2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlaar,pek kimsecikler yok tabi h.sonu olunca..herkes evde artık,bende evdeyim ama erken kalkıyorum yine dee,şöyle bir doya doya yatamıyorum artık valla..

bayadır foruma girememiştim bu sakinlikle biraz geçmişe göz atayım bari

canım çok geçmiş olsun ama dikkat et valla,bunlar uyarma sinyalleri olabilir,demekki kendini yoruyorsun..aman 1-2 hafta daha dikkat et,yorma kendini bebişler acele etmesin..

ya krem çok sert ama çıkarana kadar içinden epey bir uğraş veriyorum sizinkide öyle mi

bende sana katılıyorum..kilo ile sağlık gelişim eş değer tutuluyor..tabi bir gösterge ama tamamıyla bir baz değil..kaldı ki ölüçlerde çok hata çıkıyor dediğin gibi.sağlıklı olsunlar yeter

Günaydın kızlarrr,herkese bol güneşli ama soğuk bir istanbul cumartesinden öpücüklerimi gönderiyorum.Bu arada bizim velet sürekli göğsüme göğsüme tepiklerini indiriyor.Hastane çantamızı yeni hazırlamaya başladım,kıyafetlerimizi yıkadık yıkamadan öncede sizede resim çekip gönderim dedim.Bi kısmını çekip ciciler bölümüne ekledim,devamınıda çektim yükleyemedim daha onlarıda bi ara eklerim

günaydınn kızlaarrr
geçmişe henüz bakamadım ama yazmak isteedmm
dün kontrol + nst vardı. son kez.
ilk önce nst ye girdim doğumhanede. o arada doktorum geldi ve aa senin sancıların var dedi. sancılar arasıra 55 i vuruyodu ama ben farketmedm. karnım taş gibiydi ama bnm çoğu zaman öyle oluyor. 5 dk. daha dur ve açılma varmı bakalım dedi.peki dedm. neysehh nst bitti ve çatala çıktım, çok şükür baktı ve açılma yok dedi.
snra odasına indik, orda ultrasonla baktı boyu 51 cm dedi. kilosu 3800 dedi.
suyu herşeyi normaldi gene oğluşumun. veeee son 3 günümüz kaldısalı sabahı 8 martta yani sabah 8e çeyrek kala burda ol yatışını yapsınlar. 9 da ameliyata başlarız dedi.

çok heycanlıyım kızlarrrrrr, ayyyy çok merak ediyorumm bebeğimi:)
inş. sağlıklı bi şekilde kurtuluruz.

maşallaah canım oğluşuna,artık iyice büyümüş vakti gelmiş..zaten az da kaldı..hayırlısıyla bu 3 günü de atlatırsın da bebişine sağlıkla kavuşursun..
hadi bakalım artık senin haberlerini ve ilk prensimizin fotolarını bekliyoruz..

ay canm hadi bakalım ins guzel haberlerle ve bebişinle gelrsn bizimde aklmz hep sende olacak

cnm tüylerim diken diken oldu sen böyle söyleyince. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bizde en az senin kadar heyecanlıyız. acı tatlı aylardır birbirimize yardımcı olduk şu topikte ve bir bir doğumlar gerçekleştikçe bizde inanılmaz heyecanlanıyoruz. darısı vakti zamanı gelince ben ve tüm arkadaşlarımızın başına inş

bayanlar merhaba öncelikle hepinizi tebrik ediyorum sağsalim kucagınıza alın inşallah bişey sormam gerekiyordu bu topiğe rasladım kızlar ya dün regl günümdü ama olmadım yanlız tıpkı adet olcakmışım gibi hissediyorum ağrılar aynı tam regl ağrısı yani diğer gebelik belirtilerim var fakat benim sormak istediğim şey tıpkı adet olcakmış gibi hissedipte hamile kalan varmı kızlar yaaaa

benim için çok önemli cevap varin lütfen ayyyy

cnm inş hamişsindir. bende aynen öyle oldu karnım ve belim ağrıdı eyvah dedim yine adet olcam adetimede 1 hafta vardı daha. ama olmadım çok şükür ve daha edetime 5 gün varken test alıp yaptım ve 2. silik çizgiyi gördüm bence hemen eczaneden bii test al ve yap çıkar sonuç. hamilelikle adet belirtileri bire bir aynı şeyler çünkü. mutlu haberi bizede vermen dileğiyle...

ay canm hadi bakalım ins guzel haberlerle ve bebişinle gelrsn bizimde aklmz hep sende olacak
saol cnm inş. evet kocaman olmuşş yaa:)
artık karnıma sığmıyoo:)

amin cnm darısıııı bekleyenlere inş. bnm tek belirtim sık wc ye gitmemdi.

Ben lazerliyim çok şükür gerçekten büyük kolaylıkmış hamilelikte iyice anladım.bende uzun yıllar nasıl açcam diye kaçmıştım lazerden ama sonra yaptırdım zaten doktordu yapan kişi.

bnde dün kuaföre gidip ağdayla aldırdım.

önceden kendim alıyordum ağdayla
sonra hamilelikte mecburen jiletle aldım
şimdide kuaförde ağdayla aldırdım

maşallah cnm kocaman olmuş kuzun.az kaldı kavuşmana.sağlıkla gelir inşallah.

selam kızlar sabahtan beri site ye girmeye çalışıyordum en sonun da aradım bilgisayarcıları kadınlar külübüne giremiyorum dedim yeni sürüm yüklediler:2: nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…