- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.421
babası kendıne benzıyor dıye bıraz fazla şımarıyor barı esmer renklı gozlu olsa esmer baskın olur dıyorlar ama bakalım surprız olacak
emir keremde kulağa hoş geliyor ama ben sadece kerem düşünüyorum galiba kerem olucakk eşim hep yusuf istedi ama ben istemedim yani en sonunda benim dediğim oldu ilk oğlumun isminide ben koymuştum:9 ay sıkıntısını biz çekiyoruz bebişlerimizin ismini koymak bizim hakkımız diye düşünüyorum
biz de kütahyaya gitmiştik 5 aylık hamileyken orada eşimin yakınları babanın ismini koy o yakışır dediler ben de hiç duymamazlıklan geldim...2 isim de düşünmüyorum kızımın 2 adı var biz birinci adını söylüyoruz ama hastanede falan ikinci adıyla çağırıyorlar kızım da şaşırıyor..
emir keremde kulağa hoş geliyor ama ben sadece kerem düşünüyorum galiba kerem olucakk eşim hep yusuf istedi ama ben istemedim yani en sonunda benim dediğim oldu ilk oğlumun isminide ben koymuştum:9 ay sıkıntısını biz çekiyoruz bebişlerimizin ismini koymak bizim hakkımız diye düşünüyorum
bız daha karra veremedık dogsun oyle kjarar vercez aslında derin dıyoruz ama benım aılem çok yorum yapıyor kendı aılem oldugu ıçın kıramıyorum onlarıda dogsun ondan sonra karar vercez dıyorum artık
ben de aslında sevmem iki isim ama kızımın ismi tek bunun da çift olsun dedim ama dediğim gibi ikinci isim bana kalmıcak galiba.
aslında eşimin babasından veya ailesinden öle bi istek gelmedi. isterler tabi ama dillendirmediler.
ama eşim istiyo nedense.
şöle de bi durum var kızımın adına çok müdahale etmişti eşimin babası. bunda senin adını koycaz diip diğerini de sormadan koyarız en azından o istediğim olur
neyse canım ama heryerde 2.ismi söylüyorlar ben bunu kızımda düşünememiştim hata yaptım o yüzden kimliğe yazdırırken kendi istediğin ismi ikinci isim olarak yazdır..
guzel haberlerle gelırsınz ınşşkızlar saat 2 de doktor teyzemizle randevumuz var bakalım sezeryan için gün vericekmi bugun ben şimdi çıkıyorum hepinizi öptümmmmm
kızlar bız karnımızı doyurup geldık cok acıkmıstık
kızlar bız karnımızı doyurup geldık cok acıkmıstık
kızlar kontrole gittim bugün herşey yolunda görünüyordu.nst ye bağlandım oda güzel dedi.ama 2 haftada bir e başlamadı daha yine 4 hafta sonraya çağırdı.bide nst ücretide ödemedim.bazı hastaneler alıyor neye göre değişiyor bu acaba..
4 haftada 900 gr almış.bende bu ay 3 kilo almışım sinir oldum.dr önemli değil boyun var kilolu değilsin falan dedi.halbuki sırf bebeğe yarayacak şeyler yiyorum.doğumdan sonra yine işim var desenize...
bu arada dönmemiş,normal doğum pozisyonunu almamış.kafası göğsümün altındaydı,popoyuda çatıya dayamış oturuyordu.4 hafta içinde dönmezse ameliyat tarihini konuşmalıyız o saatten sonra dönmez çünkü ama dönerse normal yapacağız dedi.of acaip sinir oldum,çok moralim bozuldu valla.hatta nst de bebeğin kalp atışını alamadık uzun süre.ebe kendini kastınmı moralinmi bozuk falan dedi.bebek kendini çok kasmış dedi.15 dk sonra falan anca rahatladığını söyledi ve öyle aldık kalp atışını.
hayırlı ugurlu olsun cnm allah analı babalı büyütsün...
günaydın kızlaar...üzerimde acayip bi tembellik var yaa...hiç bişey yapmak içimden gelmiyoo...yatağımı bile toplamadım onu bile yapasım yok...bide bugun çekmeceleri dökecektim temizlicektim...offf...çok sıkıcı...dışarıda çıkamadım kaç gündür soğuktan evde tıkıldım kaldım:95::95::84::84:
Canım bozma moralini bak daha 4 haftan varmış döner inşallah..hem nasıl hayırlıysa öyle olsun..nst ücreti benden de almadılar zaten muayene ücreti 29 tl.
kızlar kontrole gittim bugün herşey yolunda görünüyordu.nst ye bağlandım oda güzel dedi.ama 2 haftada bir e başlamadı daha yine 4 hafta sonraya çağırdı.bide nst ücretide ödemedim.bazı hastaneler alıyor neye göre değişiyor bu acaba..
