- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.961
evet canım kendim yaptım..kanepelerim batmıştı ayda bir halı yıkamayla çekiyordum ama silinmeyi istiyordu ovularak..onları köpüklü sularla sildim,halı yıkamayla da duruladım diyeyim.
camları sildim bide,mutfak dolaplarınıda sildim tamam...yaptımda noldu haftaya yine aynı şey olur hiç temizlenmemiş gibi((
keşkeDoğumun kolayı olmaz derler zaten.ama herşeye rağmen normal doğum yapanlarada hayranlık duyuyorum.tabiii bu doğum olayında eşin düşünceside baya etkiliyor insanı
Kızlarrr bugün kadınlar günü diye bizim belediye başkanı bayan memurlara bugünü tatil ilan etmiş şimdi duydum belediyede hiç bir kadın memur işçi yokmuş sadece ben varım...benim odam belediye binasında değil düğün salonunda olduğu için herşeyden en son benim haberim oluyor..hadi şimdi haberim oldu çıkıp gideyim demi ama gidemiyorum çünkü bugüne verdiğim nikahlar var...ne sinir yaaa önceden haber verselerdi olmaz mıydı???şimdi ne güzel evde sıcacık yatakta olmak vardı bu soğukta...
keşke şu doğum olayı çok kolay bişey olsaydı:2:
e pesss yani.yuhhh.tepkimi daha nasıl belli edeyim bilmiyorum yani
Başka ne denir ki zaten???Neyse evde olsaydım sizlerle konuşamayacaktım böyle teselli edeyim bari kendimi..
evet bende öyle işyerinde olduğum için haberleşebiliyorum sizlerle
günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 3 hafta önce 1620 gr olan asyam 2533 gr olmuş ve bende 4 kilo almışım. analı kızlı baya şişmişiz.kendi kilomu görünce hemen akciyer geliştirici iğne de kortizon varmış serum yemiştim bir de balık hapını günde 2 şer tane içiyorum onlar yapmıs olabilir mi dedim doktorum bence sen yemişsin dedi (banane ben yemedim her zamanki gibi beslendim:2:)
bakalım biizm kız kaç kilo doğacak dokor bu haftalarda belli olur dedi haftaya tekrar gidecem nts için kontroller bir haftaya düştü...
kızım kilo alsın diye kaç haftadır pek iş yapmıyordum baktım durumu iyi eve gelince başladıom temizlik yapmaya eşim de nasıl kızıyo .. bebeği zayıflatmaya uğraşma diye:2:
çok şükür herşey yolunda minik asyam çok sağlıklı
Günaydınlar:79:
Tüm annelerimizin ve kız bebişlerimizin kadınlar günü kutlu olsun:92:
DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Kızlarrr bugün kadınlar günü diye bizim belediye başkanı bayan memurlara bugünü tatil ilan etmiş şimdi duydum belediyede hiç bir kadın memur işçi yokmuş sadece ben varım...benim odam belediye binasında değil düğün salonunda olduğu için herşeyden en son benim haberim oluyor..hadi şimdi haberim oldu çıkıp gideyim demi ama gidemiyorum çünkü bugüne verdiğim nikahlar var...ne sinir yaaa önceden haber verselerdi olmaz mıydı???şimdi ne güzel evde sıcacık yatakta olmak vardı bu soğukta...
canım guzel bı fırsatmıs senın ıcın ama olsun hayırlısı bızam beeldıyede hıc oyle bı etkınlık felan yok keske bızede tatıl olsaydı bugun.baska beledıyelerde de var mı bugune ozel bı tatıl hıc duymadım.
günaaydın kızlaar,öncelikle sizlerin ve tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsuun
Gğnaydın canımcım...senin de kadınlar günün kutlu olsunn
kızlar şimdi idareden geldim.sağolsun amirim,doğuma kadar rapor al artık az kalmış,gelme dedi.evdede bilgisayar yok.ancak annemlere gittiğimde haberleşicem sizlerle.:2:
offff ne diyeceğimi bilmiyorum ama arada bir internet cafeyede gitmeye çalışırım.hepinizi çok seviyorumçoookkkk yalnız olucaaammmm
bizi habersiz bırakma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?