- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.321
valla sorma yaaa, ben de çok taktım kafama- inşallah döner- normal doğuma motive olmuştum ben36-37 haftadan sonra pek dönmüyormuş... ozamana kadar dönse de biz de rahat etsek...
çok takmamamız lazım canım kısmet napalım bende normal doğumu çok istiyodum...benimki küçük de niye dönemedi anlamadım.daha döner diyolar ama doktorlar bu haftalardan sonra ümitsiz gibi...
benimki de öyle yaaa, bir arkadaş yapılabilecek birkaç şey yazmıştı 20-30 sayfa kadar geriye gidersen bulursun sanırım. bebişi doğum pozisyonunu almış olan arkadaşlara bir sorum var: acaba bebişin dönüşünü hissetiniz mi- daha öncekine göre bir farklılık hissediyormusunuz karnınızda vs.? teşekkürler, yatanlara da iyi geceler :)
cnm ben hissettim bir anda içimde deprem başladı sanki midem bulandı çocuk acayip hareketlendi resmen çırpınıyor gibiydi değişik türde sancı ağrı acı hissettim çocuğun o anki hareketlerinden dolayı dayanılmayacak kadar değil tabi yatıp geçmesini bekledim ben kalkamadım
genelde çok hissetmiyolarmış seninki büyüktü belki canım kaçıncı haftada hissettin?
selam kızlar
nasılsınız?
keykey arkadaşımızda doğum yapmış hayırlısı olsun
allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah.
hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.
Merhaba kızlaraman dikkat edin en ufak bi ağrıda sancıda yatın dinlenin
hatta geçmezse doktorunuza başvurunçok ayakta kalmayın
Ben pazar günü 32+6 da hafif bi lekelenmeyle doktora gittim, 1 cm açıklık olduğu görüldü
Erken doğum tehlikesine karşı hemen yatış verdiler, dün sabah çıktım hastaneden..
4-5 şişe serum, bebeğim için ciğer geliştirici iğne ve birsürü ilaçlarla açılmayı ve kasılmalarımı engellediler..
Şimdi evimde yatıyorum.. Ve en az 2 hafta daha yatmam gerekiyor.. Bebeğim 2.200 gr
Eğer farkedip doktora gitmeseydim doğum olabilirmiş, ve bebeğim buyuk ihtimalle 10-15 gün kadar kuvezde kalabilirmiş
Bana herkes çok aktifsin çok hareketlisin hiç hamileye benzemiyosun diyordu şimdi benzedim herhalde
Çok dikkat edinn, hiç bişi sizden ve bebeğinizden önemli değil
Vee son olarak hastane çantanız hazırda beklesin
Herkese günaydınnnnnbiraz önce eşimi kütahya ya memleketine gönderdim...yollar kar hayırlısıyla gider gelir inşallah kaynanamı getirecek doğum öncesi ve doğumda yanımda olması için..biraz burukluk oldu içimde
günaydın herkese, bebeğin pozizyonundan bahsetmişsinz 37. haftadan sonra değişmez diyen kimmiş çok merak ettim asıl 37. haftaya kadar bebek kırk şekil değişitirir ben mesela karnımın sol üstünde hep çıkıntı hissediyordum bebeğin başı sanıyordum son kontrolümde bundan bir hafta önce bebeğim başa aşağı dönmüş meğer o çıkıntı poposuymuş:)) eşimde oraya ağzını dayayıp konuşuyordu:)) çok güldük bu duruma ha benimki baş aşağı döndü diye öyle kalacak diye bişey yok 37. haftadan sonra bebeğin pozisyonu kesinleşir endişelenmyin sezaryen doğum yaptırmak isteyen doktorların anneleri korkutmak için söyledikleri bişey bu benim doktorda başı çok büüyk deyip duruyor ama ben umarsamıyorum doğum zor olur demeye getiriyor yani:))
günaydın eşin kütahyalımı bende kütahadayım buralı değiliz inşaalah güzelce döner ferah tut içini kayınvalden tek gelemiyormu?
Evet canım eşim kütahyalı merkezde evleri var.ya aslında gelebilir kayınvalidem ama eşimde acayip bir kar tutkusu var ben gidip alayım hem karda köye gidip tavşan avına çıkarım dedi..deli adam işte hasta olacak bir de başıma..çocuk gibi laf anlatılmıyor kiçok kar var mı orada kayın validem 4-5 parmak kadar falan demişti ama köyde daha çoktur..
Evet canım haklısın benim doktorum da öyle söylemişti 37.haftaya kadar bebekler sürekli şekil değiştirebilirmiş ama 37.haftadan sonra hngi pozisyondaysa öyle kalırmış.Ben de normal doğum istiyorum doktorum da destekliyor hiç bir problem de yok şimdilik çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?