2011 Nisan Anneleri

ayy cnm senin işin zor ben kendime bile bakamıyorum bugün yaa...allah kolaylık versin.gerçi insan hep böyle olmuyo ama bazı günler bi uyuşukluk çöküyo insana...bebişlerinin arası 2 yaş olacak...ne güzel.başta zorluk yaşarsın belki biraz ama sonrası güzel..ikinci bebeğin cinsiyeti ne

kızlae benım yıne tansıyonum yuksek bugun.cok ates basıyor sıkıntı gelıyor.korkuyorum kızlar.yazı bıle yazmaya dermanım yok.terlıyorum camı acıyorum habıre.

aynen cnm sağol yaa evet basta baya bı zor olucak hemde sezeryanla dogumum sonra ıns rahat ederım ıkıncımde erkek cnm uzulmuyorum ama hem araları az oldugundan oynarlar beraber dıyorum saglıklı sıhhatlı olsunda hayırlı ınsan olsunlar ıns.

aynı durumdayız 2 yaşında kızım var istediğim gibi yatıp uyuyamıyor dinlenemiyorum uyuşukluğum üstümde (
32+5 teyim cnm hayırlısı bakalım belki döner bu 4 haftada
hangi hastane nerde canım orası bayağıı uygun yaa..çok şanslısın..
mersin anamur da cnm.valla kk yı okudukça bende dedim şanslıyım diye :)
oo fiyatlar çok uygunmuş biizm hastane dolpler sonucuna bakamk için bile ücret alıyo nts ne kadar hiç bİlmiyorum pazartesi gidecem muayene 29 tl doğum ucreti epudralli 800
dopleredemi para alınıyor yok artık...hepsi özel değilmi neye göre bütçe ayarlıyorlar ki bunlar
maşallah cnm bebişine
bebeğin dönmesi için daha 4 haftan varmış döner inşallah cnm sen genelşde soluna yat.benimkide tersti döndü şükür.

hep soluma yatıyorum cnm çürüdü diyorum solum :))

gözünaydin canim bebegin iyiymis..insallah istedigin gibi bebe$inde döner..hakkinizda hayirlisi olsun!

çok iyiymiş ya..benim bi şeker tahlilimden 40 TL aldılar..doğumu daha konuşmadık ama geçen sene doğum yapan arkadaşlarım 600-650 arası ödemişler bakalım bize ne diyecekler.

maşş.bebşıne canım.daha 4 hafta var doner ınşş ozamana.banada sezaryan dıyınce aglıycaktım nerdeyse çok uzuldum ama napalım hayrlısı olsun.ben nst ye 50tl verıyorum her haftda gırıyrm

kızlar bız karnımızı doyurup geldık cok acıkmıstık

bende cok acıkıyorum.sıksıkda yıyorum ama buna ragmen vucudum kendını yıyomus.benım ıdrarda cıktı ara ogunlerı cogalt dedı doktor.vucut kendı deposunu yıyomus.allahım daha neler duyacagız

Canım tebrik ederim... Çok sevindim... Sağlıkla almışsın oğlunu kucağına... Bundan sonra Allah sağlık versin ailene... Sana da bol bol enerji diliyorum...

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 2 ziyaretçi)

mrvgcl,ysmnakikol,kemay+,olusum_icin,eflalim,ohcanimadeysin,Canikim,hnk+,jojop+,dorti,marmaris81,carmen81,esrayagmur+,aras0619,empatik_,fguney+,mesa,KEJA,minenil,
hepinize selamlar arkadaslar

cnm maşallah sana ve bebeğe.... güzel geçmesine güzel haberlerinize çok sevindim... şaka gibi artık başlıyoruz doğurmaya allahım gün sayarken

hayırlısı tabi cnm niye üzüleceksin ki evlat bu kız erkek farketmez hem yaşları yakın dedğin gibi birbirlerine arkadaş olurlar.benim eşimler 3 erkek ve maşallah çok iiler destekler...kayınvalidemin kızı yok ama neyse büyümüş yetişmiş hazır kızlar geldi elime der hep... o da biz oluyoruzeğer bakacak birisi varsa sezeryandan sonra atlatırsın kolayca merak etme...artık sezeryanlarda kolay oluo

hoşgeldinnnn
nasılsın cnm?

Slm kısslar nasılsınız

geçmişi okudum heekres çok çok iyi maşallah o kadar çok kişi paylaşmış ki kontrollerini tek tek alıntı yapamadım hepinizin bebişlerine ve annelere maşallah diyorum kilolar boylar herşeyin normal olması çok gü<zel
Bizde artık ayrıldık izne ooturup dinleniyoruz ben artık boy aynasına bakmaya cesaret edemiyorum bugün bi baktım göbeğim ok kadar aşağıdaki nerdeyse doğuracak mışım gib herkes çok sevimli olduğumu düşünüyor bu halimle ama ben korkuyorum işte doğumu normal düşünüyorum ama sanırım doğum yapacağım hastane epidural doğum yapmıyorum bende nefes egzersizi yapıyorum dün annemle doğumu konuştuk ilginç anneler ne kadar tecrübe sahibi olursa olsun ben daha çok araştırdığımız için daha bilgili olduğumuzu sanrdım, bana diyo ki sancıların başlar başlamaz saat tutacaz git gide sıklaşacak o sancılar hastane yakın zaten sancı süresi 5 dakikaya düşünce boyundan aşağıdan sıcak bi duş alacaksın böylese kaslar daha çok gevşer gittiğin zamanda saatlerce beklemedden inşallah son sancılarla doğuracaksın diyor, bilmiyorum beni motive etti korkularım azalıyo böyle pozitif şeyler duyunca
Yarın kontrolümüz var bakalım minik tosbaamın gelişimi nasıl 2 hafta önce kilosu 2110 gr boyu da 45 cmdi iki haftada geliştimi acaba sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…