- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.941
bu arada '' ah kalbim'' de bugün doğuma giriyormuş
kızıma eflin nisa ismini düşünüyorum.fikriniz nedir kızlar.
Ben onu atlamışım...ah kalbim canım sana da hayırlı doğumlar inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
Ya ben çok duygulanıyorum böyle biri doğuma girerken falan gözlerim doldu yine..
kulağa hoş geliyor...anlamı ne canım??
nisa kadın demek eflin de cennet kapısı demek.cennet kapısındaki kadın yani
bende etkileniyorum.özellikle bide doğum hikayelerini okurken tutamıyorum kendimii.belkide ameliyattadırlar şimdi :18:
lifecity 10 gibi çıkmış olurum ameliyattan diyordu...canım sen normal mi düşünüyorsun ??
günaydın herkese..kadınlar gününz kutlu olsun :)))
günaydın herkese..kadınlar gününz kutlu olsun :)))
benim 7 aydan beri kızım normal doğum pozüsyonunda ve çok aşağıda.şu an 35+2 deyim ve hala herşey normali gösteriyor ama dün doktorumla konuştum ve 1 nisana sezeryan günü aldım.10 yaşındaki kızımı normal doğumla 17 yaşındayken dünyaya getirmiştirm.ama şimdi o cesaretim yok maalesef.çünkü çok dikişim vardı.20 gün hiç oturamadım.bu kadar dikiş olmasaydı belki daha kolya olurdu.
benim 7 aydan beri kızım normal doğum pozüsyonunda ve çok aşağıda.şu an 35+2 deyim ve hala herşey normali gösteriyor ama dün doktorumla konuştum ve 1 nisana sezeryan günü aldım.10 yaşındaki kızımı normal doğumla 17 yaşındayken dünyaya getirmiştirm.ama şimdi o cesaretim yok maalesef.çünkü çok dikişim vardı.20 gün hiç oturamadım.bu kadar dikiş olmasaydı belki daha kolya olurdu.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugunkı dogacak bebegımızden haber gelmedı dah ademı?
neden o kadar dikşin oldu,açılman yeterlimi değildi,kızınmı çok büyüktü yoksa..çok şükür benim 3 dikişim oldu ve doğumdan çıktığım andan itibaren yürüyememe,oturamama gibi sorunları asla yaşamadım.inşallah bundada öyle olur..hatta mümkünse daha bile kolay olsun :))))
Canım ya benim de kızım 12 yaşında o da normal oldu ama çok zordu..çok kan kaybettim bayıldım dikişlerimin üstüne yere düştüm 2 tüp kan verdiler ve 3 gün hastanede yattım yani çok çektim ama 2.si daha kolay olur diyorlar şimdi benim de normal görünüyor normal de istiyorum ama çok da korkuyorum bir yandan..acaba sezeryan mı istesem diye de düşünüyorum neyse allah yardımcımız olsun hayırlısı artık
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugunkı dogacak bebegımızden haber gelmedı dah ademı?
Kendin mi yapacaksın bunlar?
Benim de kanepeleri silesim daha doğrusu makineyle yıkayasım var da korkuyorum bir şey olur diye.
Herhalde bir süre daha idare edip temizlikçi çağırınca yaptırırım.
keşke şu doğum olayı çok kolay bişey olsaydı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?