2011 Nisan Anneleri

maşş.bebşıne canım.daha 4 hafta var doner ınşş ozamana.banada sezaryan dıyınce aglıycaktım nerdeyse çok uzuldum ama napalım hayrlısı olsun.ben nst ye 50tl verıyorum her haftda gırıyrm

of ne kadar pahalıymış nst
ben daha girmedim hiç haftaya gittiğimde girerim heralde bakalım bizim hastanede ne kadar

selam canımm izinde olmak ne güzel demi yaa??benim daha 12 günüm var izne ayrılmama...iple çekiyorum o günü....evet annen doğru söylüyor sıcak duş almak çok iyiymiş benim bir arkadaşımın evde suyu gelmiş hemen onu duşa sokmuşlar öyle gitmiş hastaneye..Allahım hepimizin doğumu kolay olur inşallah..ben de normal istiyorum..inşallah yarın da güzel haberlerle gelirsin doktordan

İnşallah güzel haberlerini paylaşırım canım , izne ayrıldım iyi m i yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum çalışan biri olarak evde vakit geçirmek zor olabilirr bu bi kaç gün dinlenirim ama ondan sonra bebeği evde bklemek sıkıcı olmaz umarım bi çok arkadaşım kendini iyi hissediyorsan çalış son zamanlar evde hiç geçmiyo demişti umarım pişman olmam iznee ayrıldığıma

evet canım bende öyle hatırlıyordum ama emin olmak istedim...ben gökalp beye gidiyorum canım..

demek epidurallı doğum 800 müş ben daha sormamıştım doktora..nst ye girdim ben canım muayene ücretinden ayrı bir ücret almadılar.seninle zamanımız aynı belki aynı anda hastanede doğum yapabiliriz ne de güzel olu mesacımmm

benim de ilk doğumumda evde suyum geldi. gündüz 11 gibi gelmeye başladı öğleden sonra 4-5 gibi hastaneye giriş yaptık. ben bu arada duşumu aldım çantamın son eksiklerini tamamladım filan.
ama hastaneye daha bile geç gidebilirmişiz yani acelenin anlamı yok sancılar sıklaşana kadar hastanede de öle bekliosun odada.
ve duş gerçekten çok ii gelio

evet canım bende öyle hatırlıyordum ama emin olmak istedim...ben gökalp beye gidiyorum canım..

ben de gökalp bey e gitmek istemiştim ama eşimi ikna edemedim illa bayan doktor olsun dedi beraber çalıstıgım arkdasım 6 aylık hamile o gökalp e gidiyor ben magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum diye o da istemiş doktorundan doktoru onlar zengin ilacı demiş vermemiş hastane den geldimi anlatıyo doktorunu birlikte gülüyoruz çok motive ediyo belki benim doğumda onun nöbeti denk gelir şükür dilekten de çok memnunum ama yine de gökalp olmasını tercih ederdim herkes çok komik olduğunu söylüyor

hosbulduk en güzel nisan anneleri

selammm şekerr...

sende hosgelmissin canim.iznede ayrilmissin ne güzelyarin bebisinidegörecekmisin güzel haberlerini bekliyoruz insallah.annen bu i$i biliyo ayrica

a ne güzel almadılarsa ben tabi başkasından duymuştum ücret alıyorlar diye oyle aklımda kalmıstı sormamıstım ..insallah denk geliriz cnm haftalık kontrollere başladık pazartesi sabah gidecem sen ne zaman gideceksin tekrar

11 ve 4,5 arasında ne kadar çok zaman farkı var değil mi çok şaşırdım düşünsenize osaatleri tek başımıza soğuk hastane odasında çekmektense raha t evimizde çekeriz,
geçen dr. kağan kocatepe'ydi sanırım aynı şeyi söylüyordu insanları doğuma gittim günlerce sancı çektim sözlerine inanmayın ilk sancıdan sonraki sancılara kadar nerdeyse 10 saat geçiyor dedi, tabi küçük sancılarda hastaneye gidenler saatlerce sancı çektim bebeğim doğmadı diyor dedi

evet çok haklısın. ve hatta erken bile gitmişim. bebek akşam 21:45 te doğdu. annem ısrarla evde oyalanalım biraz daha duralım dedi ama ilk olunca insan korkuyo. hastanede beklemek çok sıkıcı ve stresli oluyo. evde rahat rahat bekliyosun.
ilk sancıların arası gerçekten o kadar uzun ki hastanede ne için beklediğini unutuyosun.

canim benimde ilk dogumda suyum geldi hastaneyi aradik hemen gelin dediler gittik 2 saat sonra oglu$um kollarimdaydisenin gibi yapsam evde alirmisim kollarima sanirimdogum herese göre degisiyo

ben de canım bunları düşünerek çalışabilir raporu almıştım 5 haftamı doğum sonrasına ertelettim ama çalışmak zor oluyor çok tembellik var üztümde ve uykum geliyor keşke evde olup uyusam diyorum

canim benimde ilk dogumda suyum geldi hastaneyi aradik hemen gelin dediler gittik 2 saat sonra oglu$um kollarimdaydisenin gibi yapsam evde alirmisim kollarima sanirimdogum herese göre degisiyo

o da iiymiş
benim sancım başlamadığı için suyum gelince çok telaş yapmadım sanırım. hatta hastaneye gidince bile hala başlamamıştı.
bi de su gelince suyun azalması filan durumu var tabi dikkatli olmak gerek

canım benim çarşamba günleri haftam doluyor dr.hep çarşambaları çağırıyor beni.16 sında gitcem bende..

bende evde 1 hafta sanci cekmistim suyun gelmesinden önce..hastaneye gittigimde 4 cm acikti,yarim saatte 7 cm oldu sonrasinda da10 cm dogum basladi zaten.insallah bunda da öyle kolay bir dogum nasip olurbana ve cümlesine insallah!!

selam kılzzaar bişey soracagm
dun ben çantamı hazrladım sonunda
fakat şimdi hemşrye verecegmz kıyafetkler arasnda ne olmalı ona karr weremedm
şimdi biz bebişlere 2 kat mı gydirecegiz
iç zıbın patikli alt tulum eldiven tulum şapka çorap yelek ve patikten
başka bişey koymamza gerek yok de mi hemşrye werlecekler arasnda..
zaten göbeği düşene kadr da çıtçıtlı badi deil iç zıbın gydrecegz deil mi :26:
tecrubeli anneler yardm edin

evet gerçekten çok komik gülerek çıkıyoruz her seferinde yanından:)bana da vermedi kalsiyum ve magnezyum...dediğin gibi dilek hanım da çok tatlı ve güler yüzlü..bir tane daha doktor var bayan kapalı bir doktor daha önce onu görmemiştim geçen gittiğimde gördüm yeni geldi herhalde..ayyy valla mesai dışı olursa kime denk geliriz bilmem artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…