2011 Nisan Anneleri

Hoşgeldin aramıza:) 28 haziranlı ne çok olduk :)) benimki en son 3 Nisana kaymış öne gelmişti ama bakalım değişir belki yine.Allahım hayırlı doğumlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize:Saruboceq:
Bekliyoruz güzel haberlerini canım
Kızlar merhabalar;

14 Temmuz son regl tarihim ve 9 haftalık hamileyim, beni de listenize almanızı rica ederim :)

Umarım hepimiz bebeklerimizi kollarımıza alırız.

Sevgiler
Hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile
şekelrler gunaydın bir sorum olacak ben 10+ 4 üm bugun yarın dr kontrolumuz başta cok olan regl sancısı gibi ancılarım ara ara da olsa nadiren gene oluyor moralim bozuldu sizde de hala oluyor mu
Canım benimde 3.adet dönemim geliyor ve dün gece bacaklarım sızlıyordu adet dönemimdeki gibi.Geçen ay belirtiler daha çoktu bakalım bu ayda olacak mı.Ve geçen ay adet döneminde lekelenme olmuştu kahverengi bakalım bu ay olmaz artık inşallah:Saruboceq:
Fadime niye o kadar geç çağırdı seni kuzum:)) sat lar aynı ama döllenmeler değişmiş bizim anlaşılan.bana doktor 20-21-22 gibi gel dedi. 20de gitcem inşallah hayırlı haberlerle dönerim :)))

canım benim bebiş 2 gün önceden geliyordu dediğin gibi geç döllenme olabilir bende 25 inde gitmeyi düşünüyorum hayırlısı ile inş hepimiz güzel haberlerle döneriz..

Kızlar bu kokular beni öldürecek :sinifsinif: Şimdiye kadar olmayan kusmalar bundan sonra başlayacak bende anlaşılan tost yaparken makinadan gelen kokudan tiksindim ve safra suyu dışarı kafamçokkarıştı
Dünde banyo havasız kalmıştı ondan tiksindim hergün çamarşır suyuyla temizlik yapcak halim yok nasıl geçcek bu böyle :bbo: 12.haftada biter diyor herkez benim tersine 12 de başlayacak anlaşılan:1no2:

canım allah yardımcın olsun bende hala çekiyorum o kukulardan dayanılacak gibi değil ama benim 6.haftadan beri devam ediyo seninki enteresan bu zamanda başlaması tam tersine bu zamanda azalmaya başlıyo ben eskisi kadar değilim rabbim yardımcımız olsun bende bugun 10+5oldum.

sıkıntıları olan annelere Allah güç kuvvet versin.
bende bu sabah biraz kötüydüm.. işe zor geldm, geldiğim gibi koltuğa yığıldım zaten.
konuşmaya bile halim yoktu şuan biraz düzeldim de yazabiliyorum.
heryerim titriyo, midem bulanıyo,kasıklarım ağrıyodu. sanırım serum yeme vaktim geldi..
belki öğlen falan giderim kliniğe serum alırım..

git git ihmal etme ne eziyet etcen kendine ve bebişine.Geçmiş olsun canım:CüvCüv:

arkadaşlar..çok şükür bulantılarım yok...bu ikili test hakkında bende fikrimi söylim..1 düşüğüm olduğu için eşim verilen her testler konusunda çok hassas..yoksa bende ikili testin olup olmaması fark edeceğini düşünmüyorum..ALLAH KORUSUN..bi sakatlık olsa zaten aldırmam...ama sağlıklımı die içimi rahatlatmak için baktırırım.. ki üçlü test daha önemli ve detaylı 16.haftadan sonra yapılıyo öyleyse bi 4 hafta yada 5 hafta bekler üçlü testi yaptırırım..bana kalsa tabi..bakalım bizim doktor ne diyecek...

bide TATLIŞOĞLUM..ben diyorum ki yeni bir liste yazırlamak sence zormu olur...yeniler eklenir tekrar yayınlanır...bunu ara arada kopyalarsın sence? ilk sayfada olmazda aralarda olur artık..yoksa çoğalamıcaz...toplanamıcaz gibi..

kızlar günaydın

ben bir şey sorucam sizlere; doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz?
ben en son gittiğimde bana 4 hafta sonra gel dedi.
bu aralık biraz uzun değil mi? ama diğer yandan da sürekli ultrasona girmek de iyi bişey değil sanırsam. :uhm:
sizde durum nasıl ne sıklıkla gidiyorsunuz?

