- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.521
Kızlar bir şey sorucam:
İçinizde Huggies in saf mendillerinden alan var mı?
Ben almıştım daha önce, dün merak edip açtım birini parfümlü çıktı.
Parfümsüz olması gerekmez miydi?
Ben o saf olanları sadece su ve pamuk sanıyordum, yanlış mı biliyorum?
Uni ninkini de aldım ama ona bakmadım daha
henüz gezmedim acaba gezmesem mi
Aman onlar duymasın daha çok sinir ederler bizi..ben de hiç çaktırmıyorum öyle durumlarda tuvalete koşturup çamaşırımı değiştiriyorum onlara laf vermeyelim..Ne şeytanı gör ne selavat getir derlerAyyy adama şeytan bile dedim meğer gerçekten çok sinir olmuşum ben yaa
kızlar kayınvalideler ne alemde sizin.
benimkini önceden anlatmıştım ilk doğumda annemin gelecğini bile bile gelicem yardım edicem diye tutturdu.hiçte bir işe yaramdı,gitmesini 4 gözle beklemiştim bid eo psikolojiyle..
şimdi annemler umrede ya nasıl korkuyorum fırsattan istifade geleyim der diye.
pazar günü aradı geleyimmi yardıma ihtiyacın varmı dedi.
yok anne saol ben iyiym düşündüğün için teşekkür ederim dedim..her işimi yapabiliyorum dedim.
yani kısaca gelme dedim.
eşimede söylemedim bu muhabbeti
şimdi gelse benim düzenmi bilmiyor gelse bi iş yapmıyor,söylemeni bekliyor şunu yap bunu yap diye ben nasıl diyeyim emir veir gibi evi süpür yerleri sil hee bide toz alıncak mı diyeyim.
hadi onları geçtim artık sık sık uzanma ihtiyacı hissediyorum
tv karşısına geçiyorum uzanıyorum rahat rahat.o olsa yanımda uzanamıcam mecbur yatak odasına tıkılıcam.
yani gelmesi ban yardımdan çok stres olacak
hergün temizlik yapmak zorunda kalıcam
mükellef sofra hazırlamak zorunda kalıcam ve istediğim gibi dinlenemicem.
o en iyisi doğumdan 3 hafta falan sonra gelsin
kızlar herkese merhaba geçmişi okuyamadım inş.herşey yolundadır.Bugün bizim randevumuz vardı çok heyecanlıydım biliyorsunuz minnoşum 20 gün geriden geliyordu.Bende kendimi besiye çekmiştim.veeeeeeeeeeeeeesonuçişe yaramış kızlar fark 10 güne inmiş .inş bunu da kapatırız biz kızımla.Bu arada kg 2100 boyumuz 43 cm olmuş.Darısı diğer minnoşlara ....
kızlar herkese merhaba geçmişi okuyamadım inş.herşey yolundadır.Bugün bizim randevumuz vardı çok heyecanlıydım biliyorsunuz minnoşum 20 gün geriden geliyordu.Bende kendimi besiye çekmiştim.veeeeeeeeeeeeeesonuçişe yaramış kızlar fark 10 güne inmiş .inş bunu da kapatırız biz kızımla.Bu arada kg 2100 boyumuz 43 cm olmuş.Darısı diğer minnoşlara ....
Canikim bu ilaç hamileler için b katogorisindeymiş ve insanlar üzerinde yeteri kadar denenmemiş hala alıp içmedim acaba çok mu pimpiriğim aslında hiç şikayetim de yok sen kullandın mı
ayyy bir de ben yemek yaptıkça mutfağa gidip geldikçe ben sana hizmet edeceğime sen bana hizmet ediyorsun...bana hiçbir şey yaptırmıyorsun diyor...çatlıcam valla ya sen ben yapayım dedin de ben yapma mı dedim???sadece ilk geldiği gün anne sen yol yorgunusun otur kalkma dedim hala o mu aklında bilmem..ya yaşlı da değil ha dinç maşallah..ben ev işi beklemiyorum ondan da en azında bir çorbamı yapsa ben yemek yaparken iyi olurdu neyse canı sağolsun.bakalım bebek doğunca ne yapacak??
