- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.641
burlar çok sessiz kaldı..doğum yaklaşınca öylei oluyo acaba.....
Ben de oğlumun beşiğini ekledim...
hepinize günaydın.içiniz huzur dolu bir gün geçirirsiniz inşaallah.ben sizleri aylardır misafir olarak takip ediyorum.işyerimde sadece özel izinle bu siteyi açtırmıştım.normalde internet kapalı.evdede internet olmadığından,gündüzleri takip ediyorum.hep üye olmak istedim.hem bilgilerinizden faydalanmak hem de bildiklerimi paylaşmak için.ama bilgisayarımdaki bir sorun yüzünden üye olamıyordum.neyse bu hafta sonu annemlere gittiğimde üye oldum.ve artık aktif olarak burdayım işte.ben 10 nisan annesiyim nasipse.bir kız evlat bekliyorum.haaa bu arada hastanede şirket işçisi olarak çalışıyorum.yani sormak istediğiniz sorular olursa sevev seve öğrenip cevaplayabilirim arkadaşlar.hepinizi çok seviyorum.ve takipteyim.
hoşgeldin tatlım:2:
günaydın herkese...ben yine inanılmaz aç bir şekilde uyandım..hemen kahvaltı ettim gözüm hiç bişey görmedi.neyse ki doydum oturuyorum şimdi :)
Herkese gunyadnn kılzzar abişeyler atştrdm geldim ay iki gundr bende de ara ara kasık agrsı olyr aynı regl olacakmşım gbiiiibu arada dun gece ruyamda yne doğryrdm
sabahları yapacağım kahvaltı hayaliyle uyuyorum.ayyyyyyyy çooookk güzel.akşamları fazla yememeye çalıştığımdan sabahları gözüm dönüyor.birde şu gece tatlı krizlerini atlatabilsem tam süper olacak ha.
arkadaşım sanada günaydın .o kasık ağrıları bende sürekli var.artık hayatımın bir parçası gibi.doktorum normal olduğunu ama bebeğim biraz aşağıda olduğu için hep hazır olmamı söylüyor.özellikle bazen apandisit tarafıma baskı yaptığında zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?