2011 Nisan Anneleri

bizleri boşlama,taze anne olarak tavsiyelerini bekliyoruz:))

kızlar bu arada geriye dönük okuyup duruyorum çok birikmiş maşallahınız var valla fazla yazamıycam annemler beni almaya geldi dışarı çıkıcam kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

rapor alan kızlar birşey soracağım.

raporunuzun aslı sizde mi kaldı yoksa hastanenize verdiniz o da ssk ya mı gönderecek??

ben 32. haftada çalışamaz raporu aldım. aslını hastane aldı bana kopyasını verdi. ben de onu okula götürdüm. okula teslim ettikten sonra müdür bey aradı bunun aslı nerede diye sordu hastanenin alıkoyduğunu söyleyince milli eğitime bi yollayalım bakalım inş. sorun çıkmaz dedi. 2 haftadır izinliyim bir sorun yok:))

bu arada biz dün dr. daydık. nst iyi çıktı çok şükür. oğlum da haftasıyla uyumlu çıktı. dr. bol bol dinlen dedi.öyle çok yürüyüş yapan, çok spor yapan kolay doğurur gibi laflar hikaye kendini fazla yorma dedi.

haklı olabilir cnm bir arkadasım doğum a 4 gün kalıncaya kadar çalısmıs kendini çok yordugu için suyu azalmıs ve sezeryan olmus

Son düzenleme:
bende kontrolden geldim ve de 32 hafta raporumu aldım bu arada bebeğim daha dönmedine zaman dönecek bu çocuk ya...genelde 37de dönermiş ama nedense doktor umutsuz gibi gıcık oldum

cnm bebişin döner inşallah.37.haftaya kadar dönebiliyolarmış.soluna yatmaya çalış genelde o zaman daha rahat olyolarmış.
raporunuda almışsın bol bol dinlenirsin artık.

cnm bu dönemlerde bebek idrar torbasına çok baskı yaptığı için idrar kaçırmalarıda olabiliyomuş.çok mu sıkışmıştın idrara acaba?inşallah bi daha olmaz cnm ama sen genede git bi doktora istersen.

cnm çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer sende rahatlarsın.

maşallah herşey güzel çıkmış cnm.bencede fazla yorulma tatlım dikkat et kendine.

selam kızlar nasılsınız?
bu aralar evde işler bitmiyo fazla giremiyorum malesef.
dün balkonumu hallettim yerleştirdim ama bütün gecede uyumadım.aslında fazlada bişi yapmadım çünkü annem temzilemişti bi önceki gün zaten.ben sadece kilim serdim bide oraya konucakları yerleştirdim o kadar.sabah 8 de uyuya kalmışım anca çok iş yapmış gibi yorgunluktan uyuyamadım.
bugünde toz aldım süpürdüm tam siliyordum viledanın sopası kırıldı sinir oldum elimde bezle yerlerde eğilerek silmek zorunda kaldım yarım bırakamadım ama karnımda taş gibi oldu acayip kötü oldum uzandımda kendime geldim biraz.gerçi tam dalmıştım uyucaktım kaynanam kapıyı çaldı çarşıya çıkıyomuş bişi istiyomusun dedi sinir oluyorum böle olunca hep uyuduğum zamanı buluyolar kapıyı çalmak için.
neyse akşamada oğluşumun dolabı kurulcak allahtan annem teyzem kuzenim gelicekler camları,dolabı silip yerleştircekler.valla iiki ailemle aynı şehirdeyiz yoksa kaynanamdanda görümcemdende hayır yok.zaten kaynanamın kendine hayrı yok aman benden uzak olsunlarda daha bişi istemem ben.

canım günün yaklaştı baya yorma kendini dikkat et

yok cnm ben hiç öle bişi duymadım arkadaşlarım hep yaptırdı.hatta haftaya bende gidicem yaptırıcam kendim yapamıyorum.

bende şimid yaptırayım bide doğuma yaptırırım inşallah diye düşünüyorum.mis gibi olayım şöyle.kollarım felan erkek kolu gibi oldu sankı.hiç alışkın değilim tuhafıma gidiyo

ay bende yarına randevu aldım sorma yaptırıcam ama çok tırsıyorum insan her ana temiz olmalı ben kendim yapamıyorum bırak yapmayı görmüyorum bile

canım günün yaklaştı baya yorma kendini dikkat et

valla bende sonradan hep pişman oluyorum ama napıyım duramıyorum cnm ya.

bende şimid yaptırayım bide doğuma yaptırırım inşallah diye düşünüyorum.mis gibi olayım şöyle.kollarım felan erkek kolu gibi oldu sankı.hiç alışkın değilim tuhafıma gidiyo

valla benim kollarda felan yok pek gerçi ben lazere gidiyodum yarım kaldı bacaklardada yok çok ama böle kalamazlar tabi.

