2011 Nisan Anneleri

bende seni merak etmiştim canım dr sorun yok dediyse kilosunu takma..
doğunca cook cabuk büyüyorlar baska bir problemi olmasında sadece zayıf olsun..
boyu gayet iyi bu arada..

selam kızlar nasılsınız.. ben de çok şükür iyiyim. benim bebiş de düzenli ve dikkatli beslenmeme rağmen pek kilo almamış.. 2,5 kg anca var dedi. belki doğuma kadar anca 3 kilo olabilirmiş.. bi sorun yok gerçi ama yine de insan moralini bozuyor..pek bi hazırlığım kalmadı.. ev son kez bi temizlencek.. o kadar.. kız çocukları erken doğarmışş.. hep elim kulağımda..korkuyorum ve nasıl olcak bilmiyorum..

bebeğin küçük değil canım hem sağlıklı olması çok daha önemli sonuçta bir sorun yok demişsin kendin :26:canım o belli olmaz benim arkadaşım kırkıncı haftasını doldurdu bebeğide kızdı Allah inşallah hepimize sağlıklı ve sorunsuz doğumlar nasip eder

Canını sıkma kilo için.Oğlumu 2.850 doğurdum..Maşallah doğduktan sonra çok güzel kilo aldı..Bu bebeğin kilosu kişiden kişiye değişiyor..Boşver sağlıklı olsunlar..Arkadaşımın eşi eskimişti buna rağmen bebeğini 3.050kg doğurdu..Bende ise heralde 2.800 doğar diye düşünüyorum..

bende seni merak etmiştim canım dr sorun yok dediyse kilosunu takma..
doğunca cook cabuk büyüyorlar baska bir problemi olmasında sadece zayıf olsun..
boyu gayet iyi bu arada..
sağol canım.allah sukur saglıklı.

ohh bışey kalmamış ne gzl bızım daha boya olack.korkma canm zamnnda gelır bebışın ınşş

canım kilosu önemli değil,dr.unun dediği gibi gelişimi iyi olsun sen iyi ol yeter..sen ıona bakarsın alır güzel güzel kiloları..yeterki sağlıkla gelsin dünyaya..ama küçük diye sezeryan olması ilginç,ama dr.un en iyisini bilir,ona güvenmek lazım,riske atılmaz..
bu arada bir daha öyle fazla yorulma artık haftalar ilerledikçe daha dilkkatli olmak lazım..

canım hala dönmesi için vakit var ama zorlaşıyor tabi git gidee..bak sana tavsiyem daha önce burda yazmıştım ama görmemiş olabilirsin..birkaç tane yapabileceğin şey var..
1.dizlerin ve ellerin üstünde kedi duruşu gibi dur..yani karnın boşluğa düşecek..1-2 dk.kal böylee..
2.yatarken ayaklarını aldır ellerin belince bisiklet çevir,bunu da 1-2 dk.dan fazla yapma..
3.karanlık bir ortamda fener ile bebeğin şimdiki pozisyonundan dönüşe geçeceği yönden aşağıya doğru feneri hareket ettir..bunu da günde birkaç kez yap..

birde bunların yanı sıra yeni öğrendim ark.yapmış,hergün bir nazar boncuğu ile karnına koyayarak bebişle konuşarak döndürmüş..

inş.bunlarla sonuç alırsın..

ne güzel herşeyin hazır bebişini bekliyorsun,haftanda azalmış baya,hayırlısı olsun,bebeğine sağlıkla vaktinde kavuşursun inş.kilosunu da takma,sütünle topaç gibi olur maşallaaah

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,,, hepinize sağlıklı bir doğum ve güzel bir gelecek diliyorum bebişlerinize.
ben çift çizgi topiğindenim, bende 17 haftalık gebeyim ,günleri saatleri doldurmanın peşindeyim.

erenhavacım yoksun sanırım,sizde iisinizdir umarım..

bu arada bi konuda fikir almak istiyorum. evim tam takım bebek odasına müsait değil, benim gibi olup bellona veya istikbal veya herhangi belli bir mağazadan karyola(beşik) alan varmı? fiyat ve kalite olarak merak ediyorumda...

hehheyyyy ne güzel bebiş döndürme yöntemleri. süper yaaa

sağol canım. sezeryan ıstemıyordum ya dun oyle soyleyınce uzuldum ama dr guvenmek zorundayım bu durumda.evt dun çok yoruldum bugun halım yok.

ıyıyız canım buyumussunz sızde ne cabuk zaman gecıyor.ben bellonanın besıgını begenmıştım ama odama kçk geldıgı ıçın başka aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…