2011 Nisan Anneleri

babası kendıne benzıyor dıye bıraz fazla şımarıyor barı esmer renklı gozlu olsa esmer baskın olur dıyorlar ama bakalım surprız olacak

esmer renkli gözlü offf ben de çok severim.evet ya cinsiyeti,sağlığı,boyu,kilosu derken hepsini öğrendik çok şükür şimdi de acaba nasıl birşeyler diye bir merak var içimizde....sürpriz hediyelerimiz bizim onlar..

bencede emır kerem kulaga hoş gelıyor

ben de aslında sevmem iki isim ama kızımın ismi tek bunun da çift olsun dedim ama dediğim gibi ikinci isim bana kalmıcak galiba.
aslında eşimin babasından veya ailesinden öle bi istek gelmedi. isterler tabi ama dillendirmediler.
ama eşim istiyo nedense.
şöle de bi durum var kızımın adına çok müdahale etmişti eşimin babası. bunda senin adını koycaz diip diğerini de sormadan koyarız en azından o istediğim olur

Derin de çok sevdiğim bir isim..hayırlısı canım inş.en içinize sinen isim olur.

neyse canım ama heryerde 2.ismi söylüyorlar ben bunu kızımda düşünememiştim hata yaptım o yüzden kimliğe yazdırırken kendi istediğin ismi ikinci isim olarak yazdır..

hayırlı ugurlu olsun cnm allah analı babalı büyütsün...

günaydın kızlaar...üzerimde acayip bi tembellik var yaa...hiç bişey yapmak içimden gelmiyoo...yatağımı bile toplamadım onu bile yapasım yok...bide bugun çekmeceleri dökecektim temizlicektim...offf...çok sıkıcı...dışarıda çıkamadım kaç gündür soğuktan evde tıkıldım kaldım:95::95::84::84:

kızlar kontrole gittim bugün herşey yolunda görünüyordu.nst ye bağlandım oda güzel dedi.ama 2 haftada bir e başlamadı daha yine 4 hafta sonraya çağırdı.bide nst ücretide ödemedim.bazı hastaneler alıyor neye göre değişiyor bu acaba..

4 haftada 900 gr almış.bende bu ay 3 kilo almışım sinir oldum.dr önemli değil boyun var kilolu değilsin falan dedi.halbuki sırf bebeğe yarayacak şeyler yiyorum.doğumdan sonra yine işim var desenize...

bu arada dönmemiş,normal doğum pozisyonunu almamış.kafası göğsümün altındaydı,popoyuda çatıya dayamış oturuyordu.4 hafta içinde dönmezse ameliyat tarihini konuşmalıyız o saatten sonra dönmez çünkü ama dönerse normal yapacağız dedi.of acaip sinir oldum,çok moralim bozuldu valla.hatta nst de bebeğin kalp atışını alamadık uzun süre.ebe kendini kastınmı moralinmi bozuk falan dedi.bebek kendini çok kasmış dedi.15 dk sonra falan anca rahatladığını söyledi ve öyle aldık kalp atışını.

iki isim mevzusu çıkmış.bizde kızıma 2 isim koyduk.arkadaş çevremiz ve akrabalarımız 2. ismini söylüyor.bizde genelde 2. ismini söylüyoruz ama 2 isimlide kullanmaya gayret ediyoruz.
dışardan adı ne diye soranlar 1. ismiyle hitap ediyor..acaba hatamı yaptık diyoruz bazen.
bir arkadaşım elif sude koydu.ikiside kısa isim olduğu için birlikte söylenebiliyor.ama çocuk iki isimli olduğunun farkında değil.onu tek isim sanıyor..2. ye napsak karar veremedik valla tek mi kalsın 2 isimmi olsun.azra koyacağız ya tek olacak 2. olursa azranur olsun da beraber söylenebilsin diyoruz bazen..ne bileyim karışık işler.

Canım bozma moralini bak daha 4 haftan varmış döner inşallah..hem nasıl hayırlıysa öyle olsun..nst ücreti benden de almadılar zaten muayene ücreti 29 tl.

ayy canım sankı benı anlatıyosun aynı durumlar bendede var bugun ne hıkmetse bı agırlık bı tembellık var ustumde hıc bısey yapmak gelmıyo ıcımden bugun ve de uyku bastırıyo sureklı bugun bı de 2 yasında bı oglum var onla ugrasıyorum onunda bugun huysuzlugu ustundee ..

Canım bozma moralini bak daha 4 haftan varmış döner inşallah..hem nasıl hayırlıysa öyle olsun..nst ücreti benden de almadılar zaten muayene ücreti 29 tl.

öyle canım hakkımızda ahyırlısı olsun inşallah.hergün yürüyüş yapıyorum dedim dönsün diye..o fazla etkilemez dedi.bu arada bizimde muayene 22 tl,tahlillerden para alınmıyor nst dende alınmadı 3 lü tarama 10 tl y di.
normal doğum 235
sezeryan doğum 240

burda okudukça çok çok ucuz geliyor bizimki.

maşallah cnm bebişinecanını sıkma daha döner belki kaç haftalıksın ki??kısmetinde nası doğurmak varsa öyle olacak sonuçta kafana hiç takma...ben de nst ücreti ödemiyorum.bazı hastanelerde ultrason bile paralıymış.ben muayene veriyorum oda 28 tl.

hangi hastane nerde canım orası bayağıı uygun yaa..çok şanslısın..

oo fiyatlar çok uygunmuş biizm hastane dolpler sonucuna bakamk için bile ücret alıyo nts ne kadar hiç bİlmiyorum pazartesi gidecem muayene 29 tl doğum ucreti epudralli 800

Son düzenleme:

maşallah cnm kızın manken gibi desene

maşallah cnm
hayırlı doğumlar olur inşallah.

gözünaydın cnm allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah.

maşallah cnm bebişine

balküpümün evine hırsızmı girmiş yaaa çok üzüldüm valla nasıl olmuş?

maşallah cnm bebişine
bebeğin dönmesi için daha 4 haftan varmış döner inşallah cnm sen genelşde soluna yat.benimkide tersti döndü şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…