2011 Nisan Anneleri

bu arada bu dn işini öğrendiğim iyi oldu.. ilk işim don almak olacak :))))

Öyle diyorlar benim arkadaımın haberi yoktu kızcağız ilk başka bişey almış ödedikten sonra don aldınızmı demişler yoo demiş mağazadakiler azarlamış ilk don alınır diye:roflol:Hadi ii akşamlar canım yarın görüşürüz bebişe ve kendine ii bak

ayyyy kızlar geçmişiş okumaktan gözlerim ağrıdı valla.....biz bayanların ne çok paylaşacak konuları var öyle değilmi...kaydirigubbakcemile3.....güzel anneler benimde bulantılarım biraz olsun hafifledi sanki....bugün usg ye göre 9+1 günlüğüm ve perşembe kontrolüm var bakalım bebişim neler yapıyor....doğum şekilleri ve isteklerinizden bahsetmişsiniz,bende kızımda hep normal doğum istedim doktor gebelik süresince kemiklerimin istenilen ölçüde açılmadığını söylesede 42.haftama kadar bekledim baktıkki kızım ısrarla doğmak istemiyor ve benim tansiyon düşmeye başladı doğru sezeryana gittim...ama gerçekten en güzeli normal doğum ama anne için ....bebek için sezeryan daha iyiymiş bunu doktorum söylerdi hep....

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

teşekkür ederim kızlar
moral oldunuz
biliyorum geçecek 3. ayın sonunda hiç yaşamamışım gibi olacağım bu anları
ama işte sabır sabır sabır
yoğurtta işe yaramadı.
sadece sabredicez mecburen

trufcum canım geçmiş olsun bende gecen haftalarda cok kötüydüm bu hafta bulantılar azaldı şükür az sabret canım 9. haftayla birlikte azalacak göreceksin birden kesiliyor bulantılar

bu arada cinsiyet tahminleriniz ne kızlare bana kız gibi geliyor bebeğim çin ve rus takviminde kız cktı içime hep kız doğuyor ama erkek bebeğiede kendimi alsıtırdım bioritme göre de erkek çıkmıs bakalım görcez en geç 1 ay sonra sziler bebekelriniz hakkında ne düşünoyrsunuz cinsiyetleri yani

benimde çin takvimine göre erkek bende erkek hissediyordum zaten ..çevremde 1-2 kişi hariç herkes de erkek olduğunu iddia ediyor ve biliyorum ki eşimde söylemesede erkek istiyor.ilk bebeğim olduğu için Allah sağlık akıl versin gerisi boşn aslında benim için ikiside bir valla hiç önemli değil.Sağlıcakla olsunda ..
Bu arada ben bugün doymak bilmedim ya anlamadım ama bi yandanda belimde çok ağrı var yatamıyoruum bile .yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz .

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım eklerseniz sevinirim benim de son adet tarihim 28 haziran muhtemel doğum tarihim 5 nisan bu arada benimde az az da olsa iki hafta aralıklarla kahverengi akıntım oldu ama geçti sanırım bu çok normalmiş dokuz ay olan var doktorumda normal bi problem yok dedi.Benimde kanımda pıhtılaşma var her gün clexane iğne oluyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:)

Hoşgeldin canım aramıza seninle günlerimiz aynı görünüyor. Benim de doğum kısmetse 4 nisan görünüyor şimdilik.

ayy. cok sevindim :)

biz bebek planladigimizda doktora gitmistik, folic acid yazdi. pek duzenli almadin ama, gene de icmeye calistim. hamile olmadan 3 ay oncesinden baslarsan hem dusuk riskini hem de bulantini azaltirmis, belki de folic acid aldigimdan dolayi ilk hamileligimdeki kadar bulantim yok. biraz var, ama oda genelde ac kalinca oluyo. bugunler istahim iyi degil.canim yemek istemiyo. ama genede kendimi zorlamaya calisyom, cunku ac kaldigimda cok kotu oluyom. doktora gidiyorsan haberlerini beklerim. kolay gelsin

simit,krem peynir,taze ceviz,açık çay canım.zemuszemus
ohh. iyi fikir verdin bana. bu arada smit tarifini bilen varmi, o gun filmde gorunce ( bide senin yaziyi okuyunca ) canim cekti, cokacimcoook ama su sokaklarda satilan gibi,bizim evde yaptigimiz tuzlu smit degil, sadece mayali hamurmu? niye gidipte satin almiyon demeyin yurt disinda oturyoruz

gecmis olsun

Benim de oglum var. 3 yasinda. ilk dogum, dogal olarak sancim gelir gelmez hastaneye gittim, doktorlar ya ugrasmak istemedi, yada suyum azdi belki o risk oldugundan dolayi 1 cm bile aciklik yokken suni sanci verdiler. ayyy o neydi ya :bbo: hem sanci cek, hem kus, hem de ishal. ama ayni zaman baska bir kadin serumla rahat rahat dolasyodu, gerci onunki 4. veya 5. dogummus. bende sancilarim iyice siklasmadikca gitmeyecegim, iyisi evde cekeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…