2011 Nisan Anneleri

Slm cnm yaaa gerçekten nerde bu millet
Cnm öncelikle hayırlı olsun...Şimdi nasıl bebiş acaba çok merak ettim

sağol denizcim nasılsın yaa eskişehirdeler bizimkiler çok merak ediyorum bende ama sağlıklı dedi halam oda görememiş hast. biraz fazla disiplinli amcam dışında kimseyi almamış yarın görecekler bebişi kuvöze almamışlar diye biliyorum canm çantalarımız hazır olsun valla bizimkiler alelacele ne buldularsa götürmüş

Sağol cnm iyiyim Allah şükür.İyi o zaman küveze falan almadılarsa inş sağlıklıdır.Valla yaaa çantayı ben erteliyorum devamlı daha erken daha erken diye.Ama ne olur olmaz hazır bulundurmak lazım aslında:26:

ınsallah canım.alah yardımcıları olsun.rabbım bebeklerını onlara bagıslasın.ıyı haberler alırsın ınsallah.

Yarın resim atacaklar telden bana bebişin ayy valla yavaş yavaş başla canım bnmde hiç bir şeyim yok ama kardeşimi çağırdım çarşambaya o varken hem çantaları hem temizliği halledicem gözüm korktu valla benim bebişler zaman beklemiyor:18::18:

hayırlı olsun bebek.bütün uyarılara rağmen ben kendi adıma konuşuyum daha valizim hazır değil sadece kıyafetleri yıkadım tek tesellim o ütülemedimde o kadar da pimpirikli ve düzenli biriyimdir ama bi uyuzluk var üzerimde

ınsallah canım.alah yardımcıları olsun.rabbım bebeklerını onlara bagıslasın.ıyı haberler alırsın ınsallah.

canım çok sağol hepimizin inş. Allah yard. olsun bizde artık zorlu aylara girdik gece dönemiyorum eşim döndürüyor bazen sen nasılsın sıkıntıların hafifle di mi ben giremedim bikaç gün siteye

Aynen ben de yıkadım ama ütü de duruyor çanta da

ben herseyı yıkamadım kızlar.ılk cocukta hıcbısey yıkmadım.cok gereklı gelmıyo bana sankı.:26:

canım çok sağol hepimizin inş. Allah yard. olsun bizde artık zorlu aylara girdik gece dönemiyorum eşim döndürüyor bazen sen nasılsın sıkıntıların hafifle di mi ben giremedim bikaç gün siteye

sorma canım.bende oyle agırlastımkı.bıraz yurudummu kasıklarım patlıyor.yurumek zulum gelıyor bana.tansıyonumda ne ıyı ne kotu.nabız yukselıyor sık sıkıste.markete gıdıyruz mesela ıkı reyon gezdımmı yetıyor bana hemen yoruluyorum rahatsızlanıyorum.allah yardımcımız olsun ınsallah.

sağol canım benimde hazır değil sen en azından yıkamışsın tembellik yapıyorum ben daha bu hafta izne ayrıldım ailemde yok burda ani bişi olsa ayy bizim bebişler acele etmesin 37. beklesin en az

ayy cnm bnm yaa az kaldı dikkat et benmkide kafa aşağıda ya yürüyünce baskı yapıyor çok gezmek yaramıyor galiba bize aman tansiyonun düzenli olsun gerisi iyi olur canım

mrb kızlarr
bugun kontrolumuz vardı benım cımcımem bu sefer 12 gunde 200 gr almış 1800 gr olmş boyu 43 cm.dr kıloya takılma onemlı olan nst plasentası renklıdoblerrı suyu dedı eger kılo alımı çok ıyı olsa ama bunlardan bırınde aksama olsa ozamn onemlı dedı.sımdılık sorun yok çok şukur.sezeryan olucam galıba ben ne kadar red etsemde dr ben bu rıskı goze alamam bebk kuçuk dogcak yanı 2500ler oksıjensız kalablır de herşey olabılır dedı buyuzden 38 haftda sezeryan olursun dedı.bu arada beslenmen çok ıyı ama bebge gıden kan akımı yeterlı değil demekkı dedı

bırde emınonune gttk alışverışımızı tamamladık sayılır seker suslerımızı aldık.beşıgımızın kaparosını bıraktık.çok yoruldum sabha 10 akşm 7 ıkı buklum oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…