2011 Nisan Anneleri

benimkide kaynanalık yapmaz ama eline bişeyde almaz.doğumdan önce geldi sonra giti hiç bir işe yaramadı.elinde el işi falan da yok..bom boş otırdu tv karşısında..bende doğuma kadar iş yaptım annemle..bu geldi sofraya oturdu hep.yemek yapılacaksa girer yaparsın,yapılacak bişey varmı diyor en sinir olduğum şey..gerçekten yardım etmek istiyorsan girişirsin.sormazsın.bende evet var diyemedim için yok anne diyorum gidip izdivaç izlemeye devam ediyordu
akşamda kayınpederle konuşurken,gelinin maşallahı var o bize bakıyor hiç iş yaptırmıyor diyor bide..
doğum yaptım o gece hastanede horul horul uyudu,annem uykuusz kaldı kadın sabah kadar bebekle ilgilendi.sabah bi kalktı bebek annemde diye çıktı dışarı ağladı kıskançlığından.
madem kıskancaksın sende yardım etseydin.
neyse eve geldik o gün,annem yorgun diye uysuun dedim bebğide uyuttum,giitim mutfağa yemek yapmaya.daha dün doğum yapmışım,hoş ağrım sancım yok ama sen neden geldin kasıla kasıla yardım etcem diye..ben mutfağa girmişim çorba yemek yapmaya uğraışıyorum oda demezmi ay çok acıktım ekmek yiyip bastırayım bari diyeannem kalktı sofrayı hazırlamıştım..o dünür yemek yapmışsın dedi annem.çorba salata pilav bide yemek yapmıştım.bu kızardı,annem benim yapacağıma ihtimal bile vermiyor çünkü kayınvalidenin yapıp bana kızım sen yat demesi lazımdı.bende ben yaptım dedim anneme gözleri fal taşı gibi açıldı sinir oldu hissettim.
,valla gidene kadar hergün işkence gibi geldi.
doğumdan sonra 4. gündü galiba annemle temizlğe kalkıştık..
halıları kaldırıp süpürdük sildik toz aldık.bayağı derin temizlik yapmıştık..bu naptı ellerini arkasına bağladı arkamızdan nasıl iş yapıyorlar diye baktı
o kadar sinir oldum ki o günler bellide ttim kendisine iyi oldu valla.

geçen sene kışın geldi.benim kpss ye çalışmak istediğimi biliyor insan der bari burdayken ayrdımcı olayım.yemek yapayım temizlik yapayım..yok yapmadı.kızın başında oturdu o oyuncaklarıyla oynadı,kaynana bunun peşinde.
inadına 1 hafta süpürmedim evi bakalım yapacakmı diye.
zaten yemek yapıyorum makineyi bari sen aç demi ya
yapmadı
gidincede arıyor ertesi günü ben geldim iyyim diye.
napıyorsun dedi temizlik yapıyorum dedim.
ay iyi olmuş tozdan boğulacaktık dedi
madem boğulacaktın alıp süpürseydin silseydin anne ders çalıştığımı görüyordun dedim
bişey demedi.
işte bu sefer hiç yüz vermiyorum ne kadar geç gelirse o kadar iyi
şimdi gelse yine iş yapmıcak ben temzilik yemek uğraşıp durcam
[/QUOTE]

Amannn çok zor yaaa...biz de dün eşimle iş çıkışı pazara gittik 18:00 de evdeydik hemen mutfağa koştuk birimiz yemek birimiz salata falan yaptık sağolsun eşim yardım ediyor sonra ben sofrayı hazırlamaya başladım mutfakla da yemek odamızın arasında uzun bir hol var nefes nefese kaldım zaten pazarda yorulmuştum.Kaynanam tabi oturuyor içeride elinde örgüsü bana aynen şöyle dedi "ayyy kızım ben oturuyorum siz yemek yapıp hazırlıyorsunuz ben kendimi suçlu gibi hissediyorum"Allahım yarabbim ya sen de gel mutfağa yardım et ozaman demi ya??Ya da tamam otur yapma birşey ben birşey beklemiyorum ama sus bari böyle şeyler de söyleme.Şaka gibi ya kadın

Son düzenleme:

Amannn çok zor yaaa...biz de dün eşimle iş çıkışı pazara gittik 18:00 de evdeydik hemen mutfağa koştuk birimiz yemek birimiz salata falan yaptık sağolsun eşim yardım ediyor sonra ben sofrayı hazırlamaya başladım mutfakla da yemek odamızın arasında uzun bir hol var nefes nefese kaldım zaten pazarda yorulmuştum.Kaynanam tabi oturuyor içeride elinde örgüsü bana aynen şöyle dedi "ayyy kızım ben oturuyorum siz yemek yapıp hazırlıyorsunuz ben kendimi suçlu gibi hissediyorum"Allahım yarabbim ya sen de gel mutfağa yardım et ozaman demi ya??Ya da tamam otur yapma birşey ben birşey beklemiyorum ama sus bari böyle şeyler de söyleme.Şaka gibi ya kadın[/QUOTE]

