bi anıma denk geldi onlar hakkında olumsuz bişey söyledim hemen savunmaya geçiyo kavgaya varan şeyler çıkıyo bende kızıyorum şu anda babasının bu olaydan haberi bile yok ama biz evde huzursuzuz ne gerek var yani onlar için evinin huzurunu bozmayacanm bende esimle ilk zamanlr esimle ailesi yuzunden cok kavga ettik.hatta ayrilma noktasina geldk.benm esin evin tek erkek cocugu hele bi ablasi var sanki kendi cocugu gibi duskun esime.esimi kisakniyolardi.beni seviyo diyo.hazmedemiyolardi.bende cenm dusuk esime dirdir ediyodum.ve basliyodu kavga.onlarin ekmegine bal surmus oluyodum.sonra dusundum bu bole olmuycak.esimin ailesi ile arama mesafe koydum.zaten bi ablasi burda .digerleri turkiyede.burda olan ablasi ben mesafeli olunca bize gelemez oldular.esimede ailesi ile ilg.hic laf etmez oldum.ama gozlerimle ablsini sokuyodum resmen.eeeee her nekadar kardesinin evide olsa.rahat edemediler.simdi sende hic esinin ailesi ile ilg.yorum yapma.sessiz ol.evinede gelirselar yuz verme.soguk davran.kibar bi sekilde istemedigini belli et.vucut dilinle yani.bi sure sonra esin seni tutar.ailesini ikinci plana koyar.ama hic onalri esine kotuleme.iyileri oyna.
Maşallah canım senin eşin gibii değil herkes maalesef eşim her türlü anlayışı, fedakarlığı hep benden bekler ara tatilde mesela onların memlekete gittik sırf tartışma çıkmasın 40 yılda bir geliyoruz diye sürekli gülümseme ihtiyacı hissettim hamile halimle gece yarılarına kadar eşimin akrabalarını ziyaret ettim kazara sıkıldım eve gidelim desem o bile problem oldu öffff aman herkesin bi huyu var işte napıcağımı bilmiyorum annesi 34 gün önce bacağından ameliyat oldu sadece eşime kızgınlığımdan arayıp sormuyorum onları kendimce eşimi cezalandırıyorumcanım çok zor olmalı.zaten hassas dönemdeyiz bide bizden alayış bekliyorlar..dilimi ısırayım eşim beni çok savunur söylediklerimin değeri çok onun için.sağolsun Allah razı olsun hiç üzmez beni hamileliğim boyunca daha dikkat eder.hele lohusayken çok anlayışlıydı.
kayınvalideme çok sinir olmuştum bişey dememeişti ama ben sinir olmuştum işte.gideceği günden bir gece önce çok ağladım kötü davrandım çok surat astım diye birden merhametmi geldi içime neeşim sordu neyin var diye zorla söyletti
bende çok sert ve suratsız davrandım dedim.şimdide yaptığıma üzülüyorum dedim.
boşver hırpalama kendini..şuan sen en hassas dönemindesin,sen değil,millet sana karşı anlayışlı olmalı dediAllahım bozmasın,herkesinkiside böyle anlayışlı olsun inşallah
öyle ya herkeste bi sorun benim de bugün annemler gelecek ablam falan inşallah onlara birşey hissettirmeden bu günü atlatırızHaklısın tatlım biz ne dersek diyelim yaşadıklarını sen biliyorsun...Anlamıyorum yaa rahat bıraksınlar seni hamilesin işte görmüyorlar mıı..sinir oluyorum böyle insanlar zaten sen kendi derdindesin bir de onlar dert olmasınlar...benim eşimin annesi babası öldü bir üvey annesi var o da tabi kendi oğlu olmadığı için benimle daha iyi geöiniyor hatta öz annemden daha iyi davranıyor bana.Benim de sorunum annemle bir haftadır bana küs beni aramıyor ben aradım açmadı tel.ben de aramıyorum artık halbuki 4 kardeşten ona en yakın olan bendim bu halimle bile gidip evini ben temizlerdim sen yaşlısın yapma diye..takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum geceleri rüyama bile giriyor..herkeste bir sorun var işte.
yok güzelim bunlarda öyle değil ne iş olursa oğullarını alırlar burdan onlara gidince eşimden kayısı pide falan istiyorlar para meselesi olunca hiç sormuyolar bile ben de kızıyorum bu davranışlarına zaten görümcem evleniyo geçen gün emrivaki giibi demişler ki bi abisi bulaşık makinesi, diğer abisi de bilmem ne alacak çeyizine var mı böyle bişey ya ben eşek başıyım sanki bende çalışıyorum benim iznim olmadan nasıl alabilir biraz surat astım yanlarında bu defa diyolarki tabi isterseniz alırsınız senin de gönlünün olması lazım, ben de evet ya da hayır hiçbirşey demedimcanm bununda ustesinden soyle gelebilirsin.esinin ailesi size geldiginde deki onlara.kendi ailenden ornek ver.yada ne bilim at biseyler.bir eve misafir gidilirken o evin hanimi aranir musaitmi diye.biz abimi deilde yengemi arariz de.kibarca kocan atarfina bu sekilde laf sok.
yok canım ben onlara surat asarsam o da bana surat asarbenm evime benden habersiz kimse gelemz.esimde kabul etmez zaten.bence is sizde bitiyor kizlar.hic guleryuz gostremeyin.esim artik ailesini bile gormek istemiyo.ben ne dersem onu yapiyor.esinize iyi olun.ailesi tarafina eger evinizde istemiyuposaniz bunu net olarak onlara belli edin.ikramda felan bulunmayin.suratinizi asin.
bir yilim gitti bu konular yuzunden.mantikli dusuncek olursak bi erkege surekli ailesini kotulersek esimiz bizden sogur.esimiz bize surekli ailemizi kotulrse istemiyorum aileni derse bizimde hosumuza gitmez.esmize huzur vericez.cene yapmiycaz.ama 3.sahislara yapaacz yapacamizi.nasil ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?