2011 Nisan Anneleri

senınde kutlu olsun canım

Hayırlı olsun canımm...Güzel haberlerini bekliyoruz..

Günaydın kızlar...

Mesa gözün aydın canım, kızın kocaman olmuş maşallah...

Ohcanımadeğsin hepsini aynı anda yapmasaydın keşke, çok yorucu olmuştur.

Canikim ne kötü bir durum yaa insanın içinden çalışmak bile gelmez.

Ben de kadınlar gününüzü kutluyorum.

selam canım nasılsın annenle aranduzeldımı.bebegın nasıl

çok şükür hayatım ben de kızım da iyi ve mutluyuz ... Annem le aramın düzeleceğini sanmıyorum ..bu duruma da iyice alıştım.. Cumartesi günü dayıma gitmiştik yengem muhabbet esnasında annem e gidip gitmeyeceğini sorduğunu söyledi o da gidecem erken doğum riski varmış keşke erken doğum yapsa da bebeği görüp gitsek demiş yengem ağzından kaçırdı eşim anlamasın diye büyük görümcem şu bu toparlama ya çalıştı ama duyduk artık.. Ve duyduğumuza inanamadık ben daha 2 kilo bile olmamış bebekle ne yapacaktım sanki bana bir hazırlığıma yardım etti ve bebeğimi topu topu 2 ay görebilecektim bunun kim bilir kaç günü hastane de geçecekti.. Eşim kızımız gününde ve sağlıklı gelsin diye adak adarken annemin böyle soylemesine çok bozuldu ben de artık annem e karşı soğudum

Kadınlar günümüz kutlu olsun[sıze="3"][/sıze]

Günaydın canım,senin de kadınlar günün kutlu olsun

selam gunaydın herkese.hepımızın kadınlar gunu kutlu olsun

günaydın canım,nasılsın??

Günaydın kızlar...
Canikim ne kötü bir durum yaa insanın içinden çalışmak bile gelmez.

Ben de kadınlar gününüzü kutluyorum.

Günaydın canımmhiç sorma valla işkence gibi

selam kızlar 2 saattir benim kızın yediği haltla uğraşıyorum bir arkadaşım aramıştı onunla konuşuyordum buda geçmiş pc başına nelere bastıysa artık bil. içine etmiş.klavye de harflere bastıkça başka şeyler çıkıyor yazamıyorum.sayfaları açamıyorum..nerden düzeltebilirim diye uğraşa uğraşa buldum sonunda..

sarissa canım yoruldum evet ama dinlendimde..kızla hiç ilgilenmedim babaya sattım dün :)

mesa çok sevindim yaa maşallah haftada 300 gr mı aldırdın kızına...maşallah maşallah

ayyy şuan arkadaş aradı öğleden sonra gelicem diye..hemen eve süpürge tutup bişeyler hazırlayayaım ben..

hepinizi öptüm kaçıyorum

günaydın herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsunn. Mesa cım bebişine ne güzel bakmışsın güzel beslenmiş sende kendini yorma dikkat et bundan sonrada iyi kilo almaya devam etsin bebişinn.

Canım annen kilosunu,riskini falan düşünmeden konuşmuştur...bir de direk annenin kendi ağzından duymadığın sözlere pek aldırış etme bence..yanlış anlaşılma da olabilir..kendini hiç üzme.

şu an kızımdan başka birşey düşünmüyorum tatlım,,, bir gün gelir annem le de yüzleşiriz ,,

biraz sizle yazışıyorum biraz çalışıyorum biraz dua okuyorum artık kolay doğum dualarının okunma zamanı Gün yaklaştıkça doğum a odaklanıyorum

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım nasıl kilo aldırdın bu kadar maşallah
benimde 1de randevum var bakalım bizim kız kaç kilo aldı 2 hafta önce 1700dü doktor en fazla 3 doğar dedi bende beslenmeme daha çok dikkat ettim inşallah güzel kilo almıştır.

Yarın halıları yıkamacıya veriyoruz ..adamları aradım aman dikkat edin zarar görür dediklerinizi yıkamayın ben hamiyelim yakında doğumum var bunun stresi ile uğraşmak istemiyorum dedim... Ilk defa yıkamacıya veriyoruz eşimin teyzesinin halısını yırtmışlar cok korkuyorum:2:

sen çalışıyosun dimi hala cnm....nezaman randevun... Nezamandan beri hospitalyuma gidiyosun..ücreti ne bide :)

esra cım ben 2 haftadır çalışmıyorum artık. hospitalıumada 5.ayımdan beri gidiyorumm çokda memnunum muayene 25 tl. sezeryan 750tl. normal doğum 500 tl.perşembe günü randevum var gidicem inş ozaman sezeryan günümdse beli olacak 2hafta önceki kontrolümde 15 yada 20 martta sezeryan olursun demişti doktorum inş kesin günü alırım bu seferr.

Alla alla nasıl yırtmışlar ki ilk defa böyle bir şey duyuyorum.

ben de anlamadım cnm acaba ciğerleri hızlı gelişti diye olabilir mi yada günde 2 balık hapı içmiştim bir de dinlendim hep yormadım kendimi .. Beslenmem de pek bir değişiklik yok du aynı yemekler aynı meyve çerez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…