- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.081
Bu kasılma olayını ben hala anlayamadım şimdi bebek neredeyse karnımızdan çıkacak gibi şişlik yapıyo sonra iniyo toplanıyo bişr yere doktor a sordum o değil dedi böyle karnım taş gibi sert olup ağrım olacakmıs
bence penye rahat bişey giy çünkü kan falan olabilir rahat etmen o durumda daha önemli çok kaliteli olması gerekmez ben sadece hast giymek için ucuz bişey aldım ev içinde pahalı olanlardankızlar benim daha 6 sene önce nişanda alınan saten pijama sabahlık filan vardı dün giydim oldu onu giysem hastanede kokoş mu olur acaba kırık beyaz rengi
amnıyosentez oldumda sonucunda 2 ve 9 kromozomlarda yer degısımı olmus.genetıkcı doktor hepaldırmam taraftarıydı.çok zor gunlerdı.ama doktorum hemen ayrıntılı ultrasona bakalım dedı.baktı ve bebegın cok ıyı alınacak bır durumu yok dedı.ıkı defa ayrıntılı ultrasona gırdım ben.ama cok zor gunlerdı.ınsallah bebegım gercekten saglıklı olur.ınsallah o genetıkcının soyledıgı kotu seyler olmaz.rabbım yardımcımız olsun.herseyı rabbım bılır.
anladım canım hayırlısı olsun
Bu kasılma olayını ben hala anlayamadım şimdi bebek neredeyse karnımızdan çıkacak gibi şişlik yapıyo sonra iniyo toplanıyo bişr yere doktor a sordum o değil dedi böyle karnım taş gibi sert olup ağrım olacakmıs
amnıyosentez oldumda sonucunda 2 ve 9 kromozomlarda yer degısımı olmus.genetıkcı doktor hepaldırmam taraftarıydı.çok zor gunlerdı.ama doktorum hemen ayrıntılı ultrasona bakalım dedı.baktı ve bebegın cok ıyı alınacak bır durumu yok dedı.ıkı defa ayrıntılı ultrasona gırdım ben.ama cok zor gunlerdı.ınsallah bebegım gercekten saglıklı olur.ınsallah o genetıkcının soyledıgı kotu seyler olmaz.rabbım yardımcımız olsun.herseyı rabbım bılır.
Dramer cnm doktorun soylemiştir belki ..su bir kaç gün kalp carpıntın olabilir endişe etme ilaçlardan dolayı gecici bir durum
kızlar hangi deterjanla yıkadınız
amway alsam çok kokar mı acaba napıcam bu kokularla başım dertte
yada bildiğiniz az kokan bir deterjan var mı bebek eşyaları için
canım senin bahsettiğin bebeğin gerinmesi sanırım.bu kasılmada yine bir tarafa toplanıyor sırtını öyle bir dayıyor be sertleşiyor ki canın yanıyor. rahimede baskı yapabilir eğer bebeğin baş aşağı duruyorsa ve bunlar sık sık oluyor bu haftalarda 10 dk da bir olması normal.37den sonra 5 dk bir ve kasılmanın süreside uzayacak
benim bazen göbüşümün altında pıt pıt periyodik vurmalar oluyo eşim de eliyle hissedebiliyor akşamları daha çok oluyor hıçkırma diye burda bahsetmişlerdi ama nebileyim anlamadım ben neyin nesi bir süre sonra kesiliyor....
gecmıs olsun canım.bebgının kılosu kacsenın:97:
benim bazen göbüşümün altında pıt pıt periyodik vurmalar oluyo eşim de eliyle hissedebiliyor akşamları daha çok oluyor hıçkırma diye burda bahsetmişlerdi ama nebileyim anlamadım ben neyin nesi bir süre sonra kesiliyor....
canım dalin sıvı deterjan aldım kokusu çok az.miktarınıda az koyarsın önemli olan sudan geçmesi leke kir yok nasıl olsa
bence penye rahat bişey giy çünkü kan falan olabilir rahat etmen o durumda daha önemli çok kaliteli olması gerekmez ben sadece hast giymek için ucuz bişey aldım ev içinde pahalı olanlardan
inşallah canım bebişin çok sağlıklı olur aklına kötü şeyler getirme
sağol canım 2790 ama +/- 231 gr oynayabilir dedi doktor
kızlar merhaba...umarım herkes iyidir. bende haberler pek parlak değil. dualarınıza ihtiyacımız var...
dün saat 16 da nst miz vardı 19 a kadar bağlı kaldık nstye doktorum nerdeyse evde doğuracakmışsın dedi.o kadar kuvvetli ve sık kasılmalarım vardı ki anlatamam. alttan muayene etti 1 cm açılma var dedi. hemen bebişe akciğer gelişimini hızlandırıcı iğne yapıldı, bana da kasılmalar kesilsin diye ilaç verildi 2 doz. gece hastanede kaldık.2 şişe serum yedik. açılmamız 1 cm de kaldı şükür ama kasılmaların şiddeti ve sıklığı değişmedi. gece biraz daha iyiydik onca ilaç sayesinde. kısacası kızlar minik cadım korkuttu bizi. doktorumuz sabah tekrardan muayene etti ve açılma büyümemiş, kasılmalarında şiddeti azalmış dedi. ciğer gelişimi iğnenin etkili olması için en az 24 saat geçmesi gerekiyormuş üstünden onun için ne kadar çok saat kazanırsak o kadar iyi dedi. eve yolladı bol sıvı al, ilaca devam dedi. pazara kadar ilaça devam etcez 37 yi bitiriyoruz pazar günü.ondan sonra istediği an gelsin dedi ama doktorumuz bu geceyi çıkaracağımızdan şüpheliydi... Şimdi sizlerden ricam dua edin kızım en az 24 saat daha dursun göbüşümde. doktorumuz kilosu 2500u geçtiği için rahat küveze falanda ihtiyacımız olmaz ama yakın bakım isteyen bir bebiş olur. bağışıklık sistemi tam olarak gelişmedi. 37 yi bitirmesi lazım dedi. işte böyle haberler kızlar. gece hiiiiiiçç uyuyamadım. şimdi dinlencem biraz.doktorumla haberleşcem sürekli olarakta... Allahım kolaylıklar versin cümlemize,sağlıcakla alalım kuzularımızı kucağımıza arkadaşlar....
sağol canım 2790 ama +/- 231 gr oynayabilir dedi doktor
çokkk gecmış olsun canım dualarımız senınle.
mrb kızlar
bayansı duydum şokk oldumzaten korkularım vardışimdı ııce korktum:18: allah yardımcımız olsun bebkler beklemeden gelıyorlar 38 doldururrz ınşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?