2011 Nisan Anneleri

Kızlar dün gece gelen suyu ile acil normal doğuma giren bayans arkadaşımız...zeynep kamilde 34+6 ile 2590 kilo olan oğluşunu dünyaya getirdi..2-3 saat yoğun bakımda olan bebek şuanda konuştum maşallah emiyomuş 45 cm...

Geçmiş olsun..Haftan ileride korkma,ilaçlar kasılmaları durduruyor ama sakın dolaşma canım..İki kişiyiz topikte bebekler ilaçla duruyor..Sende korkma bu haftayıda atlatırsın inşallah..Dualarımız seninle ve bebişinle..

cnm benim için ferah olsun bu haftalarda hiç bişey olmaz..sen rahat ol yeter.... Dualarımız seninle bitanem...

ay cnm ya sağlıkla büyüsün inşallah canım ya umarım iyilerdir ikiside

cnm msj attı bane...tellede konutum şimdi şükür iyi sadece sıpa anneyi çok yormuş... Ilkine göe zor geçmiş... Ama iyi emiyo ya yanındaydı.... Tek başına zeynep kamilde..bebişiyle işte... öok şükür iyiler

aman iyi bari canım yaaa allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize ah kuzucum ya sağlıkla büyüsün inşallah

ayy bu bebekler beklemeyecek nisanı galiba ne kadar aceleci çıktılar değil mi kızlar esracım bayans kaçıncı haftasındaydı çokmu erken olmuş acaba???

Nee bayans mı aman allahım şok oldum .. Bayans hep yogun ve stresliydi acaba ondan mı oldu .. Neyse çok şükür kurtuldu ve sağlıklılar darısı basımıza bizde sağlıklı olarak kucağımıza alalım

cidden yaa bayans çalışıyormuydu erken gelmıs bebek

ayy bu bebekler beklemeyecek nisanı galiba ne kadar aceleci çıktılar değil mi kızlar esracım bayans kaçıncı haftasındaydı çokmu erken olmuş acaba???

Canlarım 34+6 da geldi bebiş...kasık ağrısı çoktu bide stresliydi hep kendindende bazı şeyler vardı düşündüğü... vs bide tek bakıyodu bebişine herşeye o koşturuyodu onun etkisi var cnm..

Kızlar bayans nickli arkadaşımız dün akşam doğum yapmış...Suyu gelmiş normal dğum olmuş...Haberiniz olaaaaaaa.....
2.bebek süpriz yaptı bize

ayy maşallah biz 2. life city derken bayans 2. bebeği doğurdu desenize allah analı babalı büyütsün

çalışmıyordu ama evde bir cocuk daha vardı bir de yardım edeni yoktu bildiğim kadarıyla

eşinin ailesini çok anlatırdı bir oğlu daha vardı stresliydi biraz bu işin şakası yok görüldüğü gibi tetikte olmakta fayda var
Allah analı babalı büyütsün inşallah.....

şimdi okudum life city i merak ediyordum bir baktım bayans doğum yapmışbu bebişler süprizi çok seviyor. Allah analı babalı büyütsün inş.

evet bende de yorulunca oluyor pazar günü maskoya gitmiştim çok yoruldum o gün biraz oldu bebeğmin odasını sipariş verdim mart sonu gelecek ben böyle okuyunca korkuyorum erken gelmeye başladı bebekler ne çanta hazır daha annem dün geceliğimi almış bebeğimin eşyaları yıkanmadı ayyy napçam bilmeem yarın bi doktora gideyim de ne diyecek bakayım bari

selam kızlar.bır bebegmız daha olmus allah analı babalıbuyutsun.acaba lıfe cıty ne yaptı.onuda cok merak ettım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…