- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.581
Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum sakinleşiyorum ya yapmasın tamam da bir de dalga geçer gibi bana yaptırmıyorsun,yap demedin ki nasıl yapayım falan demesine sinir oluyorum...Ama neyse doğumdan sonra 40 gün başımda olsun yeter bana...Bir de kaynanalık yapmıyor dırdırı falan yok çok şükür
İNSALLAH CNM İÇTİĞİM HER İLAÇ DA KORKUYORUM HAMİLELELİĞİMDE DE SÜREKLİ OLARAK TROİD BEZİ İÇİN İLAÇ KULLANDIM CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNE BİLE BENİ TEDİRGİN ETTİ KIZIM SAĞLIKLI OLARAK DOĞAR İNSALLAH ...BABASI ADAK ADADI BEN DE KENDİMİ ARAYA SIKIŞTIRDIM ANNESİ DE SAĞ SAĞLİMÖ KURTULSUN AMA DİYE:2: :2:
BENDE DE HİPERTİROİDİ VAR CANIM SEN NE İÇİYORSUN ÇÜNKÜ İLAÇ BENİ 8 AY BOYUNCA TEDİRGİN ETTİ
BENDE DE HİPERTİROİDİ VAR CANIM SEN NE İÇİYORSUN ÇÜNKÜ İLAÇ BENİ 8 AY BOYUNCA TEDİRGİN ETTİ
LEVETİRON İÇİYORUM HER SABAH 1 TANE
İNSALLAH CNM İÇTİĞİM HER İLAÇ DA KORKUYORUM HAMİLELELİĞİMDE DE SÜREKLİ OLARAK TROİD BEZİ İÇİN İLAÇ KULLANDIM CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNE BİLE BENİ TEDİRGİN ETTİ KIZIM SAĞLIKLI OLARAK DOĞAR İNSALLAH ...BABASI ADAK ADADI BEN DE KENDİMİ ARAYA SIKIŞTIRDIM ANNESİ DE SAĞ SAĞLİMÖ KURTULSUN AMA DİYE:2: :2:
Amin canım inşallah.içini ferah tut..
LEVETİRON İÇİYORUM HER SABAH 1 TANE
BENDE 6 LA BAŞLADIM 3 EDÜŞTÜ 2YE YENİ 1 E DÜŞTÜ YÜKSEK SAYIDA İÇTİĞİM İÇİN ÇOK RAHATSIZ ETTİ BENİ
Amannn çok zor yaaa...biz de dün eşimle iş çıkışı pazara gittik 18:00 de evdeydik hemen mutfağa koştuk birimiz yemek birimiz salata falan yaptık sağolsun eşim yardım ediyor sonra ben sofrayı hazırlamaya başladım mutfakla da yemek odamızın arasında uzun bir hol var nefes nefese kaldım zaten pazarda yorulmuştum.Kaynanam tabi oturuyor içeride elinde örgüsü bana aynen şöyle dedi "ayyy kızım ben oturuyorum siz yemek yapıp hazırlıyorsunuz ben kendimi suçlu gibi hissediyorum"Allahım yarabbim ya sen de gel mutfağa yardım et ozaman demi ya??Ya da tamam otur yapma birşey ben birşey beklemiyorum ama sus bari böyle şeyler de söyleme.Şaka gibi ya kadın
BENDE 6 LA BAŞLADIM 3 EDÜŞTÜ 2YE YENİ 1 E DÜŞTÜ YÜKSEK SAYIDA İÇTİĞİM İÇİN ÇOK RAHATSIZ ETTİ BENİ
KALP ÇARPINTISI ÇOK YAPIYOR VE PANİK ATAK
günaydın kızlaar...ayy çizelgem 36+2 oldu yahu...heyecanlıyım heyecanlıyım nasıl..pazartesi randevum var 37 bitiyo...hazırlıklı gidicem ama..kaç tanıdığımı doktorlar son kontrolde hop sezeryana alıverdiler.kordon dolandı veya nst sorun çıktı gibi nedenlerle...bişey olmaz inşallah ama artık dikkatli olmalıyız beklemeye başlamalıyız....
siz nasısınız annecikler geçmişi çok az okuyabildim...gördüğüm kadarıyla kaynanalar çekiştirilmiş...ay ama burda yazılanları okudukça kaynanama şükrettim.ben de arada sinir olurum ama sağolsun yardımcı olur geçip kaynanayım diye köşesine oturmaz çok şükür aman şeytan kulağına kurşun
Günaydın canım;sen benden bir gün öncesin çok heyecanlı yaa artık geri sayıyoruz..Kaynanan konusunda da maşallah canımaman allah bozmasın.
selam kızlar nasılsınız? ay ben temizlik yapmak istiyorum eşyaların yerini değişmek istiyorum hava çok güzel dışarı çıkamıyoum bari iş yapıyım diyorum ama malum yapamıyorum sinir oluyorumya
gerçekten çok heyecanlı...artık son rütuşlar...temizlikler yerleştirmeler...evet cnm bi gün öndeymişim.senin bebişin boyu kilosu nasıl??topiğimizin bebişlerinin maşallahı varama benim bebişim hep gününde gidiyo çok şükür ama öyle tosuncuk değil...kaynanama da arada sinir oluyorum ama çok şükür burda anlatılanlara bakınca..hepsinin huyu bi değişik demekki.
gunaydın kızlarrr
kaynanlar cekıştırılmış ılk 5 ay benımkınde de ış yoktu da şimdı maşallahı var genç kız gıbı çalışıyor evımı dıp koşe temızlıyor yemeklerde onda yenıyor allah razı olsun.torununda sana yapar hıç ben yaparım demıyorum ne fenayım
günaydın cnm...demi yaa..insan şöyle alıp kaldırıp yerleştirmek istiyo ama yapamayınca birileri gelse de kaldırsa çekse diye bakıyosun...iş de çok bu aralar bebişler gelecek olunca evlerin düzenleri hep değişiyo...ama yok üstlere uzanma yok sandalyeye çıkma ağır kaldırma hep ya eşim gelse ya annem gelse kayınvalidem gelse şunları kaldırıverse diye bekleyip duruyorum...neyse hayırlısıyla bebikleri alalım da kucağımıza sonra rahat rahat herkülcülük oynarız
arkadaşlar çoook fenayım. dünden beri ne yesem çıkartıyorum. sabah kahvaltı yaptım yine aynı şekilde oldum. aç aç oturuyorum. var mı önerisi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?