2011 Nisan Anneleri

Günaydın annişler...

Daha yeni kalktım, gece doğru dürüst uyuymayınca...
Çok açım kahvaltımı yapıp geleyim bari....

kızlar doğum yapanlar kısmında ah şu kaynanalar diye bir başlık var..orayı okudukça bazen şükrediyorum..hamilelik lohusalık neler çektirmişler..oraya girer bol bol yazarız doğumdan sonra artık

annenle aranizdaki sorunu inan bi turlu cozemedim.gecmis yazdiklarinida okudum.bana bi tekrar yaz.sana yardimci olurum.

özetini vereyim cnm bugüne a kadar pek birşeyime karışmadı manevi olarak yanımda olmadı doğum zamanı da teyzem annanem ve kendi akrabalarıyla umreye gidiyor annemi de annanem e baksın diye götürüyor uyanık tabi .. dün aradım teyzemi annem mecbur kaldıgını soyluyor gelmese yerine biri bulanamazmıydı dedim bulunurdu dedi ben sadece teklif ettim o kabul etti dedi annem tercihini yapmıs bana annem daha kıymeyli dedi ama ara ara da arayıp beni merak ettiğini soyluyor ben se kin nefret doluyum görüşmek iştemediğimi souluyorum bir aydır ağladıgımı bildiği halde hiç bir yumusama olmadı ben gelme dedim diye de kızdığı için evim e gelmiyor üstelik erken doğum tehlikesi atlattım ve bir gün hastane de kaldım .. hastane de herkesin kendi annesi yanındaydı ben kolumda serum kayınvalidem le tuvalete gittim durdum ne kadar rahat edilebilirse artık..

kızlar günaydınnn

kayananlar konusuyla pek alakalı diil ama ben bu sabah saat 4 gibi lavobaya kalktığımda biraz su bacaklarımdan aşağıya aktı gerçi idrarmıydı sumuydu anlamadım çünkü hemen kesildi bidahada gelmdi şimdi doktoru aradım devam ederse gel diyo ama ben çok endişeliyim her ıslaklıkta vc koşuyorum sizce ne yapmalıyım bu doktorun rahatlığınada sinir oluyorum bi çağır bak işte

bacaklarından aktıysa istemsizce olduğu için idrar değildir o sudur canım ama inşallah devam etmez..bu haftalarda yavaş yavaş azlanlar oluyormuş..2 hafta daha dayansın.35. haftan yeni dolmuş henüz değilmi

bacaklarından aktıysa istemsizce olduğu için idrar değildir o sudur canım ama inşallah devam etmez..bu haftalarda yavaş yavaş azlanlar oluyormuş..2 hafta daha dayansın.35. haftan yeni dolmuş henüz değilmi

evet canım yeni doldu ay nebiliyim banada su gibi geldi çünkü idararımı o kadar kaçırmam ama doktor hanım devam eredse gel diyo devam etse bende anlarım suyum olduğunu dimi ay sinir oldum şimdi inşş bişey olmaz

bişey olmaz canım inşallah.
akıntı ve su ayırt edilebilir..akıntıda çok fazla oluyor ama su daha farklı olur gibime geliyor..

canm anladigim kadariyla annen rahat bi bayan.umreye gitmek istiyosa gitsin birak.eger senin solemenle gitmezse ilerde senin yuzunden gidemedim der.her lafta bunu sana bi hatirlatir.benm annemde kizim 2 yasindayken gitmisti.calisiyodum ve kizima annem bakiyodu.o zamanlar baya tartismistm annemle.kizkardesin bakacak demisti.oylede oldu.annme gitti umreye.sana kayinvaliden bakicak anladigim kadariyla.her ne kadar anneni yaninda istesende.annne gitmeye karar verdiyse zorla kimseye engel olma.annenle telefonda sen bolesin sen bole yaptin tarzinda konusmalarin olmasin.esinle annein evine git.yada ne bilim annnei evine davet et.karsilikli konus.annnein memnun olmadigin ve rahatsiz old.huylarini sole.beni sevmedigini onemsemedigini dusunuyorum de.esime ve esimin ailesine karsi mahcup oluyorum de.esim tarafin senin niye bana karsi ilgisiz oldugunu soleyip duruyo de.beni sahipsiz zannediyolar anne.kendimi cok yalniz hissediyorum de.ben dogumumda senden guc almak isterdim ama sen kararini verdiysen allah yolundaki bu vazifeni yap.sana engel olmak istemem de.sadece yanimda olup destek vermeni hayal etmistim de.annenle net konus ama.neye karar vercegini iyice ogren.hic bisiy icin zorlama annei.kahirlida konusma.gayetguzel dimdik dur karsisinda.mizmizci olma yani.eger umreye gideceksede gitsin.sonucta senin annen.iliskini kesemezsin hic bi zaman.giderse simdi gel anne bizde kal umreye gidesine kadar de.bunada yok derse hersseyi zamana birak.ustune gitme.kacan kovalanirya.onun seni aramasini bekle.sen ilk adimi attin.simdi anneden bekliyceksin.ama sen sabirli olursan annen seni mutlaka arar.teyzeni felanda arama.annene senden haber gitmesin yani.

