2011 Nisan Anneleri

sağol canım.evt teyzesı dogru soyluyorsun şimdıden boyleyse bız yanık

hem de nasıl! kızlar böyle işte..benim oğlum da göbeksiz erkek olmaz düşüncesinde koca göbekli oldu çıktı..geçen gittiğimizde dr.belki göbeğini şişirdiği bir ana denk gelmiştir dedi ve tam 3 kere göbek çevresini ölçtü ama sonuç aynıydı..koca göbekli bir oğlum olacakmışayyy yerim ben onun göbüşünü

maşş.ne gzl olsun göbüşlü göbüşlü yerim onu ben

erkek bebiş bekleyen anneler bebişlerinize isim buldunuzmu biz kerem düşünüyoruzz sizce kerem ismi güzelmi fikirlerinize paylaşırmısınz

erkek bebiş bekleyen anneler bebişlerinize isim buldunuzmu biz kerem düşünüyoruzz sizce kerem ismi güzelmi fikirlerinize paylaşırmısınz

canım bizde de 3 isim vardı düşündüğümüz yiğit ege va mert..burada kızlara sordum mert dediler mert
bana da çok sıcak geliyordu ve biz kararımızı verdik mert olacak inşallah..seninki de güzel...kaderleri de güzel olur inşalah hepimizin bebeklerinin

benımkının de boyu uzun 43 cm dı kılosu 1800 ıken babsına çekmış benımkıde bırde babsına çok benzıyor ultrasnda dr aynı baba dıyor eşim sarısın reklı gozlu ben esmer çok merak edıyorum nasıl olcak dıye

bence de mert guzl ısım

genelde ilk çocuk babaya benziyor..benim kız aynı babası..ama ultrasonda göründüğü kadarıyla bu da aynı babası olacak gibi...ya kendime benzeyen çocuk doğuramayacak mıyım ben??seninki de esmer anne sarışın babadan çok güzel olacağa benziyor kaderi güzel olsun da tabi..

babası kendıne benzıyor dıye bıraz fazla şımarıyor barı esmer renklı gozlu olsa esmer baskın olur dıyorlar ama bakalım surprız olacak

Sağol canım...babası şimdiden öğretti çocuğa adını karnıma eğilip eğilip meeerttt oğlum diye sesleniyor...

bız daha karra veremedık dogsun oyle kjarar vercez aslında derin dıyoruz ama benım aılem çok yorum yapıyor kendı aılem oldugu ıçın kıramıyorum onlarıda dogsun ondan sonra karar vercez dıyorum artık

biz de kerem düşünüyoruz
ben emir kerem veya kerem tuğrul istiyorum ama ikinci ismi galiba eşimin babasının ismi olcak

biz de kütahyaya gitmiştik 5 aylık hamileyken orada eşimin yakınları babanın ismini koy o yakışır dediler ben de hiç duymamazlıklan geldim...2 isim de düşünmüyorum kızımın 2 adı var biz birinci adını söylüyoruz ama hastanede falan ikinci adıyla çağırıyorlar kızım da şaşırıyor..

biz de kerem düşünüyoruz
ben emir kerem veya kerem tuğrul istiyorum ama ikinci ismi galiba eşimin babasının ismi olcak

emir keremde kulağa hoş geliyor ama ben sadece kerem düşünüyorum galiba kerem olucakk eşim hep yusuf istedi ama ben istemedim yani en sonunda benim dediğim oldu ilk oğlumun isminide ben koymuştum :9 ay sıkıntısını biz çekiyoruz bebişlerimizin ismini koymak bizim hakkımız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…