- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.441
ayy canım sankı benı anlatıyosun aynı durumlar bendede var bugun ne hıkmetse bı agırlık bı tembellık var ustumde hıc bısey yapmak gelmıyo ıcımden bugun ve de uyku bastırıyo sureklı bugun bı de 2 yasında bı oglum var onla ugrasıyorum onunda bugun huysuzlugu ustundee ..
ayy cnm senin işin zor ben kendime bile bakamıyorum bugün yaa...allah kolaylık versin.gerçi insan hep böyle olmuyo ama bazı günler bi uyuşukluk çöküyo insana...bebişlerinin arası 2 yaş olacak...ne güzel.başta zorluk yaşarsın belki biraz ama sonrası güzel..ikinci bebeğin cinsiyeti ne
aynı durumdayız 2 yaşında kızım var istediğim gibi yatıp uyuyamıyor dinlenemiyorum uyuşukluğum üstümdeayy canım sankı benı anlatıyosun aynı durumlar bendede var bugun ne hıkmetse bı agırlık bı tembellık var ustumde hıc bısey yapmak gelmıyo ıcımden bugun ve de uyku bastırıyo sureklı bugun bı de 2 yasında bı oglum var onla ugrasıyorum onunda bugun huysuzlugu ustundee ..
32+5 teyim cnm hayırlısı bakalım belki döner bu 4 haftadamaşallah cnm bebişinecanını sıkma daha döner belki kaç haftalıksın ki??kısmetinde nası doğurmak varsa öyle olacak sonuçta kafana hiç takma...ben de nst ücreti ödemiyorum.bazı hastanelerde ultrason bile paralıymış.ben muayene veriyorum oda 28 tl.
mersin anamur da cnm.valla kk yı okudukça bende dedim şanslıyım diye :)hangi hastane nerde canım orası bayağıı uygun yaa..çok şanslısın..
dopleredemi para alınıyor yok artık...hepsi özel değilmi neye göre bütçe ayarlıyorlar ki bunlaroo fiyatlar çok uygunmuş biizm hastane dolpler sonucuna bakamk için bile ücret alıyo nts ne kadar hiç bİlmiyorum pazartesi gidecem muayene 29 tl doğum ucreti epudralli 800
maşallah cnm bebişine
bebeğin dönmesi için daha 4 haftan varmış döner inşallah cnm sen genelşde soluna yat.benimkide tersti döndü şükür.
kızlar kontrole gittim bugün herşey yolunda görünüyordu.nst ye bağlandım oda güzel dedi.ama 2 haftada bir e başlamadı daha yine 4 hafta sonraya çağırdı.bide nst ücretide ödemedim.bazı hastaneler alıyor neye göre değişiyor bu acaba..
4 haftada 900 gr almış.bende bu ay 3 kilo almışım sinir oldum.dr önemli değil boyun var kilolu değilsin falan dedi.halbuki sırf bebeğe yarayacak şeyler yiyorum.doğumdan sonra yine işim var desenize...
bu arada dönmemiş,normal doğum pozisyonunu almamış.kafası göğsümün altındaydı,popoyuda çatıya dayamış oturuyordu.4 hafta içinde dönmezse ameliyat tarihini konuşmalıyız o saatten sonra dönmez çünkü ama dönerse normal yapacağız dedi.of acaip sinir oldum,çok moralim bozuldu valla.hatta nst de bebeğin kalp atışını alamadık uzun süre.ebe kendini kastınmı moralinmi bozuk falan dedi.bebek kendini çok kasmış dedi.15 dk sonra falan anca rahatladığını söyledi ve öyle aldık kalp atışını.
öyle canım hakkımızda ahyırlısı olsun inşallah.hergün yürüyüş yapıyorum dedim dönsün diye..o fazla etkilemez dedi.bu arada bizimde muayene 22 tl,tahlillerden para alınmıyor nst dende alınmadı 3 lü tarama 10 tl y di.
normal doğum 235
sezeryan doğum 240
burda okudukça çok çok ucuz geliyor bizimki.
kızlar kontrole gittim bugün herşey yolunda görünüyordu.nst ye bağlandım oda güzel dedi.ama 2 haftada bir e başlamadı daha yine 4 hafta sonraya çağırdı.bide nst ücretide ödemedim.bazı hastaneler alıyor neye göre değişiyor bu acaba..
4 haftada 900 gr almış.bende bu ay 3 kilo almışım sinir oldum.dr önemli değil boyun var kilolu değilsin falan dedi.halbuki sırf bebeğe yarayacak şeyler yiyorum.doğumdan sonra yine işim var desenize...
bu arada dönmemiş,normal doğum pozisyonunu almamış.kafası göğsümün altındaydı,popoyuda çatıya dayamış oturuyordu.4 hafta içinde dönmezse ameliyat tarihini konuşmalıyız o saatten sonra dönmez çünkü ama dönerse normal yapacağız dedi.of acaip sinir oldum,çok moralim bozuldu valla.hatta nst de bebeğin kalp atışını alamadık uzun süre.ebe kendini kastınmı moralinmi bozuk falan dedi.bebek kendini çok kasmış dedi.15 dk sonra falan anca rahatladığını söyledi ve öyle aldık kalp atışını.
kızlar bız karnımızı doyurup geldık cok acıkmıstık
günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.
3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.
oo fiyatlar çok uygunmuş biizm hastane dolpler sonucuna bakamk için bile ücret alıyo nts ne kadar hiç bİlmiyorum pazartesi gidecem muayene 29 tl doğum ucreti epudralli 800
kızlae benım yıne tansıyonum yuksek bugun.cok ates basıyor sıkıntı gelıyor.korkuyorum kızlar.yazı bıle yazmaya dermanım yok.terlıyorum camı acıyorum habıre.
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 2 ziyaretçi)
mrvgcl,ysmnakikol,kemay+,olusum_icin,eflalim,ohcanimadeysin,Canikim,hnk+,jojop+,dorti,marmaris81,carmen81,esrayagmur+,aras0619,empatik_,fguney+,mesa,KEJA,minenil,
hepinize selamlar arkadaslar
günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.
3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.
mrvgcl,ysmnakikol,kemay+,olusum_icin,eflalim,ohcanimadeysin,Canikim,hnk+,jojop+,dorti,marmaris81,carmen81,esrayagmur+,aras0619,empatik_,fguney+,mesa,KEJA,minenil,
aynen cnm sağol yaa evet basta baya bı zor olucak hemde sezeryanla dogumum sonra ıns rahat ederım ıkıncımde erkek cnm uzulmuyorum ama hem araları az oldugundan oynarlar beraber dıyorum saglıklı sıhhatlı olsunda hayırlı ınsan olsunlar ıns.
hoşgeldinnnnToplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 2 ziyaretçi)
kızlae benım yıne tansıyonum yuksek bugun.cok ates basıyor sıkıntı gelıyor.korkuyorum kızlar.yazı bıle yazmaya dermanım yok.terlıyorum camı acıyorum habıre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?