- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.101
hoşbulduk canım ıyym bebşın bı kısım kıyaflerı kalmıştı onları utuledım zorladı benı bıraz ıkı kere çamaşırımı değiştrdım ıslandı ayakta kaldım ondan galıba
evet ıslanıyo.lekelerde cok oluyo bende.ama doktor onemsemdı hıc
hacışakir granüllü cnm makineler için çok memnun kaldım 1 paket baya yetiyo...kızlar hangi deterjanla yıkadınız
amway alsam çok kokar mı acaba napıcam bu kokularla başım dertte
yada bildiğiniz az kokan bir deterjan var mı bebek eşyaları için
kızlar benim daha 6 sene önce nişanda alınan saten pijama sabahlık filan vardı dün giydim oldu onu giysem hastanede kokoş mu olur acaba kırık beyaz rengi
hacışakir granüllü cnm makineler için çok memnun kaldım 1 paket baya yetiyo...
cnm krem falan götürme srıadan götür çünkü kanama falan oluyo malum geçme riski çok yazık olur.. onu evde giyersin bence
Kızlar bayans nickli arkadaşımız dün akşam doğum yapmış...Suyu gelmiş normal dğum olmuş...Haberiniz olaaaaaaa.....
2.bebek süpriz yaptı bize
Kızlar dün gece gelen suyu ile acil normal doğuma giren bayans arkadaşımız...zeynep kamilde 34+6 ile 2590 kilo olan oğluşunu dünyaya getirdi..2-3 saat yoğun bakımda olan bebek şuanda konuştum maşallah emiyomuş 45 cm...
Ankarada acayip kar var.Aman şu havada doğurmayayım mümkünse.Bu havada hastaneye yetişmek bile ölüm gibi.
bilmiyorum ki kansızlıktan olabilir mi acaba çok düşük değil ama 11 lerde
cnm ben yaşamadım öle bişi istersen doktoruna danış bi.en son ne zaman kan testi yaptırmıştın?
çok mu kanama oluyor acaba yoksa adet gibi mi bu anlamadım
cnm tabi bi 10 gün yoğun oluyo sanırım kişiden kişiye değişir ama öyle adet kanaması gibde hfif olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?