- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.361
günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.
3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.
Günaydın canımiyiyiz çok şükür sen nasılsınn??
Günaydın kızlar
Life_city gözünaydınAllah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin çok sevindim ya
günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.
3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.
günaydın kızlar nst den geldik bebeğim 2800 olmuş
doğum şeklini almış dr her hafta çağıracak bundan sonra böyle giderse normal olur dedi normal doğum yapabilecek görünüyorsun dedi ama genede vazgeçtiğin anda sezeryana alırım dedi bakalım hayurlısı diyorum doğum şeklini düşünmüyorum pek şu ara
Günaydın canım..maşallah bebişinesağlıklı bir şekilde doğsunlar da önemli olan o tabiki ....
günaydın kızlar nst den geldik bebeğim 2800 olmuş
doğum şeklini almış dr her hafta çağıracak bundan sonra böyle giderse normal olur dedi normal doğum yapabilecek görünüyorsun dedi ama genede vazgeçtiğin anda sezeryana alırım dedi bakalım hayurlısı diyorum doğum şeklini düşünmüyorum pek şu ara
gunaydın kızlarr
lıfecıty gozun aydın canım.allah analı bablı buyutsun
Benim doktorum hala doğum şekli hakkında konuşmadı pazartesi nts ye girecem ondan sonra mı konusur acaba yoksa daha erken mi
gunaydn kızlaaaaaaaaaar lifecity canım hayrlı ugurlu olsn darsı başmza sağlıklı bi şeklde..mesa canm dr unun konşmasnı bekleme sen konş bnce....
Benim doktorum hala doğum şekli hakkında konuşmadı pazartesi nts ye girecem ondan sonra mı konusur acaba yoksa daha erken mi
gunaydn kızlaaaaaaaaaar lifecity canım hayrlı ugurlu olsn darsı başmza sağlıklı bi şeklde..mesa canm dr unun konşmasnı bekleme sen konş bnce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?