- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.581
canım geçmiş olsunn.. bende öyle birgün iyiyim birgün sürünüyorum((( geçicek inşallah... ilaç biraz yavaşlatıyor gibi ama tamamen geçiyor... sabır sadece sabır... ( gerçi ben ağlama nöbetleri geçiriyorum midem fazla bulanıpta çıkarınca.. ama olsun sen sabret arkadaşım :)) )
2 li testi yada 3 testi yaptırmamak büyük cesaret bence.. tabiki bebişlerimize kıyamayız.. tırnağı taşa gelsin istemeyiz.. Allah acılarını göstermesin kimseye... ama bile bile o çocuğu dünyaya getirmek ne kadar vicdanlı bir iş bilemiyorum.. anne babası ölünce çocuk nasıl ortada kalıcak.. özürlü annelerin dualarını bilirmisiniz? Allahım onun canını benden önce al.. kime emanet edebilirim derler... Allah hiçkimseyi böyle bir sınavın içine sokmasın.. dediğiniz gibi ileride kimin ne olacağı belli olmaz.. büyük konuşmamak lazım.. akıllara kötü şeyler getirmemek lazım.. ama verilen kararlar büyük sorumluluk....100 kere düşünüp bir kere karar verilecek... buda benim düşüncem...
canım sabah uyandım öyle bir hararetlenmişim içim yanıyor bir bardak soğuk su içtim rahatladım derkentrufcum soğuk suyu dener misin birde bn soguk su içince rahatlıyorum
kızlar bugun 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasımış.kötü birşey yoktur umarım çünki ben yavruma tüp bebekle kavuştum allahım benımkınıde herkesın kınıde elımızden almasın ınsallah.inşallah iyi haberlerle dönerim size:Saruboceq:
hayırlı haberlerle dönersin inşallah...kalbine kötülük getirme...allah yardımcımız olsun hepimizin...
amin canım inşallah.kıymetli bebiş kıymetini bil.çok ii anlıyorum seni zor kavuşmanın zor olduğunu ii bilirimkızlar bugun 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasımış.kötü birşey yoktur umarım çünki ben yavruma tüp bebekle kavuştum allahım benımkınıde herkesın kınıde elımızden almasın ınsallah.inşallah iyi haberlerle dönerim size:Saruboceq:
maşallah çok güzel.10.haftanın başındamı ense kalınlığına bakılıyor sonundamı canım?kızlar ense kalınlığı ölçümü çok önemli bebekte özellikle 10. haftadaki ölçüm o iyi çıktıktan sonra allahın izniyle korkmayın hiçbirşeyden, 2 li ve 3 lü testte yaş ilerledikçe risk artıyor hesaplama öyle bende 31 yaşındayım dr um istediği için yaptıracağım ama benim içim rahat ense kalınlığımız çok şükür rabbime çok güzel çıktı...
yüreğini ferah tut, Rabbim yüzünü soldurmasın hayırlı haberlerle gel inşallah.kızlar bugun 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasımış.kötü birşey yoktur umarım çünki ben yavruma tüp bebekle kavuştum allahım benımkınıde herkesın kınıde elımızden almasın ınsallah.inşallah iyi haberlerle dönerim size:Saruboceq:
heh işte bende onu diyorum ya tamamen istatistiksel bir şey kesinliği yok, olsa bile nasıl insan yavrusuna kıyabilir,merhaba arkadaşlar ben de ikili test yapayım mı yapmıyayım mı diye kendimi yiyordum ki sizde aynı şeyi tartışmışsınız. doktorum yapmamı istemedi. ikili test, üçlü test sadece istatistiki verilerle yapılmış bilgisayar programı dedi ve sadece benimle aynı yaşta olan bayanlar arasında benim riskim değerlendiriliyormuş. çok uzman olmak gerekiyormuş milimetrenin 10 biri kadar hassasiyet gerekiyor dedi. dün yazmıştım. 4 doktorun 4 dü de bebeğimin gününü farklı söylediler. hatta üniversitedeki doktor ile konuşmadan önce yapacağım yer bana bir hafta geri demişti akannehir ne yapacağımı şaşırdım fisfisfis bi de doktor: - seninki tüp bebek. ben risk çıksa bile sana amniyosentez felan yapmam. bebek orda dursun diye elimizden geleni yapacağız sonra kendi elimizle düşük riski mi yaratacağız? dedi. bilmiyorumkismile ya bebeğimde problem olsa almam diyorum ama Rabbim bizi o durumda bırakmasın. ne yaparım çok kestiremiyorum. eşimle ben kendi kromozomlarımıza baktırmıştık sorun yoktu ama bebekte olmayacağı anlamına gelmiyor ya. ben kendimi sonuca hazırlamak istiyorum doktorum: - maç mı bu diyor?. kesinlikle yapmama karşı ve sonuca inanmıyor. eşimde yapalım içmiz rahat etsin diyor. ben de eşimi dinlediğimde haklısın diyorum doktoru dinlediğimde de haklısınız diyorum ikisi de son kararı bana bıraktılar öffff :mymeka:
Rabbim hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.kızlar ense kalınlığı ölçümü çok önemli bebekte özellikle 10. haftadaki ölçüm o iyi çıktıktan sonra allahın izniyle korkmayın hiçbirşeyden, 2 li ve 3 lü testte yaş ilerledikçe risk artıyor hesaplama öyle bende 31 yaşındayım dr um istediği için yaptıracağım ama benim içim rahat ense kalınlığımız çok şükür rabbime çok güzel çıktı...
Bende ikili test istemiyorum ama eşim kesinlikle yaptırcakmış...dediğine katılıyorum..üçlü test daha işime gelir..
günaydın kızlar
ikili testin değerinin ne çıkması lazım sorun olmaması için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?