benimde yaptırmam lazım doğum için ne zaman gitsem acaba hazırlıksız yakalanmaktan cok korkuyorum

valla bende aynı durumdayım cnm hazırlıksız yakalanıcak diye korkuyorum pazartesi kontrolüm var acaba çatı muaynesi yaparmı diye düşünüyorum bende.niyetim önümüzdeki hafta yaptırmak benim 37. haftamda oluyorum artık.

kızlar beni face grubundan sildniz mi giremiorum gruba ulaşamıorum...
cnm adın soyadın ne? 2 haftadır listede adı ve nicki olmayanlar yazsın lyoksa silinecektir dedik..görmedinmi... belki o yüzden olabilir cnm.. bana msj at ad soyad eklim.. malum 10 tane kaçak kişi vardı...dikkatli olmalıyız... şahsi algılma

cnm kolaylık dini diede yan gel yat olmaz....sen sütün üstünde kıl görsen aman der geçermisin yoksa üşenmeyip alıP atarmısın o misal....O KIL SÜTÜ KİRLETMEZ AMA.. SENİ RAHATSIZ EDER VS VS.. Bence asla emzirilmemelidir çünkü buda görünmeyen bi lekedir benim için... nerden baktığın önemli olayA..... OLAYIN TAKVA BOYUTU VAR İLMİHALLER KİMİ ZAMAN KİŞİLERİN YORUMLADIĞI SORU CVPLERDIR....AMA İSTERSENİZ SİZE HADİSLERLE BU KONUDA BLGİ VERİRİM AMA HADDİME DEĞİL...O YÜZDEN UYGUN DEĞİL BEN TASTİF ETMİYORUM.... OLDUKİ EMZİRDİN HOŞ ÇOCUĞUN DEDİĞİ GİBİ Bİ MANEVİ EKSİKLİĞİ OLMAZ.. ŞÖYLE DÜZENE ALIŞMIŞ Bİ ANNE NASIL HEP DÜZENLİ VE TERTİPLİ OLURSA BUDA BÖYLEDİR... HASSAS Bİ ANNEYSE BU KONULARDA DİKKAT EDER.. VS VS DERİN MEVZU...

Son düzenleme:

canım bende islama göre cinsel hayat kitabı vardı şu an görümcemde evleneceği için okusun diye verdim orda okuduğum kadarıyla eğer acilse namaz abdesti alarak ya da emzireceğin memeyi yıkayarak emzirebiliyorsun bak birde bir link vericem ve alıntı var fetva vermek bana düşmez emin olmak için en iyisi diyanete mesaj gönder ya da ara kesin cevap verilir sana mesela cünupken namaz abdesti alarak yiyip içebilirsin çok tavsiye edilmiyor ama gerekli durumlarda yapılabiliyor zaten bir namaz vaktini geçirmek haram cünup olarak.

Soru: Cünüpken bebek emzirilir mi? Gece yansı uyanıp bebek ağladığında gusül abdesti almak için bebek bekletilmeli mi? Halk arasında helal süt emmiş dedikleri durum bu mudur? (Elif Toprak)

Cevap: Cünüpken namaz kılınmaz ama yemek yenilebilir, çocuğa süt emzirilir. Cünüplük sütü kirletmez. O, bir dış temizliği gerektiren şeydir. Helal süt emmiş tabiri, inançlı, iyi huylu, haramı helali gözetleyen, haram yemeyen bir annenin sütüyle beslenmiş demektir. Annesinin sütü, helal lokmadan oluşmuş ise o çocuk helal süt emmiş olur.

Bu çocuk, iyi huylu, hak gözeten salih bir insan olur. Ama kadının sütü haram rızıklardan oluşmuşsa çocuğu haramla beslenmiş olur. Ancak bu, o kadının çocuğunun da mutlaka kötü huylu olması anlamına gelmez. Allah ölüden diri de çıkarabilir. Ana babası kötü huylu nice insan vardır ki güzel ahlaklıdır, çevresine yararlıdır. Bunun için Allah, insanı kendi eylemlerinden sorumlu tutar, ana babasının yaptıklarından sorumlu tutmaz.

süleyman ateş hoca böyle diyor kızlar hani kanal 7 de çıkan gözlüklü yaşlı hoca

Sorularla İslamiyet | Kendisine gusül farz olan kadın, yıkanmadan çocuk emzirip temizlik yapar, bulaşık yıkayabilir mi?

# mesa+
# BALKUPUM
# ESRAesn
# eflalim
# esrayagmur
# KEJA

MERHABA KIZLAR...

Bugün doğum yapacağım hastaneye gittik..Fiyatı konuştuk ve odalara baktık..Sanki doğuma gidiyormuşum gibi heyecanlandım..

Odalardan bebek sesleri geliyordu..Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah..Bir bayanla konuştum bebeği 4 günlükmüş oda epidural sezeryan olmuş..Kadın geziniyordu maşallah..Sezeryan olacak arkadaşlara duyurulur ....

oh gözün aydın cnm...içine sindiyse ne mutlu sana.... Darısı başıma bi ben göremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…