2011 Nisan Anneleri

sorma bizimkininde hayalleri suya düştü :) doğuma gün sayıyordu ama anladıki iş onla bitmiyor

ayy yazık adama:)))))))))
az kaldı canım normal mi düşünüyorsun doğumu?

34 36 hafta arası çatı muayenesı yapılcak.ama drum gecen kontrolde ılk hamılelgın duşukle sonuçlandı bu da bıraz zor gectı kıymetlı bebk sennkı sezryan olabılır dedı annem köpürdü hemen bu dr paracı dıye ama normaldede sezeryandada aynı parayı alıyor adam.ama ben normalde ısrarcı olcam

Son düzenleme:

normal doğum ben hiç düşünemiyorum hem korkuyorum hemde fıtık dolayısıyla...
korkuda var acıkcası sancılar beni korkutuyor..

Canım pişman olunacak bir şey yok.
Ben kendi adıma kırılacak durumda değilim.
Böyle şeyler gerçekten önemli ve araştırılması gerekiyor.
Hatta tekrar aklımıza düşürdüğün için de teşekkür ederiz.
Malum uzun zamandır o durumlar olmayınca insanın aklına gelmiyor.

normal doğum ben hiç düşünemiyorum hem korkuyorum hemde fıtık dolayısıyla...
korkuda var acıkcası sancılar beni korkutuyor..

sezeryan oldu ablamlar çok zorluk çektıler aslında bende korkuyorum:18: sezeryan bı an ışıme gelıyor ama sonrası var.gecmış olsun canım fıtık varsa sezeryn olur senn.epıdural mı olcak pekı.ben epıduralde ıstemıyrm

kızlar hurma yemeye başladnz mı ben başlamadım hala birde gögüs kremni hani yara olmasn dye kullanacgmz varya onu son ay kullansak gec mi kalmş olrz şimdiden başlamamaz mı gerekiyor :26:

epidural bende düşünmüyorum simdilik burası küçük biryer pek güvenemiyorum acıkcası.
epiduralolan cok var kk da okuyorum ama manken sinem güven doğumunu anlatmıs geecen gazetede okudum omiriligi delinmis tabi daha sonra tedavi edilmiş ama benim korkmama yetti..

kızlar hurma yemeye başladnz mı ben başlamadım hala birde gögüs kremni hani yara olmasn dye kullanacgmz varya onu son ay kullansak gec mi kalmş olrz şimdiden başlamamaz mı gerekiyor :26:

Ben daha almadım krem.
En iyisi hangisi acaba.
Lanso... (adını unuttum :26:) diye krem var ya onu mu aldınız?

gögsünden süt gelen varmı kızlar bu arada gecen benim gögsümden akmıs ama sarı bir rengi var süt mü degilmi anlamadım aslında:26:

Ben aslında PERİ isminide çok beğeniyorum ama şimdi Perihanın kısaltması diyecekler diye insan düşünüyor....
İyi demişsin kaynana valla söde bizde dedik ama doğum öncesi gelcekler...Annem gitcek doğumdan sonra daha çok insana ihtiyacım olcak sıkıldık deyip sizde kaçmayın çabucak diyoruz ama bakalım....
evde kalmak sıkıcı gerçekten kendimi örgüye verdim bende küçük küçük birşeyler yapıyorum öyle.yürüyüşe çıkıyorum ama çabuk yoruluyorum. gezerken yarım saate mızırdanıyorum eşimde kızıyor daha yeni çıktık diye, bende bana değil kızına söyle diyorum... Çok gecikmesinler ya valla ben 35 i bitiriyorum ve uyumak oturmak işkence oldu artık 37 de gelsin kuzum diye dua ediyorum sürekli

cnm ben hurma yemeye 2 gün oldu başlayalı. hemde akrabalar umreye gitmişti ordan geldi. yani kutsal topraklardan. bende kreme başlamadım henüz

bende cevremdekılerden bel agrısı yaptıgını duydum

Sorma canım ya daha da uzun bir süre sahalara dönemeyeceğiz bu gidişle

gögsünden süt gelen varmı kızlar bu arada gecen benim gögsümden akmıs ama sarı bir rengi var süt mü degilmi anlamadım aslında:26:
Bende hiç olmadı öyle bir şey.
Bu ilerdeki süt durumunu gösteren bir şey değildir, değil mi?
lansinoh krem aldım ben ama kullanmaya başlamadım daha

lansinoh canım kremin adı galba ben aldım onu poşette duruyor hala kullanmaya başlamadım üşeniyorum galiba

He işte ondan.
Bir de ayva çekirdeği biriktirmek lazım.
Aslında doğalı daha güzel tabii de krem kullanmak daha kolay.

bende cevremdekılerden bel agrısı yaptıgını duydum

sanırm genel anestezi ile sezeryan en iyisi benim için..
normal doğum da birde dikişler beni korkutuyor dikişi arastırdım bir ara aslında kadınları ileriki dönemde saglığı için yarar diyor..rahim sarkması gibi hastalıklara engel oluyormus..

Canım benimkiler süt gelme konusunda azıttılar iyice...Sık sık geliyor...Hatta şuan bile akıyor...Hele sol göğsümden daha çok geliyor...

hurma ne işe yarıyordu canım:26:

yok canım sut herkes den gelmezmiş zaten..sonrası ile ilgili bi bağlantısı da yok merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…