2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar nasıslınız bız cok sukur ıyıyız hafta sonu mersındeydık dun aksam geldık kızıma Zara dan yazlık elbiseler aldım küçücük ve öyle tatlılarki.allahım hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp ederse cimcimeme giydireceğim.kurban olsun annesı ona.

Son düzenleme:
günaydın herkese
kızlar hamile kıyafeti almak isteyen ama çok parada vermek istemeyen varsa ki ben öyleydim doğuma az kaldı ama daralınca kıyafetler doğuma giderken giyerim diye almak istedim eminönünde bu havuzlu hana yakın epey atalar var diğer atalarda var mı bilmiyorum ama tam hamilelerin giyeceği tarzda şeyler var ben 39 liraya harika bir tunik aldım tavsiye ederim oraya yolu düşenlere

hepinize günaydın.içiniz huzur dolu bir gün geçirirsiniz inşaallah.ben sizleri aylardır misafir olarak takip ediyorum.işyerimde sadece özel izinle bu siteyi açtırmıştım.normalde internet kapalı.evdede internet olmadığından,gündüzleri takip ediyorum.hep üye olmak istedim.hem bilgilerinizden faydalanmak hem de bildiklerimi paylaşmak için.ama bilgisayarımdaki bir sorun yüzünden üye olamıyordum.neyse bu hafta sonu annemlere gittiğimde üye oldum.ve artık aktif olarak burdayım işte.ben 10 nisan annesiyim nasipse.bir kız evlat bekliyorum.haaa bu arada hastanede şirket işçisi olarak çalışıyorum.yani sormak istediğiniz sorular olursa sevev seve öğrenip cevaplayabilirim arkadaşlar.hepinizi çok seviyorum.ve takipteyim.

günaydın güzel anneler ve bebişleriiiii

Hafta sonu o kadar yoruldum ki nasıl dinlenicem bilmiyorum hala çalışmaya devam kısmetse 15 martta ayrılıyorum artık izne çok şükür badana işini hallettik evimiz ter temiz oldu şimdide annem temizlik yapıyor ben izne ayrıldığımda ter temiz bi evde oturucam kısmetse annecim bane hiç bi iş bırakmaz gerçi badanayıda ben yapmadım ama ayakda dolanmak yordu beni :))) bizim hafta sonumuz böyle geçdi inş.sizlerdede bi sıkıntı yoktur

hoşgeldin tatlım :2:

günaydın herkese...ben yine inanılmaz aç bir şekilde uyandım..hemen kahvaltı ettim gözüm hiç bişey görmedi.neyse ki doydum oturuyorum şimdi :)

Herkese gunyadnn kılzzar abişeyler atştrdm geldim ay iki gundr bende de ara ara kasık agrsı olyr aynı regl olacakmşım gbiiii bu arada dun gece ruyamda yne doğryrdm

günaydın herkese...ben yine inanılmaz aç bir şekilde uyandım..hemen kahvaltı ettim gözüm hiç bişey görmedi.neyse ki doydum oturuyorum şimdi :)

sabahları yapacağım kahvaltı hayaliyle uyuyorum.ayyyyyyyy çooookk güzel.akşamları fazla yememeye çalıştığımdan sabahları gözüm dönüyor.birde şu gece tatlı krizlerini atlatabilsem tam süper olacak ha.

Herkese gunyadnn kılzzar abişeyler atştrdm geldim ay iki gundr bende de ara ara kasık agrsı olyr aynı regl olacakmşım gbiiii bu arada dun gece ruyamda yne doğryrdm

arkadaşım sanada günaydın .o kasık ağrıları bende sürekli var.artık hayatımın bir parçası gibi.doktorum normal olduğunu ama bebeğim biraz aşağıda olduğu için hep hazır olmamı söylüyor.özellikle bazen apandisit tarafıma baskı yaptığında zorlanıyorum.

gunaydn canmmm sorma bende bazen yatarken sabh ne ysem dye hayal edyrm sonra dönyrm eşime nasıl bi insan oldm ben yaaaa diyorumm

Kızlar bu kasılma bir yerde şişlik oluyo sanki bebek itekliyo gibi normal vuma gidi değil de sanki derimi yırtıp bebek çıkacak gibi mi son bir haftadır yoğun oluyor benim bu sabah da işe gelirken yolda oldu yürüken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…