- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.541
bebeğiniz hayırlı olsun cnmmm
Slm cnm yaaa gerçekten nerde bu millet
Cnm öncelikle hayırlı olsun...Şimdi nasıl bebiş acaba çok merak ettim
Sağol cnm iyiyim Allah şükür.İyi o zaman küveze falan almadılarsa inş sağlıklıdır.Valla yaaa çantayı ben erteliyorum devamlı daha erken daha erken diye.Ama ne olur olmaz hazır bulundurmak lazım aslında:26:sağol denizcim nasılsın yaa eskişehirdeler bizimkiler çok merak ediyorum bende ama sağlıklı dedi halam oda görememiş hast. biraz fazla disiplinli amcam dışında kimseyi almamış yarın görecekler bebişi kuvöze almamışlar diye biliyorum canm çantalarımız hazır olsun valla bizimkiler alelacele ne buldularsa götürmüş
canım 33. haftalıktı yaa hast. kimseyide almamışlar aman dikkat edelim yengem yalnızmıştı evde amcam işteyken olmuş yarın detaylı öğrenirim çok meraktayım bende 7 senedir beklenen bir bebekti inş. Rabbim sağlıcakla onlara bağışlar
Mrb canım beni doktorum 32.haftaa aldı ilk defa...38. hafta olması saçma geldi bana dediğin gibi sezeryanları bile 37 de 38 de alıyorlar...
Sağol cnm iyiyim Allah şükür.İyi o zaman küveze falan almadılarsa inş sağlıklıdır.Valla yaaa çantayı ben erteliyorum devamlı daha erken daha erken diye.Ama ne olur olmaz hazır bulundurmak lazım aslında:26:
sağol denizcim nasılsın yaa eskişehirdeler bizimkiler çok merak ediyorum bende ama sağlıklı dedi halam oda görememiş hast. biraz fazla disiplinli amcam dışında kimseyi almamış yarın görecekler bebişi kuvöze almamışlar diye biliyorum canm çantalarımız hazır olsun valla bizimkiler alelacele ne buldularsa götürmüş
sen nstyemı gırdın canm neden
ınsallah canım.alah yardımcıları olsun.rabbım bebeklerını onlara bagıslasın.ıyı haberler alırsın ınsallah.
hayırlı olsun bebek.bütün uyarılara rağmen ben kendi adıma konuşuyum daha valizim hazır değil sadece kıyafetleri yıkadım tek tesellim o ütülemedimde o kadar da pimpirikli ve düzenli biriyimdir ama bi uyuzluk var üzerimde
Aynen ben de yıkadım ama ütü de duruyor çanta da
canım çok sağol hepimizin inş. Allah yard. olsun bizde artık zorlu aylara girdik gece dönemiyorum eşim döndürüyor bazensen nasılsın sıkıntıların hafifle di mi ben giremedim bikaç gün siteye
hayırlı olsun bebek.bütün uyarılara rağmen ben kendi adıma konuşuyum daha valizim hazır değil sadece kıyafetleri yıkadım tek tesellim o ütülemedimde o kadar da pimpirikli ve düzenli biriyimdir ama bi uyuzluk var üzerimde
ıyı aksamlar canımKızlar ben çıkıyorum Yahşi Cazibe başlıyor
sorma canım.bende oyle agırlastımkı.bıraz yurudummu kasıklarım patlıyor.yurumek zulum gelıyor bana.tansıyonumda ne ıyı ne kotu.nabız yukselıyor sık sıkıste.markete gıdıyruz mesela ıkı reyon gezdımmı yetıyor bana hemen yoruluyorum rahatsızlanıyorum.allah yardımcımız olsun ınsallah.
Kızlar ben çıkıyorum Yahşi Cazibe başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?