- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.041
kızlar merhaba...umarım herkes iyidir. bende haberler pek parlak değil. dualarınıza ihtiyacımız var...
dün saat 16 da nst miz vardı 19 a kadar bağlı kaldık nstye doktorum nerdeyse evde doğuracakmışsın dedi.o kadar kuvvetli ve sık kasılmalarım vardı ki anlatamam. alttan muayene etti 1 cm açılma var dedi. hemen bebişe akciğer gelişimini hızlandırıcı iğne yapıldı, bana da kasılmalar kesilsin diye ilaç verildi 2 doz. gece hastanede kaldık.2 şişe serum yedik. açılmamız 1 cm de kaldı şükür ama kasılmaların şiddeti ve sıklığı değişmedi. gece biraz daha iyiydik onca ilaç sayesinde. kısacası kızlar minik cadım korkuttu bizi. doktorumuz sabah tekrardan muayene etti ve açılma büyümemiş, kasılmalarında şiddeti azalmış dedi. ciğer gelişimi iğnenin etkili olması için en az 24 saat geçmesi gerekiyormuş üstünden onun için ne kadar çok saat kazanırsak o kadar iyi dedi. eve yolladı bol sıvı al, ilaca devam dedi. pazara kadar ilaça devam etcez 37 yi bitiriyoruz pazar günü.ondan sonra istediği an gelsin dedi ama doktorumuz bu geceyi çıkaracağımızdan şüpheliydi... Şimdi sizlerden ricam dua edin kızım en az 24 saat daha dursun göbüşümde. doktorumuz kilosu 2500u geçtiği için rahat küveze falanda ihtiyacımız olmaz ama yakın bakım isteyen bir bebiş olur. bağışıklık sistemi tam olarak gelişmedi. 37 yi bitirmesi lazım dedi. işte böyle haberler kızlar. gece hiiiiiiçç uyuyamadım. şimdi dinlencem biraz.doktorumla haberleşcem sürekli olarakta... Allahım kolaylıklar versin cümlemize,sağlıcakla alalım kuzularımızı kucağımıza arkadaşlar....
Kızlar bayans nickli arkadaşımız dün akşam doğum yapmış...Suyu gelmiş normal dğum olmuş...Haberiniz olaaaaaaa.....
2.bebek süpriz yaptı bize
kızlar merhaba...umarım herkes iyidir. Bende haberler pek parlak değil. Dualarınıza ihtiyacımız var...
Dün saat 16 da nst miz vardı 19 a kadar bağlı kaldık nstye doktorum nerdeyse evde doğuracakmışsın dedi.o kadar kuvvetli ve sık kasılmalarım vardı ki anlatamam. Alttan muayene etti 1 cm açılma var dedi. Hemen bebişe akciğer gelişimini hızlandırıcı iğne yapıldı, bana da kasılmalar kesilsin diye ilaç verildi 2 doz. Gece hastanede kaldık.2 şişe serum yedik. Açılmamız 1 cm de kaldı şükür ama kasılmaların şiddeti ve sıklığı değişmedi. Gece biraz daha iyiydik onca ilaç sayesinde. Kısacası kızlar minik cadım korkuttu bizi. Doktorumuz sabah tekrardan muayene etti ve açılma büyümemiş, kasılmalarında şiddeti azalmış dedi. Ciğer gelişimi iğnenin etkili olması için en az 24 saat geçmesi gerekiyormuş üstünden onun için ne kadar çok saat kazanırsak o kadar iyi dedi. Eve yolladı bol sıvı al, ilaca devam dedi. Pazara kadar ilaça devam etcez 37 yi bitiriyoruz pazar günü.ondan sonra istediği an gelsin dedi ama doktorumuz bu geceyi çıkaracağımızdan şüpheliydi... şimdi sizlerden ricam dua edin kızım en az 24 saat daha dursun göbüşümde. Doktorumuz kilosu 2500u geçtiği için rahat küveze falanda ihtiyacımız olmaz ama yakın bakım isteyen bir bebiş olur. Bağışıklık sistemi tam olarak gelişmedi. 37 yi bitirmesi lazım dedi. Işte böyle haberler kızlar. Gece hiiiiiiçç uyuyamadım. şimdi dinlencem biraz.doktorumla haberleşcem sürekli olarakta... Allahım kolaylıklar versin cümlemize,sağlıcakla alalım kuzularımızı kucağımıza arkadaşlar....
ay cnm ya sağlıkla büyüsün inşallah canım ya umarım iyilerdir ikiside
cnm msj attı bane...tellede konutum şimdi şükür iyi sadece sıpa anneyi çok yormuş... Ilkine göe zor geçmiş... Ama iyi emiyo ya yanındaydı.... Tek başına zeynep kamilde..bebişiyle işte... öok şükür iyiler
Nee bayans mı aman allahım şok oldum .. Bayans hep yogun ve stresliydi acaba ondan mı oldu .. Neyse çok şükür kurtuldu ve sağlıklılar darısı basımıza bizde sağlıklı olarak kucağımıza alalım
ayy bu bebekler beklemeyecek nisanı galiba ne kadar aceleci çıktılar değil mi kızlaresracım bayans kaçıncı haftasındaydı çokmu erken olmuş acaba???
Nee bayans mı aman allahım şok oldum .. Bayans hep yogun ve stresliydi acaba ondan mı oldu .. Neyse çok şükür kurtuldu ve sağlıklılar darısı basımıza bizde sağlıklı olarak kucağımıza alalım
cidden yaa bayans çalışıyormuydu erken gelmıs bebek
Kızlar bayans nickli arkadaşımız dün akşam doğum yapmış...Suyu gelmiş normal dğum olmuş...Haberiniz olaaaaaaa.....
2.bebek süpriz yaptı bize
Kızlar dün gece gelen suyu ile acil normal doğuma giren bayans arkadaşımız...zeynep kamilde 34+6 ile 2590 kilo olan oğluşunu dünyaya getirdi..2-3 saat yoğun bakımda olan bebek şuanda konuştum maşallah emiyomuş 45 cm...
Kızlar dün gece gelen suyu ile acil normal doğuma giren bayans arkadaşımız...zeynep kamilde 34+6 ile 2590 kilo olan oğluşunu dünyaya getirdi..2-3 saat yoğun bakımda olan bebek şuanda konuştum maşallah emiyomuş 45 cm...
çalışmıyordu ama evde bir cocuk daha vardı bir de yardım edeni yoktu bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?