2011 Nisan Anneleri

ağrıların olması normal kızlar özellikle rahimde olması iyiye işaret, bebiş büyüdükçe rahim genişliyor ondan kaynaklanıyor...

Angel, bu da benim düşüncem diyorsun ama böyle bir çocuğu dünyaya getirenin vicdanını sorguluyorsun, ben de eli ayağı, bütün organları oluşmuş bir bebeği anne karnında öldürmeyi düşünebilenlerin vicdanını sorgulayabilirdim ama yapmadım. Herkes kendi düşüncesini söylemeli, ama birbirini yargılamamalı arkadaşım.

trufcum soğuk suyu dener misin birde bn soguk su içince rahatlıyorum
canım sabah uyandım öyle bir hararetlenmişim içim yanıyor bir bardak soğuk su içtim rahatladım derken
daha mutfaktan çıkmadan bulantı başladı lavabonun önüne zor attım kendimi.
Nasıl safra çıkardım bir bilsen boğazım yanıyor resmen.
1 saat geçti üstünden hala susuzum ama su içmeye korkuyorum, kahvaltıda yapamıyorum.
Evde sandviç hazırladım, domates peynir, zeytin ama içim almıyor.
Yani demem o ki her şey herkeste farklı etki bırakıyor, kimine iyi gelen kimine kötü yapıyor.

bu arada herkese günaydın, umarım bugünü hayırlı ve sağlıklı olarak bitiririz.

kızlar bugun 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasımış.kötü birşey yoktur umarım çünki ben yavruma tüp bebekle kavuştum allahım benımkınıde herkesın kınıde elımızden almasın ınsallah.inşallah iyi haberlerle dönerim size:Saruboceq:

hayırlı haberlerle dönersin inşallah...kalbine kötülük getirme...allah yardımcımız olsun hepimizin...

merhaba arkadaşlar ben de ikili test yapayım mı yapmıyayım mı diye kendimi yiyordum ki sizde aynı şeyi tartışmışsınız. doktorum yapmamı istemedi. ikili test, üçlü test sadece istatistiki verilerle yapılmış bilgisayar programı dedi ve sadece benimle aynı yaşta olan bayanlar arasında benim riskim değerlendiriliyormuş. çok uzman olmak gerekiyormuş milimetrenin 10 biri kadar hassasiyet gerekiyor dedi. dün yazmıştım. 4 doktorun 4 dü de bebeğimin gününü farklı söylediler. hatta üniversitedeki doktor ile konuşmadan önce yapacağım yer bana bir hafta geri demişti akannehir ne yapacağımı şaşırdım fisfisfis bi de doktor: - seninki tüp bebek. ben risk çıksa bile sana amniyosentez felan yapmam. bebek orda dursun diye elimizden geleni yapacağız sonra kendi elimizle düşük riski mi yaratacağız? dedi. bilmiyorumkismile ya bebeğimde problem olsa almam diyorum ama Rabbim bizi o durumda bırakmasın. ne yaparım çok kestiremiyorum. eşimle ben kendi kromozomlarımıza baktırmıştık sorun yoktu ama bebekte olmayacağı anlamına gelmiyor ya. ben kendimi sonuca hazırlamak istiyorum doktorum: - maç mı bu diyor?. kesinlikle yapmama karşı ve sonuca inanmıyor. eşimde yapalım içmiz rahat etsin diyor. ben de eşimi dinlediğimde haklısın diyorum doktoru dinlediğimde de haklısınız diyorum ikisi de son kararı bana bıraktılar öffff :mymeka:

kızlar ense kalınlığı ölçümü çok önemli bebekte özellikle 10. haftadaki ölçüm o iyi çıktıktan sonra allahın izniyle korkmayın hiçbirşeyden, 2 li ve 3 lü testte yaş ilerledikçe risk artıyor hesaplama öyle bende 31 yaşındayım dr um istediği için yaptıracağım ama benim içim rahat ense kalınlığımız çok şükür rabbime çok güzel çıktı...

Kızlar merhabalar;

14 Temmuz son regl tarihim ve 9 haftalık hamileyim, beni de listenize almanızı rica ederim :)

Umarım hepimiz bebeklerimizi kollarımıza alırız.

Sevgiler

amin canım inşallah.kıymetli bebiş kıymetini bil.çok ii anlıyorum seni zor kavuşmanın zor olduğunu ii bilirim
maşallah çok güzel.10.haftanın başındamı ense kalınlığına bakılıyor sonundamı canım?

yüreğini ferah tut, Rabbim yüzünü soldurmasın hayırlı haberlerle gel inşallah.
heh işte bende onu diyorum ya tamamen istatistiksel bir şey kesinliği yok, olsa bile nasıl insan yavrusuna kıyabilir,
bundan sonrakilerin sağlıklı olabilecğinin garantisini kim verebilir.
Test sonucuna göre tedavi uygulanabilse başımla beraber her türlü yaptırırım ama bana farazi bilgiler verecekler diye kafamı yoramam.

Rabbim hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

şekelrler gunaydın bir sorum olacak ben 10+ 4 üm bugun yarın dr kontrolumuz başta cok olan regl sancısı gibi ancılarım ara ara da olsa nadiren gene oluyor moralim bozuldu sizde de hala oluyor mu

yazımı yazdıktan sonra geçmişi okudum, sanirim çoğumuzda ikili test yaptırma - yaptırmama konusu var.

Mart ayında abimin bebeği oldu ve ikili test oranı %25 çıkmıştı, amniosentez yaptırmama kararı aldılar ama doğum olana kadar öldüköldük dirildik Çok şükür çok sağlıklı bebeğimiz

ben tüp bebek ile hamile kaldım, evlat saihibi olmak için 6 yıl bekledim, ki hamile kaldığıma inanamıyorum bile. Allahım evlat ile imtihan etmesin ama aldırmayı düşünmem. E o zaman bunu yaptırmalı mıyım diyourm kendime, yada yaptırıp temiz çıkıp konunun kapanması için rahat etmesi var. Eşim istemiyor yaptırmayı ben çok kararsızım. Doktorumda ne tepki verir onu da bilmiyorum.

hayırlısı ne ise o olsun hepimize.

slm kızlar uzun zamandır topiğe yazı yazmıyorum fırsatımda fazla olmadı benden doktor birsürü tesler falan istemişti kaç zamandır onlarla uğraştım 25inden sonra benide ikli test için çağırdı ben testi yaptıracağım büyük ihtimalle...
bu arada benden özel msj atarak listeye eklenmek isteyen arkadaşlarım oldu ama listede düzenelme yapamıyorum herhengi bir değişiklik yapamıyorum bunun için pro kk üyesi olmam gerekiyormuş sanırım.umarım bu konuda en kısa zamanda bir düzenleme yaparlar yoksa ilerki tarihlerde bebişlerimizin cinsiyetlerini ve isimleri bölümünü düzenleyip yazamıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…