2011 Nisan Anneleri

gecmiş olsn canım bişey çıkmamasna sewindim dkkat et ynede uzan yorma kendnii ...

oğluşun oyun yapmış annesi sana desene. geçmiş olsun dikkat et yorma kendini

yemek yaptım da geldimm..peteklerin arkalarını boyayamamışlar ben onları boyadım bugün
darlık ondan değil kapıyı açık gören kayınvalidemden aynı apartmandayızda

güle güle sanaa
:) bizde aynı binadaydık gazi oldu....çamlıcaya taşındı...ben değilden eşim buna çok sevindim her sabah kalk baban görmesin evde olduğunu gibi sözler duymuyo..yada geç neden geldiniz.. benim umrumda değildi bizimki darlanıyodu...

cnm tabi bu konular hassas konular... ve bu tarz tartışmaları(münazaraları) yüz yüze yapmak daha uygundur zira burda uslup net belli edilmesi imkansız..benim büyük harf olayımı karşı saldırı olrak algılamadın ama bunu yansıttığını söyledin.. öyle bi şey olsaydı harfleri şekillendirmek yerine kelimelerimi daha sert ve net şekilde seçerdim... Bİ KIRGINLIK YOK KONUŞUYORUZ..PAYLAŞIYORUZ... HERKESİN KENDİ TERCİHİ AMA BEN YİNE SÖYLÜYORUM ASLA EMZİRMEM... ŞUNUN İÇİN BÖYLE Bİ RİSKE GİRMEMEK İÇİN ÇABA GÖSTERİRİM..ZAMANI DOĞRU SEÇMEYE ÇALIŞIRIM......... NEYSE BAYA DETAYLI GUSUL ALMAK 2 DAK BİDE ENGELİN YOKSA HOP ABDEST ALDIN VE ÇIKTIN.. O YÜZDEN RİSKE ATMA TARAFTARI DEĞİLİM.. BENİM TERCİHİM..BENİM FİKRİM SAYGILAR

Feci uykum var ve yoruldum bugün..çok şükür işlerimiz bitti... Valizimi hazırlıcam eksiklerim var sadece ayırdım... Bugün 12.30 da küt uyurum kesin...

bende ankara medicanada doğum yapcam inşallah memnun kalırız

cnm iyi bi hastane tabi memnuniyet olayıda kişinin durmuna ve beklentisine göre değişiyo buna karar verdim..bu hastane için o kadar çeşitli söylem varki...herkes kendi tecrübelerinden yola çıkarak değerlendirmiş...inş bizde iyi güzel bi şekilde sonlandırırız..

Tabiki canım ya kişiye göre değişiyo.ben tam olarak gezmedim daha ne gibi hizmetleri var neler sağlıyolar tam olarak bilmiyorum

canim simdi okudum yazini senle benzer sorun yasiyorum bebegim cok asagida kafasi rahimime baski yapiyo o zamanlarda canim cok aciyo( fakat böyle oldugunu doktoruma söyledigimde yatak istirahati verdi ocaktan beri raporluyum evde yatmaya calisiyorum..2 haftada bir kotrolüm var ve en son bebek baski yaptiginda rahim agzi boyu 2,5 cm.di baski yapmayinca 3 cm.oluyo yattigim icin son kontrolümde de ayni ölcüm cikti yani acilma falan yok.. zetn su an 35.haftamdayim 36.haftayida atlatip 37.haftadan gün alirsam sorun olmaktan cikiyo o saatten sonra acilip dogsada problem olmaz dedi.sadece 1 hafta daha dayanirsam sonra yatak istirahati yavas yavas kalkicak daha rahat hareket edebilecekmisim bence sende hemen doktorunla konus bu konuyu ihmale gelmez..
benzer sorun yaşayan yok sanırsam:97:

gecmiş olsn canım bişey çıkmamasna sewindim dkkat et ynede uzan yorma kendnii ...

oğluşun oyun yapmış annesi sana desene. geçmiş olsun dikkat et yorma kendini

sağoln kızlar yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için..öpüyorm sizi..evet biran gerçekten korktm hani gerçekten suysa hem daha haftası erken,hem bebek küçük,hemde küvez ve yenidoğan sarılığı riski yüksek olurdu..,hemde valla oğlumuda düşündüm hastanelik fln olrsam onu nasıl,kime bırakırım diye, birincide insanın aklı evde kalmıyor ama bir tane çocuk olunca insan hep düşünüyor ister isteemz..annem benimle hastanede kalıcak,çocukta kalabiliyormş ama benim oğlan çok hareketli ve gürültücü biraz ,durmaz hastanede..evdede kayınvalidem tüm gün çalışıyor dükkanda,görümcem var ama onunda 2 çocug var..teyzem fln var ama benim oğlum kimseye öyle uzun süreli alışkın değil..şimdiden aklım hep onda..eşimin 2 gün doğum izni oluyor,inşallah bi sorn olmazsa eşim bakar ona çok güveniyorum..zaten sadece eşim bakarsa aklım onda kalmıyor

gecmis olsun canim.simdi iyi olmana sevindim.biraz korkutmus pa$an seni doktora gitmekle iyi yapmissin.

