- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.461
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 2 ziyaretçi)
mrvgcl,ysmnakikol,kemay+,olusum_icin,eflalim,ohcanimadeysin,Canikim,hnk+,jojop+,dorti,marmaris81,carmen81,esrayagmur+,aras0619,empatik_,fguney+,mesa,KEJA,minenil,
hepinize selamlar arkadaslar
mesacımm sen izmirdeydin demi??hangi hastaneye gidiyordun?
maşş.bebşıne canım.daha 4 hafta var doner ınşş ozamana.banada sezaryan dıyınce aglıycaktım nerdeyse çok uzuldum ama napalım hayrlısı olsun.ben nst ye 50tl verıyorum her haftda gırıyrm
Slm kısslar nasılsınız
geçmişi okudum heekres çok çok iyi maşallah o kadar çok kişi paylaşmış ki kontrollerini tek tek alıntı yapamadım hepinizin bebişlerine ve annelere maşallah diyorum kilolar boylar herşeyin normal olması çok gü<zel
Bizde artık ayrıldık izne ooturup dinleniyoruz ben artık boy aynasına bakmaya cesaret edemiyorum bugün bi baktım göbeğim ok kadar aşağıdaki nerdeyse doğuracak mışım gib herkes çok sevimli olduğumu düşünüyor bu halimle ama ben korkuyorum işte doğumu normal düşünüyorum ama sanırım doğum yapacağım hastane epidural doğum yapmıyorum bende nefes egzersizi yapıyorum dün annemle doğumu konuştuk ilginç anneler ne kadar tecrübe sahibi olursa olsun ben daha çok araştırdığımız için daha bilgili olduğumuzu sanrdım, bana diyo ki sancıların başlar başlamaz saat tutacaz git gide sıklaşacak o sancılar hastane yakın zaten sancı süresi 5 dakikaya düşünce boyundan aşağıdan sıcak bi duş alacaksın böylese kaslar daha çok gevşer gittiğin zamanda saatlerce beklemedden inşallah son sancılarla doğuracaksın diyor, bilmiyorum beni motive etti korkularım azalıyo böyle pozitif şeyler duyunca
Yarın kontrolümüz var bakalım minik tosbaamın gelişimi nasıl 2 hafta önce kilosu 2110 gr boyu da 45 cmdi iki haftada geliştimi acaba sabırsızlıkla bekliyorum
sanki senle aynı hastaneye gidiyoruz gibime geliyor yada yanlış mı hatırlıyorum
egepol dilek hanıma gidiyorum
selam canımm izinde olmak ne güzel demi yaa??benim daha 12 günüm var izne ayrılmama...iple çekiyorum o günü....evet annen doğru söylüyor sıcak duş almak çok iyiymiş benim bir arkadaşımın evde suyu gelmiş hemen onu duşa sokmuşlar öyle gitmiş hastaneye..Allahım hepimizin doğumu kolay olur inşallah..ben de normal istiyorum..inşallah yarın da güzel haberlerle gelirsin doktordan
evet canım bende öyle hatırlıyordum ama emin olmak istedim...ben gökalp beye gidiyorum canım..
Slm kısslar nasılsınız
geçmişi okudum heekres çok çok iyi maşallah o kadar çok kişi paylaşmış ki kontrollerini tek tek alıntı yapamadım hepinizin bebişlerine ve annelere maşallah diyorum kilolar boylar herşeyin normal olması çok gü<zel
Bizde artık ayrıldık izne ooturup dinleniyoruz ben artık boy aynasına bakmaya cesaret edemiyorum bugün bi baktım göbeğim ok kadar aşağıdaki nerdeyse doğuracak mışım gib herkes çok sevimli olduğumu düşünüyor bu halimle ama ben korkuyorum işte doğumu normal düşünüyorum ama sanırım doğum yapacağım hastane epidural doğum yapmıyorum bende nefes egzersizi yapıyorum dün annemle doğumu konuştuk ilginç anneler ne kadar tecrübe sahibi olursa olsun ben daha çok araştırdığımız için daha bilgili olduğumuzu sanrdım, bana diyo ki sancıların başlar başlamaz saat tutacaz git gide sıklaşacak o sancılar hastane yakın zaten sancı süresi 5 dakikaya düşünce boyundan aşağıdan sıcak bi duş alacaksın böylese kaslar daha çok gevşer gittiğin zamanda saatlerce beklemedden inşallah son sancılarla doğuracaksın diyor, bilmiyorum beni motive etti korkularım azalıyo böyle pozitif şeyler duyunca
Yarın kontrolümüz var bakalım minik tosbaamın gelişimi nasıl 2 hafta önce kilosu 2110 gr boyu da 45 cmdi iki haftada geliştimi acaba sabırsızlıkla bekliyorum
evet canım bende öyle hatırlıyordum ama emin olmak istedim...ben gökalp beye gidiyorum canım..
