- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.461
slm kızlar maş. bayağı kalabalığız..benim için yorucu bir gündü hiç halim yok en iyisi gidip uzanmak..
dün gece 1 gibi bir pıhtı gibi bişey düştü ceviz büyüklüğünde,herhlade dedim akıntıdır.sabah 6da bi ıslaklıkla uyandım bir baktım çamaşırımın elim kadar yeri ıslak ve şeffafbaşta acaba idrar mı kaçırdım diye düşündüm ama baktım idrarada benzemiyor,ne renk var ne koku..neyse dedim yattım geri..öğlen 12,30 gibi yine avç içi gibi ıslaklık ve hafif sarı aıkntım olnca iyice işkillendim ve dr.mu aradım..dedim acaba suyummu sızıyor olabilirmi? dedi kanama yoksa zannetmiorm bi sorn olsun ama tedirginsen gel bakalım dedi..düşündüm düşündüm ,yarın eşim işte,pazarda dr.um yok..dedim en iyisi gideyim ne olr ne olmaz ,birde gerçekten suysa ptesiye 3-4 gün geçiyor tehlikeye atmiyim..
uzatmayayım ,neyse gittim dr.um telefonda demişti turnusol kagıdı koyarız bakarız diye..bebeğin suyuysa eğer mavi renge dönüşüyormuş..gittim hemen yardımcısı çağırdı bana ped hazırlaımş ortasında kagıtlı,dedi bu pedi koy biraz bekleyelim..pedi koydm aksilik ya gelmiyor hiç bişey,yarım saatten fazla oldu,dr.çağırdı ultrasyondan suyumun durumuna baktı gayet iyi bir sorun yok dedi,sakın kafaya takma..eve gidince kagıtta renk değişimi olursa gel..sonrada 4 boytlya girdim ilk defa..yeni geldi benim gittiğim kliniğe,sağolsun dr.um baktı..ama benim sıpa uyyordu pek doğru poz vermedi ,üzüldüm biraz,yinede yüzünün resmini çekti verdi,pek güzel çıkmadıysada..
neyse çok şükür bir sorun yok iyiyiz yani hem ben hem bebek..ben kaçtım kızlar ,ayakta yıkılıyorum resmen,fazla yürüdüm,gelincede evdeki işleri toparlıcam diye otrmadım,1den beri daha 1 saattir otrdum doğr düzgün..hadi çok öptüm sizleri..
slm kızlar maş. bayağı kalabalığız..benim için yorucu bir gündü hiç halim yok en iyisi gidip uzanmak..
dün gece 1 gibi bir pıhtı gibi bişey düştü ceviz büyüklüğünde,herhlade dedim akıntıdır.sabah 6da bi ıslaklıkla uyandım bir baktım çamaşırımın elim kadar yeri ıslak ve şeffafbaşta acaba idrar mı kaçırdım diye düşündüm ama baktım idrarada benzemiyor,ne renk var ne koku..neyse dedim yattım geri..öğlen 12,30 gibi yine avç içi gibi ıslaklık ve hafif sarı aıkntım olnca iyice işkillendim ve dr.mu aradım..dedim acaba suyummu sızıyor olabilirmi? dedi kanama yoksa zannetmiorm bi sorn olsun ama tedirginsen gel bakalım dedi..düşündüm düşündüm ,yarın eşim işte,pazarda dr.um yok..dedim en iyisi gideyim ne olr ne olmaz ,birde gerçekten suysa ptesiye 3-4 gün geçiyor tehlikeye atmiyim..
uzatmayayım ,neyse gittim dr.um telefonda demişti turnusol kagıdı koyarız bakarız diye..bebeğin suyuysa eğer mavi renge dönüşüyormuş..gittim hemen yardımcısı çağırdı bana ped hazırlaımş ortasında kagıtlı,dedi bu pedi koy biraz bekleyelim..pedi koydm aksilik ya gelmiyor hiç bişey,yarım saatten fazla oldu,dr.çağırdı ultrasyondan suyumun durumuna baktı gayet iyi bir sorun yok dedi,sakın kafaya takma..eve gidince kagıtta renk değişimi olursa gel..sonrada 4 boytlya girdim ilk defa..yeni geldi benim gittiğim kliniğe,sağolsun dr.um baktı..ama benim sıpa uyyordu pek doğru poz vermedi ,üzüldüm biraz,yinede yüzünün resmini çekti verdi,pek güzel çıkmadıysada..
