2011 Nisan Anneleri

evet ben de öyle hissediyorum şu anda iniyo toplanıyo bi şeyler yapıyor ama başı aşağıda olduğu için hep tuvalete gitme hissi var gidiyorum çok az bi şey geliyor

kızlar benim daha 6 sene önce nişanda alınan saten pijama sabahlık filan vardı dün giydim oldu onu giysem hastanede kokoş mu olur acaba kırık beyaz rengi
bence penye rahat bişey giy çünkü kan falan olabilir rahat etmen o durumda daha önemli çok kaliteli olması gerekmez ben sadece hast giymek için ucuz bişey aldım ev içinde pahalı olanlardan

inşallah canım bebişin çok sağlıklı olur aklına kötü şeyler getirme

Dramer cnm doktorun soylemiştir belki ..su bir kaç gün kalp carpıntın olabilir endişe etme ilaçlardan dolayı gecici bir durum

canım senin bahsettiğin bebeğin gerinmesi sanırım.bu kasılmada yine bir tarafa toplanıyor sırtını öyle bir dayıyor be sertleşiyor ki canın yanıyor. rahimede baskı yapabilir eğer bebeğin baş aşağı duruyorsa ve bunlar sık sık oluyor bu haftalarda 10 dk da bir olması normal.37den sonra 5 dk bir ve kasılmanın süreside uzayacak

inşallah sağlıkla doğsunlar o genetikçiye gider gösterirsin bebeğini insanın moralini bozmaktan başka bir şey bilmiyolar zaten

kızlar hangi deterjanla yıkadınız
amway alsam çok kokar mı acaba napıcam bu kokularla başım dertte
yada bildiğiniz az kokan bir deterjan var mı bebek eşyaları için

canım dalin sıvı deterjan aldım kokusu çok az.miktarınıda az koyarsın önemli olan sudan geçmesi leke kir yok nasıl olsa

gecmıs olsun canım.bebgının kılosu kacsenın:97:

evet bendede cok sık oluyor o.hıckırık tutuyomus bebege.bende oyle duydum

evet bende de baya uzun 100 kere filan oluyor ritmik doktorum hıçkırma olabilir demişti

yok penye de alıcam gece için zaten çünkü gece onlarla rahat edemem

sağol canım 2790 ama +/- 231 gr oynayabilir dedi doktor

ıkı bucuk kıloyu gecdıyse korkmayın.benımde ıkı kıloya yakınmıs.ıkı bucugu gecse bende rahatlarım.ama benım daha 32 hafta olmadı bıle.sen rahat ol.dıkkat et.iş falan yapma.bak erken doguyo bebekler.kalsınlar gobeklerımızde sıcak sıcak bebeklerımız.hayırlısıyla zamanı gelınce saglıklı bı sekılde dogsun bebeklerımız ınsallah

çokkk gecmış olsun canım dualarımız senınle.

mrb kızlar
bayansı duydum şokk oldum zaten korkularım vardışimdı ııce korktum:18: allah yardımcımız olsun bebkler beklemeden gelıyorlar 38 doldururrz ınşş

kızlar kar ankaraya fena bastırdı.sabahtan berı hıc kesılmeden yagıyor.ınsallah kotu seyler olmaz.oyle fenakı buza cevırırse cok kotü. allah korusun.oglumun servısıs yarımsaat gec geldı.yollar berbatmıs.bu havada coluk cocuk yollara düştü.yazık gunah.bır gun okulu tatıl etmedıler.oglan gelene kadar gozum yold beklıyorum.allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
bayans doğum yapmış çok şaşırdım.biraz da korktum çünkü benim hiç bir şeyim hazır değilll dreamer canım inşallah bebişin biraz daha bekler ama haftan ve bebişin kilosu çok da geri değil .Rabbim hayırlı doğumlar versin inş.

hosgeldın canım nasılsın.evet bızde sok olduk ama hayırlısı olsun.ıkısıde ıyımıs cok sukr.esradan aldık haberı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…