hoşgeldınız
Selamm canımm
slm canımmm
selammm şekerr...
Slm kısslar nasılsınız
demek epidurallı doğum 800 müş ben daha sormamıştım doktora..nst ye girdim ben canım muayene ücretinden ayrı bir ücret almadılar.seninle zamanımız aynı belki aynı anda hastanede doğum yapabiliriz ne de güzel olu mesacımmm
benim de ilk doğumumda evde suyum geldi. gündüz 11 gibi gelmeye başladı öğleden sonra 4-5 gibi hastaneye giriş yaptık. ben bu arada duşumu aldım çantamın son eksiklerini tamamladım filan.
ama hastaneye daha bile geç gidebilirmişiz yani acelenin anlamı yok sancılar sıklaşana kadar hastanede de öle bekliosun odada.
ve duş gerçekten çok ii gelio
11 ve 4,5 arasında ne kadar çok zaman farkı var değil mi çok şaşırdım düşünsenize osaatleri tek başımıza soğuk hastane odasında çekmektense raha t evimizde çekeriz,
geçen dr. kağan kocatepe'ydi sanırım aynı şeyi söylüyordu insanları doğuma gittim günlerce sancı çektim sözlerine inanmayın ilk sancıdan sonraki sancılara kadar nerdeyse 10 saat geçiyor dedi, tabi küçük sancılarda hastaneye gidenler saatlerce sancı çektim bebeğim doğmadı diyor dedi
benim de ilk doğumumda evde suyum geldi. gündüz 11 gibi gelmeye başladı öğleden sonra 4-5 gibi hastaneye giriş yaptık. ben bu arada duşumu aldım çantamın son eksiklerini tamamladım filan.
ama hastaneye daha bile geç gidebilirmişiz yani acelenin anlamı yok sancılar sıklaşana kadar hastanede de öle bekliosun odada.
ve duş gerçekten çok ii gelio
İnşallah güzel haberlerini paylaşırım canım , izne ayrıldım iyi m i yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum çalışan biri olarak evde vakit geçirmek zor olabilirr bu bi kaç gün dinlenirim ama ondan sonra bebeği evde bklemek sıkıcı olmaz umarım bi çok arkadaşım kendini iyi hissediyorsan çalış son zamanlar evde hiç geçmiyo demişti umarım pişman olmam iznee ayrıldığıma
canim benimde ilk dogumda suyum geldi hastaneyi aradik hemen gelin dediler gittik 2 saat sonra oglu$um kollarimdaydisenin gibi yapsam evde alirmisim kollarima sanirim dogum herese göre degisiyo
a ne güzel almadılarsa ben tabi başkasından duymuştum ücret alıyorlar diye oyle aklımda kalmıstı sormamıstım ..insallah denk geliriz cnm haftalık kontrollere başladık pazartesi sabah gidecem sen ne zaman gideceksin tekrar
o da iiymiş
benim sancım başlamadığı için suyum gelince çok telaş yapmadım sanırım. hatta hastaneye gidince bile hala başlamamıştı.
bi de su gelince suyun azalması filan durumu var tabi dikkatli olmak gerek
ben de gökalp bey e gitmek istemiştim ama eşimi ikna edemedim illa bayan doktor olsun dedi beraber çalıstıgım arkdasım 6 aylık hamile o gökalp e gidiyor ben magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum diye o da istemiş doktorundan doktoru onlar zengin ilacı demiş vermemiş hastane den geldimi anlatıyo doktorunu birlikte gülüyoruz çok motive ediyo belki benim doğumda onun nöbeti denk gelir şükür dilekten de çok memnunum ama yine de gökalp olmasını tercih ederdim herkes çok komik olduğunu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?