neyse çok şükür bir sorun yok iyiyiz yani hem ben hem bebek..ben kaçtım kızlar ,ayakta yıkılıyorum resmen,fazla yürüdüm,gelincede evdeki işleri toparlıcam diye otrmadım,1den beri daha 1 saattir otrdum doğr düzgün..hadi çok öptüm sizleri..
ya krem çok sert ama çıkarana kadar içinden epey bir uğraş veriyorumsizinkide öyle mi
bende çıkıyorum Ferihaya bakcaz bizde:76:
:) bizde aynı binadaydık gazi oldu....çamlıcaya taşındı...ben değilden eşim buna çok sevindim her sabah kalk baban görmesin evde olduğunu gibi sözler duymuyo..yada geç neden geldiniz..yemek yaptım da geldimm..peteklerin arkalarını boyayamamışlar ben onları boyadım bugün
darlık ondan değil kapıyı açık gören kayınvalidemden aynı apartmandayızda
güle güle sanaa
Esracığım "ben kendi adıma dikkat edicem, emzirmek istemiyorum" demek ayrı, kesin hükümlerle "asla yapılmaz" demek ayrı. Böyle bir fetva vermek bize düşmez. Aksine olmayan bir şeyi varmış gibi göstermekle günaha gireriz. Bu farzlar gibi kesin hükme bağlanmış bir şey değil ki aman ha, sakın yapmayın denilsin. Hassas olmak elbette güzel ve önemli, olabildiğince de uygulamaya çalışırız ama insanlar böyle akıllarından uydurdukları şeylerle dinimizi zorlaştırıyorlar ve bazı insanları da uzaklaştırıyorlar. Evet, dinimiz kolaylık dini. Mantığa ters gelen hiçbir şey yok. Sen gerçekten bir bebeğin avaz avaz ağlarken dinimizin "hayır, gidip önce banyo yapacaksın" diyeceğini düşünebiliyor musun? Cunüplük insanın ruhen kiri değildir. Bedenin temizlenmesi için abdest alırız. O da içten gelecek sütü etkileyecek durumda değildir. Eğer gerçekten gösterebileceğin Hadis-i Şerif varsa ben görmek isterim.
Amacım tartışma ortamı yaratmak değil. Ben herhangi bir konu da bile "asla kat'a gibi kelimeler kullanmaktan kaçınırken din gibi hassas bir konuda bunun yapılması beni rahatsız etti sadece.
Son olarak umarım kırılmazsın ama yazılı anlatımda büyük harf kullanma karşındakine sesini yükseltmek, bağırmak anlamına geliyor. O amaçla yazmadığını biliyorum ama aklında bulunsun.
medicana cnm inş sibel hanım dedik..haftaya hayırlısıyla gidicez...
İnşallah gönlüne göre olur..Ben beğendim hem odaların kapısınıda onlar süslüyormuş..
Bende Ankara medicanada doğum yapcam inşallah memnun kalırız
senden gelen sıvıda sarımtrak mı?
ben bi an emn olamamstm sütmü diie?
bende ankara medicanada doğum yapcam inşallah memnun kalırız
cnm iyi bi hastane tabi memnuniyet olayıda kişinin durmuna ve beklentisine göre değişiyo buna karar verdim..bu hastane için o kadar çeşitli söylem varki...herkes kendi tecrübelerinden yola çıkarak değerlendirmiş...inş bizde iyi güzel bi şekilde sonlandırırız..
benzer sorun yaşayan yok sanırsam:97:
gecmiş olsn canım bişey çıkmamasna sewindim dkkat et ynede uzan yorma kendnii ...
oğluşun oyun yapmış annesi sana desene. geçmiş olsun dikkat et yorma kendini
Ya benim kafama takılıyor; doğuma gitme zamanı yaklaştığında şu tüylerden nasıl kurtulmalı acaba? Ağda yaptıramıyorum çünkü hem dışarda yaptıramıyorum, rahatsız oluyorum başkasına yaptırmaktan, hem de ağda yapınca kıl dönmesi sorunu yaşadığım için uzun zamandır jilet kullanıyorum; şimdi ağda yaptırmaya kalkarsam kan revan içinde kalacağım.. Alternatif önerisi olan var mı? Aah ah keşke öncesinde lazerle kurtulmuş olsaydım bunlardan..:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?