- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.521
benim bebeğimde bütün gün hıçkırıyo çokda uzun sürüyo insan rahatsız oluyo dimi?iyi bişeymiymiş faydası ne acaba?
günaydınn kızlaarrr
geçmişe henüz bakamadım ama yazmak isteedmm
dün kontrol + nst vardı. son kez.
ilk önce nst ye girdim doğumhanede. o arada doktorum geldi ve aa senin sancıların var dedi. sancılar arasıra 55 i vuruyodu ama ben farketmedm. karnım taş gibiydi ama bnm çoğu zaman öyle oluyor. 5 dk. daha dur ve açılma varmı bakalım dedi.peki dedm. neysehh nst bitti ve çatala çıktım, çok şükür baktı ve açılma yok dedi.
snra odasına indik, orda ultrasonla baktı boyu 51 cm dedi. kilosu 3800 dedi.
suyu herşeyi normaldi gene oğluşumun. veeee son 3 günümüz kaldısalı sabahı 8 martta yani sabah 8e çeyrek kala burda ol yatışını yapsınlar. 9 da ameliyata başlarız dedi.
çok heycanlıyım kızlarrrrrr, ayyyy çok merak ediyorumm bebeğimi:)
inş. sağlıklı bi şekilde kurtuluruz.
slm kızlar nerelerdesiniz bom boş topik bugün
evet bugün boş du hep herkesin işi var anlaşılan yada face de ..benimde mesaimin bitmesine yarım saat kaldı
sende kaçacan yani. Ayy bugün oğlum pek az hareket etti bende hep tatlı şeyler yedim şimdi deli gibi dönüyorkarnımı zorluyor. Bide benim çok akıntım oluyor yaa sizlerde de var mı bu sorun?
2 haftadır benim de oyle cnm ama herhangi bir yanma şikayetim yok normaldir diye duşunuyorum bol su içelim
cnm süper haber..bebeğin maşallah herşeyi süper... herşeyin çok güzel geçicek inş... senin minik tam 40ıncı haftasında 4.500 geçer... senin için hayırlısıymış..biz napıcaz bakalım...
evet esracım ama bakalım bnm doktorummu abartıyor yoksa cidden böylemi.
salı günü belli olucak.
çokta önemli diil aslında ikimizde sağlıklı bi şekilde çıkalım bebeğimlede gerisi kolay.[benim ilk oğlumdada 4ün üstünde çıkıyodu 4260 doğdu üç aşağı beş yukarı tutuyo
hımmmm ablamında 100 gr aşağı doğmuştu ultrasondan.evet esracım ama bakalım bnm doktorummu abartıyor yoksa cidden böylemi.
salı günü belli olucak.
çokta önemli diil aslında ikimizde sağlıklı bi şekilde çıkalım bebeğimlede gerisi kolay.[benim ilk oğlumdada 4ün üstünde çıkıyodu 4260 doğdu üç aşağı beş yukarı tutuyomerhaba arkadaşlar bende mayıs sonu gibi bekliorum bebişimi.. NST ye kaçıncı haftadan itibaren başladınız hatırlıomusunuz ??? nette 38.hafta yazmışlar bana çok geç giibi geldi çünkü 38 de sezeryanla bebeği alıolar zaten..
o normal doğum yapacaklar için yazmışlardır cnm.
ben sezaryenle olucam doktorum iki kez soktu nst ye.
37+1 ve 38+1 de girdim.
doktorun bebeğin ve snn durumuna göre buna karar veriyor.
merhaba arkadaşlar bende mayıs sonu gibi bekliorum bebişimi.. NST ye kaçıncı haftadan itibaren başladınız hatırlıomusunuz ??? nette 38.hafta yazmışlar bana çok geç giibi geldi çünkü 38 de sezeryanla bebeği alıolar zaten..
selam kızlar
bir nisan annesi daha kavuştu bebişine siteden değil ama amcamın eşi ile aynıydı satlarımız bugün suyu gelmesiyle hastaneye kaldırmışlar suni sancı sonrası sezeryana alınmış bebek en son 1 buçuktu kaçla doğdu daha öğrenemedim ama iyilermiş çok heyecanlı yaa
Slm cnm yaaa gerçekten nerde bu milletselam kızlar nerdesınız
selam kızlar
bir nisan annesi daha kavuştu bebişine siteden değil ama amcamın eşi ile aynıydı satlarımız bugün suyu gelmesiyle hastaneye kaldırmışlar suni sancı sonrası sezeryana alınmış bebek en son 1 buçuktu kaçla doğdu daha öğrenemedim ama iyilermiş çok heyecanlı yaa
hayırlı olsun canım.kac haftalıkmıs bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?