- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.561
mrb kızlarr
bugun kontrolumuz vardı benım cımcımem bu sefer 12 gunde 200 gr almış 1800 gr olmş boyu 43 cm.dr kıloya takılma onemlı olan nst plasentası renklıdoblerrı suyu dedı eger kılo alımı çok ıyı olsa ama bunlardan bırınde aksama olsa ozamn onemlı dedı.sımdılık sorun yok çok şukur.sezeryan olucam galıba ben ne kadar red etsemde dr ben bu rıskı goze alamam bebk kuçuk dogcak yanı 2500ler oksıjensız kalablır de herşey olabılır dedı buyuzden 38 haftda sezeryan olursun dedı.bu arada beslenmen çok ıyı ama bebge gıden kan akımı yeterlı değil demekkı dedı
bırde emınonune gttk alışverışımızı tamamladık sayılır seker suslerımızı aldık.beşıgımızın kaparosını bıraktık.çok yoruldum sabha 10 akşm 7 ıkı buklum oldum resmen
ya bak bende eminönündeydim..havuzlu handa.... Kaçla kça arası ordaydın cnm
1 den 5 e kada galıba
oy maşallah bende 12-2 arası ordaydım...
ben dun demıştım gtcem dıye keşke haberımız olsaydı bırbırımzden goruşurduk
cnm ya dün benim hiç aklımda değildi gidiceğim malum temizlik yorgunluk aklımdan çıkmış.... Bide net değildi bizim arabayla götürdüler vs vs... Ama kısmet belki yine bi yerlerde buluşma imkanımız olur...gönlümüz bir olsunda inş..
mrb kızlarr
bugun kontrolumuz vardı benım cımcımem bu sefer 12 gunde 200 gr almış 1800 gr olmş boyu 43 cm.dr kıloya takılma onemlı olan nst plasentası renklıdoblerrı suyu dedı eger kılo alımı çok ıyı olsa ama bunlardan bırınde aksama olsa ozamn onemlı dedı.sımdılık sorun yok çok şukur.sezeryan olucam galıba ben ne kadar red etsemde dr ben bu rıskı goze alamam bebk kuçuk dogcak yanı 2500ler oksıjensız kalablır de herşey olabılır dedı buyuzden 38 haftda sezeryan olursun dedı.bu arada beslenmen çok ıyı ama bebge gıden kan akımı yeterlı değil demekkı dedı
bırde emınonune gttk alışverışımızı tamamladık sayılır seker suslerımızı aldık.beşıgımızın kaparosını bıraktık.çok yoruldum sabha 10 akşm 7 ıkı buklum oldum resmen
bebışler olsun goruşuruz
hayırlısı cnm. doktor problem yok diyorsa sorun yoktur zten.
neden olmasın cnm...sen ordan bu tarafa yanaşırsın ben bu taraftan yanaşırım... Ortada buluşuruz
sağol canım.senn de az kaldı bebşın maşşBuyumus hayrlısyla kucagına alırsın ınş
tabı tabı ben anneme geldıgımde de olur anadolu yakasındaq
nerde annen cnm..ben beşiktaşta oturuyorum aa ümraniyeye gelme şansım var... Sürekli kolay yani.
anadolu yaksında daha rahat goruşuruz annme de çok yakın
ben çıkıyorum kızlar hıç halım kalmadı ıyı geceler
mrb kızlarr
ben geldimm bana hoşgeldin deyinn
ben geldimm bana hoşgeldin deyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?