2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarrrrr
Mesa cnm çok sevindim bebişin maş ne güzel kilo almış darısı benim başıma inş.
Life_city den bir haber gelmedi de mi kızlar çok merak ettim

Ne güzel canım sen işlerini hallediyorsun..ben daha vermeden halıları izne çıkamadım ki bir türlü ayın 23ü nde zorunlu iznime öıkcam inşallah o zaman vercem artık...

ne güzel canım sen işlerini hallediyorsun..ben daha vermeden halıları izne çıkamadım ki bir türlü ayın 23ü nde zorunlu iznime öıkcam inşallah o zaman vercem artık...

cnm ben oturarak çalışıyorum eşim bırakıp alıyo o yüzden mart sonuna kadar çalışmayı planlıyorum evde kalamayacağım için işlerimin yavaş yavaş yapılması lazım gerçi cok cok da uğrastıracak bişey incik boncuk yok sade ve kolay temizlenebilen bir evim var

Son düzenleme:

Aman öyle olsun ben de sade evleri çok severim benimki de öyle..geçen hafta sonu yengem abim eşim sağolsunlar genel bir temizlik yaptılar bir tek halılarım kaldı yıkamaya gidecek.Ama ev işi de ne kadar dayanıyor ki...Ne yapalım elimizden geldiğince yapcaz artık durumumuz belli..

temizlik bitince evde durmucam cnm kayınvalidem alt katta orada durur yatmaya eve geliriz temiz kalmış olur böylelikle .. Evde durursam soba yakmak zorunda kalırız tekrar batar

selam kızlar nasılsınız?
dün doktor kontrolümüz vardı.oğlumun keyfi yerinde maşallah hiç gelmeye niyeti yok sanırım.dün usgde 36+3 çıktık.2900 gram olmuş kilosu boyuda 49-50 cnm arası dedi.bacak boyu 1 hafta önden gidiyo uzun dedi.nstyede girdik oda güzel çıktı.bi sorun yok allaha şükür.
sizler nasılsınız?

maşallah aysu bende de sinüzit faranjit karıştı bi iyileşemedim 2 kutu olucak antibiyotik bitirdim banamısın demior offff bir geçsede rahatlasa şu boğazım:2:

maşallah cnm bacak boyu önden gidince uzun boylu mu oluyo ay benim kızın da kafası bir hafta önde :2: Doktor kafalar oyle olur dedi sizlerin nasıl

maşallah cnm gözün aydın darısı bizim başımıza inş bakalım benim minik kuşum kilo aldımı. inş moralim bozuk gelmem hastaneden bende p.tesi gitcem bakalım. senin normal doğum mu sezeryan mı belli oldu mu?

mrb kızlar nasılsınzz ben bebışın kıyafetlerını utuluyorum kçk kçkler belım agrıdı.
lıfe cıtyden haber varmı kızlar

maşallah aysu bende de sinüzit faranjit karıştı bi iyileşemedim 2 kutu olucak antibiyotik bitirdim banamısın demior offff bir geçsede rahatlasa şu boğazım:2:

ay cnm çok geçmiş olsun ya bu hastalıkta yapıştımı gitmiyo valla.

maşallah cnm bacak boyu önden gidince uzun boylu mu oluyo ay benim kızın da kafası bir hafta önde :2: Doktor kafalar oyle olur dedi sizlerin nasıl

saol cnm.bacak boyu önde gidince uzun oluyomuş öle dedi.benimkinin kafası geride.3-4 gün kadar.bende problemmi var dedim doktorum hayır bu problem var demek değil sadece büyük değil kafası dedi.buda normal doğumda kolaylık olur dedi.

saol cnm.seninde az kalmış kontrole.almıştır tabi kilo sen merak etme annesi.
bizimki geçen 10 günde 400 gram almıştı bu 10 günde 300 gram almış.
benim doğum şimdilik normal gözüküyo.senin bellimi?

belli değil henüz cnm ama benim bebişim fala durmaz doğar gibime geliyor ayy nasıl sancım oluyo benim ya özelliklede sırt üstü yatınca bu gece 4 de ancak uyuyabildim. inş kilosunu almıştır kuzucum

Hamileliğin son dönemlerine yaklaşıldığında Doğumun Habercisi vücudumuzda bazı değişiklikler olmaktadır bu belirtilere kısaca göz atalım,
Gebeligin son aylarinda rahim gögüs kafesine kadar yükselir, yaptigi basinç nedeniyle nefes almak zorlasir, mide ve bagirsak sikâyetleri olur.

Ilk gebeliklerde dogumdan bir – iki hafta önce, sonraki gebeliklerde dogumdan yaklasik birkaç gün önce bebegin basinin dogum kanalina yerlesmesi üzerine rahmin yüksekligi 2-3 cm azalir. Bu durum gebe kadinda rahatlama yaratir. Daha rahat nefes alip verir. Mide ve bagirsak sikayetleri azalir. Bunun yani sira idrar torbasina basinç arttigi için sik idrara çikilir. Gebeligin 28. haftasindan itibaren rahimde zaman zaman kasilmalar, sertlesmeler meydana gelir. Bunlar normaldir ve genelde agrisizdir. Bazen agrili oldugunda bunlara yalanci dogum agrisi denir. Rahmin doguma hazirlik yaptigi bu kasilma egzersizleri son haftalarda oldukça siklasir.

Dogumdan bir – iki gün önce hormon düzeyindeki degisiklik nedeniyle vücuttan su atilmasi ve istah azalmasi meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybi görülebilir. Dogumun gerçeklesecegi gün vücutta dogumda kullanilmak üzere kullanilan enerjinin bir kismi açiga çikarilir. Birçok gebe kadin bu enerjiyi dogumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alisveris, gezme gibi islerde kullanir. Bu enerjinin amaci disinda kullanilmasi, gebe kadinin dogumda kolay yorulmasina, dogumun zor ve uzun olmasina neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun dogumun yaklastigini belirten bir belirti oldugunu düsünüp, enerjiyi baska amaçla kullanmalari, aksine istirahat etmeleri ya da hafif islerle oyalanmalari gerekir. Bazi gebelerde dogumdan bir-iki gün önce vücudun bagirsaklari temizleme isleminden dolayi ishal meydana gelebilir.

Dogumun yaklastigini gösteren bu belirtiler her gebe kadinca yasanmayabilir ya da fark edilmeyebilir. Bu da normaldir

belli değil henüz cnm ama benim bebişim fala durmaz doğar gibime geliyor ayy nasıl sancım oluyo benim ya özelliklede sırt üstü yatınca bu gece 4 de ancak uyuyabildim. inş kilosunu almıştır kuzucum

sırt üstü yatmamaya çalış cnm.ben yatamıyorum mesela sırtüstü nefes alamıyorum ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…