- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.601
günaydın annişler :)
dün doktordaydım, benim yaramaz oğlan baş aşağı dönmemiş daha, canım sıkıldı. doktor bekleriz son aya kadar falan dediben illa normal istiyorum inşallah döner yaaaa
nst falan yapmaya gerek görmedi, bi de 3 hafta sonra çağırdı beni, şaşırdım. artık 2 haftada bir sanıyordum. benim gibi bebişi dönmeyen var mı içinizde?
dün doktordaydım, benim yaramaz oğlan baş aşağı dönmemiş daha, canım sıkıldı. doktor bekleriz son aya kadar falan dediben illa normal istiyorum inşallah döner yaaaa
nst falan yapmaya gerek görmedi, bi de 3 hafta sonra çağırdı beni, şaşırdım. artık 2 haftada bir sanıyordum. benim gibi bebişi dönmeyen var mı içinizde?
masallah canimne güzel iyi haberlerle gelmissin.hakkinizda hayirlisi olsun canim
canım bende seni merak ediyordum.bence çok da az değil aldığı kilo.benim doktorum da bana düzenli alıyor olması önemli az bile alsa demişti ne kadar doğru bilemiyorum.yalnız benim kafama takıldı bebek küçük olduğu halde niye erken alıyo..yani 40.haftayı beklese biraz daha büyüse hem belki normal olur dimi..mrb kızlarr
bugun kontrolumuz vardı benım cımcımem bu sefer 12 gunde 200 gr almış 1800 gr olmş boyu 43 cm.dr kıloya takılma onemlı olan nst plasentası renklıdoblerrı suyu dedı eger kılo alımı çok ıyı olsa ama bunlardan bırınde aksama olsa ozamn onemlı dedı.sımdılık sorun yok çok şukur.sezeryan olucam galıba ben ne kadar red etsemde dr ben bu rıskı goze alamam bebk kuçuk dogcak yanı 2500ler oksıjensız kalablır de herşey olabılır dedı buyuzden 38 haftda sezeryan olursun dedı.bu arada beslenmen çok ıyı ama bebge gıden kan akımı yeterlı değil demekkı dedı
bırde emınonune gttk alışverışımızı tamamladık sayılır seker suslerımızı aldık.beşıgımızın kaparosını bıraktık.çok yoruldum sabha 10 akşm 7 ıkı buklum oldum resmen
canım bende seni merak ediyordum.bence çok da az değil aldığı kilo.benim doktorum da bana düzenli alıyor olması önemli az bile alsa demişti ne kadar doğru bilemiyorum.yalnız benim kafama takıldı bebek küçük olduğu halde niye erken alıyo..yani 40.haftayı beklese biraz daha büyüse hem belki normal olur dimi..
cnm benim bebiş 28 den beri doğum pozisyonunda ama 3 hafta sonra çağırması garip ama iyide demek sağlıklısın maşallah... bide hayırlısını iste içini ferah tut cnm...günaydın annişler :)
cnm şu sebeble... anne karnında günlük 20-23 gr alırken dış ortamda bebek 40 gr gibi alıyomuş ortalama o yüzden 38 den sonra almak en uygunuymuş...canım bende seni merak ediyordum.bence çok da az değil aldığı kilo.benim doktorum da bana düzenli alıyor olması önemli az bile alsa demişti ne kadar doğru bilemiyorum.yalnız benim kafama takıldı bebek küçük olduğu halde niye erken alıyo..yani 40.haftayı beklese biraz daha büyüse hem belki normal olur dimi..
çok ilginç.benim de 2500 doğacak ama doktorum normal düşünüyoo.cnm benim bebiş 28 den beri doğum pozisyonunda ama 3 hafta sonra çağırması garip ama iyide demek sağlıklısın maşallah... bide hayırlısını iste içini ferah tut cnm...
cnm şu sebeble... anne karnında günlük 20-23 gr alırken dış ortamda bebek 40 gr gibi alıyomuş ortalama o yüzden 38 den sonra almak en uygunuymuş...
mrb sıkıntın olmaması guzel.bence zamannını bekle bışey yapma allh korusun ne olur ne olmaz
Erencim merak etmiştim seni dün.Doktorun normal demişse sıkıntı yapma.Aman ne yapalım küçük doğsunlar ama sağlıklı olsunlar yeter.Biz de doğunca sütümüzle besleriz Allahın izniye...Sen sıkma canını
canım bebeği doğum pozisyonuna döndürmek için bi uygulama var
yurtdışında çok uygulanıyor
sedye ile (evde ütü masasıyla :)) 45 derecelik açı verildikten sonra
başaşağı sedyenin üzerine uzanıcaksın
15 dk öyle başaşağı yatacaksın.
inşallah başarılı bir sonuç alırsın
normal doğum gibisi yoooooook. :94:
selam şekerler resim yükleme linkini paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?