- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.621
bir dönem sonra vajinal değilde karından bakacakları için bence zararı yok... Zararlı olsa bakmazlar doktorlar... O kadar okumuşlar.. Vardır bi bildikleri :)))
ayy evhamlı anneler kulübünü kuralım hayatım biz..neyden sakınacağımızı şaşırdıkkaydirigubbakcemile3
sorma tatlım sorma. kendi kendime görmemişin bi bebeği olmuş diyorumkaydirigubbakcemile3
vajinal kısmı daha yeni unuttum tekrar bakmazlar sanırmbilmiyorumkismile
şanslı bebişler daha doğmadan bu kadar ilgikaydirigubbakcemile3bi de doğsunlar..
bana şuana kadar hiç vajinadan bakmadılar çok şükür
maşallah arkadaşlar..bu gün bi yoğunluk var...şuanda evimiz taşınıyor..bizimki aile binası..kayınvalidem başka yere taşındı..bizde onun dairesine çıkıyoruz..yani kendi dairemize sıfır yapıldı çünkü....annem bende eşimde boya artıklarını temizliyo...ben yatıyorum doktor dinlen dediğinden beri 1 bardak suyumu bile kendim almıyorum..ama doktor iyisin derse yandık bizim bey acısını fena çıkarır :).. Dua edin kızlar 2 senede 3.ev olcak bu bıktım...
maşallah arkadaşlar..bu gün bi yoğunluk var...şuanda evimiz taşınıyor..bizimki aile binası..kayınvalidem başka yere taşındı..bizde onun dairesine çıkıyoruz..yani kendi dairemize sıfır yapıldı çünkü....annem bende eşimde boya artıklarını temizliyo...ben yatıyorum doktor dinlen dediğinden beri 1 bardak suyumu bile kendim almıyorum..ama doktor iyisin derse yandık bizim bey acısını fena çıkarır :).. dua edin kızlar 2 senede 3.ev olcak bu bıktım...
Arkadaşım zaten Koç burcu olacak bizim sıpalar nasip olursa ve ilgi manyağı,sevgi arsızı olacaklar onun için hiç bu durumu dert edeceklerini sanmıyorum yerimseniben
keseyle kalp atışını duyunca bir daha bakmayız vajinal demişti doktor ama bazıları ilk 3 ay bakıyormus..
benim hep vajinal bakıldı... Alıştım ben artık :))) utanma felan kalmadı çok şükür :)))) bir senedir farklı farklı tedaviler gördüğüm için her ay birkaç kere vajinal muayeneye maruz kaldım.. O yüzden çok sıradan bir olay olmaya başladı :))))
benim hep vajinal bakıldı... Alıştım ben artık :))) utanma felan kalmadı çok şükür :)))) bir senedir farklı farklı tedaviler gördüğüm için her ay birkaç kere vajinal muayeneye maruz kaldım.. O yüzden çok sıradan bir olay olmaya başladı :))))
terazi bir annesi olacağı için zaten ilgiyi sevmezse problem olurkaydirigubbakcemile3
cnm anlamadım senmi terazisin yoksa bebişmi...dediğin gibi ilginin fazlasını sevmeyin..sürekli peşimizde gezilmesi sankı alanımız daralıyomuş gibi afakanlar basar bana...bende teraziyimde...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?