- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.341
günaydın hamiş annelerrrr ben artık hamiş değilim:))) bugün taburcu olcaz evimize gidiyozzz:))sizin bebişler ne alemde kıpırdıyorlarmı göbüşlerde benim kızımda kıpır kıpırdı...inş hepinizde sağlıcakla kurtulursunuz ....sizleri takip edeceğim fırsat buldukca...
evet topiği açan ilk bebeğide doğurdu ne ilginç demi....
rapor alan kızlar birşey soracağım.
raporunuzun aslı sizde mi kaldı yoksa hastanenize verdiniz o da ssk ya mı gönderecek??
bu arada biz dün dr. Daydık. Nst iyi çıktı çok şükür. Oğlum da haftasıyla uyumlu çıktı. Dr. Bol bol dinlen dedi.öyle çok yürüyüş yapan, çok spor yapan kolay doğurur gibi laflar hikaye kendini fazla yorma dedi.
bende kontrolden geldim ve de 32 hafta raporumu aldım bu arada bebeğim daha dönmedine zaman dönecek bu çocuk ya...genelde 37de dönermiş ama nedense doktor umutsuz gibi gıcık oldum
kızlar günaydınnn
kayananlar konusuyla pek alakalı diil ama ben bu sabah saat 4 gibi lavobaya kalktığımda biraz su bacaklarımdan aşağıya aktı gerçi idrarmıydı sumuydu anlamadım çünkü hemen kesildi bidahada gelmdi şimdi doktoru aradım devam ederse gel diyo ama ben çok endişeliyim her ıslaklıkta vc koşuyorum sizce ne yapmalıyım bu doktorun rahatlığınada sinir oluyorum bi çağır bak işte
merhaba kızlar bizden haberler çok kötü dün idrar yanması şikayetim vardı aslında 3gündür çekiyodum ama dün çok fenaydım sonra biranda belime şiddetli birağrı saplandı eşimi aradım geldi ama ben ortalığı yıkıyodum sancıdan inanamassınız okadar canım yanıyoduki hemen hastanye gittik doktorum muane etti ama bebekle alakalı bi durum yok dedi hemen idrar tahlili istedi ama ben hala hastanede basbas bağırıyorum doktor sonuçlara baktı dediki çok çok yoğun birşekilde kum döküyosun ve çok yoğun bakteri var dedi hemen bana serum taktılar iki tane iğne yaptılar ama banamısın demedi serum bitti ama doktorumun yapabileceği bunlarla kısıtlıydı ilaçlarımızı yazdı eve geldim gece saat 12ye kadar bağırdım acıdan 12den sonra az rahatladım ama 5dakikada bir wcye gitmekten uyuyamadım saat 6da uyumuşum şimdi daha iyiyim idraroınızda yanma varsa aman sakın ihmal etmeyin ben ihmal etmeseydim bu kadar belkide acı çekmezdi inş bu sıkıntılarımdan bebişte etkilenmemiştir.
bu arada biz dün dr. daydık. nst iyi çıktı çok şükür. oğlum da haftasıyla uyumlu çıktı. dr. bol bol dinlen dedi.öyle çok yürüyüş yapan, çok spor yapan kolay doğurur gibi laflar hikaye kendini fazla yorma dedi.
kızlar hamilelikte sır ağda yaptırmanın sakıncası yoktur demi?
selam kızlar nasılsınız?
Bu aralar evde işler bitmiyo fazla giremiyorum malesef.
Dün balkonumu hallettim yerleştirdim ama bütün gecede uyumadım.aslında fazlada bişi yapmadım çünkü annem temzilemişti bi önceki gün zaten.ben sadece kilim serdim bide oraya konucakları yerleştirdim o kadar.sabah 8 de uyuya kalmışım anca çok iş yapmış gibi yorgunluktan uyuyamadım.
Bugünde toz aldım süpürdüm tam siliyordum viledanın sopası kırıldı sinir oldum elimde bezle yerlerde eğilerek silmek zorunda kaldım yarım bırakamadım ama karnımda taş gibi oldu acayip kötü oldum uzandımda kendime geldim biraz.gerçi tam dalmıştım uyucaktım kaynanam kapıyı çaldı çarşıya çıkıyomuş bişi istiyomusun dedi sinir oluyorum böle olunca hep uyuduğum zamanı buluyolar kapıyı çalmak için.
