2011 Nisan Anneleri

benımde 31+5 1600 gr şimdı kaç oldu canım pekmezde mıdemı bulandırıyor

tekrar gitmedim kontrole henüz canım ama bu arada reflüm azdı günde 6 bardak süt içiyorum
muz deneyebilirsin canım muzun da cok iyi geldiğini söylüyorlar..
bi de gecen gün bir ark.yazmıstıunuttum kim olduğunu su cocukların yediği meyveli yoğurtlar büyümeye yardımcı olur die reklamlar olamlarda iyi geliyormus..
benim drm ısrarla et yemelisin diyor ben de eti sevmiyorum..

bendım o gunde ıkı tane yıyorum onlardan. muz kıvı yıyırum. 4 tane portakal sıkıyorum elma yıyemıyorum suyunu ıçıyorum.3 4 bardak ayran.tam tahıllı gevreklerden nestlenın et yumurta sut bır bardak ıçıyorum

Son düzenleme:

senmiydin bu cok komik oldu bak
canım yediklerin bence gayet iyi bünyeyle alakalı galiba birazda bazı anneler senin yediğinden cok az yiyor ama bebişler tosuncuk masallah..bizimkiler biraz küçük olcak galiba olsun canım saglıklı olsunlarda..
benim dr 3 kiloya yakın olur dedi ama bilemiyorum..
bu arada benim öle koca bir göbiş yok seninnde mi öyle?

bı ara 3250 doagr dedı şimdı yıne 2500 dıyor.bıde ben ış felanda yapmıyorum akşama kadar evdyım oturyrorum.bunyemden kaynaklanıyormuş.gobegım çok yok benımde kabanların daha yenı bu sıra kapanmamaya başladı

Arkadaşlar konuyu açtığıma pişman oldum doğrusu nolur kimse kırılmasın alınmasın fikirlerimizi paylaşırken. İşin özü şu sanırım abdestli olmak tabiki en güzeli ama her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. Şeytana teslim oluyoruz bazen, Esranın dediği gibi ertelemek işimize geliyor. Dinen tam bir yasak olmasada imkan oldukça temiz olmak en doğrusu sanırım. Ama "yok yüzüne bile bakılmaz" denildi bana, dedim o kadar mümkün değil artık nasıl yapcan... Bir de hadi kendi evimizde herşey yolunda ama misafir olunca kendi annemizin evi bile olsa insan her istediğinde duş alamıyorki ... Hele ki kayınvalide yanında olduğunuzu düşünün... Neyse 9 aydır sürdürdüğümüz eşle kardeşlik projesine devam ederiz bizde Yazık ya eşlerede diyorum bazen ama bazende herşeyin bir bedeli varsa onlarında payına bu düşüyor demek ki diyorum...

ben bazen eşimle konuşuyorum 9 ay bekledık şimdıde beklerız dıyor

Son düzenleme:

canım beslenmen takdire şayan gercekten..
üzülme bebişin zayıf doğsada bu beslenmeyle gayet saglıklı olacaktır..
bende ne yesem yarar acaba die düşünüp duruyorum süt ..süt ürünleri diyorlar ama ben sütüde cok içiyorum peyniride cok tüketiyorum ama ancak bu kadar oluyor..
bünyeden olduguna inanıyorum kesinllikle..

canım buralardayım face e daha çok takılıorum ondandır. birde artık pc paşında oturmak zor oluyor bebiş rahat vermiyor. ne oturtuyor ne yatırıyor... annem yanımda çok şükür sıkıldı tabi erken geldiği için ama doktor 14ünden sonra bebiş her an gelebilir diyince hadi sabır dedi bir kez daha...
kayananamlarda gelcek yakında ama ben panikledim iyice etrafımda o kadar insanın olacak olması geriyor beni. bilmiyorum yaa...zaman daraldıkça heyheylerim tepeme çıkıyor anlayacağın...
sende acele etme 35 gibi gelsin en erken. yoksa benimki gibi doğurda kaçayım ben bir an önce der gerçi benimde yazık babam hasta annem yanıma geldi geleli...birde kardeşim memurluğa atandı bugün yarın göreve başlayacak ona ev kurulacak falan filan...herşey üstüste geliyor anlayacağın...
pazartesi nst ye gircez bakalım bizim prensesin kasılmaları ne durumda keyfi yerinde mi...senin kız ne durumda...isim netleşti mi artık ??

