2011 Nisan Anneleri

hoşbulduk canım ıyym bebşın bı kısım kıyaflerı kalmıştı onları utuledım zorladı benı bıraz ıkı kere çamaşırımı değiştrdım ıslandı ayakta kaldım ondan galıba

kızlar hangi deterjanla yıkadınız
amway alsam çok kokar mı acaba napıcam bu kokularla başım dertte
yada bildiğiniz az kokan bir deterjan var mı bebek eşyaları için
hacışakir granüllü cnm makineler için çok memnun kaldım 1 paket baya yetiyo...
kızlar benim daha 6 sene önce nişanda alınan saten pijama sabahlık filan vardı dün giydim oldu onu giysem hastanede kokoş mu olur acaba kırık beyaz rengi

cnm krem falan götürme srıadan götür çünkü kanama falan oluyo malum geçme riski çok yazık olur.. onu evde giyersin bence

bayans ın durumuna şok oldumAncak ikisinin de sağlıklı olması bebişin cok cok emiyor olması alınabilecek en güzel haberlerden..Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebişe..

Kızlar bayans nickli arkadaşımız dün akşam doğum yapmış...Suyu gelmiş normal dğum olmuş...Haberiniz olaaaaaaa.....
2.bebek süpriz yaptı bize

ayy çok şaşırdım valla
allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah.

Ankarada acayip kar var.Aman şu havada doğurmayayım mümkünse.Bu havada hastaneye yetişmek bile ölüm gibi.

cok fena gercekten.oglum bır geseydı eve ıcım rahat edecek.buralardada goz gozu gormuyor.allh yardımcımız olsun.yarın okullar tatıl olur artık.bu kadarda gaddar olamazlar yani.bu karda tipide okul olurmu allah askına.korkuyla beklıyoruz cocuklarımızı.bızede gunah.

cnm ben yaşamadım öle bişi istersen doktoruna danış bi.en son ne zaman kan testi yaptırmıştın?

daha önce kanım 14e yakındı 1 ay önce 11 e inmişti kan hapı kullanmama rağmen doktorum olabiir demişti acaba daha damı düştü yarın karaciğer testi için kaşıntı var bende kan vericem acaba hemoglobine sadece bakarlar mı

BAYANS..arkadaşımız doğum yapmışş ya şok oldum allah analı babalı büyütsün bu nisan bebişşleri martta doğmaya kararlı galiba bütün işlerimizi hızlı birşekilde bitirmemiz lazımmm.. bu arada life_city arkadaşımızdan haber geldimii

bir yakınım umreye gitmişti ondan hurma istedim doğuma ne kadar kala hurmaya başlıycaz kızlar
birde bebek ilk doğduğunda ağzına hafif hurma ve zemzem çok az değdirmek iyiyimiş diye duydum

Herkese merhaba hergun takip ediyorum biraz korkmaya başladım ben 34+4 deyim. Erken gelecek diye çok korkuyorumm...çantam hazır ama ben hazır miyim bilmiyorum hamilelik sebebiyle belki dogum yaklaştı diye çok değişik dugular. İçindeyim .korkularım artıyor bir sorun olacak diye.oğlumun saglıgında bir sorun yok.benim kasilmalarim ağrılarım var acıdan ağladığım oluyor..arkadaşların anlattığı gibi gecenin yarısında suyum gelecek diye korkuyorum bebeğe bir şey olursa diyorum offf son günler olduğu icin belki kuruntularım ..sadece ben mı böyle verginin acaba off bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…