- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.561
bu arada bu dn işini öğrendiğim iyi oldu.. ilk işim don almak olacak :))))
Hadi kızlar ben kaçtım. Yarın görüşmek üzere, bebişlere iyi bakın
geçmiş olsun canım, zaman zaman oluyor böyle işte, bir var bir yok.
Acaba yediğin bir şeydenmi rahasız oldun yada bir kokudan falan mı?
Ben mesela bayramın 2. gününe kadar iyiydim o gün barbunya kokusundan fena oldum, tüm gün sürdü.
Yoğurt yemeyi denesen belki iyi gelir.
canım geçmiş olsunn.. bende öyle birgün iyiyim birgün sürünüyorum((( geçicek inşallah... ilaç biraz yavaşlatıyor gibi ama tamamen geçiyor... sabır sadece sabır... ( gerçi ben ağlama nöbetleri geçiriyorum midem fazla bulanıpta çıkarınca.. ama olsun sen sabret arkadaşım :)) )
2 li testi yada 3 testi yaptırmamak büyük cesaret bence.. tabiki bebişlerimize kıyamayız.. tırnağı taşa gelsin istemeyiz.. Allah acılarını göstermesin kimseye... ama bile bile o çocuğu dünyaya getirmek ne kadar vicdanlı bir iş bilemiyorum.. anne babası ölünce çocuk nasıl ortada kalıcak.. özürlü annelerin dualarını bilirmisiniz? Allahım onun canını benden önce al.. kime emanet edebilirim derler... Allah hiçkimseyi böyle bir sınavın içine sokmasın.. dediğiniz gibi ileride kimin ne olacağı belli olmaz.. büyük konuşmamak lazım.. akıllara kötü şeyler getirmemek lazım.. ama verilen kararlar büyük sorumluluk....100 kere düşünüp bir kere karar verilecek... buda benim düşüncem...
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
trufcum canım geçmiş olsun bende gecen haftalarda cok kötüydüm bu hafta bulantılar azaldı şükür az sabret canım 9. haftayla birlikte azalacak göreceksin birden kesiliyor bulantılar
bu arada cinsiyet tahminleriniz ne kızlare bana kız gibi geliyor bebeğim çin ve rus takviminde kız cktı içime hep kız doğuyor ama erkek bebeğiede kendimi alsıtırdım bioritme göre de erkek çıkmıs bakalım görcez en geç 1 ay sonra sziler bebekelriniz hakkında ne düşünoyrsunuz cinsiyetleri yani
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım eklerseniz sevinirim benim de son adet tarihim 28 haziran muhtemel doğum tarihim 5 nisan bu arada benimde az az da olsa iki hafta aralıklarla kahverengi akıntım oldu ama geçti sanırım bu çok normalmiş dokuz ay olan var doktorumda normal bi problem yok dedi.Benimde kanımda pıhtılaşma var her gün clexane iğne oluyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:)
hayırlısı olsun canım seninle aynı günüz inşallah hayırlısı olur. ben tüp bebek ile hamile kaldım bugün kontrolüm var inş bebişimi görücem
ama çok midem buılanıyo çıkarıyorum senin durumun nedir merak ettim
ohh. iyi fikir verdin bana. bu arada smit tarifini bilen varmi, o gun filmde gorunce ( bide senin yaziyi okuyunca ) canim cekti, cokacimcoook ama su sokaklarda satilan gibi,bizim evde yaptigimiz tuzlu smit degil, sadece mayali hamurmu? niye gidipte satin almiyon demeyin yurt disinda oturyoruzsimit,krem peynir,taze ceviz,açık çay canım.zemuszemus
merhaba cnm bnede bayağıdır girmiyorum bnde özlemişim:)
bnm bulantılar tam gaz devam hatta bayramda ankaraya gitmiştik orda çok fena oldum yolculuk vs sarstı bni iyice. hastaneye gittik acile.serum falan taktıklar.
orda bebeğimede baktılar yaşıyormu diye.çünkü 1 saat içinde 6 7 kere istifra ettim
çok kötüydü. bebeğim çok tatlıydı ama:) bir hafta önceden gidiyor bebğim. kocaman olmuş:) yani ultrasona göre bugün 12+0
sen neler yapıyosun nasıl gidiyor?
Merhaba kızlar. Konuyu takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Doğum konusu geçince fikrimi söylemek istedim. Benim ikinci hamileliğim, 4 yaşında bir oğlum var. Epiduralli normal doğum yaptım. Ağrı eşiğim çok düşük ve suni sancı verildiğinde 5 dk. geçmeden başladım bağırmaya. Sonra epidural yapıldı ve doğuma kadar rahattım. Ama doğumdan sonra yaklaşık bir saat kuyruk sokumumda ağrıyla kıvrandım(epiduralin yan etkisi).Tansiyonum düştü ve ağrı kesici veremediler. Demem o ki doğum sancısından kaçtım ama benzerini yaşadım :)
Hiç doğum yapmayan bayanlar genelde doğumun çıkış evresinden korkarlar ama en rahat kısmı odur. Eğer benim gibi ağrı eşiğiniz düşük ise sancı kısmı zordur. Arkadaşlarım var, suni sancı o kadar da kötü değildi diyen. Benimse ikinci doğumda da kabusum bu. Bu yüzden inşallah nasip olursa ikinci doğumda sancılar 2 dk.ya inmeden gitmeyeceğim hastaneye. İnşallah yolda doğurmam:)
Sezaryen konusuna gelince, bünyeyle de alakalı ama 3 arkadaşım benden sonra sezaryenle doğum yaptılar ve hepsi bebeklerini emzirmeye, bakımını yapmaya kalkarken, beşiğinden alırken yardım aldılar. Ben doğumdan sonraki gün evimdeydim ve oğlumun herşeyiyle kendim ilgilendim. Kesi dikişim vardı ama 6 ay içinde en ufak bir iz kalmayacak şekilde iyileşti. Sezaryende iz kalıyor diye biliyorum ama belki yeni yöntemlerde olmuyordur.
İkili testi yaptırmayı ben de düşünmüyorum. Allah kimseyi kaldıramayacağı şeyle imtihan etmesin, çitlembiğin de dediği gibi, Allah korusun, eğer zeka engelli bir çocuk sahibi olmak yazımızda varsa doğum sırasında ya da sonrasındaki bir sebeple de aynı şey olabilir. O zaman o çocuğu öldürebilir misiniz? Bu şekilde yaşayacağına öl daha iyi diyebilir misiniz?
günaydın kızlar naber?bebişler nasıllarmış bakalım....zemuszemus
gun aydin canim, bebis iyidir insallah, gece agirilarim vardi, onun disinda iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?