2011 Nisan Anneleri

selam kızlarr benim bebişte ters duruyo ayy nasıl döndürceğiz bende biliyorum ama baya zorluyo beni midem çok yanıyoo nefes almakta zorlanıyorum ama artık bu haftadan sonra dönermi bilmem neyse yarın saat 2de doktor teyzemizle randevumuz var sezeryan için gün vericek inş herşey yolundadır.

valla sorma yaaa, ben de çok taktım kafama- inşallah döner- normal doğuma motive olmuştum ben 36-37 haftadan sonra pek dönmüyormuş... ozamana kadar dönse de biz de rahat etsek...

çok takmamamız lazım canım kısmet napalım bende normal doğumu çok istiyodum...benimki küçük de niye dönemedi anlamadım.daha döner diyolar ama doktorlar bu haftalardan sonra ümitsiz gibi...

çok takmamamız lazım canım kısmet napalım bende normal doğumu çok istiyodum...benimki küçük de niye dönemedi anlamadım.daha döner diyolar ama doktorlar bu haftalardan sonra ümitsiz gibi...

evet canım bu haftalardan sonra pek dönme şansı yok diyo doktorlar ama ne yapalım sağlıkla zamanında gelsinde bebişlerimiz biz her sıkıntıya katlanırızz.

cnm ben hissettim bir anda içimde deprem başladı sanki midem bulandı çocuk acayip hareketlendi resmen çırpınıyor gibiydi değişik türde sancı ağrı acı hissettim çocuğun o anki hareketlerinden dolayı dayanılmayacak kadar değil tabi yatıp geçmesini bekledim ben kalkamadım

genelde çok hissetmiyolarmış seninki büyüktü belki canım kaçıncı haftada hissettin?

genelde çok hissetmiyolarmış seninki büyüktü belki canım kaçıncı haftada hissettin?

cnm aşağı yukarı nerden baksan 1 ay oluyordur heralde yani sanırım 29. yada 30. haftada falandım baya hissettim ben bir de ondan sonra farklılık da oluştu döndüğünü ordan anladım mideme kaburgalarıma baskı azaldı karnım aşağı doğru daha çok bakmaya başladı sol tarafıma yatmam mümkün olmuyordu kaburgama yaptığı baskıdan dolayı kendimi zorlayıp yatıyordum çocuğa yararlı olsun diye ama en fazla 10 dk. şimdi rahat yatabiliyorum ama çok döndüğüm için fazla kalmıyorum yine bu gibi değişikliklerden de farkediliyo tabi ha bugün ki kontrolumde doktor da onayladı zaten evet dönmüş dedi başı aşağıda

çok geçmiş olsun bol bol dinlen

bende 33 -34 haftalardayım kafasını cıkarıyor kaburgamın altına ne eyile biliyorum nede haraket edebiliyorum haftaya kontrolum var bakalım ne diçek doktorum ama doktorumu bagzı sebeplerden dolayı bu hafta deyiştire bilirim ne yapıcamı bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ben cinsiyetini ögrenmedim deyişik renklerde zibin ve çitçitlı badı aldım herkez erkek erkek diye tutturdu bende battanıye ve hastane cıkısını mavi aldım :) ama gülmeyin bana ben iki şekilde eksik görüyorum haftaya tamamlıcam ve kısmetse ötüleyip çantamı hazırlıcam bakalım iki tane olmak sartıyla benim iki düşügüm oldu ve buna hamile kalmadan çinsiyet felan ögrenmiçem dedim ve bütün eksiklerinide son zamanlara bırakıcam dedim o yüzden bu kadar geç kaldım geçde sayılmaz ama olsun bu kadar yol aldımya hakkımızda hayırlısı diyorum:)

Herkese günaydınnnnnbiraz önce eşimi kütahya ya memleketine gönderdim...yollar kar hayırlısıyla gider gelir inşallah kaynanamı getirecek doğum öncesi ve doğumda yanımda olması için..biraz burukluk oldu içimde

günaydın herkese, bebeğin pozizyonundan bahsetmişsinz 37. haftadan sonra değişmez diyen kimmiş çok merak ettim asıl 37. haftaya kadar bebek kırk şekil değişitirir ben mesela karnımın sol üstünde hep çıkıntı hissediyordum bebeğin başı sanıyordum son kontrolümde bundan bir hafta önce bebeğim başa aşağı dönmüş meğer o çıkıntı poposuymuş:)) eşimde oraya ağzını dayayıp konuşuyordu:)) çok güldük bu duruma ha benimki baş aşağı döndü diye öyle kalacak diye bişey yok 37. haftadan sonra bebeğin pozisyonu kesinleşir endişelenmyin sezaryen doğum yaptırmak isteyen doktorların anneleri korkutmak için söyledikleri bişey bu benim doktorda başı çok büüyk deyip duruyor ama ben umarsamıyorum doğum zor olur demeye getiriyor yani:))

günaydın eşin kütahyalımı bende kütahadayım buralı değiliz inşaalah güzelce döner ferah tut içini kayınvalden tek gelemiyormu?

Evet canım haklısın benim doktorum da öyle söylemişti 37.haftaya kadar bebekler sürekli şekil değiştirebilirmiş ama 37.haftadan sonra hngi pozisyondaysa öyle kalırmış.Ben de normal doğum istiyorum doktorum da destekliyor hiç bir problem de yok şimdilik çok şükür..

günaydın eşin kütahyalımı bende kütahadayım buralı değiliz inşaalah güzelce döner ferah tut içini kayınvalden tek gelemiyormu?

Evet canım eşim kütahyalı merkezde evleri var.ya aslında gelebilir kayınvalidem ama eşimde acayip bir kar tutkusu var ben gidip alayım hem karda köye gidip tavşan avına çıkarım dedi..deli adam işte hasta olacak bir de başıma..çocuk gibi laf anlatılmıyor kiçok kar var mı orada kayın validem 4-5 parmak kadar falan demişti ama köyde daha çoktur..

Var canım üç gündür yağıyor aralıklarla ama öyle çok kalında değil soğuk hava haberin olsun:))eşine kız hast olacaksın diye:))ya bu kütahyalıları nav merakını anlamadım gitit pek meraklılar:))

bende çok istiyorum bu aralar doğum yaklaştı durgunlaştım ama endişelerim var önceden çok korkuyordum doğum eylemiyle ilgiil hikayeler yazılar okudukça rahatladım ama errkn gelir diye benim endişem hem yanımda kimse yok hemde erken doğarsa mayısda görümcemin düğünü var gitmem için baskı kurarlar öyle karışık duygulardayım anlıycan( senin bebek hereketlerin bu dönemde hafifledim ibenimki çok sert hareketler yapmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…