- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.621
mrb kızlarr
bugun kontrolumuz vardı benım cımcımem bu sefer 12 gunde 200 gr almış 1800 gr olmş boyu 43 cm.dr kıloya takılma onemlı olan nst plasentası renklıdoblerrı suyu dedı eger kılo alımı çok ıyı olsa ama bunlardan bırınde aksama olsa ozamn onemlı dedı.sımdılık sorun yok çok şukur.sezeryan olucam galıba ben ne kadar red etsemde dr ben bu rıskı goze alamam bebk kuçuk dogcak yanı 2500ler oksıjensız kalablır de herşey olabılır dedı buyuzden 38 haftda sezeryan olursun dedı.bu arada beslenmen çok ıyı ama bebge gıden kan akımı yeterlı değil demekkı dedı
bırde emınonune gttk alışverışımızı tamamladık sayılır seker suslerımızı aldık.beşıgımızın kaparosını bıraktık.çok yoruldum sabha 10 akşm 7 ıkı buklum oldum resmen
alakasız olacak ama müsait değildir biliyorum ama tatlışoğluma kaç kere mesaj attım burdan yazdım ama ben hala eklenmedim listeye
canım biz zaten hepimiz tanıyoruz seni listeye ne gerek var:))
tatlışoğlumm cok mesguldur gercekten..
tanımak açısından değil orda görünmedim aylardırukte kaldı sadece neyse bnde doğum yapanlarda listeye girerim hayırlısıyla:))))))
selam kızlar nasılsınız.. ben de çok şükür iyiyim. benim bebiş de düzenli ve dikkatli beslenmeme rağmen pek kilo almamış.. 2,5 kg anca var dedi. belki doğuma kadar anca 3 kilo olabilirmiş.. bi sorun yok gerçi ama yine de insan moralini bozuyor..pek bi hazırlığım kalmadı.. ev son kez bi temizlencek.. o kadar.. kız çocukları erken doğarmışş.. hep elim kulağımda..korkuyorum ve nasıl olcak bilmiyorum..
selam kızlar nasılsınız.. ben de çok şükür iyiyim. benim bebiş de düzenli ve dikkatli beslenmeme rağmen pek kilo almamış.. 2,5 kg anca var dedi. belki doğuma kadar anca 3 kilo olabilirmiş.. bi sorun yok gerçi ama yine de insan moralini bozuyor..pek bi hazırlığım kalmadı.. ev son kez bi temizlencek.. o kadar.. kız çocukları erken doğarmışş.. hep elim kulağımda..korkuyorum ve nasıl olcak bilmiyorum..
sağol canım.allah sukur saglıklı.bende seni merak etmiştim canım dr sorun yok dediyse kilosunu takma..
doğunca cook cabuk büyüyorlar baska bir problemi olmasında sadece zayıf olsun..
boyu gayet iyi bu arada..
mrb kızlarr
bugun kontrolumuz vardı benım cımcımem bu sefer 12 gunde 200 gr almış 1800 gr olmş boyu 43 cm.dr kıloya takılma onemlı olan nst plasentası renklıdoblerrı suyu dedı eger kılo alımı çok ıyı olsa ama bunlardan bırınde aksama olsa ozamn onemlı dedı.sımdılık sorun yok çok şukur.sezeryan olucam galıba ben ne kadar red etsemde dr ben bu rıskı goze alamam bebk kuçuk dogcak yanı 2500ler oksıjensız kalablır de herşey olabılır dedı buyuzden 38 haftda sezeryan olursun dedı.bu arada beslenmen çok ıyı ama bebge gıden kan akımı yeterlı değil demekkı dedı
bırde emınonune gttk alışverışımızı tamamladık sayılır seker suslerımızı aldık.beşıgımızın kaparosını bıraktık.çok yoruldum sabha 10 akşm 7 ıkı buklum oldum resmen
günaydın annişler :)
dün doktordaydım, benim yaramaz oğlan baş aşağı dönmemiş daha, canım sıkıldı. doktor bekleriz son aya kadar falan dediben illa normal istiyorum inşallah döner yaaaa
nst falan yapmaya gerek görmedi, bi de 3 hafta sonra çağırdı beni, şaşırdım. artık 2 haftada bir sanıyordum. benim gibi bebişi dönmeyen var mı içinizde?
