2011 Nisan Anneleri

bende aldım huggies ama açmadım koklamadım.şu yeni çıkan saf ve pamuk mu öyle bişeydi.
bide 3 lü uni baby paket aldım oda ıslak pamuk diyor açmadım vallahi..
ama alkolsüz parfümsüz olmalı tabi.

sorma yaa ben çareyi pedde buldum artık napıyım.bide bahar geldi iyice hapşuruk tutuyor beni..

kızlar herkese merhaba geçmişi okuyamadım inş.herşey yolundadır.Bugün bizim randevumuz vardı çok heyecanlıydım biliyorsunuz minnoşum 20 gün geriden geliyordu.Bende kendimi besiye çekmiştim.veeeeeeeeeeeeeesonuç işe yaramış kızlar fark 10 güne inmiş .inş bunu da kapatırız biz kızımla.Bu arada kg 2100 boyumuz 43 cm olmuş.Darısı diğer minnoşlara ....

Canımmm valla ne kadar geç alırsan o kadar iyi.benim kaynanam iyidir kaynanalık falan yapmaz bana pazar günü eşim getirdi onu kütahyadan ama inan pişman oldum erken getirdiğine.Kadın hiçbir şey yapmıyor bak en basiti bir tencere sarma sarmıştım dolaptaydı sadece pişecek evvelsi gün dedim ki anne yarın sarmayı pişirip yeriz yanına da çorba salata yaparız neyse sabah işe geldim akşam 6.30 gibi evdeydim baktım hiçbir şey yapmamış oturuyor bütün gün kardeşine yelek örüyormuş o elinde sürekli.Nyse ben hemen mutfağa koştum bir yandan sarmayı ocağa koydum bir yandan çorba yapıyorum bir yandan da salata..Kaynanam mutfağa geldi ben yardıma geldi sandım meğer ilacını almaya gelmiş dedim anne çorba pişti sarma pişmedi ne dese beğenirsin o hemen pişmezki erken koymek lazımdı yavaş yavaş pişecekti kendimi tutamadım dedim nnecim keşke sen koysaydın ocağa ee bana koy demedin ki koyayım dedi...Ayyyy bir sinir oldum dünden biliyorsun bugün sarma pişeceğini çocuk gibi talimat mı vermem gerek??? eşim de diyor kibelki yaptığını beğenmezsin diye yapmıyordur..Ayol hazır sarma sadece pişecek beğenip beğenmeyecek durum mu var?

Merhaba canım çok sevindim maşallah bebişe

maşallah cnm beslenmeye devam o farkta kapanır yakında.

Ayyy bir de ben yemek yaptıkça mutfağa gidip geldikçe ben sana hizmet edeceğime sen bana hizmet ediyorsun...Bana hiçbir şey yaptırmıyorsun diyor...Çatlıcam valla ya sen ben yapayım dedin de ben yapma mı dedim???Sadece ilk geldiği gün anne sen yol yorgunusun otur kalkma dedim hala o mu aklında bilmem..Ya yaşlı da değil ha dinç maşallah..Ben ev işi beklemiyorum ondan da en azında bir çorbamı yapsa ben yemek yaparken iyi olurdu neyse canı sağolsun.Bakalım bebek doğunca ne yapacak??

Canikim bu ilaç hamileler için b katogorisindeymiş ve insanlar üzerinde yeteri kadar denenmemiş hala alıp içmedim acaba çok mu pimpiriğim aslında hiç şikayetim de yok sen kullandın mı

Canikim bu ilaç hamileler için b katogorisindeymiş ve insanlar üzerinde yeteri kadar denenmemiş hala alıp içmedim acaba çok mu pimpiriğim aslında hiç şikayetim de yok sen kullandın mı

Canım biliyorum ben de almıştım ama kullanmadım ama yanımda çalışan elemanım kullandı hiçbir zararı yok diyor o da hamileliği boyunca idrar yolları rahatsızlığı çekmişti antibiyotik falan da kullandı ben faydasını gördüm diyor.Ama ben kullanmadım tatlım.Hatta hala evde açılmamış duruyor.

