2011 Nisan Anneleri

anladım ama vakit bulupta giremedim face e dolayısıylada görmedim neyse problem değil burdada yazdıklarımın çoğuna cvp alamadım zaten hepinize kolay doğumlar diliorum hoşçakalın...

Kızlar dün bir arkadaşım küçük bir parça hamur verdi kayınvalidesi hacıdan getirmiş ,,3 kaşık un karıştır dilek dile 3 kişiye ver dedi böyle birşeyi ilk defa duyuyorum sizlerden bilen var mı
yok öyle bişey duymadım ama bu hamur bildiğimiz mayalı hamurun kızartmasıysa yolla bana 2 kişilik ben yerim
anladım ama vakit bulupta giremedim face e dolayısıylada görmedim neyse problem değil burdada yazdıklarımın çoğuna cvp alamadım zaten hepinize kolay doğumlar diliorum hoşçakalın...

aaaa niye öyle diyosun ama:26: bilinçli olduğunu düşünmüyorum cnm..arada kaynayan çok oluyo... kızma lüften... face gel... orda daha seri iletişim kura biliriz... :26:

gülfuren canım sibel hanım genelde hep sezeryan yapıyor eltimin gelini onda yaptı bence sezeryan düşünmüyorsan ona gitme birde medicana ya özel sigortan yoksa gitme derim 2250 tl bence çok pahalı yanında hospıtalıum varmış 750 liraya sezeryan yapıyormuş

zehra hanımı tanımıyorum ama baştan istediğini söyle yani ben normal istiyorum diye diret

kesin kapılardandır..ev aldı başını gidiyo sana darlık geliyo değilmi?

yemek yaptım da geldimm..peteklerin arkalarını boyayamamışlar ben onları boyadım bugün
darlık ondan değil kapıyı açık gören kayınvalidemden aynı apartmandayızda

Bende çıkıyorum,kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar

güle güle sanaa

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızalrr
bugun çok sıkıcıydı resmen ıçım daraldı bıraz uyudum onda da kalkıp bışeler ye dıye durtuldum sankı yarın dr gtcez benım mınık cımcımem zayıf kaç kg oldu acaba dıye merak edıyorum.yrna kadar ne yesemde yarasa dıye duşunuyorum

mrb canım..
bebiş zayıf mı cıktı acığı kapattık diyordun yanlıs hatrlamıyorsam:26:

herkese ii akşamlar kızlaaaaar nasılsınız bende yemek yedim geldimmm kocişin uykusu wamş yattııı sonra kaldrcam onu..erenhava tatlım pekmez de kilo aldryr dyrlar bebişe muz ve kivi de olablr
dreamer seni gordgm ii oldu canm nasılsın ne yapyrsn izne ayrldn daha az grer oldn valla topğe annen hala yannda mı benmkide en zamn geleym dye soryr doğma az kla gelsn dyrm ama ne zman gelecegde belli olmyr ki kerataların

kapatmıstık en son kontrole gtmeden once 10gun sonra kontrole gtıtk 10 gunde 100gr almış bu sefer
az geldı bana bıraz

anladım canım 29.haftada benimde 1 hafta geriden geliyordu 31+5 1800 grmdı hala cok tosuncuk degil ama dr iyi olduğunu söyledi bende cok pekmez yedim galiba işe yarıyor..

hoşgeldınız afıyet olsun yıyıyorum canım gorsen agzım hıç boş durmuyor bı kerede bu tempoyla gtmıştım 600 gr almıştı. benımde annm gelcek ama 15 gun kala gelsın dıyorum çunku dogumdan sonra ıkı uç ay kalıcak sıkılmasın şimdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…