allah yardımcın olsun tatlım
Canımmm valla ne kadar geç alırsan o kadar iyi.benim kaynanam iyidir kaynanalık falan yapmaz bana pazar günü eşim getirdi onu kütahyadan ama inan pişman oldum erken getirdiğine.Kadın hiçbir şey yapmıyor bak en basiti bir tencere sarma sarmıştım dolaptaydı sadece pişecek evvelsi gün dedim ki anne yarın sarmayı pişirip yeriz yanına da çorba salata yaparız neyse sabah işe geldim akşam 6.30 gibi evdeydim baktım hiçbir şey yapmamış oturuyor bütün gün kardeşine yelek örüyormuş o elinde sürekli.Nyse ben hemen mutfağa koştum bir yandan sarmayı ocağa koydum bir yandan çorba yapıyorum bir yandan da salata..Kaynanam mutfağa geldi ben yardıma geldi sandım meğer ilacını almaya gelmiş dedim anne çorba pişti sarma pişmedi ne dese beğenirsin o hemen pişmezki erken koymek lazımdı yavaş yavaş pişecekti kendimi tutamadım dedim nnecim keşke sen koysaydın ocağa ee bana koy demedin ki koyayım dedi...Ayyyy bir sinir oldum dünden biliyorsun bugün sarma pişeceğini çocuk gibi talimat mı vermem gerek??? eşim de diyor kibelki yaptığını beğenmezsin diye yapmıyordur..Ayol hazır sarma sadece pişecek beğenip beğenmeyecek durum mu var?
canım gözünaydın çok sevindim. o da kapanır merak etme. maşallah minnoşunazaten 2 haftanın altındaysa o kadarlık bi pay olabiliyor. o yüzden çok sevindim cnm ii gelişmiş prenses:emir_bebek
inşallah canım.en çok da bir sıkıntı olmaması beni rahatlattı çünkü ara biraz daha açılsaydı bir sıkıntı olduğuna işaret olabilirdi.Çok şükür her şey yolunda.biraz da sizler sayesinde çünkü sizin tavsiyelerinize uyarak beslenmemi düzenledim ve faydasını gördüm çok teşekkür ederim..:90::89:
ne diyeyimki allah yardımcın olsun. ben de çalışıyorum ve insan bazen 1 çorba yapacak evde insanım olsa diyor. heleki bu dönemde bişeyler bekliyor mutlaka. insan yükü insana ağır geliyor. ama idare etcen tatlım değiştiremezsin çünkü huyu buysa. heleki şu sinirlerimizin en bozuk olduğu dönemde seni çok iyi anlıyorum fakat gelmemiş gibi düşün yine herşeyi sen yapacakmışsın gibi yoksa kendi kendini yıpratırsın bari üzülüp nsinir olma
canım gözünaydın çok sevindim. o da kapanır merak etme. maşallah minnoşunazaten 2 haftanın altındaysa o kadarlık bi pay olabiliyor. o yüzden çok sevindim cnm ii gelişmiş prenses:emir_bebek
inşallah canım.en çok da bir sıkıntı olmaması beni rahatlattı çünkü ara biraz daha açılsaydı bir sıkıntı olduğuna işaret olabilirdi.Çok şükür her şey yolunda.biraz da sizler sayesinde çünkü sizin tavsiyelerinize uyarak beslenmemi düzenledim ve faydasını gördüm çok teşekkür ederim..:90::89:
canım bizimde 10 günlük gerilik çıkmıştı. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. bana dinlenme çok ii gelmişti. birde özellikle protein ağırlıklı beslenme. onun haricinde kivi, muz, bol süt ve süt ürünleri. çok şükür farkı kapattık bir dahada olmadı. o yüzden seninde kapanır merak etme tatlım. ha bir de mısırgevreği de bebişe çok yarıyomuş ben de ara ara yiyorum aklında bulunsun
ahh kızlarr sakın ola sakınnn kaynananıza güvenmeyin.
bnmki karşılıklı oturuyoruz.
oğlu işten geleceği zaman yanıma geliyor büütün gün ortada yok.
neyseki annem baktı bana pazar gününe kadarda ben biraz iyileştm. kaynananın eline kalsaydımmmmm vay halime...
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafı ne doğruyymuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?