2011 Nisan Anneleri

canım bu konuda çok hassas davranıp normal abdestsizken bile yere ayak basmayan çocuğa bakmayan,emzirmeyenler var..böyle bebeklerin ilerde veli olduklarını manevi yönlerinin çok kuvvetli olduğunu duydum.
bende gusülsüz asla emzirmedim.ne bileyim düşümdüm içim hiç rahat etmedi.o an ağlasa bile eşim baktı 5 dk da aldım çıktım banyodan öyle emzirdim.

selam kızlar ay çarsdan geldm nefes nefese kaldım ya hemn karnm sertleşyr yuruyunce 10 dakkalık yolu 1 saatte gelyrm :95: başladı hamlelğn zorlukları :86:

kızlar merhaba hepinizeee 11 gündür temizlikle uğraşmaktan doğru düzgün giremedim geçmişi 2 saatte ancak okurum sanırımm

bensadece süpürüp siliyorum,banyo wc yıkıyorum,2 haftada bir ütü o kadar..
ama camlar kapılar,halı ve koltuklar acaip gözüme batmaya başladı sinir oluyorum iyice.temizlik şirketi alacağım eve ama nerdeyse 1aydan fazla süre sonra..o zaman kadar naparım hiç bilmiyorum valla(

Bu konuda açıkçası tam bilgim yok, yorum yapmak da ne kadar doğru bilemiyorum ama bizim dinimiz kolaylık dini. O nedenle gusül abdesti olmadan emzirilmez konusu ile ilgili çok net bir Hadis-i Şerif ya da belli bir alimin fikri olmadan "asla" demek abartı geliyor bana. Düşünüldüğünde avaz avaz ağlayan bir bebek olduğunda dinimizin "hayır o ağlasın sen abdestini al" diye hüküm verdiğinden çok emin değilim. Gerşekten güvenili kaynaklardan araştırmak lazım.
Canım çok geçmiş olsun. Yaşamadım ama anlatanlar hep çok zor olduğunu ve acı verdiği söylüyorlar.
Hamilelikte de sık karşılaşılan bir şeymiş sanırım.
Allah acil şifalar versin.
selam kızlar.hayırlı cumalar herkese nsılsınız
Hayırlı cumalar canım. Nasılsın?
selam kızlar ay çarsdan geldm nefes nefese kaldım ya hemn karnm sertleşyr yuruyunce 10 dakkalık yolu 1 saatte gelyrm :95: başladı hamlelğn zorlukları :86:

Merhaba canım. Çarşı pazar gezmek iyice zor olmaya başladı artık.

geçmiş olsun canım kendine dikkat et
rapor alan kızlar birşey soracağım.

raporunuzun aslı sizde mi kaldı yoksa hastanenize verdiniz o da ssk ya mı gönderecek??
ben çalıştığım kuruma verdim bi nüshası bende kaldı gerisi onlara kalıyormuş sgk ile yazışacaklarmış ben hala çalışıyorum kaldı 4 haftam
tesekkr ederm canm ..emzrme sutyeni ile korse aldm canımm

korseyi neden aldın canım doktormu söyledi sezeryan olacaksan dikkat et rahim içinde yapışmaya neden olıuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…