4 haftada 900 gr almış.bende bu ay 3 kilo almışım sinir oldum.dr önemli değil boyun var kilolu değilsin falan dedi.halbuki sırf bebeğe yarayacak şeyler yiyorum.doğumdan sonra yine işim var desenize...
bu arada dönmemiş,normal doğum pozisyonunu almamış.kafası göğsümün altındaydı,popoyuda çatıya dayamış oturuyordu.4 hafta içinde dönmezse ameliyat tarihini konuşmalıyız o saatten sonra dönmez çünkü ama dönerse normal yapacağız dedi.of acaip sinir oldum,çok moralim bozuldu valla.hatta nst de bebeğin kalp atışını alamadık uzun süre.ebe kendini kastınmı moralinmi bozuk falan dedi.bebek kendini çok kasmış dedi.15 dk sonra falan anca rahatladığını söyledi ve öyle aldık kalp atışını.
öyle canım hakkımızda ahyırlısı olsun inşallah.hergün yürüyüş yapıyorum dedim dönsün diye..o fazla etkilemez dedi.bu arada bizimde muayene 22 tl,tahlillerden para alınmıyor nst dende alınmadı 3 lü tarama 10 tl y di.
normal doğum 235
sezeryan doğum 240
burda okudukça çok çok ucuz geliyor bizimki.
öyle canım hakkımızda ahyırlısı olsun inşallah.hergün yürüyüş yapıyorum dedim dönsün diye..o fazla etkilemez dedi.bu arada bizimde muayene 22 tl,tahlillerden para alınmıyor nst dende alınmadı 3 lü tarama 10 tl y di.
Normal doğum 235
sezeryan doğum 240
burda okudukça çok çok ucuz geliyor bizimki.
kızlar herkese merhaba
doktordan şimdi geldim bugün tam 34+1 deyim bebeğimin kilosu 2.300 gr olmuş 2 haftada 500 gr almış
boyu şu anda 49 cm dedi 2 hafta önce gittiğimde 42 cm di bende kızım basketbolcu olacak herhalde dedim 2 haftada 7 cm doktorumda olabilir dedi bir hastamın 56 cm le doğmuştu dedi.nisan 8 de sezeryan olacak ben 1.75 im ama kızım benden de mi uzun olacak ne
selam herkese
Yeni gelen bebeklerimize maşallah . Allah hayırlı uzun ömürler versin aileleriyle inşallah .
Bizimde yine haftalık kontrolümüz vardı 3. kez nst ye girdik şükür bir sorun yok dedi doktorumuz ama günümüze göre ilerdeyiz . USG ye göre bugün 37+5 haftalık gözüküyoruz yani 38. haftayı 2 güne bitiriyoruz . tabi beni bir panik bastı . kilomuz 3.250 gr boyumuz 50 cm olmuş. Doktorum bu saatten sonra gelirse korkma bişey olmaz dedi. Sezeryan istersem 28 marttan önce alamayız biraz daha dursun ama o zamana kadar tabi bebek gelmek isteyebilir dedi. Normal doğuma sen karar vereceksin dedi. Acıya sancıya sen katlanacaksın kararını biran önce ver artık bu saatten sonra bebek gelmek isteyebilir dedi. Ben çok korkuyorum yaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.
3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.
günaydın kızlar nst den geldik bebeğim 2800 olmuş
doğum şeklini almış dr her hafta çağıracak bundan sonra böyle giderse normal olur dedi normal doğum yapabilecek görünüyorsun dedi ama genede vazgeçtiğin anda sezeryana alırım dedi bakalım hayurlısı diyorum doğum şeklini düşünmüyorum pek şu ara
Kızlarrr selamlarrrr,
yeni doğumlar olmuş maşallah ,her doğumda heyecanlanıyoruz bizde.
Sizlerde ne var ne yok geçmişe dönemedim pek balküpümüm evine hırsız girmiş çok üzüldüm.:18:
life site,bayans ,tatlişoğlum,keykey,ah kalbim hepinize maşallah.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDarısı zamanında bizim başımıza olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?