- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.401
anladım canım 29.haftada benimde 1 hafta geriden geliyordu 31+5 1800 grmdı hala cok tosuncuk degil ama dr iyi olduğunu söyledi bende cok pekmez yedim galiba işe yarıyor..
benımde 31+5 1600 gr şimdı kaç oldu canım pekmezde mıdemı bulandırıyor
tekrar gitmedim kontrole henüz canım ama bu arada reflüm azdı günde 6 bardak süt içiyorum
muz deneyebilirsin canım muzun da cok iyi geldiğini söylüyorlar..
bi de gecen gün bir ark.yazmıstıunuttum kim olduğunu su cocukların yediği meyveli yoğurtlar büyümeye yardımcı olur die reklamlar olamlarda iyi geliyormus..
benim drm ısrarla et yemelisin diyor ben de eti sevmiyorum..
bendım ogunde ıkı tane yıyorum onlardan. muz kıvı yıyırum. 4 tane portakal sıkıyorum elma yıyemıyorum suyunu ıçıyorum.3 4 bardak ayran.tam tahıllı gevreklerden nestlenın et yumurta sut bır bardak ıçıyorum
bendım ogunde ıkı tane yıyorum onlardan. muz kıvı yıyırum. 4 tane portakal sıkıyorum elma yıyemıyorum suyunu ıçıyorum.3 4 bardak ayran.tam tahıllı gevreklerden nestlenın et yumurta sut bır bardak ıçıyorum
maaşlh canm ne guzel beslenyrsn
senmiydin bu cok komik oldu bak
canım yediklerin bence gayet iyi bünyeyle alakalı galiba birazda bazı anneler senin yediğinden cok az yiyor ama bebişler tosuncuk masallah..bizimkiler biraz küçük olcak galiba olsun canım saglıklı olsunlarda..
benim dr 3 kiloya yakın olur dedi ama bilemiyorum..
bu arada benim öle koca bir göbiş yok seninnde mi öyle?
Arkadaşlar konuyu açtığıma pişman oldum doğrusu nolur kimse kırılmasın alınmasın fikirlerimizi paylaşırken. İşin özü şu sanırım abdestli olmak tabiki en güzeli ama her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. Şeytana teslim oluyoruz bazen, Esranın dediği gibi ertelemek işimize geliyor. Dinen tam bir yasak olmasada imkan oldukça temiz olmak en doğrusu sanırım. Ama "yok yüzüne bile bakılmaz" denildi bana, dedim o kadar mümkün değil artık nasıl yapcan... Bir de hadi kendi evimizde herşey yolunda ama misafir olunca kendi annemizin evi bile olsa insan her istediğinde duş alamıyorki ... Hele ki kayınvalide yanında olduğunuzu düşünün... Neyse 9 aydır sürdürdüğümüz eşle kardeşlik projesine devam ederiz bizdeYazık ya eşlerede diyorum bazen ama bazende herşeyin bir bedeli varsa onlarında payına bu düşüyor demek ki diyorum...
bı ara 3250 doagr dedı şimdı yıne 2500 dıyor.bıde ben ış felanda yapmıyorum akşama kadar evdyım oturyrorum.bunyemden kaynaklanıyormuş.gobegım çok yok benımde kabanların daha yenı bu sıra kapanmamaya başladı
herkese ii akşamlar kızlaaaaar nasılsınız bende yemek yedim geldimmm kocişin uykusu wamş yattııı sonra kaldrcam onu..erenhava tatlım pekmez de kilo aldryr dyrlar bebişe muz ve kivi de olablr
dreamer seni gordgm ii oldu canm nasılsın ne yapyrsn izne ayrldn daha az grer oldn valla topğe annen hala yannda mı benmkide en zamn geleym dye soryr doğma az kla gelsn dyrm ama ne zman gelecegde belli olmyr ki kerataların
Arkadaşlar konuyu açtığıma pişman oldum doğrusu nolur kimse kırılmasın alınmasın fikirlerimizi paylaşırken. İşin özü şu sanırım abdestli olmak tabiki en güzeli ama her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. Şeytana teslim oluyoruz bazen, Esranın dediği gibi ertelemek işimize geliyor. Dinen tam bir yasak olmasada imkan oldukça temiz olmak en doğrusu sanırım. Ama "yok yüzüne bile bakılmaz" denildi bana, dedim o kadar mümkün değil artık nasıl yapcan... Bir de hadi kendi evimizde herşey yolunda ama misafir olunca kendi annemizin evi bile olsa insan her istediğinde duş alamıyorki ... Hele ki kayınvalide yanında olduğunuzu düşünün... Neyse 9 aydır sürdürdüğümüz eşle kardeşlik projesine devam ederiz bizdeYazık ya eşlerede diyorum bazen ama bazende herşeyin bir bedeli varsa onlarında payına bu düşüyor demek ki diyorum...
canım beslenmen takdire şayan gercekten..
