2011 Nisan Anneleri

Ben de anlamadım ki yanlış mı ladım acaba :26:
Neyse uni kullanıcam önce nasılsa.

Kızlar hani FL yi 7 ile çarpıp bebeğin boyunu buluyorduk ya o yanlışmış 6,5 la çarpmak gerekiyormuş bugün dr.öyle söyledi.Baya fark ediyor mesela benim FL 70 çıktı ben aaa 49 cm mi olmuş dedim o da hayır o yanlış 6,5 çarpcaksın o da 45,5 ediyor dedi.

evet cnm benim yüzüğümde olmuyor malesef takamıyorum tuzlu yeme konusunu dikkate alıcam gerçekten çok duydum şimdi sende söyleyince yine dikkatimi çekti :26: yürümekte daha iyi dediğin gibi evet birde bacaklar aşağı sarkık oturunca şişme fazlalaşıyormuş bunu okumuştum çok net hatırlıyorum cnm dikkat et

Evet canım az kaldı çok şükür..annelik ne zor değil mi??İnsan bebeğim iyi olsun da herşeye katlanırım diyor.
tabiki Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. katlanıyosunuz bir şekilde işte napalım el mahkum

ayy cnm çok saol bu bilgileri vermen çok iyi oldu doğumdan sonra geçmezse en azından dediğin gibi bi 6 ay beklerim artık..
benimde her iki elimde birden var ikiside aynı durumda ama söylediğin iyi oldu daha beter olmasın yani sonuçta hamilelikten kaynaklanan bişey inş. doğum sonrası geçecek diye düşünüyorum

Merhaba Sarissa
nisan 22'yim ben:)) ara ara yazmaya calisiyorum, cokca sizleri okuyorum. kizim 22 nisan'da 40. haftasini dolduracak, beklemedeyiz biz de. simdi zıp zıp zıplıyor:)cokca donuyor, bugun yatay mesela, gecen hafta dogum pozisyonu almisti, ondan onceki hafta ters geliyordu, boyle idare ediyoruz simdilerde.

Merhaba Hayalaydin,
Yenisin sanırım hoş geldin.
Sen de mi nisan annesisin?

Ya bir de son ayda mide yanması geçer derler benim hala geçmedi..sizde durum nasıl??

ben butun hamilelikte toplam iki kez kustumimidem hassas degildir ama 7. aydan itibaren mide yanmam basladi felaket birsey ve 9. aya geldim, hala devam ediyor. Gaviscon surup kullaniyorum, yemeklerden sonra bir kasik alinca iyi geliyor. yoksa tahammul etmek mumkun degil.. bebek buyudukce mide kapagi kapanmiyor, bu nedenle reflu oluyormus. sanirim sorun bu. gecmis olsun bizlere!

Valla kızlar insanın evdeyken canı çok sıkılıyor.Dışarı çıkın bu havaları değerlendirmek lazım...Hem bol yürüyüş doğuma da yardımcı...Çıkalım gezelim atalım streslerimizi...Kendimizi çok yormadan ama...
Ben de yorulunca hemen sertleşiyorum ama hemen bi yere oturuyorum 5 dk. dinleniyorum sonra devam

Ben 5.aya kadar hep kustum çok kötüydü o günler...7.aydan itibaren de dediğin gibi mide yanması çekiyorum bernat bişey yaa..süt rahatlatıyor ama bugün de işyerime getirmedim süt mahfoldum valla.Neyse az kaldı hepsi bitecek inşallah.

kızlar kayınvalideler ne alemde sizin.
benimkini önceden anlatmıştım ilk doğumda annemin gelecğini bile bile gelicem yardım edicem diye tutturdu.hiçte bir işe yaramdı,gitmesini 4 gözle beklemiştim bid eo psikolojiyle..
şimdi annemler umrede ya nasıl korkuyorum fırsattan istifade geleyim der diye.
pazar günü aradı geleyimmi yardıma ihtiyacın varmı dedi.
yok anne saol ben iyiym düşündüğün için teşekkür ederim dedim..her işimi yapabiliyorum dedim.
yani kısaca gelme dedim.
eşimede söylemedim bu muhabbeti
şimdi gelse benim düzenmi bilmiyor gelse bi iş yapmıyor,söylemeni bekliyor şunu yap bunu yap diye ben nasıl diyeyim emir veir gibi evi süpür yerleri sil hee bide toz alıncak mı diyeyim.
hadi onları geçtim artık sık sık uzanma ihtiyacı hissediyorum
tv karşısına geçiyorum uzanıyorum rahat rahat.o olsa yanımda uzanamıcam mecbur yatak odasına tıkılıcam.
yani gelmesi ban yardımdan çok stres olacak
hergün temizlik yapmak zorunda kalıcam
mükellef sofra hazırlamak zorunda kalıcam ve istediğim gibi dinlenemicem.
o en iyisi doğumdan 3 hafta falan sonra gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…