2011 Nisan Anneleri

bende en yoğun olarak yürürken hissediyorum.bu sabahda oldu işe gelirken.evet tekme gibi değilde baskı gibi. bazen uzun sürüyor bende söyleniyorum kuzuma.bas annem ha gayret biraz daha bas bas basssssssss

bende en yoğun olarak yürürken hissediyorum.bu sabahda oldu işe gelirken.evet tekme gibi değilde baskı gibi. Bazen uzun sürüyor bende söyleniyorum kuzuma.bas annem ha gayret biraz daha bas bas basssssssss

bakalım doktor ne diyecek bugün 5 de randevum var vakit geçmiyo cok sabırsızım

günaydın kıssslar dün gün boyu giremedim kkya sitede mi sorun vRDI BENİM BİLG.da mı bilmiyorum
cimcimecim yerim senin evladını hıçkırıyo demek benim mminiğim de sabah uyuyo du uyanmasın diye kımıldamadım yataktan babası saç kurutma makinesini çalıştırınca uyandı bebeğim bi uçan tekme gönderdi annnesine

ayen yaa.gece biran önce uykuya dalmak istiyorum sabah kalkıp kahvaltı yapmak için

bende bugün gidicem inşaallah mesaiden sonra 5:30 gibi yani.ama tartımıcaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm :18:
walla dr zorla çıkaryr tartya beni her defasnda da dyrm senn tarı bozk diye ama kabl etmyr kadınn

gunaydn canm kuuzm bnlarn keyfi yernde bzi oynatyr parmaklkarnda bazen yan yatarken yanlarma yanlarma wuruyor rahatsz oluyyr hanmefendi dyrm bende

ben sırt üstü yatsam nefes alamıyorum .yan yatim diyorum ne tarafa yatıyorsam o tarafıma vuruyor.kafam bozuluncada '' kızım amudamı kalkim yaaa diyorum''

günaydın kızlar nasılsınız ?
lifecity aklım sende Allah yard. olsun canım yarın içn haberdar et bizide

ben sırt üstü yatsam nefes alamıyorum .yan yatim diyorum ne tarafa yatıyorsam o tarafıma vuruyor.kafam bozuluncada '' kızım amudamı kalkim yaaa diyorum''

kaç haftalıksın canım
ben 33 haftalığım nisan sonu görünüyor doğum.
ama bana bile heyecan basıyor yaaa.
bugün çantamı hazırlıcam.aslında herşey hazır bir tek çantaya koyacağım

kaç haftalıksın canım
ben 33 haftalığım nisan sonu görünüyor doğum.
ama bana bile heyecan basıyor yaaa.
bugün çantamı hazırlıcam.aslında herşey hazır bir tek çantaya koyacağım

35+1 im canım . 10 nisan diyor doktor.ama ben sezeryan istiyorum.bakalım ikna edebilecekmiyim.benim çantalarımdada eksik var.maaşımı alayımda tamamlıcam inşaallah ufat tefek kalan şeyleri.

baktım canım çok güzel güle güle kullansın bebiş

çok güzel olmuş asyanın odası güle güle sağlıcakla kullansın inşallah

güle güle sağlıcakla kullanın inşallah

Teşekkür ederiz kızlar...

Herkese gunyadnn kılzzar abişeyler atştrdm geldim ay iki gundr bende de ara ara kasık agrsı olyr aynı regl olacakmşım gbiiii bu arada dun gece ruyamda yne doğryrdm

Canım bende de oluyor o kasık ağrıları.Aynen adet olacakmışım gibi.Normal herhalde.Bir de bu dönemde kötü rüyalar görmek normalmiş.
Bir de ne dicem canım, hıçkırma nasıl oluyor? Hani böyle karnın belli bir bölgesinde kalp atışı gibi pıt pıt düzenli bir atış oluyor, o değil mi hıçkırık? Bana da sık sık oluyor da ben de herhalde bebiş hıçkırıyor diyorum.

herkes patır patır doğuruyor biz daha 33 haftalığız içimden bir his bebeğimin hiç aceleci olmadığını ve 40 haftasını doldurup beklenen tarihinden birkaç gün sonra teşrüf edeceğini söylüyor, acaba haziran anneleri topiğine mi katılsam onların arasında ilk ben doğururum böylece:)

Allah önce sağlık versin tabiide , bebekler son 15 günde esas kiloyu alırlarmış.o yüzden ne kadar dursalar iyi.ama ben bazen penguenlikten sıkılıyorum yaaaa :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…