- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.981
bizi habersiz bırakma tatlım
MESA
gözünaydın canım maşallah bebişeannesi ne güzel bakmış ona
günaaydın kızlaar,öncelikle sizlerin ve tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsuun
ah kalbim ve life city den hayırlı güzel haberler bekliyoruz bugün..çok heyecanlı gerçekten..
artık bebişlerimiz geliyooor..dualarımız onlarla,sağlıkla kavuşsunlar bebişlerinee
maşallaah canım kızına,ne güzel büyümüş..annesi hem ona hem kendisine iyi bakmış..
demekki dinlenmek de yaramış,oyuzden fazla heveslenme de yorulmaya dikkat et cnm..:16:
sizin de dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlaaar
kızlar şimdi idareden geldim.sağolsun amirim,doğuma kadar rapor al artık az kalmış,gelme dedi.evdede bilgisayar yok.ancak annemlere gittiğimde haberleşicem sizlerle.:2:
offff ne diyeceğimi bilmiyorum ama arada bir internet cafeyede gitmeye çalışırım.hepinizi çok seviyorumçoookkkk yalnız olucaaammmm
gunaydın canım.nasılsın bugun.kadınlar gunun kutlu olsun canım
selam canım nasılsın annenle aranduzeldımı.bebegın nasıl
Kadınlar günümüz kutlu olsun[sıze="3"][/sıze]
selam gunaydın herkese.hepımızın kadınlar gunu kutlu olsun
Günaydın kızlar...
Canikim ne kötü bir durum yaa insanın içinden çalışmak bile gelmez.
Ben de kadınlar gününüzü kutluyorum.
çok şükür hayatım ben de kızım da iyi ve mutluyuz ... Annem le aramın düzeleceğini sanmıyorum ..bu duruma da iyice alıştım.. Cumartesi günü dayıma gitmiştik yengem muhabbet esnasında annem e gidip gitmeyeceğini sorduğunu söyledi o da gidecem erken doğum riski varmış keşke erken doğum yapsa da bebeği görüp gitsek demiş yengem ağzından kaçırdı eşim anlamasın diye büyük görümcem şu bu toparlama ya çalıştı ama duyduk artık.. Ve duyduğumuza inanamadık ben daha 2 kilo bile olmamış bebekle ne yapacaktım sanki bana bir hazırlığıma yardım etti ve bebeğimi topu topu 2 ay görebilecektim bunun kim bilir kaç günü hastane de geçecekti.. Eşim kızımız gününde ve sağlıklı gelsin diye adak adarken annemin böyle soylemesine çok bozuldu ben de artık annem e karşı soğudum
günaydın herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsunn. Mesa cım bebişine ne güzel bakmışsın güzel beslenmiş sende kendini yorma dikkat et bundan sonrada iyi kilo almaya devam etsin bebişinn.
günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 3 hafta önce 1620 gr olan asyam 2533 gr olmuş ve bende 4 kilo almışım. analı kızlı baya şişmişiz.kendi kilomu görünce hemen akciyer geliştirici iğne de kortizon varmış serum yemiştim bir de balık hapını günde 2 şer tane içiyorum onlar yapmıs olabilir mi dedim doktorum bence sen yemişsin dedi (banane ben yemedim her zamanki gibi beslendim:2:)
bakalım biizm kız kaç kilo doğacak dokor bu haftalarda belli olur dedi haftaya tekrar gidecem nts için kontroller bir haftaya düştü...
kızım kilo alsın diye kaç haftadır pek iş yapmıyordum baktım durumu iyi eve gelince başladıom temizlik yapmaya eşim de nasıl kızıyo .. bebeği zayıflatmaya uğraşma diye:2:
çok şükür herşey yolunda minik asyam çok sağlıklı
Life_city doğum yapmıştır şimdi değil mi?
Sabah 9.30 diyordu yanlış hatırlamıyorsam.
sen çalışıyosun dimi hala cnm....nezaman randevun... Nezamandan beri hospitalyuma gidiyosun..ücreti ne bide :)
Yarın halıları yıkamacıya veriyoruz ..adamları aradım aman dikkat edin zarar görür dediklerinizi yıkamayın ben hamiyelim yakında doğumum var bunun stresi ile uğraşmak istemiyorum dedim... Ilk defa yıkamacıya veriyoruz eşimin teyzesinin halısını yırtmışlar cok korkuyorum:2:
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım nasıl kilo aldırdın bu kadar maşallah
Benimde 1de randevum var bakalım bizim kız kaç kilo aldı 2 hafta önce 1700dü doktor en fazla 3 doğar dedi bende beslenmeme daha çok dikkat ettim inşallah güzel kilo almıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?