Tatlım senle SAT larımız ve doğum tarihleri aynı :)
bana da doktorum 4 hafta sonra yani 11 haftalıkken gel dedi..en nihayetinde en iyisini doktor bilir..Zaten sürekli doktora gitmekte ben istemiyorum.. :)

arkadaşım tabiki bu benim düşüncem... Sen neden yaptırıyorsun neden yaptırmıyorsun diye hesap mı soruyorum.. Ayıplıyormuyum.. Sen de kendi fikrini açıkça söyleyebilirsin.. Neden yapmıyormussun... Benim kimseyi yargıladığım yok.. Dikkatli okumanı tavsiye ederim...

su içtikçe benimde midem fena oluyor.. Doktorum yağsız ve katı şeyler ile beslen diyor.. Mutfaga girme açık havada yaşa dedi.. Mutfağa kim girecek merak ediyorum :))) suyu yemek aralarında birer yudum al... Susuzda kalma ... Böylece seni fenalatmaz...

kızlar ben ikili testte kararsızım ama eşim istemiyor çok kararsızım bana akıl verin.

canım akıl verin demişinde... Burada kimi anneler evet derken kimi annelerde hayır diyor.. Insanların hayat bakış açıları farklı olduğu için farklı farklı yorumlar çıkacakdır.. Sen kalbinin sesini dinle ... Daha hayırlı karar vermiş olursun...

günaydın canım bazı doktorlar 15 günde cağırıyorlar bazıları ayda bir..ultrasonunda bi zararı yok diye biliyorum yoksa her kontrolde bakmazlar sanırımbilmiyorumkismile

ben 2 haftada bir gidiyorum, her gittiğim dr ultrasonun hiçbir zararı olmadığını savundu bana ses dalgası sonuçta...ışın falan değil ki zararı olsun..

günaydın canım bazı doktorlar 15 günde cağırıyorlar bazıları ayda bir..ultrasonunda bi zararı yok diye biliyorum yoksa her kontrolde bakmazlar sanırımbilmiyorumkismile

herhangi bir tehkile yoksa bir dönemden sonra ayda bikere çağırıyolar.. Bende şimdiye kadar 15 günde bir gittim.. Artık bir ay sonra çağırmaya başladı... şimdi bir ay beklicem (

Tatlım senle SAT larımız ve doğum tarihleri aynı :)
bana da doktorum 4 hafta sonra yani 11 haftalıkken gel dedi..en nihayetinde en iyisini doktor bilir..Zaten sürekli doktora gitmekte ben istemiyorum.. :)

a ne güzelolumunekankayizsmile Bebişler sağlıkla ve zamanında dünyaya gelirler inş.

işte merak insanın peşini bırakmıyor, içerde iyimi, durumu nasıl bunu dr ziyaretlerinde öğreniyoruz o yüzden sabırsız oluyo insan. ama nihayetin dr ne diyosa o :)

Valla banada 3 haftayı geçip 4. haftan tamamlanmadan gel dedi. 3-4 hafta arası gidiyorum yani. Ben de ultrasona çok fazla girmenin zararlı olduğunu duymuştum ama kesin mi bilemiyorum doktora sormak lazım

bana da doktorum 1 ay sonra ikili teste gel demişti..yani 1 ekimde..
ama ben yine dayanamadım ssk da başka bi doktora gittim durumumu kontrol ettirdim.
o doktorda bana 1 ekim gibi ikili teste gel dedi.. yani 2 doktorda takip sürdürüyorum..
biri özel biri devlette.. en azından şüphem olmuyo...

valla banada 3 haftayı geçip 4. Haftan tamamlanmadan gel dedi. 3-4 hafta arası gidiyorum yani. Ben de ultrasona çok fazla girmenin zararlı olduğunu duymuştum ama kesin mi bilemiyorum doktora sormak lazım

bir dönem sonra vajinal değilde karından bakacakları için bence zararı yok... Zararlı olsa bakmazlar doktorlar... O kadar okumuşlar.. Vardır bi bildikleri :)))

Valla banada 3 haftayı geçip 4. haftan tamamlanmadan gel dedi. 3-4 hafta arası gidiyorum yani. Ben de ultrasona çok fazla girmenin zararlı olduğunu duymuştum ama kesin mi bilemiyorum doktora sormak lazım

ayy evhamlı anneler kulübünü kuralım hayatım biz..neyden sakınacağımızı şaşırdıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…