2011 Nisan Anneleri

Gözün aydın canım.Hepimiz seni merak ediyorduk.Senin ve oğluşunun iyi olmasına çok sevindik.Kendine dikkat et.

maşallaaah canım yaa..merak ediyorduk seni güzel haberlerle geldin çok şükür..
ne güzel sen atlattın,darısı başımıza..Allah sağlıkla analı babalı büyütsün bebişini..

hikayeni bekliyoruz artık..ayrıntıları merak ediyoruz tabiki..

günaydın kızlar nst den geldik bebeğim 2800 olmuş
doğum şeklini almış dr her hafta çağıracak bundan sonra böyle giderse normal olur dedi normal doğum yapabilecek görünüyorsun dedi ama genede vazgeçtiğin anda sezeryana alırım dedi bakalım hayurlısı diyorum doğum şeklini düşünmüyorum pek şu ara

Günaydın canım..maşallah bebişinesağlıklı bir şekilde doğsunlar da önemli olan o tabiki ....

ne gzl normal olması benım kızımnda kafası aşşada ama dr tutturmus sezeryan.hayırlısı olsun canım

Benim doktorum hala doğum şekli hakkında konuşmadı pazartesi nts ye girecem ondan sonra mı konusur acaba yoksa daha erken mi

gunaydn kızlaaaaaaaaaar lifecity canım hayrlı ugurlu olsn darsı başmza sağlıklı bi şeklde..mesa canm dr unun konşmasnı bekleme sen konş bnce....

Benim doktorum hala doğum şekli hakkında konuşmadı pazartesi nts ye girecem ondan sonra mı konusur acaba yoksa daha erken mi

cnm ben 32 de ancak konusabildim şu an düşünme doğum kilosunu vs bilmiyoruz demişti
36 da ancak konusabildik canımcım oda bebek müsade ettide öyle

selam kızlar.nasılsınız.bebekler nasıl bakalım.dogum yapanlara hayırlı olsun allah analı babalı buyusun.

ben de 10 gün önce gittiğimde nst ye de ilk girmiştim dr.birşey demeden ben normal doğum istiyorum dedim o da şimdilik normal görünüyor dedi kızım da da normal doğum yapmıştım bakalım hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…