- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.501
Tamam canım haftaya gidince biz de konuşalım ozaman.Peki bişey sorcam doktora ayrıca ücret ödemek gerekiyor mu?
bi gidip bi geliyo canm yaa öle zaman falan tutmuyorum dünde vardı ama bu kadar deildi
İyimiş,benim doktor dışardan geliyor diye 1.200 dediler..Ayrıca doktorum kan lazım olabilir dedi ,o da ayrıca ücretlendirilecekmiş..Bakalım ne kadara çıkacağız..
Ayyy canım benim haklısın valla....ben de uni aldım ıslak pamuk ama evde ılık su ve pamuk kullancam inşallah dışarı çıktığımızda onu kullanırım diye düşünüyorum.Huggies almadım ben ama parfümlü olmaması gerek madem doğal yazıyor..
Kızlarrrr soru sormuştum kaynadı
Ben de anlamadım ki yanlış mı ladım acaba :26:
Neyse uni kullanıcam önce nasılsa.
Kızlar kendinize ve bebişlere dikkat..Kocaları dövmemek için biraz daha sabır...
hiç duymadım ve sanmıyorum sonuçta dışarıdan gelmiyo insallah fiyat her ne ise baştan belli olur
Bencede açalım,bizimki de yakın geziyor bakalım..
canım bu gidişle onuda yapıcaz gibi geliyo öyle bir topik açılırsa ilk üyelerden biride ben olabilirimmm
evet cnm benim yüzüğümde olmuyor malesef takamıyorum tuzlu yeme konusunu dikkate alıcam gerçekten çok duydum şimdi sende söyleyince yine dikkatimi çekti :26: yürümekte daha iyi dediğin gibi evet birde bacaklar aşağı sarkık oturunca şişme fazlalaşıyormuş bunu okumuştum çok net hatırlıyorum cnm dikkat etben varya davul gibiyim görsen ayaklarımı çok kötü işten eve gidince tepeye kaldırıyorum bide inan tuzlu yemek çok etkiliyr işyerinde oturunca yani ayakları sallandırınca çok şişiyor.. yürümek daha ii
dün eşimle bana hediye bilezik bakmaya gittik adam şu an sizin elleriniz çok şiş ama sizin ölçünüz şu diyerek bileziği uzattı bende evdeki bilezikle ölçtüm adama bravo yani birebir. ama şu an bilezik bileğime girmiyor....
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış
tabiki Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. katlanıyosunuz bir şekilde işte napalım el mahkumEvet canım az kaldı çok şükür..annelik ne zor değil mi??İnsan bebeğim iyi olsun da herşeye katlanırım diyor.
ayy cnm çok saol bu bilgileri vermen çok iyi oldu doğumdan sonra geçmezse en azından dediğin gibi bi 6 ay beklerim artık..benimde şişiyo ama az.ayakkabılarım felan oluyo.o elde uyuşmalar için arkadaşımı ameliyat ettiler ama daha beter oldu cnm doğumdan sonra 6 ay bekle bence.arkadaşımın 2 elindede vardı birinden oldu daha kötü olunca diğerinden olmadı ve kendiliğinden geçti.inşallah seninkide öle olur cnm en kısa sürede geçer.
Merhaba Hayalaydin,
Yenisin sanırım hoş geldin.
Sen de mi nisan annesisin?
Kızlarrrr soru sormuştum kaynadı
Ya bir de son ayda mide yanması geçer derler benim hala geçmedi..sizde durum nasıl??
ben butun hamilelikte toplam iki kez kustumimidem hassas degildir ama 7. aydan itibaren mide yanmam basladi felaket birsey ve 9. aya geldim, hala devam ediyor. Gaviscon surup kullaniyorum, yemeklerden sonra bir kasik alinca iyi geliyor. yoksa tahammul etmek mumkun degil.. bebek buyudukce mide kapagi kapanmiyor, bu nedenle reflu oluyormus. sanirim sorun bu. gecmis olsun bizlere!
evet canım haklısın...sen odaları gezdin mi gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?