- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.381
slm cnm gördüm seni..sende aklımdaydın dünüşle konuşuyoduk.ben yanlış yazdım... balkupu dicektim cnm... facede bende ekli inci adıda...
yok öyle bişey duymadım ama bu hamur bildiğimiz mayalı hamurun kızartmasıysa yolla bana 2 kişilik ben yerimKızlar dün bir arkadaşım küçük bir parça hamur verdi kayınvalidesi hacıdan getirmiş ,,3 kaşık un karıştır dilek dile 3 kişiye ver dedi böyle birşeyi ilk defa duyuyorum sizlerden bilen var mı
anladım ama vakit bulupta giremedim face e dolayısıylada görmedim neyse problem değil burdada yazdıklarımın çoğuna cvp alamadım zaten hepinize kolay doğumlar diliorum hoşçakalın...
kızlarr merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz....hastane cantalarınız hazır mı sizin?
aynı hastane cnm egepol
medicana cnm inş sibel hanım dedik..haftaya hayırlısıyla gidicez...
İnşallah gönlüne göre olur..Ben beğendim hem odaların kapısınıda onlar süslüyormuş..
kızlarr merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz....hastane cantalarınız hazır mı sizin?
medicana cnm inş sibel hanım dedik..haftaya hayırlısıyla gidicez...
İnşallah gönlüne göre olur..Ben beğendim hem odaların kapısınıda onlar süslüyormuş..
gülfuren canım sibel hanım genelde hep sezeryan yapıyor eltimin gelini onda yaptı bence sezeryan düşünmüyorsan ona gitme birde medicana ya özel sigortan yoksa gitme derim 2250 tl bence çok pahalı yanında hospıtalıum varmış 750 liraya sezeryan yapıyormuş
cnm normal inş ama...zaehra hanım var oda iyimiş ona gidim bari...
gülfuren canım sibel hanım genelde hep sezeryan yapıyor eltimin gelini onda yaptı bence sezeryan düşünmüyorsan ona gitme birde medicana ya özel sigortan yoksa gitme derim 2250 tl bence çok pahalı yanında hospıtalıum varmış 750 liraya sezeryan yapıyormuş
cnm normal inş ama...zaehra hanım var oda iyimiş ona gidim bari...
kesin kapılardandır..ev aldı başını gidiyo sana darlık geliyo değilmi?
Bende çıkıyorum,kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar
mrb kızalrr
bugun çok sıkıcıydı resmen ıçım daraldı bıraz uyudum onda da kalkıp bışeler ye dıye durtuldum sankı yarın dr gtcez benım mınık cımcımem zayıf kaç kg oldu acaba dıye merak edıyorum.yrna kadar ne yesemde yarasa dıye duşunuyorum
mrb canım..
bebiş zayıf mı cıktı acığı kapattık diyordun yanlıs hatrlamıyorsam:26:
kapatmıstık en son kontrole gtmeden once 10gun sonra kontrole gtıtk 10 gunde 100gr almış bu sefer
az geldı bana bıraz
hoşgeldınız afıyet olsun yıyıyorum canım gorsen agzım hıç boş durmuyor bı kerede bu tempoyla gtmıştım 600 gr almıştı. benımde annm gelcek ama 15 gun kala gelsın dıyorum çunku dogumdan sonra ıkı uç ay kalıcak sıkılmasın şimdıdenherkese ii akşamlar kızlaaaaar nasılsınız bende yemek yedim geldimmm kocişin uykusu wamş yattııı sonra kaldrcam onu..erenhava tatlım pekmez de kilo aldryr dyrlar bebişe muz ve kivi de olablr
dreamer seni gordgm ii oldu canm nasılsın ne yapyrsn izne ayrldn daha az grer oldn valla topğe annen hala yannda mı benmkide en zamn geleym dye soryr doğma az kla gelsn dyrm ama ne zman gelecegde belli olmyr ki kerataların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?