2011 Nisan Anneleri

Mrb kızlar nasılsınız???
Life_city canım Allah yardımcın olsun inş.İnan en az senin kadar biz de çok heyecanlıyız hadi bakalım inş güzel geçer ameliyatın

canım sağlıkla gelsin bebişin inşşş bizleride habersiz bırakma

inşallah canım hayırlısıyla sağsalim alırsın bebeğini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz.

2. Bebeğimiz de geliyor vakit ne kadar çabuk geçti maşallah bebişlere hep sağlıklı gelsinler insallah ..hamile kalmadan önce 9 ay geçermi çok uzun nasıl tasıyacam o kocaman göbeği derdim ..hiç birşey anlamadan geçti inşallah doğumlarımız da da birşey anlamayız

inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın çok heyecanlı gerçekten

merhaba kızlar...

yaa benm oğluma bir hıçkırık tutuyor uzunca bir müddet geçmiyor.. sizin hıçkırıklarda bu kdar uzun sürüyor mu?

merhaba kızlar...

yaa benm oğluma bir hıçkırık tutuyor uzunca bir müddet geçmiyor.. sizin hıçkırıklarda bu kdar uzun sürüyor mu?

Aynen bizim bebiş de öyle.. Geçen gecenin 4'ünde uyandım en az yarım saat hıçkırdı, belki daha fazla.. Normalde de her gün en az 10-15'er dakikalık hıçkırık nöbetleri oluyor..

Life_city sağlıkla kucağına aldığın haberinide alırız inşallah ay çok heyecanlı ya

Kaç kilo doğduğunu, nasıl geçtiğini, genel anesteziyle olursan kaç saatte ayıldığını
sütün ne zaman geldiğinin (inşallah hemen gelir) haberini de gönder :meraklıbammbik:

HNK benim kısçemide günde 2-3 kere tutuyor 8 dakikaya kadar sürebiliyor

Bu arada az önce ütü ölsün istedim
Doğumdan sonra kullanacağım nevresimlerden bi tanesini 1 saatte ütüledim
ütülemesi ayrı dert, katlaması ayrı

Son düzenleme:
Aynen bizim bebiş de öyle.. Geçen gecenin 4'ünde uyandım en az yarım saat hıçkırdı, belki daha fazla.. Normalde de her gün en az 10-15'er dakikalık hıçkırık nöbetleri oluyor..

ayyy iyi bari içim rahatladı çğnkğ hiç yoksa yarım saat hıçkırdı yavrum. doktor iyi birşey dedi ama benim içim acıyor o hıçkırdıkça yaa

Hayırlısı olsun,çok az zamanın kaldı,çok heyecanlı..İkinci bebek kimin olacak bakalım.?Kasılmaları başlayan arkadaşlarda var,haydi hayırlısı..

Hayırlısı olsun canım ama gerçekten ayırt edilmiyor..En güzeli test alıp bakman..Biz de bu yollardan geçtik..Darısı senin başına..

merhaba kızlar...

benim bebeğimde bütün gün hıçkırıyo çokda uzun sürüyo insan rahatsız oluyo dimi?iyi bişeymiymiş faydası ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…