2011 Nisan Anneleri

oooooo baya işlenmişsin canım.boşver gene tozu pisliği gitmiş oluyor.tabi kirlenecek ama ertelemiş oldun işte fena mı.efffeeerim sanaaaaaaaaaa

Kızlarrr bugün kadınlar günü diye bizim belediye başkanı bayan memurlara bugünü tatil ilan etmiş şimdi duydum belediyede hiç bir kadın memur işçi yokmuş sadece ben varım...benim odam belediye binasında değil düğün salonunda olduğu için herşeyden en son benim haberim oluyor..hadi şimdi haberim oldu çıkıp gideyim demi ama gidemiyorum çünkü bugüne verdiğim nikahlar var...ne sinir yaaa önceden haber verselerdi olmaz mıydı???şimdi ne güzel evde sıcacık yatakta olmak vardı bu soğukta...

e pesss yani.yuhhh.tepkimi daha nasıl belli edeyim bilmiyorum yani

evet bende öyle işyerinde olduğum için haberleşebiliyorum sizlerle

evet ben de şimdi düşünüyorum evde kaldığım zamanlar ne yaparım diye alt katta kayınvalidem de var ama o da cok eski ve yavaş bir de f klavye hiç kullanamıyorum bazen ben soyluyorum eşim yazıyo önemli birşey olduğunda

günaaydın kızlaar,öncelikle sizlerin ve tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsuun

ah kalbim ve life city den hayırlı güzel haberler bekliyoruz bugün..çok heyecanlı gerçekten..
artık bebişlerimiz geliyooor..dualarımız onlarla,sağlıkla kavuşsunlar bebişlerinee

maşallaah canım kızına,ne güzel büyümüş..annesi hem ona hem kendisine iyi bakmış..
demekki dinlenmek de yaramış,oyuzden fazla heveslenme de yorulmaya dikkat et cnm..:16
:
Günaydınlar:79:

Tüm annelerimizin ve kız bebişlerimizin kadınlar günü kutlu olsun:92:

DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

sizin de dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlaaar

Son düzenleme:

canım guzel bı fırsatmıs senın ıcın ama olsun hayırlısı bızam beeldıyede hıc oyle bı etkınlık felan yok keske bızede tatıl olsaydı bugun.baska beledıyelerde de var mı bugune ozel bı tatıl hıc duymadım.

Bizim de hiç olmazdı başkan birer karanfil dağıtırdı bayanlar o kadr...bugün tail ilan etmiş yazı da çıkmış...koca belediyede tek bayan memur ben varım...

kızlar şimdi idareden geldim.sağolsun amirim,doğuma kadar rapor al artık az kalmış,gelme dedi.evdede bilgisayar yok.ancak annemlere gittiğimde haberleşicem sizlerle.:2:

offff ne diyeceğimi bilmiyorum ama arada bir internet cafeyede gitmeye çalışırım.hepinizi çok seviyorum çoookkkk yalnız olucaaammmm

teşekkürler kızlar sanırım dün iyi haberler aldığımdan olsa gerek bugün kendimi çok mutlu hissediyorum

bizi habersiz bırakma tatlım

Hepinize günaydın anneler

bugün doğum yapan arkadaşlar sağ salim bebeklerini kucaklarına almayi rabbim nasip etsin inş.darısı bizlerin başına mesacım bebeğine maşallah yorma kendinide zayıflamasın tosuncuk :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…