2011 Nisan Anneleri

Kızlar bir şey sorucam:

İçinizde Huggies in saf mendillerinden alan var mı?
Ben almıştım daha önce, dün merak edip açtım birini parfümlü çıktı.
Parfümsüz olması gerekmez miydi?
Ben o saf olanları sadece su ve pamuk sanıyordum, yanlış mı biliyorum?
Uni ninkini de aldım ama ona bakmadım daha

evet canım bugun baya tartışanlar var eşiyle bence eşler kaşınıyoo az idare etsinler ama anlayışsızlık yapıyolar bazen benimde o anda onu boğasım geliyooooooooooooooooo

merhaba arkadaslar
bence kocalar bizleri kiskaniyorlar. onlar ot ot dışarıdan bakan oldukları için dayanamıyorlar bu duruma ve ilgi çekmek için çekilmez oluyorlar, bilinçsizce tabi ki... benim eşim arada bir göbeğini öne çıkarıp "okşasana" diye dalga geçiyor, çok komik. ara ara nazlanip hasta numaralari yapiyor. bence dunyanin yegane kurali burada da devrede: "kadinlar olgunlukla herseyi ustlenip idare etmek zorundalar" karinlarindaki bebeleri, sirt/bel/mesane agrilari yetmezmis gibi, bebek buyudukce bebeklesen kocalarini da... aldirmayin kadinlar, biz bize yeteriz!!!!

ay ne bileyim çok utanıyorum ilkinde bu olmamıştı..bunda daha çok wc ye gidiyorum.bide bu çıktı başıma eşime söylesem yerlerde yuvarlanarak güler.

Aman onlar duymasın daha çok sinir ederler bizi..ben de hiç çaktırmıyorum öyle durumlarda tuvalete koşturup çamaşırımı değiştiriyorum onlara laf vermeyelim..Ne şeytanı gör ne selavat getir derlerAyyy adama şeytan bile dedim meğer gerçekten çok sinir olmuşum ben yaa

ay kızlar bugün kasıklarım daha kötü agrıyo bacaklarımada vuruyo bacaklarım kasılıyo gibi sanki iyi hissetmiyorum kendimi

merhaba
ben boyle durumlarda sola yatip bacak arama yastik aliyorum, bebise de bana da iyi geliyor. hatta bazen bacaklarimla yastigi sıkıyorum, oyle bir "kuttt" ediyor ki, anlatamam, rahatlatiyor. sanirim tutuluyor bacaklar/bel... dinlenmeye calis canim. gecmis olsun

2hafta önce bende kum döküyordum banada antibiyotikle beraber morunol vermişti tek seferlik bir ilaç suya katılıp içiliyo.

faydası varmı peki nette bazıları pek yararını göremedim yazmış ve yan etkisi hiç ilaç kullanmak içim e sinmiyo

Merhaba Hayalaydin,
Yenisin sanırım hoş geldin.
Sen de mi nisan annesisin?

Canikim ve mesa Egepolde sigortadan yaralanıyorsunuz değil mi?Fark ne kadar vereceksiniz konuştunuz mu?

Evet canım benim emekli sandığı ama doğum ücretini hiç konuşmadık daha...sadece bugün doğumu nasıl istiyorsun dedi ben de normal dedim o kadar.Eşime söylemiştim dr.yanına girmeden önce o da doktorla konuşulmaz o sonra geldiğimizde yetkililerle konuşuruz dedi.Çok bilmiş gıcık kocamın yüzünden konuşamadım yani.

Kızlarrrr soru sormuştum kaynadı

Haklısın valla al birini vur öbürüne...iş bize düşüyor yine

doğum ücretini bu sıra aldığımz yerde camekanlı bir yerde ümran hanım var o süylüyor ..bize nakit dedi eşim de kaç gündür kart niye geçmiyo doğumda sor falan diyor ama unutuyorum bu gidişimde sorayım bakalım

Tamam canım haftaya gidince biz de konuşalım ozaman.Peki bişey sorcam doktora ayrıca ücret ödemek gerekiyor mu?

800 demişlerdi insallah sonradan sunu uyguladık bu oldu demezler fiyat değişmez,,:2: tabi sadece düşebilir

İyimiş,benim doktor dışardan geliyor diye 1.200 dediler..Ayrıca doktorum kan lazım olabilir dedi ,o da ayrıca ücretlendirilecekmiş..Bakalım ne kadara çıkacağız..

Maşallah her şeyide onlar biliyor..Bizede doktorum dedi de öyle gittik..Ben desem oooooooooo...

Kızlarrrr soru sormuştum kaynadı

Ayyy canım benim haklısın valla....ben de uni aldım ıslak pamuk ama evde ılık su ve pamuk kullancam inşallah dışarı çıktığımızda onu kullanırım diye düşünüyorum.Huggies almadım ben ama parfümlü olmaması gerek madem doğal yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…