2011 Nisan Anneleri

günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.

3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.

beslenmem de pek bir değişiklik olmadı cnm 3 hafta günde 2 tane balık hapı kullandım ve eve gidince hep yattım genelde iş güç yemek hareket halinde olurdum. bu sefer kendi evime sadece yatmaya gittim kayınvalidem de durdum hep yemeği orada yedim uzandım.. birde ciğer geliştirici iğne vurulmuştum ya acaba diyorum hemen hızla gelişip kilo mu aldı ,,,ben de merak ediyorum hem :2:kızım hem de ben nasıl kilo aldık

Sorma valla ben de hiç akıl erdiremiyorum karda buzda gece 12 de çıkıyorlar traktör üstünde tavşan avlamaya...akıl alır gibi değil:)))

günaydın ne mutlu sana ağrı derken sancı çektin mi ki sezaryen sonrası ağrıdanmı bahsediyorsun yoksa?

çok sert hareketler benimkide yapmıyor ama hafif tekmeler (özellikle yatış şeklimden rahatsız olursa) bir de elini mi dizini mi bilmem nerdeyse karnımdan dışarı çıkarcak gibi oluyor...yerleri iyice daraldı artık..aman erken gelmezler inş..

günaydın kıslar

Günaydın tatlımm

Canımmm gözün aydın,çok geçmiş olsunn seni çok merak etmiştim..çok şükür iyi haberlerini aldık.Maşallah oğluşunaonu benim yerime kokla ben çok severim bebek kokusunu...

canım bizde seni merak ediyorduk. gözünaydınmaşallah paşaya da. hadi bakalım sağ salim atlattın darısı bizlere artık

ay rahatladım gerçi normalmiş artık azalması ama insan endişelenmiyor değil:))inşaallah zamanında gelirler erkenden gelmezler:))

saolun arkadaşlar.
diğer arkadaşlarada söylersiniz iyi olduğumu.
merak ediyorlardı.
ben şimdi biraz bebek uyurkenn uyuyayım bütün gece ayaktaydık:)
iyi günler size.
allah sizleride bir an önce kurtarsın inş.

maşallah bebişine tatlım doktorun da cesaret vermek yerine acıya sen katlanacan demiş normal yada sezeryan aman bebişlerimiz sağlıklı gelsin

kütahya çok soğuk oluyormuş tatalım aman dikkat etsin eşin .. kardeşimin yemin törenine gitmişti annem le babam öyle üşümüşlerki babam gelince allah kurtardı bizi oradan dedi :2:

tatlım seni baya merak ettik maşallah bebişine sizlerden duyunca sabırsızlığımız daha da artıyor

saolun arkadaşlar.
diğer arkadaşlarada söylersiniz iyi olduğumu.
merak ediyorlardı.
ben şimdi biraz bebek uyurkenn uyuyayım bütün gece ayaktaydık:)
allah sizleride bir an önce kurtarsın inş.

günaydınlar canım maşşşallah oğluna darısı başoımıza artık çok sevindim iyi haberlerine allah analı babalı büyütmek nasip etsin en kısa zamanda hikayeni ve bebişin resmini bekliyoruz

yok cnm sezaryen snrasından bahsediyorum.

canım oğlunada sanada maşallah bol bol dinlen ağrım olmadı diye yorma kendni dikiş yerin şişmesin zaten sezaryan sonrası en büyük sıkıntı gaz çıkarmak oluyor onda problem olmayınca rahat oluyormuş.

kütahya çok soğuk oluyormuş tatalım aman dikkat etsin eşin .. kardeşimin yemin törenine gitmişti annem le babam öyle üşümüşlerki babam gelince allah kurtardı bizi oradan dedi :2:

Canım eşim kütahyalı zaten İzmir ona hep sıcak gelir ve sıcağı hiç sevmez...ben bu aylarda hiç gitmemiştim kütahya ya ama gittiğim zamanlarda bile üşürdüm şimdiki soğukluğunu düşünemiyorum bile..aman hasta olup gelmesin de çok da nazlı oluyor hasta olunca doğum üstü bir de onun nazını çekmiyim demi ama????

canım ben sivaslıyım sivasın soğunun yanında kütahyanınkinin lafı olmaz:)) annenle baban sivasa uğrasın bir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…