Günaydın
Bugün sabahın saat 4'ünde uyandım o saatten beri takılıyorum yaa :) Kedim bile uykulu, mahmur, bana baktı kaldı "bu saatte kalkılır mı" der gibi
Geçmişi okudum biraz, maşallah hızınıza yetişmek mümkün değil ancak bitti
Naçizane birkaç şey söylemek istiyorum. Bebeğin kilosuna çok fazla takılmayın kızlar. Hatta hiç düşünmeyin, kendinizin de daha da önemlisi bebeğinizin de canını sıkmayın boş yere. Yok 122 gram almış, geri kalmış, ileri gitmiş gerek yok bunları düşünmenize. Bir kere bunlar sadece ultrason tahminleri.. Hem kilo olarak hem de hafta-gün uyumu olarak sadece tahmin yapıyor. Gerçeğiyle tahmin arasında da büyük farklar olabiliyor.
Veya bazen de özellikle doğum yaklaştıkça sezeryana meyilli doktorlar "ooo çok kilolu, normal olmaz, hemen sezeryan yapalım" diyip çıkıveriyor işin içinden. Arkadaşımın başına bu geldi, 4 kg.ı geçmiş normal olmaz dediği bebek 3 kg civarı doğdu.. Gelişiminde bariz bir gerilik/sorun yoksa boşuna bebeğe stres yaşattığınızla kalırsınız, stresin bebeğe etkilerini anlatmama gerek yok sanırım.
Benim annem emekli ebe. Bebişin kilosunu konuştuğumuzda belli olmaz o işler diyor ve hiç kilosunu sormuyor zaten. Sen sağlıklı beslenmene bak, bebek ne yapacağını bilir diye yaklaşıyor. Zaten doğumların çoğu 2,8-3 kg civarı olur, olmasa bile doğduktan sonra toplar kendini diyor. Tombiş olması sağlıklı olacak demek değil, zayıf olması da sağlıksız anlamına gelmiyor. Ama kayınvalidem mesela her seferinde ısrarla kilosunu sorar, ben de fazla fazla söylüyorum ki ileri geri konuşup yok zayıfmış iyi bakmıyosun cart curt deyip beni strese sokmasın..
Göğüs kremine gelince, kaçıncı haftada sürmeye başlamak doğru çok bilmiyorum ama bildiğim tek şey meme uçlarınıza masaj yapmaya, meme ucu kayboldu diye çıkarmaya çalışmayın, ucuyla fazla oynamayın, doğumu tetikleyebilirsiniz aman diyim. Sürüyorsanız da şöyle bir sürün geçin. Ben 36. hafta gibi sürmeye başlarım diye düşünüyorum şimdilik.

Son düzenleme:
Ya benim kafama takılıyor; doğuma gitme zamanı yaklaştığında şu tüylerden nasıl kurtulmalı acaba? Ağda yaptıramıyorum çünkü hem dışarda yaptıramıyorum, rahatsız oluyorum başkasına yaptırmaktan, hem de ağda yapınca kıl dönmesi sorunu yaşadığım için uzun zamandır jilet kullanıyorum; şimdi ağda yaptırmaya kalkarsam kan revan içinde kalacağım.. Alternatif önerisi olan var mı? Aah ah keşke öncesinde lazerle kurtulmuş olsaydım bunlardan..:84:

canım bendeşimdi bunu düşünüyodum ben önceden kendim yapıyodum ağdaama hamile kalınca korktum jilet yaptım şimdi onudagörmüyorum eşime yaptırmakta istemiyorum sonuçta iğrensin istemiyorum ama normaş doğum düşünüyuorum bugün arandevu aldım gidicem ama hem korkuyorum hemde günah ben şunu sorcaktım normalde genital bölgeyi açıp başkasına göstermek günah ama şuan mecbur gibiyim napıcam yaptırsam günah olurmu acaba allah affetsin innşşş bilgisi olan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…