2011 Nisan Anneleri

günaydin canim canini sikma dönmeyen varmi bilmiyorum ama benimki 4.aydan beridir tepe taklakseninde daha zamanin var hafta olarak erkensin daha insallah döner ve istedigin gibi normal dogum yaparsin..

ah canım kaderimiz aynıymış benimki de dönmedi daha haftamızda aynıymış bende normal istiyorum inşallah dönerler.benimki küçük de ama yinede dönemedi çocuğum yada çok rahatına düşkün bizimkiler

gunaydınnnnnn kızlarr

doner ınşş canım benm kızm donmuş ama sezryan olucam maalesf

Son düzenleme:
canım bende seni merak ediyordum.bence çok da az değil aldığı kilo.benim doktorum da bana düzenli alıyor olması önemli az bile alsa demişti ne kadar doğru bilemiyorum.yalnız benim kafama takıldı bebek küçük olduğu halde niye erken alıyo..yani 40.haftayı beklese biraz daha büyüse hem belki normal olur dimi..

sağol canım.benımkı de eger almasydıda bız krıter olarak once dobbler nst plansenta ve suyunu bakacaktık dıyo onemlı olan bunlardan bırının aksamamsı dedı.38 haftada dogum oluır dıyor egr kılo alımı ve gelışımı yavşlarsa dedı 38haftada dogum olur onemlı olan 38e gelelım dedı.normal olsun ıstyrm dedım ısrarla olmaz dedı bebk kçk yanı 2500 normal dogum zor olur bebk oksıjensız kalırsa ben bu rıskı goze alamam dıyor

gogus kremını sordum ıçerdemı gogus ucun dedı tarf ettı nsl surcegımı sonra dedı yazmıyım ne olur ne olmaz fazla oynanamak lazm dedı erken doguma sebep olabılıyormuş surun gecın kızlar fazla ucuna dokunmayın

benimde dönmedi dönsün diye hergün yürüyüş yapıyorum perşembe gideceğim dr a bakalım ne durumda olacak.

cnm benim bebiş 28 den beri doğum pozisyonunda ama 3 hafta sonra çağırması garip ama iyide demek sağlıklısın maşallah... bide hayırlısını iste içini ferah tut cnm...
cnm şu sebeble... anne karnında günlük 20-23 gr alırken dış ortamda bebek 40 gr gibi alıyomuş ortalama o yüzden 38 den sonra almak en uygunuymuş...

çok ilginç.benim de 2500 doğacak ama doktorum normal düşünüyoo.

canım bebeği doğum pozisyonuna döndürmek için bi uygulama var
yurtdışında çok uygulanıyor
sedye ile (evde ütü masasıyla :)) 45 derecelik açı verildikten sonra
başaşağı sedyenin üzerine uzanıcaksın
15 dk öyle başaşağı yatacaksın.

inşallah başarılı bir sonuç alırsın
normal doğum gibisi yoooooook. :94:

selam kızlar ben 33 haftalık oldum artık
çok şükür bi sıkıntım yok iyi diyorum iyi oluyorum
ara sıra midem yanıyo ara sıra bebek bi kasılıyo yamuluyo karnım filan ama
geçecek bunlar sonra bi de özlüyo insan dediydi dersiniz
ilki sezeryandı bunu normal doğurmak için doktorumla sıkı bir pazarlık yaptım
40 a kadar beklerim sonrasında beklemem dedi
inşallah 39. haftada doğar bebeğim
doğumu başlatmak için bildiğiniz bir iki şey varsa söyleyin
biraz biraz araştırdım ama daha çok bilgi lazım.

mrb sıkıntın olmaması guzel.bence zamannını bekle bışey yapma allh korusun ne olur ne olmaz

Erencim merak etmiştim seni dün.Doktorun normal demişse sıkıntı yapma.Aman ne yapalım küçük doğsunlar ama sağlıklı olsunlar yeter.Biz de doğunca sütümüzle besleriz Allahın izniye...Sen sıkma canını

sağol canımm.oyle tabı napım elımden gelenı yapıyorum bunyemden kaynkalnıyormuş.evt hayırlısıyla doğsunlarda ozamnda onlara tıkıştırrız bırde dıyorum şimdı kılo alımı zayf bırde ozamn da boyle olursa ugraş dur

ben bütün teknikleri araştırdım ama cesaret edemedim amerikada falan çok teknik var uygulanan bebeği döndürmek için onlar uğraşıyolar bizimkiler hemen kesmeye hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…