2011 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun cnm dualarımız seninle ben o iğneyi 28. haftada olmuştum 2 doz 48 saat geçmesi lazım demişti doktorum senin ağrın varmıydı niye böyle oldu

çantası hazır olmayan var mı aramız da ben de korkmaya başladım

benim de çanta hazır deil ayağı yanık kedi gibi geziyorum ben ve işteyim çalışıyorum son sürat yardım edende yok napalım annem evimde şu an evde bir sürü ütü var iş var ama utana utana söylememe rağmen yapmıyor izne ayrılınca yada hafta sonu yaparım bende napalım sadece yemek yapıyor....bunada şükür.....
bebişin kıyafetlerini hastane bilhassa yıkamayı düşünmüyorum zaten doğum hali onu koruyormuş dalan roxy diye bebe det. aldım.

ya ben yıkayamıyorum deterjan kokusundan hala tiksiniyorum valla 9 ay böyle mi olacak dedim korktuğum başıma geldi
haftaya anneme söyleyim yıkasın bari

allah ıyılık versın canım sana.kızınada annesının gobusunde durması için sabır versin.hayırlısı ne ıse o olsun bakalım sen ıyıce bı dınlen.

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe. nasıl fark ettin peki. benimde dün gece kasıklarımda baya bii ağrı oldu uyutmadı beni bende korktum şimdi.

:26::26: Canım çok geçmiş olsun.Dualarımız seninle.Ama az kalmış Allahtan, 37.haftanı doldurmak üzeresin.Evde de oluyor muydu kasılmaların hiç farketmiş miydin?

Bu arada life_city den haber var mı???

cnm çok çok geçmiş olsun allahım biraz daha kalsın yavrularımız karnımızda

Canım geçmiş olsun öncelikle, ama endişe etme çok az bir süre kalmış onu da bol dinlenmeyle tamamlayacaksın inşallah. Dualarımız seninle. Herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle.

dramer geçmiş olsun dinlen hiç iş falan yapma rabbim yardımcın olsun kızında seni üzmeyecek annesi merak etme dularımız seninle Allah yardımcın olsun kardeşim

allah yardımcın olsun hayırlısıyla vakitlice gelsin minik cadın...
dualarımız seninle...

dreamer35

dualarımız seninle. çok geçmiş olsun canım benim. bol bol dinlen iş falan yapma sakın

cnm benim için ferah olsun bu haftalarda hiç bişey olmaz..sen rahat ol yeter.... Dualarımız seninle bitanem...

KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN...
SORMUŞSUNUZ NASIL HİSSETTİN DİYE ASLINA BAKARSANIZ BEN PEK BİRŞEY HİSSETMEDİM.EVET KASILMALARIM VAR BEBEK TOPLANIYOR BİR YANA SERTLEŞİYOR,KAFAYI RAHİME DOĞRU İTİP DURUYOR AMA AĞRIM OLMADIĞI İÇİN BEN PEK ÖNEMSEMEDİM HAZIRLAYICI KASILMALARDIR DİYE.GERÇİ 2 GÜNDÜR ARTMIŞTI MİDEME VURMUŞTU AĞRISI,BİRDE NEFES ALMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORDUM DEMEK BUNDANMIŞ İŞTE. ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ ŞİMDİLİK.AZALDI KASILMALARIM,ARALARIDA SEYREKLEŞTİ. DÜN BİRAZ YÜRÜMÜŞTÜM SANIRIM O DA TETİKLEDİ KASILMALARIMI.
AYSUCUM ANNEM YANIMDA ÇOK ŞÜKÜR BİR AYDIR. EŞİMDEN BUGÜN İTİBARİ İLE İZNE ÇIKTI.ÇÜNKÜ DOKTORUMUZ HER AN BEKLİYOR ARTIK BEBİŞİMİZİ. HAYIRLISI İLE GELSİN YAVRULARIMIZ İNŞALLAH

Kızlar bayans nickli arkadaşımız dün akşam doğum yapmış...Suyu gelmiş normal dğum olmuş...Haberiniz olaaaaaaa.....
2.bebek süpriz yaptı bize

Demek Bayans doğum yapmış pekte minikmiş oğluşu ama herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allahım bir avazda kurtarsın vaktiyle bizleride

kızlar hangi deterjanla yıkadınız
amway alsam çok kokar mı acaba napıcam bu kokularla başım dertte
yada bildiğiniz az kokan bir deterjan var mı bebek eşyaları için

çok geçmiş olsun cnm dualarımız seninle ben o iğneyi 28. haftada olmuştum 2 doz 48 saat geçmesi lazım demişti doktorum senin ağrın varmıydı niye böyle oldu

canım bende 2 doz oldum işte.24 saati doldurduk darısı yarına inşallah. Ağrım yoktu kasılmalarım var ama ilk bebiş olunca insan doğru değerlendirme yapamıyormuş onu anladım. şimdi daha dikkatl dinliyorum kendimi. geciktirici ilaçta alıyormusun erken doğum riskin var mıydı canım?

iyiyim çok şükür bugün randevum vardı yarına erteledim eşim ben bugün gelemem dedi yarın gidelim ben de görmek istiyorum dedi özledi herhalde kızçesini

ozlemezmı tabıkı ozlemısır.bızde dun gorduk bebgımızı.çok sukur ıyı bebegım.ınsallah hep boyle ıyı olur bebeklerımız.benım bebegım alınacaktı bıde.onu her gordugumde aglamam gelıyo.çok zor gunler aylar yasadık bız cunku.çok sukurkı gectı o kotu gunler.

cnm benim daha ilk aylardan beri bebeğin başı hep aşağıdaydı bir de tüp bebek olduğu için benimki hepsine yapıyoruz demişti doktorum erken doğum riskim yoktu sadece tedbir amaçlı yapalım demişti o yüzden ben de yaptırmıştım

niye alınacaktı bebeğin?
ben de yaşadıklarımı düşününce hep ağlıyorum son zamanlarda iyicene hassaslaştık herhalde

Bu kasılma olayını ben hala anlayamadım şimdi bebek neredeyse karnımızdan çıkacak gibi şişlik yapıyo sonra iniyo toplanıyo bi yere doktor a sordum o değil dedi böyle karnım taş gibi sert olup ağrım olacakmıs

Son düzenleme:
kızlar benim daha 6 sene önce nişanda alınan saten pijama sabahlık filan vardı dün giydim oldu onu giysem hastanede kokoş mu olur acaba kırık beyaz rengi

anladım canım hayırlısı olsun

niye alınacaktı bebeğin?
ben de yaşadıklarımı düşününce hep ağlıyorum son zamanlarda iyicene hassaslaştık herhalde

amnıyosentez oldumda sonucunda 2 ve 9 kromozomlarda yer degısımı olmus.genetıkcı doktor hepaldırmam taraftarıydı.çok zor gunlerdı.ama doktorum hemen ayrıntılı ultrasona bakalım dedı.baktı ve bebegın cok ıyı alınacak bır durumu yok dedı.ıkı defa ayrıntılı ultrasona gırdım ben.ama cok zor gunlerdı.ınsallah bebegım gercekten saglıklı olur.ınsallah o genetıkcının soyledıgı kotu seyler olmaz.rabbım yardımcımız olsun.herseyı rabbım bılır.

benim bazen göbüşümün altında pıt pıt periyodik vurmalar oluyo eşim de eliyle hissedebiliyor akşamları daha çok oluyor hıçkırma diye burda bahsetmişlerdi ama nebileyim anlamadım ben neyin nesi bir süre sonra kesiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…