2011 Nisan Anneleri

ultrason konusunda ben de çok emin değilim ama yurtdışında yaşayan bir arkadaşım burdaki ultrason sıklığını görünce çok şaşırmıştır, orda çok az ultrasonla bakarlarmış tüm hamilelik boyunca iki yada üç defa. bizde yapabilsek ultrasonla uyuyacağız :)

ikili doktor takibi de fena fikir değil. 15 günde bir gidilir, içimiz ferahlar.

evham konusunda da haklısınız ama annelik baştan sona evham demek değilmidir? bitmez ki hiç :)

maşallah arkadaşlar..bu gün bi yoğunluk var...şuanda evimiz taşınıyor..bizimki aile binası..kayınvalidem başka yere taşındı..bizde onun dairesine çıkıyoruz..yani kendi dairemize sıfır yapıldı çünkü....annem bende eşimde boya artıklarını temizliyo...ben yatıyorum doktor dinlen dediğinden beri 1 bardak suyumu bile kendim almıyorum..ama doktor iyisin derse yandık bizim bey acısını fena çıkarır :).. dua edin kızlar 2 senede 3.ev olcak bu bıktım...

allah kolaylık versin ... Zordur ev taşımak.. Bide başında duramayınca.. Artık ne yapılırsa razı olucaksın :)))

ayy tatlım allah kolaylık versin..ev taşımak çok zor birde boyle bir durumda iken insan ne olursa olsun rahat duramaz ki..illa ucundan kıyısından birşeyler yapar..ama sen sakın elleşme ki allah muhafaza birşey olmasın :)

keseyle kalp atışını duyunca bir daha bakmayız vajinal demişti doktor ama bazıları ilk 3 ay bakıyormus..

benim hep vajinal bakıldı... Alıştım ben artık :))) utanma felan kalmadı çok şükür :)))) bir senedir farklı farklı tedaviler gördüğüm için her ay birkaç kere vajinal muayeneye maruz kaldım.. O yüzden çok sıradan bir olay olmaya başladı :))))

sağolun arkadaşlarım..yok yok bi ara dedim düzene karişim olda olmuyo...biraz işlerine burnumu sokmuşum gibi....eşim zaten hassas bu konularda..karıştırmıyo...artık annem var sağolsun..yerlerini bilmiyo bazı şeylerin ben söylerim o yapar...zaten bide kadın gelir...oda temizler biter inş...zaten evi taşıyalım...3 ay dolana kaar ayşe annemde (kayınvalide) kalcam..çamlıcada..doktorumda orda zaten.iyi olur.

tüp bebek tedavisi mi gördün canım?bebiş büyüdükçe artık bakmazlar sanırım ama doğuma yakın yine bakılıyormuş ultrasonda deil açılmaya bakıyorlarmısohaoldumsmile

terazi bir annesi olacağı için zaten ilgiyi sevmezse problem olurkaydirigubbakcemile3

cnm anlamadım senmi terazisin yoksa bebişmi...dediğin gibi ilginin fazlasını sevmeyin..sürekli peşimizde gezilmesi sankı alanımız daralıyomuş gibi afakanlar basar bana...bende teraziyimde...hihoyyyt

cnm anlamadım senmi terazisin yoksa bebişmi...dediğin gibi ilginin fazlasını sevmeyin..sürekli peşimizde gezilmesi sankı alanımız daralıyomuş gibi afakanlar basar bana...bende teraziyimde...hihoyyyt

bende teraziyim canım ilgiyi biz sevmesekte anaç olduğumuz için konu cocuk olunca değişiyorkaydirigubbakcemile3

ben düşükten sonra artık vajinal muayeneye öle alıştım ki...ay hiç utanma çekinme kalmıyo..bide simir testi yaptırınca...ha bide ulturasonu olmayan doktor 4 parmak bi giriyo :) rahmin boyutunu bile anlıyo...ama artık istemiyorum..çünkü ilk düşüğümde ilk randevumda alttan bakmıştı doktor meğersem herkese iyi değilmiş... özellikle rahminle vajina arasındaki yol kısaysa

KOÇ ÇOCUKLARI
Güçlerinden tanımak kolaydır. Çok erken konuşur ve yürürler. Doğduğu andan itibaren evin komutasını eline alır. Eğer karınları acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlarlar. Doyduktan sonra çehreleri değişir, etrafına gülücükler dağıtmaya başlarlar. Sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, atılgan ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır. Istemediği bir şeyi yapması neredeyse imkansızdır. Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler. Yerinde duramazlar, sık sık kavga ederler ve yaralanabilirler. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlar. Büyür büyümez, her şeyi şevkle yapmaya başlarlar.Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. Içlerindeki ilk olma ve öncülük duygusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. Inanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir. Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşabilir. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır. Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen Koç çocuklarının ihtiyaçları olan tek şey aslında sevgidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…