- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.661
gunaydn canmmm sorma bende bazen yatarken sabh ne ysem dye hayal edyrmsonra dönyrm eşime nasıl bi insan oldm ben yaaaa diyorumm
Kızlar bu kasılma bir yerde şişlik oluyo sanki bebek itekliyo gibi normal vuma gidi değil de sanki derimi yırtıp bebek çıkacak gibi mi son bir haftadır yoğun oluyor benim bu sabah da işe gelirken yolda oldu yürüken
bende en yoğun olarak yürürken hissediyorum.bu sabahda oldu işe gelirken.evet tekme gibi değilde baskı gibi. Bazen uzun sürüyor bende söyleniyorum kuzuma.bas annem ha gayret biraz daha bas bas basssssssss
bakalım doktor ne diyecek bugün 5 de randevum var vakit geçmiyo cok sabırsızım
bakalım doktor ne diyecek bugün 5 de randevum var vakit geçmiyo cok sabırsızım
sabahları yapacağım kahvaltı hayaliyle uyuyorum.ayyyyyyyy çooookk güzel.akşamları fazla yememeye çalıştığımdan sabahları gözüm dönüyor.birde şu gece tatlı krizlerini atlatabilsem tam süper olacak ha.
walla dr zorla çıkaryr tartya beni her defasnda da dyrm senn tarı bozk diye ama kabl etmyr kadınnbende bugün gidicem inşaallah mesaiden sonra 5:30 gibi yani.ama tartımıcaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm :18:
günaydın kıssslar dün gün boyu giremedim kkya sitede mi sorun vRDI BENİM BİLG.da mı bilmiyorum
cimcimecim yerim senin evladını hıçkırıyo demek benim mminiğim de sabah uyuyo du uyanmasın diye kımıldamadım yataktan babası saç kurutma makinesini çalıştırınca uyandı bebeğim bi uçan tekme gönderdi annnesine
ben sırt üstü yatsam nefes alamıyorum .yan yatim diyorum ne tarafa yatıyorsam o tarafıma vuruyor.kafam bozuluncada '' kızım amudamı kalkim yaaa diyorum''
kaç haftalıksın canım
ben 33 haftalığım nisan sonu görünüyor doğum.
ama bana bile heyecan basıyor yaaa.
bugün çantamı hazırlıcam.aslında herşey hazır bir tek çantaya koyacağım
günaydın kızlar nasılsınız ?
lifecity aklım sende Allah yard. olsun canım yarın içn haberdar et bizide
baktım canım çok güzel güle güle kullansın bebiş
çok güzel olmuş asyanın odası güle güle sağlıcakla kullansın inşallah
güle güle sağlıcakla kullanın inşallah
Herkese gunyadnn kılzzar abişeyler atştrdm geldim ay iki gundr bende de ara ara kasık agrsı olyr aynı regl olacakmşım gbiiiibu arada dun gece ruyamda yne doğryrdm
lifecity ye ne oldu ki ?? hep okurdum geçmişi bugün okuyamadım.bi özetlesen
lifecity ye ne oldu ki ?? hep okurdum geçmişi bugün okuyamadım.bi özetlesen
herkes patır patır doğuruyor biz daha 33 haftalığız içimden bir his bebeğimin hiç aceleci olmadığını ve 40 haftasını doldurup beklenen tarihinden birkaç gün sonra teşrüf edeceğini söylüyor, acaba haziran anneleri topiğine mi katılsam onların arasında ilk ben doğururum böylece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?