- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.301
Çok geçmiş olsun canım.
Şimdi doğuma kadar yatman mı gerekecek?
Canım çok geçmiş olsun iyi ki farketmişsin...aman canım yat biraz daha gelişsin bebiş..hepimiz çok dikkatli olmalıyız...
cnm çok geçmiş olsun.kalkma sakın varmı yanında yardım edicek birileri?
çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine inşallah bebişin zamanında ve sağlıkla doğar iyi haberlerini bekliyoruz.
canım geçmiş olsun aman dikkat et aceleci bizim bebişler dursun işte sıcak sıcak yerinde.dinlen bol bol
tatlişoğlum geçmiş olsun canım kızın atlatır bir an önce inşallah
kızlar gün be gün doğum işaretlerim artıyor sanırım bugünde sağ bacağımın içine vuruyor sancı. hayırlısı olsun bakalım.riskli 48 saati atlattık şimdi miniğimi beklemekteyiz. bir anda olup bitiverse herşey böyle belirsizlik bir tuhaf oluyor yaaa
cnm arkadaşım geçmiş olsun.... tabi açıklık var diyince insan tedirgin oluyo... bol bol dinlen llahın izniyle sağlıklı olcak bebişlerimiz... bak keykey 1100 doğurmuş... rabbim sağlık verirse her şekilde veriyo..bu haberler tedirgin etsede teslimiyetten başka yapıcak bişeyimiz yok... cnm benim dinlen bol bol inş yardım edenin vardır.
kızlar dr suyumun azaldıgını söledi ve bebek ters dedi büyük ihtimalle dönmez sezeryan dedi ne yapacam ben yaaa bu arada 35 hafta 5 günlük hamileyim bu sorunu yasayan varmı...masallah bebegim çok saglıklı ama cok dikkat et hareketlerine dedi doktor
ii akşamlar kılzar herkes nerdeeeeeeeeeeeeee:84: ay valla bende skldm iice otr otr
selam herkese
Yeni gelen bebeklerimize maşallah . Allah hayırlı uzun ömürler versin aileleriyle inşallah .
Bizimde yine haftalık kontrolümüz vardı 3. kez nst ye girdik şükür bir sorun yok dedi doktorumuz ama günümüze göre ilerdeyiz . USG ye göre bugün 37+5 haftalık gözüküyoruz yani 38. haftayı 2 güne bitiriyoruz . tabi beni bir panik bastı . kilomuz 3.250 gr boyumuz 50 cm olmuş. Doktorum bu saatten sonra gelirse korkma bişey olmaz dedi. Sezeryan istersem 28 marttan önce alamayız biraz daha dursun ama o zamana kadar tabi bebek gelmek isteyebilir dedi. Normal doğuma sen karar vereceksin dedi. Acıya sancıya sen katlanacaksın kararını biran önce ver artık bu saatten sonra bebek gelmek isteyebilir dedi. Ben çok korkuyorum yaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
canım nst ücreti ne kadar bide her gittiğinde muayene ücreti veriyomusun
oy maşallahhhhhhhhhhsüper kilosu cnm 4.5-5 gelir bebeğin herhalde hadi bakalım.. hayırlısı olsun inş..
sağol canım dedi zaten doktorum bu bebek gününü beklerse 4 kiloyu gecer o zamnda zaten sezeryan yaparız dedi( ama doktoruma göre gününü beklemiycek sanırım ortalama 2 haftamız var 20-25 mart gibi bekliyor ama ben çok korkuyorum ( 84::84:
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallahama ben hiç iyi değilim acayip midem bulanıyor 2 gündür bide karnımın alt kısmı ağrıyor bu ne olabilir ki acaba kasılma falan mı ki ? ama bebeğin hareketleri gayet iyi. doktora gitmeme de daha 2 hafta var
ıyı akşmlar canım.dr ara sor .tansıyonunu takıp et bırde 2 haftada çokmuş
maşallah cnm aman 2.500 geçsin bebişlerimiz bizi üzmesinler fazla ya :26: ne güzel bakalım benimde cuma randevum neler oldu...
bızımkı artık bır haftaya duşurdu.evt çok zor bende oyleyım kendımı mı dınlıyorum dıyorum ama yok agırlaştım ıyıcesağol canım aslında doktorum daha 2 haftaya bile düşürmedi görüşmeleri hala biz ayda bir gidiyoruz ben ilçedeyim çeşmede mecburen devlet hastanesine devam ediyorum ama haftaya izmirde doktor ayarlayacağız eşimle bakalım . tansiyonumu evde ölçtüm problem yok ama artık hiiiç iş bile yapamıyorum ooofff allahım herkese yardımcı olsun çok zormuş bu son ay :18:
aslında kasılma denen şeyin nasıl bişey olduğunu tam olarak bilmediğim için korkuyorum acaba magnezyum işe yararmı ki onu bi deneyeyim,evde var ama ben hiç kullanmamıştım
bızımkı artık bır haftaya duşurdu.evt çok zor bende oyleyım kendımı mı dınlıyorum dıyorum ama yok agırlaştım ıyıce
evt magnezyum ışe yarıyor boyle durumlarda gunde ıkı tane al dedı drum
benim bebek tersmiş acaba dönermi bi bilgin varmı kafası yukarda ayakları asgıda
benimki de öyle yaaa, bir arkadaş yapılabilecek birkaç şey yazmıştı 20-30 sayfa kadar geriye gidersen bulursun sanırım. bebişi doğum pozisyonunu almış olan arkadaşlara bir sorum var: acaba bebişin dönüşünü hissetiniz mi- daha öncekine göre bir farklılık hissediyormusunuz karnınızda vs.? teşekkürler, yatanlara da iyi geceler :)
biz nasıl döndürcez canım bunları ya....ya çok tembeller yada çok uslular bizimkiler
kızlar ya ben daha alısverıs de yapmadım temızlıkte havalara baksanıza kar geldı havalar bı duzelsınde ole temızlıgımı yaparım dıyorum ıns bebegım bıze bı surprız yapmaz da hersey yolunda gıder sızler naptınız bıtırdınız mı temızlıgınızı ve alısverıslerınızı?
benimki de öyle yaaa, bir arkadaş yapılabilecek birkaç şey yazmıştı 20-30 sayfa kadar geriye gidersen bulursun sanırım. bebişi doğum pozisyonunu almış olan arkadaşlara bir sorum var: acaba bebişin dönüşünü hissetiniz mi- daha öncekine göre bir farklılık hissediyormusunuz karnınızda vs.? teşekkürler, yatanlara da iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?