üzülme bebişin zayıf doğsada bu beslenmeyle gayet saglıklı olacaktır..
bende ne yesem yarar acaba die düşünüp duruyorum süt ..süt ürünleri diyorlar ama ben sütüde cok içiyorum peyniride cok tüketiyorum ama ancak bu kadar oluyor..
bünyeden olduguna inanıyorum kesinllikle..
drum dedı elınden gelenı yapıyorsun tamam ama bunyenden kaynaklanıyor dedı.yumurtada da ye sabhları mutlaka.benım ılk zaman korkum gelışımı gerı olursa erken dogum olur demıştı ondan çok korkmuşltum tedrgınlıgım bırazda ondan.hyrlısıyla zamanında dogursaydık.
ben bazen eşimle konuşuyorum 9 ay bekledık şimdıde beklerız dıyor
cnm adın soyadın ne? 2 haftadır listede adı ve nicki olmayanlar yazsın lyoksa silinecektir dedik..görmedinmi... belki o yüzden olabilir cnm.. bana msj at ad soyad eklim.. malum 10 tane kaçak kişi vardı...dikkatli olmalıyız... şahsi algılma
cnm kolaylık dini diede yan gel yat olmaz....sen sütün üstünde kıl görsen aman der geçermisin yoksa üşenmeyip alıP atarmısın o misal....O KIL SÜTÜ KİRLETMEZ AMA.. SENİ RAHATSIZ EDER VS VS.. Bence asla emzirilmemelidir çünkü buda görünmeyen bi lekedir benim için... nerden baktığın önemli olayA..... OLAYIN TAKVA BOYUTU VAR İLMİHALLER KİMİ ZAMAN KİŞİLERİN YORUMLADIĞI SORU CVPLERDIR....AMA İSTERSENİZ SİZE HADİSLERLE BU KONUDA BLGİ VERİRİM AMA HADDİME DEĞİL...O YÜZDEN UYGUN DEĞİL BEN TASTİF ETMİYORUM.... OLDUKİ EMZİRDİN HOŞ ÇOCUĞUN DEDİĞİ GİBİ Bİ MANEVİ EKSİKLİĞİ OLMAZ.. ŞÖYLE DÜZENE ALIŞMIŞ Bİ ANNE NASIL HEP DÜZENLİ VE TERTİPLİ OLURSA BUDA BÖYLEDİR... HASSAS Bİ ANNEYSE BU KONULARDA DİKKAT EDER.. VS VS DERİN MEVZU...
canım buralardayım face e daha çok takılıorum ondandır. birde artık pc paşında oturmak zor oluyor bebiş rahat vermiyor. ne oturtuyor ne yatırıyor... annem yanımda çok şükür sıkıldı tabi erken geldiği için ama doktor 14ünden sonra bebiş her an gelebilir diyince hadi sabır dedi bir kez daha...
kayananamlarda gelcek yakında ama ben panikledim iyice etrafımda o kadar insanın olacak olması geriyor beni. bilmiyorum yaa...zaman daraldıkça heyheylerim tepeme çıkıyor anlayacağın...
sende acele etme 35 gibi gelsin en erken. yoksa benimki gibi doğurda kaçayım ben bir an önce dergerçi benimde yazık babam hasta annem yanıma geldi geleli...birde kardeşim memurluğa atandı bugün yarın göreve başlayacak ona ev kurulacak falan filan...herşey üstüste geliyor anlayacağın...
pazartesi nst ye gircez bakalım bizim prensesin kasılmaları ne durumda keyfi yerinde mi...senin kız ne durumda...isim netleşti mi artık ??
Ay canım ne güzel sormuşsunbenimde merak ettğim bi konuydu
Evdeki bütün ilmihal kitaplarına baktım.
Hiçbirinde emzirilmez diye bir şey yazmıyor!
İslamda Evlilik ve Cinsel Yaşam diye bir kitap var.
Onda ise cünup kadınlar ellerini ve ağızlarını yıkayarak çocuklarını emzirebilirler, yiyip içebilirler, uyuyabilirler yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?