CNM ÇOK KOMİK YA AYY BİZ BUNLARDAN DERS ALALIM İLERİ DE İYİ KAYNANA OLALIM İNŞALLAH

CNM ÇOK KOMİK YA AYY BİZ BUNLARDAN DERS ALALIM İLERİ DE İYİ KAYNANA OLALIM İNŞALLAH[/QUOTE]

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum canım

günaydın kızlaar...ayy çizelgem 36+2 oldu yahu...heyecanlıyım heyecanlıyım nasıl..pazartesi randevum var 37 bitiyo...hazırlıklı gidicem ama..kaç tanıdığımı doktorlar son kontrolde hop sezeryana alıverdiler.kordon dolandı veya nst sorun çıktı gibi nedenlerle...bişey olmaz inşallah ama artık dikkatli olmalıyız beklemeye başlamalıyız....

siz nasısınız annecikler geçmişi çok az okuyabildim...gördüğüm kadarıyla kaynanalar çekiştirilmiş...ay ama burda yazılanları okudukça kaynanama şükrettim.ben de arada sinir olurum ama sağolsun yardımcı olur geçip kaynanayım diye köşesine oturmaz çok şükür aman şeytan kulağına kurşun

Günaydın canım;sen benden bir gün öncesin çok heyecanlı yaa artık geri sayıyoruz..Kaynanan konusunda da maşallah canımaman allah bozmasın.

selam kızlar nasılsınız? ay ben temizlik yapmak istiyorum eşyaların yerini değişmek istiyorum hava çok güzel dışarı çıkamıyoum bari iş yapıyım diyorum ama malum yapamıyorum sinir oluyorumya

Günaydın canım;sen benden bir gün öncesin çok heyecanlı yaa artık geri sayıyoruz..Kaynanan konusunda da maşallah canımaman allah bozmasın.

gerçekten çok heyecanlı...artık son rütuşlar...temizlikler yerleştirmeler...evet cnm bi gün öndeymişim.senin bebişin boyu kilosu nasıl??topiğimizin bebişlerinin maşallahı varama benim bebişim hep gününde gidiyo çok şükür ama öyle tosuncuk değil...kaynanama da arada sinir oluyorum ama çok şükür burda anlatılanlara bakınca..hepsinin huyu bi değişik demekki.

selam kızlar nasılsınız? ay ben temizlik yapmak istiyorum eşyaların yerini değişmek istiyorum hava çok güzel dışarı çıkamıyoum bari iş yapıyım diyorum ama malum yapamıyorum sinir oluyorumya

günaydın cnm...demi yaa..insan şöyle alıp kaldırıp yerleştirmek istiyo ama yapamayınca birileri gelse de kaldırsa çekse diye bakıyosun...iş de çok bu aralar bebişler gelecek olunca evlerin düzenleri hep değişiyo...ama yok üstlere uzanma yok sandalyeye çıkma ağır kaldırma hep ya eşim gelse ya annem gelse kayınvalidem gelse şunları kaldırıverse diye bekleyip duruyorum...neyse hayırlısıyla bebikleri alalım da kucağımıza sonra rahat rahat herkülcülük oynarız

gunaydın kızlarrr

kaynanlar cekıştırılmış ılk 5 ay benımkınde de ış yoktu da şimdı maşallahı var genç kız gıbı çalışıyor evımı dıp koşe temızlıyor yemeklerde onda yenıyor allah razı olsun.torununda sana yapar hıç ben yaparım demıyorum ne fenayım

Canım benim dün kontrolüm vardı benim oğlum 11 gün önden gidiyor kilosu 3.300 gr boyu 46 cm.biraz göbekli olacak bıdıklıkYa aslında benim kaynanam da dır dır falan yoktur kaynanalık yapmaz normal şrtlarda severim onu ama şimdi hamilelik stresi galiba o yüzden sinir oluyorum zaten herşeye sinir olur hale geldim

arkadaşlar çoook fenayım. dünden beri ne yesem çıkartıyorum. sabah kahvaltı yaptım yine aynı şekilde oldum. aç aç oturuyorum. var mı önerisi olan??

ay canım sorma ya nasıl sinir oluyorum kimsemde yok burda annemde doğumdan on gün önce gelicek inşallah o gelene kadar herşeyi nbitmesi lazım benim halıar yıkanacak halı yıkama makinasıyla camlar silinecek perdeler yıkanacak eşimi aradım sabah ne olur öğle paydosunda gelde şu mutfaktaki masayı oturduğumuz odaya geçirelim dedim yok olmaz mantıklı ol akşam bakarız diyor akşamda yorgun oluyor nasıl zoruma gidiyor ne olur gelsen on dakkanı almaz ama yok geleme halıları koltukları nasıl yıkıycak gör bak ben beğenmiycem burnumdan getirecek

kızlaaar...kızımızn ismini galiba zeynep koyucaz...nasıl???yorumlarınızı bekliyorum.tek zeynep...iki isim istemiyorum...artık bi isim bulmalıyız...ama şahsen kızıma isim yakıştıramdım bugune kadar...zeynep hoşumuza gitti en son.hem anlamlı hem ağır hem kibar bi isim...modası geçmez...ve zeynep deyince sanki ne İNŞALLAH ağır olgun bir kız canlanıyor gözümde...o benim CANIMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…