bencede bu kadar katı kuralları yok islamiyetin tabiki abdestli olmak en güzeli ama kesin kural yok..

drum dedı elınden gelenı yapıyorsun tamam ama bunyenden kaynaklanıyor dedı.yumurtada da ye sabhları mutlaka.benım ılk zaman korkum gelışımı gerı olursa erken dogum olur demıştı ondan çok korkmuşltum tedrgınlıgım bırazda ondan.hyrlısıyla zamanında dogursaydık.

az kaldı canım normal mi düşünüyorsun doğumu?

ethıca ıncırlıde dogum yapcak varmı aranızda kızlar.benım orda olcak ama hast hakkında pek bılgım yok dr dışardan oldugu ıçın onun tavsıyesı uzerıne orda olcak.sadece bır kere gıdıp odalara bakmıştım okdar

Esracığım "ben kendi adıma dikkat edicem, emzirmek istemiyorum" demek ayrı, kesin hükümlerle "asla yapılmaz" demek ayrı. Böyle bir fetva vermek bize düşmez. Aksine olmayan bir şeyi varmış gibi göstermekle günaha gireriz. Bu farzlar gibi kesin hükme bağlanmış bir şey değil ki aman ha, sakın yapmayın denilsin. Hassas olmak elbette güzel ve önemli, olabildiğince de uygulamaya çalışırız ama insanlar böyle akıllarından uydurdukları şeylerle dinimizi zorlaştırıyorlar ve bazı insanları da uzaklaştırıyorlar. Evet, dinimiz kolaylık dini. Mantığa ters gelen hiçbir şey yok. Sen gerçekten bir bebeğin avaz avaz ağlarken dinimizin "hayır, gidip önce banyo yapacaksın" diyeceğini düşünebiliyor musun? Cunüplük insanın ruhen kiri değildir. Bedenin temizlenmesi için abdest alırız. O da içten gelecek sütü etkileyecek durumda değildir. Eğer gerçekten gösterebileceğin Hadis-i Şerif varsa ben görmek isterim.
Amacım tartışma ortamı yaratmak değil. Ben herhangi bir konu da bile "asla kat'a gibi kelimeler kullanmaktan kaçınırken din gibi hassas bir konuda bunun yapılması beni rahatsız etti sadece.
Son olarak umarım kırılmazsın ama yazılı anlatımda büyük harf kullanma karşındakine sesini yükseltmek, bağırmak anlamına geliyor. O amaçla yazmadığını biliyorum ama aklında bulunsun.

benm kız da ii tatlım pazrtsi gordk en sonn çok sık tekmelyr artık uyutmuyr bazen zaten geceleri dönmek işkence gbi son zamnlar beni vinç döncdrecek galba ay iism konsnda karrsızlık hat safhada cunku eşim çok karrsz biridr bu gdşle benm dedgm olacak İNCİ koayacgız herhalde bakalım..bende erken gelmesini istemyrm annemn bide bbeiş geç gelrse yazık sklr kadın burda çok ağrlşarsam öle çağrcam .kaynnana bana da geleym dedi ama sen doğmdan sonra gel anne dedim ona o kadr kalabalğı kaldramam ben blyrm kendmi cunku o gelrse gormcemde gelmek isteyeck şimdlk tamm dedi ya bakalım son zman ne dyecek çok sklr oldm ewde otrmaktan bende ama dsarı çıksam oda olmyr cabk yorlryrz idare etcez herhalde son zmanları..eşime dyrm bi doğrayım o hafiflkle yerlerde yuwarlanacagm

Ay canım ne güzel sormuşsun benimde merak ettğim bi konuydu

tabiki abdest almak engüzelidir ama yeri geliyo evde yatılı misafir var bebek gecenin bi yarısı ciyak ciyak ağlıyo naapcaksın ağlama nöbetine mi girsin yavrucağız göğsünüzü 3 kere yıkayıp veriyosunuz tabi ki yaşayınca daha iyi anlayacaksınız tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…