2011 Nisan Anneleri

kızlar nasılsınız herkesler iyidir inşallah
geçmişi okudumda konular çok hararetliymiş tam benlikmiş ama evde ustalar var ancak okudum.

Esracım ben de senin gibi düşünüyorum allah ta buna uymayı inşallah nasip eder ..bir aralar yavuz sultan selim diye bir kitap okumustum annesinin abdessiz hiç emzirmediği yazıyordu daha aklımda çocuk fikri yokken bile çok hoşuma gitmişti..okuduğum bu kitaptan sonra da yavuz selimin kişiliğine hayran olmustum .. Tamam yapmak zor ben de başarabilirmiyim bilmiyorum ama zaman içinde bebişin huyunu suyunu öğrenirsek karnını doyurup uyutursak biraz da pratik olduk mu tamamdır bu iş :2:

kızlar ben artık yavaş yavaş toparlanıyorum yaşasın hafta sonu tatil yarın akşam üzeri mersıne dogru yola cıkacagız hafta sonunu mersınde dogum yapan görumcemın yanında gecırelım dedık zaten kayın valıdem felanda gıttı doktorumuza sorduk kayserıye 3 saat lık mesafe gıdebılırsın dedı bakalım bende cok sıkılmıstım hıc bu kadar hafta sonlarını kayserıde gecırmıyorduk.

cnm ben daha gezmedim nasıl beğendin mi ,,özel hastane ya eşlerde refakatçı kalabiliyor dimi

Son düzenleme:
Geçmişi okudumda konular çok hararetliymiş tam benlikmiş ama evde ustalar var ancak okudum.
Facede o kadar bağırıyorum duymuyosun..cevahire geliceksin sanırım şaşırdım güzelde olur inş... Ama duy beni

cnm ben ne yazıkki il zamanlar 4. Aya kadar falan sürekli abdestli olmaya çalıştım... Ne bilim daha güvende hissediyodum kendimi ozaman... Ama tabi gevşeklik işte... Ama bu konuda eminim yapmam..inş da yapmam diyim... O kitabı bende okudum ama bi parafını.. Benimde çok hoşuma gitmişti...niyetimizi hep iyiden yana tutalımda...... Baştan o gevşekliği vermeyelim kendimize... Mesela ben herkese ve kendime bebek doğunca asla kucakta olmuck bi ben emzirirken..sonrasında bile karşıdan konuşarak sevilcek diyorum katı bi şekilde... Başta böyle diyimde olurda olmazsa bari az olsun kucak faslı baştan salarsam kendimi başını alamam gibi gibi..

cnm hayırlı yolculuklar sana.... Iyi gelir eminm bu gezi senin için... Yorma kendini fazla oturmak bile sürekli yorar insanı sen kendini kolla.... Hayırlı yolculuklar..

İyi yolculuklar size ...

hoşgeldin cnm
içine sinmiştir inşallah hastanen.ben daha gezemedim odaları.

geçmişi okudumda konular çok hararetliymiş tam benlikmiş ama evde ustalar var ancak okudum.

hoşgeldin cnm biz iyiyiz ya sen nasılsın?

görüşürüz cnm.iyi yolculuklar dikkat et kendine.

Facede o kadar bağırıyorum duymuyosun..cevahire geliceksin sanırım şaşırdım güzelde olur inş... Ama duy beni ..

neden şaşırdın canım Allahtan bişey olmazsa gelmeyi düşünüyorum ya nerden bağırdın canım benim ben neden görmedimkineee ben hepinizi tanıyorum hep okudum aylardır ama yazmıyordum sadece

esra senin hastane olayın ne oldu?belli mi?
medicana cnm inş sibel hanım dedik..haftaya hayırlısıyla gidicez...
neden şaşırdın canım allahtan bişey olmazsa gelmeyi düşünüyorum ya nerden bağırdın canım benim ben neden görmedimkineee ben hepinizi tanıyorum hep okudum aylardır ama yazmıyordum sadece

fatihteydin ya... Gelicem dedin o kadar... Sessiz hatun... Face sabah akşam hep bağırıyorum... Sana duymuyosun... Bugün erkenciydin mesela... Yadım demek görmedin.. öyle

fatihteydin ya... Gelicem dedin o kadar... Sessiz hatun... Face sabah akşam hep bağırıyorum... Sana duymuyosun... Bugün erkenciydin mesela... Yadım demek görmedin.. öyle
mesajmı attın grubamı yazdın ayy gördümde ben mi unuttum acep ben iyice unutkan oldum belkide gördüm evet hep erkenciyimde bugün ustaları beklerkene girriim bi dedim..sessiz değil morali bozuk hatunum benn

mesajmı attın grubamı yazdın ayy gördümde ben mi unuttum acep ben iyice unutkan oldum belkide gördüm evet hep erkenciyimde bugün ustaları beklerkene girriim bi dedim..sessiz değil morali bozuk hatunum benn

kesin kapılardandır..ev aldı başını gidiyo sana darlık geliyo değilmi?

Kızlar dün bir arkadaşım küçük bir parça hamur verdi kayınvalidesi hacıdan getirmiş ,,3 kaşık un karıştır dilek dile 3 kişiye ver dedi böyle birşeyi ilk defa duyuyorum sizlerden bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…