herkese gunaydnn hanımlar söle bi gecmşe goz attım valla szlerden korkulur bzde sutumuzu içtk geldiik
Günaydın canım, hoş geldin.

Bence telaşlı olmaması daha iyi.
O zaman sen de daha çok panik olurdun.
Devam etmezse de olağan bir durum demek ki.

günaydın hanımlar sueylül taktiğin çok faklı geldi akıl akıldan üstünmüş bende hamileliğim boyunca annengil hiç eksik var mı diye sormuyorlar diye eşimin başının etini yiyordum ama çok zoruma gidiyor napıyım birde yavrum kuzum diye aramıyorlarmı iyice ifrit oluyorum ama sen çok haklısın şimdi bende bundan sonra bu taktiği deniycem ne diye eşime söylüyorum değilmi kaynanam arayınca ona söylüyüm daha mantıklı sağol ya eşi de diyor babam soruyor bana eksik var mı diye bendeyok diyorum diyor bende diyorum bana niye sormuyor eksiğimiz varken niye yalan söylüyorsundiyorum parası yok ne yapsın diyor

Hiç sanmıyorum eşimin ailesi bize gelip gitmese onun için de benimle tartışır senin yüzünden gelmiyolar rahat ettiremiyorsun soğuk davranıyorsun der, ya zaten dedim ya beni k. valide k.pederle bi sorunum yok uzaktalar ama eşim sanki hala evli değil benimlede çok ilgileniyo ama sanki onlar daha baskınmış gibi geliyo ya ben onun eşiyim oldu ki kötü bi anıma denk geldi onlar hakkında olumsuz bişey söyledim hemen savunmaya geçiyo kavgaya varan şeyler çıkıyo bende kızıyorum şu anda babasının bu olaydan haberi bile yok ama biz evde huzursuzuz ne gerek var yani onlar için evinin huzurunu bozmaya
Maşallah canım senin eşin gibii değil herkes maalesef eşim her türlü anlayışı, fedakarlığı hep benden bekler ara tatilde mesela onların memlekete gittik sırf tartışma çıkmasın 40 yılda bir geliyoruz diye sürekli gülümseme ihtiyacı hissettim hamile halimle gece yarılarına kadar eşimin akrabalarını ziyaret ettim kazara sıkıldım eve gidelim desem o bile problem oldu öffff aman herkesin bi huyu var işte napıcağımı bilmiyorum annesi 34 gün önce bacağından ameliyat oldu sadece eşime kızgınlığımdan arayıp sormuyorum onları kendimce eşimi cezalandırıyorum
öyle ya herkeste bi sorun benim de bugün annemler gelecek ablam falan inşallah onlara birşey hissettirmeden bu günü atlatırız
yok güzelim bunlarda öyle değil ne iş olursa oğullarını alırlar burdan onlara gidince eşimden kayısı pide falan istiyorlar para meselesi olunca hiç sormuyolar bile ben de kızıyorum bu davranışlarına zaten görümcem evleniyo geçen gün emrivaki giibi demişler ki bi abisi bulaşık makinesi, diğer abisi de bilmem ne alacak çeyizine var mı böyle bişey ya ben eşek başıyım sanki bende çalışıyorum benim iznim olmadan nasıl alabilir biraz surat astım yanlarında bu defa diyolarki tabi isterseniz alırsınız senin de gönlünün olması lazım, ben de evet ya da hayır hiçbirşey demedim
yok canım ben onlara surat asarsam o da bana surat asar

bu konuda haklısın dilimi tutabilsem hiçççç onların meselelerine girmesem sanırım iyi olacak ama dayanamıyorum işte vbazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…