allah yardımcın olsun tatlım

allah yardımcın olsun tatlım

Sağol canım..sana da çok geçmiş olsun....Benim idrardan kan gelmişti Buca K.D.a gitmiştik acil dr.u bu ilacı yazmıştı aldık ama dediğin nedenlerle ben de cesaret edemedim kullanmaya sonra da kendiliğinden geçti..zaten yanma acıma sık idrara çıkma falan yoktu bende ertesi gün ürolojiye gitmiştim o da idrar yollarında problem yok bebek baskı yaptığından bir damarı kanatmış dedi..yani iyiki kullanmamışım ilacı...Ama dediğim gibi elemanım kullandı ama onun şikayeti gerçekten çoktu böbrekleri iltihaplanmıştı..Bence sen de üroloğa görün riske göre hareket edersin kullanmaman daha riskliyse kullanırsın canım..inşallah kullanman gerekmez kendini sıcak tut bol bol su iç.

canım gözünaydın çok sevindim. o da kapanır merak etme. maşallah minnoşunazaten 2 haftanın altındaysa o kadarlık bi pay olabiliyor. o yüzden çok sevindim cnm ii gelişmiş prenses

ne diyeyimki allah yardımcın olsun. ben de çalışıyorum ve insan bazen 1 çorba yapacak evde insanım olsa diyor. heleki bu dönemde bişeyler bekliyor mutlaka. insan yükü insana ağır geliyor. ama idare etcen tatlım değiştiremezsin çünkü huyu buysa. heleki şu sinirlerimizin en bozuk olduğu dönemde seni çok iyi anlıyorum fakat gelmemiş gibi düşün yine herşeyi sen yapacakmışsın gibi yoksa kendi kendini yıpratırsın bari üzülüp nsinir olma

ne diyeyimki allah yardımcın olsun. ben de çalışıyorum ve insan bazen 1 çorba yapacak evde insanım olsa diyor. heleki bu dönemde bişeyler bekliyor mutlaka. insan yükü insana ağır geliyor. ama idare etcen tatlım değiştiremezsin çünkü huyu buysa. heleki şu sinirlerimizin en bozuk olduğu dönemde seni çok iyi anlıyorum fakat gelmemiş gibi düşün yine herşeyi sen yapacakmışsın gibi yoksa kendi kendini yıpratırsın bari üzülüp nsinir olma[/QUOTE]

Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum sakinleşiyorum ya yapmasın tamam da bir de dalga geçer gibi bana yaptırmıyorsun,yap demedin ki nasıl yapayım falan demesine sinir oluyorum...Ama neyse doğumdan sonra 40 gün başımda olsun yeter bana...Bir de kaynanalık yapmıyor dırdırı falan yok çok şükür

Son düzenleme:

Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum sakinleşiyorum ya yapmasın tamam da bir de dalga geçer gibi bana yaptırmıyorsun,yap demedin ki nasıl yapayım falan demesine sinir oluyorum...Ama neyse doğumdan sonra 40 gün başımda olsun yeter bana...Bir de kaynanalık yapmıyor dırdırı falan yok çok şükür [/QUOTE]

güle güle canım:80:kafanı bişeye takma hepsi geçecek haa sana söylüyorum da ben başarabiliyomuyum hayır

ahh kızlarr sakın ola sakınnn kaynananıza güvenmeyin.
bnmki karşılıklı oturuyoruz.
oğlu işten geleceği zaman yanıma geliyor büütün gün ortada yok.
neyseki annem baktı bana pazar gününe kadarda ben biraz iyileştm. kaynananın eline kalsaydımmmmm vay halime...
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafı ne doğruyymuşş

öle valla canım insanın annesinden başkasından fayda yok
ne kadar yapıyo ediyo olsa da işte sonuçta ciğeri değilsin sen onun. senin canın yanınca onunki yanmıyo. sen uykusuzsn o rahatsız olmuyo.
o yüzden ben de doğumda annemi yanımda istiyorum.
insanın gerçekten bakıma ve şefkate ihtiyacı oluyo ve bun u karşılıksız yapan sadece anneler var. eş bile bi yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…