Neyse akşamada oğluşumun dolabı kurulcak allahtan annem teyzem kuzenim gelicekler camları,dolabı silip yerleştircekler.valla iiki ailemle aynı şehirdeyiz yoksa kaynanamdanda görümcemdende hayır yok.zaten kaynanamın kendine hayrı yok aman benden uzak olsunlarda daha bişi istemem ben.
yok cnm ben hiç öle bişi duymadım arkadaşlarım hep yaptırdı.hatta haftaya bende gidicem yaptırıcam kendim yapamıyorum.
yok cnm ben hiç öle bişi duymadım arkadaşlarım hep yaptırdı.hatta haftaya bende gidicem yaptırıcam kendim yapamıyorum.
canım günün yaklaştı baya yorma kendini dikkat et
bende şimid yaptırayım bide doğuma yaptırırım inşallah diye düşünüyorum.mis gibi olayım şöyle.kollarım felan erkek kolu gibi oldu sankı.hiç alışkın değilim tuhafıma gidiyo
benimde yaptırmam lazım doğum için ne zaman gitsem acaba hazırlıksız yakalanmaktan cok korkuyorum
cnm adın soyadın ne? 2 haftadır listede adı ve nicki olmayanlar yazsın lyoksa silinecektir dedik..görmedinmi... belki o yüzden olabilir cnm.. bana msj at ad soyad eklim.. malum 10 tane kaçak kişi vardı...dikkatli olmalıyız... şahsi algılmakızlar beni face grubundan sildniz mi giremiorum gruba ulaşamıorum...
Bu konuda açıkçası tam bilgim yok, yorum yapmak da ne kadar doğru bilemiyorum ama bizim dinimiz kolaylık dini. O nedenle gusül abdesti olmadan emzirilmez konusu ile ilgili çok net bir Hadis-i Şerif ya da belli bir alimin fikri olmadan "asla" demek abartı geliyor bana. Düşünüldüğünde avaz avaz ağlayan bir bebek olduğunda dinimizin "hayır o ağlasın sen abdestini al" diye hüküm verdiğinden çok emin değilim. Gerşekten güvenili kaynaklardan araştırmak lazım.
Canım çok geçmiş olsun. Yaşamadım ama anlatanlar hep çok zor olduğunu ve acı verdiği söylüyorlar.
Hamilelikte de sık karşılaşılan bir şeymiş sanırım.
Allah acil şifalar versin.
Hayırlı cumalar canım. Nasılsın?
Merhaba canım. Çarşı pazar gezmek iyice zor olmaya başladı artık.
kızlar merhaba yine canlar sıkkın dertler çok anladığım kadarıyla...Allah sabır ve kolaylık versin cümlemize.
ben size başka birşey sorcam yeni bir konu başlatıyorum : Doğum sonrası lohusalıkta biliyoruz tamam yasaklar var ( kurana el sürmemek, namaz kılmamak, cinsel ilişkide bulunmamak vs.)
Peki şu konuda yorumlarınız nedir gusül abdesti yokken (ilişki sonrasında yani) bebek emzirilmez hatta yüzüne bile bakılmazmış. Bu bir hurafe mi yoksa dini açıdan ilmihallerde falan yer alan bir husus mu ??? Aramızdaki bilgili arkadaşlardan rica ediyorum bu konuyu aydınlatmalarını. Tecrübeli annelerimizin bu konudaki yorumlarınıda merak ediyorum. Bir de sizin bildiğiniz başka dini durumlar varsa lohusalık ve bebek büyütme süreci ile ilgili paylaşır mısınız lütfen
# mesa+
# balkupum
# esraesn
# eflalim
# esrayagmur
# keja
merhaba kızlar...
Bugün doğum yapacağım hastaneye gittik..fiyatı konuştuk ve odalara baktık..sanki doğuma gidiyormuşum gibi heyecanlandım..
Odalardan bebek sesleri geliyordu..allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah..bir bayanla konuştum bebeği 4 günlükmüş oda epidural sezeryan olmuş..kadın geziniyordu maşallah..sezeryan olacak arkadaşlara duyurulur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?