- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.401
Canım inşş.iyi haberler alırsın..senin kız şimdiden kilo konusunda temkinli demek...manken gibi olmak istiyor yaramaz
sağol canım.evt teyzesı dogru soyluyorsun şimdıden boyleyse bız yanık
hem de nasıl! kızlar böyle işte..benim oğlum da göbeksiz erkek olmaz düşüncesinde koca göbekli oldu çıktı..geçen gittiğimizde dr.belki göbeğini şişirdiği bir ana denk gelmiştir dedi ve tam 3 kere göbek çevresini ölçtü ama sonuç aynıydı..koca göbekli bir oğlum olacakmışayyy yerim ben onun göbüşünü
maşş.ne gzl olsun göbüşlü göbüşlü yerim onu ben
türk erkeklerine özeniyo galiba yavrum yerim onun o göbüşünü...
erkek bebiş bekleyen anneler bebişlerinize isim buldunuzmu biz kerem düşünüyoruzz sizce kerem ismi güzelmi fikirlerinize paylaşırmısınz
erkek bebiş bekleyen anneler bebişlerinize isim buldunuzmu biz kerem düşünüyoruzz sizce kerem ismi güzelmi fikirlerinize paylaşırmısınz
canım bizde de 3 isim vardı düşündüğümüz yiğit ege va mert..burada kızlara sordum mert dediler mert
bana da çok sıcak geliyordu ve biz kararımızı verdik mert olacak inşallah..seninki de güzel...kaderleri de güzel olur inşalah hepimizin bebeklerinin
benımkının de boyu uzun 43 cm dı kılosu 1800 ıken babsına çekmış benımkıde bırde babsına çok benzıyor ultrasnda dr aynı baba dıyor eşim sarısın reklı gozlu ben esmer çok merak edıyorum nasıl olcak dıye
bence de mert guzl ısım
Sağol canım...babası şimdiden öğretti çocuğa adını karnıma eğilip eğilip meeerttt oğlum diye sesleniyor...
biz de kerem düşünüyoruz
ben emir kerem veya kerem tuğrul istiyorum ama ikinci ismi galiba eşimin babasının ismi olcak
biz de kerem düşünüyoruz
ben emir kerem veya kerem tuğrul istiyorum ama ikinci ismi galiba eşimin babasının ismi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?