2011 Nisan Anneleri

benim bebeğimde bütün gün hıçkırıyo çokda uzun sürüyo insan rahatsız oluyo dimi?iyi bişeymiymiş faydası ne acaba?

canım söylediklerine göre akciger gelişiminin iyi olduğunu ve nefes alıp vermeye çalıştıklarını gösterirmiş ama tabi henüz küçük oldukları için ve bu işi daha tam beceremedikleri için hıçkırık tutarmış:))

cnm süper haber..bebeğin maşallah herşeyi süper... herşeyin çok güzel geçicek inş... senin minik tam 40ıncı haftasında 4.500 geçer... senin için hayırlısıymış..biz napıcaz bakalım...

evet bugün boş du hep herkesin işi var anlaşılan yada face de ..benimde mesaimin bitmesine yarım saat kaldı

sende kaçacan yani. ayy bugün oğlum pek az hareket etti bende hep tatlı şeyler yedim şimdi deli gibi dönüyorkarnımı zorluyor. bide benim çok akıntım oluyor yaa sizlerde de var mı bu sorun?

sende kaçacan yani. Ayy bugün oğlum pek az hareket etti bende hep tatlı şeyler yedim şimdi deli gibi dönüyorkarnımı zorluyor. Bide benim çok akıntım oluyor yaa sizlerde de var mı bu sorun?

2 haftadır benim de oyle cnm ama herhangi bir yanma şikayetim yok normaldir diye duşunuyorum bol su içelim

cnm süper haber..bebeğin maşallah herşeyi süper... herşeyin çok güzel geçicek inş... senin minik tam 40ıncı haftasında 4.500 geçer... senin için hayırlısıymış..biz napıcaz bakalım...

evet esracım ama bakalım bnm doktorummu abartıyor yoksa cidden böylemi.
salı günü belli olucak.
çokta önemli diil aslında ikimizde sağlıklı bi şekilde çıkalım bebeğimlede gerisi kolay.

merhaba arkadaşlar bende mayıs sonu gibi bekliorum bebişimi.. NST ye kaçıncı haftadan itibaren başladınız hatırlıomusunuz ??? nette 38.hafta yazmışlar bana çok geç giibi geldi çünkü 38 de sezeryanla bebeği alıolar zaten..

Mrb canım beni doktorum 32.haftaa aldı ilk defa...38. hafta olması saçma geldi bana dediğin gibi sezeryanları bile 37 de 38 de alıyorlar...

selam kızlar

bir nisan annesi daha kavuştu bebişine siteden değil ama amcamın eşi ile aynıydı satlarımız bugün suyu gelmesiyle hastaneye kaldırmışlar suni sancı sonrası sezeryana alınmış bebek en son 1 buçuktu kaçla doğdu daha öğrenemedim ama iyilermiş çok heyecanlı yaa

hayırlı olsun canım.kac haftalıkmıs bebek

selam kızlar nerdesınız
Slm cnm yaaa gerçekten nerde bu millet

Cnm öncelikle hayırlı olsun...Şimdi nasıl bebiş acaba çok merak ettim

hayırlı olsun canım.kac haftalıkmıs bebek

canım 33. haftalıktı yaa hast. kimseyide almamışlar aman dikkat edelim yengem yalnızmıştı evde amcam işteyken olmuş yarın detaylı öğrenirim çok meraktayım bende 7 senedir beklenen bir bebekti inş. Rabbim sağlıcakla onlara bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…