canım kilosu önemli değil,dr.unun dediği gibi gelişimi iyi olsun sen iyi ol yeter..sen ıona bakarsın alır güzel güzel kiloları..yeterki sağlıkla gelsin dünyaya..ama küçük diye sezeryan olması ilginç,ama dr.un en iyisini bilir,ona güvenmek lazım,riske atılmaz..
bu arada bir daha öyle fazla yorulma artık haftalar ilerledikçe daha dilkkatli olmak lazım..
canım hala dönmesi için vakit var ama zorlaşıyor tabi git gidee..bak sana tavsiyem daha önce burda yazmıştım ama görmemiş olabilirsin..birkaç tane yapabileceğin şey var..
1.dizlerin ve ellerin üstünde kedi duruşu gibi dur..yani karnın boşluğa düşecek..1-2 dk.kal böylee..
2.yatarken ayaklarını aldır ellerin belince bisiklet çevir,bunu da 1-2 dk.dan fazla yapma..
3.karanlık bir ortamda fener ile bebeğin şimdiki pozisyonundan dönüşe geçeceği yönden aşağıya doğru feneri hareket ettir..bunu da günde birkaç kez yap..
birde bunların yanı sıra yeni öğrendim ark.yapmış,hergün bir nazar boncuğu ile karnına koyayarak bebişle konuşarak döndürmüş..
inş.bunlarla sonuç alırsın..
ne güzel herşeyin hazır bebişini bekliyorsun,haftanda azalmış baya,hayırlısı olsun,bebeğine sağlıkla vaktinde kavuşursun inş.kilosunu da takma,sütünle topaç gibi olur maşallaaah
Ben de oğlumun beşiğini ekledim...
sağol canım. sezeryan ıstemıyordum ya dun oyle soyleyınce uzuldum ama dr guvenmek zorundayım bu durumda.evt dun çok yoruldum bugun halım yok.canım kilosu önemli değil,dr.unun dediği gibi gelişimi iyi olsun sen iyi ol yeter..sen ıona bakarsın alır güzel güzel kiloları..yeterki sağlıkla gelsin dünyaya..ama küçük diye sezeryan olması ilginç,ama dr.un en iyisini bilir,ona güvenmek lazım,riske atılmaz..
bu arada bir daha öyle fazla yorulma artık haftalar ilerledikçe daha dilkkatli olmak lazım..
canım hala dönmesi için vakit var ama zorlaşıyor tabi git gidee..bak sana tavsiyem daha önce burda yazmıştım ama görmemiş olabilirsin..birkaç tane yapabileceğin şey var..
1.dizlerin ve ellerin üstünde kedi duruşu gibi dur..yani karnın boşluğa düşecek..1-2 dk.kal böylee..
2.yatarken ayaklarını aldır ellerin belince bisiklet çevir,bunu da 1-2 dk.dan fazla yapma..
3.karanlık bir ortamda fener ile bebeğin şimdiki pozisyonundan dönüşe geçeceği yönden aşağıya doğru feneri hareket ettir..bunu da günde birkaç kez yap..
birde bunların yanı sıra yeni öğrendim ark.yapmış,hergün bir nazar boncuğu ile karnına koyayarak bebişle konuşarak döndürmüş..
inş.bunlarla sonuç alırsın..
ne güzel herşeyin hazır bebişini bekliyorsun,haftanda azalmış baya,hayırlısı olsun,bebeğine sağlıkla vaktinde kavuşursun inş.kilosunu da takma,sütünle topaç gibi olur maşallaaah
merhaba arkadaşlar,,,hepinize sağlıklı bir doğum ve güzel bir gelecek diliyorum bebişlerinize.
ben çift çizgi topiğindenim, bende 17 haftalık gebeyim ,günleri saatleri doldurmanın peşindeyim.
erenhavacım yoksun sanırım,sizde iisinizdir umarım..
bu arada bi konuda fikir almak istiyorum. evim tam takım bebek odasına müsait değil, benim gibi olup bellona veya istikbal veya herhangi belli bir mağazadan karyola(beşik) alan varmı? fiyat ve kalite olarak merak ediyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?