- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.601
Hoşgeldin aramıza:) 28 haziranlı ne çok olduk :)) benimki en son 3 Nisana kaymış öne gelmişti ama bakalım değişir belki yine.Allahım hayırlı doğumlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize:Saruboceq:Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım eklerseniz sevinirim benim de son adet tarihim 28 haziran muhtemel doğum tarihim 5 nisan bu arada benimde az az da olsa iki hafta aralıklarla kahverengi akıntım oldu ama geçti sanırım bu çok normalmiş dokuz ay olan var doktorumda normal bi problem yok dedi.Benimde kanımda pıhtılaşma var her gün clexane iğne oluyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:)
Bekliyoruz güzel haberlerini canımkızlar bugun 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasımış.kötü birşey yoktur umarım çünki ben yavruma tüp bebekle kavuştum allahım benımkınıde herkesın kınıde elımızden almasın ınsallah.inşallah iyi haberlerle dönerim size:Saruboceq:
Hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmileKızlar merhabalar;
14 Temmuz son regl tarihim ve 9 haftalık hamileyim, beni de listenize almanızı rica ederim :)
Umarım hepimiz bebeklerimizi kollarımıza alırız.
Sevgiler
Canım benimde 3.adet dönemim geliyor ve dün gece bacaklarım sızlıyordu adet dönemimdeki gibi.Geçen ay belirtiler daha çoktu bakalım bu ayda olacak mı.Ve geçen ay adet döneminde lekelenme olmuştu kahverengi bakalım bu ay olmaz artık inşallah:Saruboceq:şekelrler gunaydın bir sorum olacak ben 10+ 4 üm bugun yarın dr kontrolumuz başta cok olan regl sancısı gibi ancılarım ara ara da olsa nadiren gene oluyor moralim bozuldu sizde de hala oluyor mu
Fadime niye o kadar geç çağırdı seni kuzum:)) sat lar aynı ama döllenmeler değişmiş bizim anlaşılan.bana doktor 20-21-22 gibi gel dedi. 20de gitcem inşallah hayırlı haberlerle dönerim :)))slm kızlar uzun zamandır topiğe yazı yazmıyorum fırsatımda fazla olmadı benden doktor birsürü tesler falan istemişti kaç zamandır onlarla uğraştım 25inden sonra benide ikli test için çağırdı ben testi yaptıracağım büyük ihtimalle...
bu arada benden özel msj atarak listeye eklenmek isteyen arkadaşlarım oldu ama listede düzenelme yapamıyorum herhengi bir değişiklik yapamıyorum bunun için pro kk üyesi olmam gerekiyormuş sanırım.umarım bu konuda en kısa zamanda bir düzenleme yaparlar yoksa ilerki tarihlerde bebişlerimizin cinsiyetlerini ve isimleri bölümünü düzenleyip yazamıcam..
Kızlar bu kokular beni öldürecek :sinifsinif: Şimdiye kadar olmayan kusmalar bundan sonra başlayacak bende anlaşılantost yaparken makinadan gelen kokudan tiksindim ve safra suyu dışarı kafamçokkarıştı
Dünde banyo havasız kalmıştı ondan tiksindim hergün çamarşır suyuyla temizlik yapcak halim yok nasıl geçcek bu böyle :bbo: 12.haftada biter diyor herkez benim tersine 12 de başlayacak anlaşılan:1no2:
sıkıntıları olan annelere Allah güç kuvvet versin.
bende bu sabah biraz kötüydüm.. işe zor geldm, geldiğim gibi koltuğa yığıldım zaten.
konuşmaya bile halim yoktu şuan biraz düzeldim de yazabiliyorum.
heryerim titriyo, midem bulanıyo,kasıklarım ağrıyodu. sanırım serum yeme vaktim geldi..
belki öğlen falan giderim kliniğe serum alırım..
kızlar günaydın
ben bir şey sorucam sizlere; doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz?
ben en son gittiğimde bana 4 hafta sonra gel dedi.
bu aralık biraz uzun değil mi? ama diğer yandan da sürekli ultrasona girmek de iyi bişey değil sanırsam. :uhm:
sizde durum nasıl ne sıklıkla gidiyorsunuz?
angel, bu da benim düşüncem diyorsun ama böyle bir çocuğu dünyaya getirenin vicdanını sorguluyorsun, ben de eli ayağı, bütün organları oluşmuş bir bebeği anne karnında öldürmeyi düşünebilenlerin vicdanını sorgulayabilirdim ama yapmadım. Herkes kendi düşüncesini söylemeli, ama birbirini yargılamamalı arkadaşım.
canım sabah uyandım öyle bir hararetlenmişim içim yanıyor bir bardak soğuk su içtim rahatladım derken
daha mutfaktan çıkmadan bulantı başladı lavabonun önüne zor attım kendimi.
nasıl safra çıkardım bir bilsen boğazım yanıyor resmen.
1 saat geçti üstünden hala susuzum ama su içmeye korkuyorum, kahvaltıda yapamıyorum.
evde sandviç hazırladım, domates peynir, zeytin ama içim almıyor.
yani demem o ki her şey herkeste farklı etki bırakıyor, kimine iyi gelen kimine kötü yapıyor.
kızlar ben ikili testte kararsızım ama eşim istemiyorçok kararsızım bana akıl verin.
kızlar günaydın
bu aralık biraz uzun değil mi? ama diğer yandan da sürekli ultrasona girmek de iyi bişey değil sanırsam. :uhm:
kızlar günaydın
günaydın canım bazı doktorlar 15 günde cağırıyorlar bazıları ayda bir..ultrasonunda bi zararı yok diye biliyorum yoksa her kontrolde bakmazlar sanırımbilmiyorumkismile
Tatlım senle SAT larımız ve doğum tarihleri aynı :)
bana da doktorum 4 hafta sonra yani 11 haftalıkken gel dedi..en nihayetinde en iyisini doktor bilir..Zaten sürekli doktora gitmekte ben istemiyorum.. :)
herhangi bir tehkile yoksa bir dönemden sonra ayda bikere çağırıyolar.. Bende şimdiye kadar 15 günde bir gittim.. Artık bir ay sonra çağırmaya başladı... şimdi bir ay beklicem(
valla banada 3 haftayı geçip 4. Haftan tamamlanmadan gel dedi. 3-4 hafta arası gidiyorum yani. Ben de ultrasona çok fazla girmenin zararlı olduğunu duymuştum ama kesin mi bilemiyorum doktora sormak lazım
Valla banada 3 haftayı geçip 4. haftan tamamlanmadan gel dedi. 3-4 hafta arası gidiyorum yani. Ben de ultrasona çok fazla girmenin zararlı olduğunu duymuştum ama kesin mi bilemiyorum doktora sormak lazım
bir dönem sonra vajinal değilde karından bakacakları için bence zararı yok... Zararlı olsa bakmazlar doktorlar... O kadar okumuşlar.. Vardır bi bildikleri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?