- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.541
canım benimde bebişim iki hafta geriden geliyor dün itibari ile bende besiye aldım kendimi daha doğrusu eşim görümcem kayınvaldem hepsi bişeyler getiriyor önüme sen nasıl beslendin canım rica etsemkızlar herkese merhaba geçmişi okuyamadım inş.herşey yolundadır.Bugün bizim randevumuz vardı çok heyecanlıydım biliyorsunuz minnoşum 20 gün geriden geliyordu.Bende kendimi besiye çekmiştim.veeeeeeeeeeeeeesonuçişe yaramış kızlar fark 10 güne inmiş .inş bunu da kapatırız biz kızımla.Bu arada kg 2100 boyumuz 43 cm olmuş.Darısı diğer minnoşlara ....
Cnm çok sevindim ne güzel gözün aydın maş bebişine dekızlar herkese merhaba geçmişi okuyamadım inş.herşey yolundadır.Bugün bizim randevumuz vardı çok heyecanlıydım biliyorsunuz minnoşum 20 gün geriden geliyordu.Bende kendimi besiye çekmiştim.veeeeeeeeeeeeeesonuçişe yaramış kızlar fark 10 güne inmiş .inş bunu da kapatırız biz kızımla.Bu arada kg 2100 boyumuz 43 cm olmuş.Darısı diğer minnoşlara ....
benim ki 33+4 de 2070 gr çıktı ama dr hiç küçük falan demedi normal dedi
canım benimde bebişim iki hafta geriden geliyor dün itibari ile bende besiye aldım kendimi daha doğrusu eşim görümcem kayınvaldem hepsi bişeyler getiriyor önüme sen nasıl beslendin canım rica etsem
canım bizimde 10 günlük gerilik çıkmıştı. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. bana dinlenme çok ii gelmişti. birde özellikle protein ağırlıklı beslenme. onun haricinde kivi, muz, bol süt ve süt ürünleri. çok şükür farkı kapattık bir dahada olmadı. o yüzden seninde kapanır merak etme tatlım. ha bir de mısırgevreği de bebişe çok yarıyomuş ben de ara ara yiyorum aklında bulunsun
Ayy kızlar koptum bugün ben ya yazılanları okuyunca
Kocalar, bunalımlar, alta kaçırmalar, şekilsiz saçlar, koca göbeklerimiz...vs
Neyseki hepimiz aynıyız da birbirimizi anlayabiliyoruz
selam kızlar
ben bugün ve gecen hafta carsamba nstye girdim
ikisindede sancı göründü.. hatta gecen hafta iilk girdiğimde 1 saat yatıp serum yedim..
bu sabhta sancı vardı ama ben iyiydim dr söyledimm iyim ben diye anlamadım gitti
sola dön dedi ebe nst de ben yan yatınca ağrım oluyo sanırım.. normalde hep sırt üstü yatıyorum
ilk nst de alttan baktı dr açılma varmı diye boşu boşuna canm yandı..çatım darmış bide zayıfmış kemik yapımm :s
gecmş olsn canm benm..haftan kaçtı?
36. hftadayımmmmmm
canım aynısını geçen hafta bende yaşadım. 36 haftalıkken doktor nst te sancı gördü 2 saat bekletti azalmadı gece hastanede yattık ciğer geliştirici iğne yapıldı bebiş için 1 hafta nidilat kullandım doğmasın erkenden bebiş diye. bende açılmada vardı 1 cm ama atlattık şükür. senin gibi bende tutturdum doktora benim sancım yok nasıl doğum yapcamki sadece kasılma ile diye. ebe dediki kasılma ile birşey olmaz sancın yoksa ama doktorumda ben o gece doğurursun demiştim maaşaallah bebek iyi dayandı dedi. bir hafta boyunca yattım sadece wc ye kalktım. dinlen sende erkenden gelmesin miniğin. benim kasılmalarım hala devam ediyor 37 olunca ilacı kestik şimdide inatçı kızımın gelesi yok :))))
bahar besen benim doktorumm canım
ben bebeğimi özledim onun durgunluğu çok neden acaba..farklı bi hal içindeyim....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?