- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.321
Bu konuda açıkçası tam bilgim yok, yorum yapmak da ne kadar doğru bilemiyorum ama bizim dinimiz kolaylık dini. O nedenle gusül abdesti olmadan emzirilmez konusu ile ilgili çok net bir Hadis-i Şerif ya da belli bir alimin fikri olmadan "asla" demek abartı geliyor bana. Düşünüldüğünde avaz avaz ağlayan bir bebek olduğunda dinimizin "hayır o ağlasın sen abdestini al" diye hüküm verdiğinden çok emin değilim. Gerşekten güvenili kaynaklardan araştırmak lazım.
Canım çok geçmiş olsun. Yaşamadım ama anlatanlar hep çok zor olduğunu ve acı verdiği söylüyorlar.
Hamilelikte de sık karşılaşılan bir şeymiş sanırım.
Allah acil şifalar versin.
Hayırlı cumalar canım. Nasılsın?
Merhaba canım. Çarşı pazar gezmek iyice zor olmaya başladı artık.
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin şekercimmm
ben raporun aslını okula verdim o da ilçeye gönderdi izin işlemleri için.Ama raporu vermeden önce fotokopisini aldım
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
ben çalıştığım kuruma verdim bi nüshası bende kaldı gerisi onlara kalıyormuş sgk ile yazışacaklarmış ben hala çalışıyorum kaldı 4 haftam
korseyi neden aldın canım doktormu söyledi sezeryan olacaksan dikkat et rahim içinde yapışmaya neden olıuor
rapor alan kızlar birşey soracağım.
raporunuzun aslı sizde mi kaldı yoksa hastanenize verdiniz o da ssk ya mı gönderecek??
canım 37. haftada ayrılıcam 2 hafta var daha
ama yürüyüşe ara vericem bu gün dinleneyim biraz inşş ii gelir
Valla rapor filan almadım.
Okul müdürü gerek yok dedi.
Daha önce nöbetten düşmek için rapor vermiştim, o yeter dedi.
Aslında ona göre erken izne ayrılmış görünüyorum.
Bir taraftan da korkuyorum başıma iş açılır mı diye ama müdür bir şey olmaz diyince tekrar rapor almadım :26:
O rapor zaten okuldaki dosyamda kalıyormuş.
Müfettiş gelip tek tek gün hesabı yapmaz herhalde :26:
ben personel daire başkanıyle görüştüm akademik personelim muıtlaka 5 hafta daha calısabilir raporu alın ki dedi 5 haftayı aktarabilelim dedi
37. haftada da raporludur raporu alalcaksınız ki gene 37.den itibaren raporlu olun dedi ben her ikisinide aldım cnm valla bilemiyorum nolıur nolmaz
biizm burdaki tüm personele aldırmısalr bu şekilde bende nasılsa giiyorum o haftaalrda diye aldım raporumu cnm eşimde bende pimpirikli tiplriz zaten
ben personel daire başkanıyle görüştüm akademik personelim muıtlaka 5 hafta daha calısabilir raporu alın ki dedi 5 haftayı aktarabilelim dedi
37. haftada da raporludur raporu alalcaksınız ki gene 37.den itibaren raporlu olun dedi ben her ikisinide aldım cnm valla bilemiyorum nolıur nolmaz
biizm burdaki tüm personele aldırmısalr bu şekilde bende nasılsa giiyorum o haftaalrda diye aldım raporumu cnm eşimde bende pimpirikli tiplriz zaten
yok cnm herhangi bi problem yok bnde çok şükür.
8 mart salı günü alıcak doktorum.
usg ye göre büyük çıkıyor
Fetva.net.
Soru: Eşim bir kez unutarak bir kez de zor durumda kalarak cünüp halde bebeği emzirdi. İlerde çocuğun maneviyatına zarar vermesinden korkuyoruz, bunu önlemek için ne yapabiliriz?
Cevap:
Bir annenin bebeğini emzireceği zaman abdestli olması şart değildir. Her durumda bebek emzirilebilir: Abdestli, abdestsiz, cünüp veya adetli bir durumdayken emzirmenin bebeğin maneviyatına olumsuz etkisi olmaz. Bu konuyla ilgili olarak anlatılan şeylerin herhangi bir delili yoktur. O yüzden içiniz rahat olsun. Çocuğun maneviyatına etki edecek olan, sizin davranışlarınız ve ona öğreteceğiniz şeylerdir.
yani izni hakettiğim gün olan 29 marttadamı bir rapor sunmam gerekiyor ??????????:93:
32.hafta raporunda 5 hafta daha çalışabilir izin başlama tarihi 29 mart yazıyor
Valla ben müdüre güvendiğim için rahatım.
Benden önce izne ayrılan arkadaşımdan da tekrar rapor iztemedi.
benim tek tereddütüm elindeki rapora göre birkaç gün erken ayrılmış görünüyor olmam.
görkem canım nasılsın??
kontrole gitmissn bebiş cokk iyiymiş masallah
üzme artık kendini ben sana dedim göbüşten belli
günaydın hamiş annelerrrr ben artık hamiş değilim:))) bugün taburcu olcaz evimize gidiyozzz:))sizin bebişler ne alemde kıpırdıyorlarmı göbüşlerde benim kızımda kıpır kıpırdı...inş hepinizde sağlıcakla kurtulursunuz ....sizleri takip edeceğim fırsat buldukca...
kızlar herkese merhaba inş. hepiniz iyisinizdir
ayyy canım çok sevindimkaç gündür giremedim ilk bebişimiz topik sahibimizden mi geldi hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inş. ayy heyecan bastı birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?