2011 Nisan Anneleri

ohh maşallah cnm helal olsun sana
maşallah kuzuna tatlımmayy benimki de pazartesiye kadar 2 800 filan olur mu ki yaa...10 gün önce 2470 di.tam günündeydi...çok stresliyiz yaa ben de öyle herşeye üzülüp ağlıyom eşim diyoki 2.çocuğum geliyo neyse sende provasını yaptım diyomızmızım bu aralar
arkadaşlar çoook fenayım. dünden beri ne yesem çıkartıyorum. sabah kahvaltı yaptım yine aynı şekilde oldum. aç aç oturuyorum. var mı önerisi olan??
cnm bi doktorunu ara istersen...geçmiş olsun...

ayyy kolay gelsin cnm yaa işin zormuş...benim annem yapıyo allah razı olsun...eğer imkanın varsa bi kadın çağırıp yaptırabilirsin bi günde belki...sakın cama falan çıkma.

arkadaşlar çoook fenayım. dünden beri ne yesem çıkartıyorum. sabah kahvaltı yaptım yine aynı şekilde oldum. aç aç oturuyorum. var mı önerisi olan??

havuç bana ıyı gelıyordu canım

zor ışın canım sen agır ışlere kalkışma sakın

bence tek zeynep ısmı guzel.bende ıkı ısım ıstemıyorum

yeğenimin ismi aynen dediğin gibi bir kız. zeynepler hem çok akıllı hem de güzel oluyorlar. eski bir öğretmenden tavsiyeler..

yok canım inkanım maalesef çocuğun eksikleriniz or alıyoruz maddi sıkntımız tavanyaptı:)) Allah'a sığınıp yapıyorum mecbur napıyım eşime minnet edip ömrümü tüketeceğime Rabbim görüyor halimi korur bebeğimi, eşim temilik yapmma gıcıkoluyro önceden beri çok abartıyorum diye ona kalsa tozlar uçuşsun evde ne olacak ayyyyyyine sinir bastı bana

havuç bana ıyı gelıyordu canım

zor ışın canım sen agır ışlere kalkışma sakın

çok ağır yapamam tabi ama yine artık ev süpürürken bile çok yoruluyorum malum hepimiz öyleyiz.

maşallah kuzuna tatlımmayy benimki de pazartesiye kadar 2 800 filan olur mu ki yaa...10 gün önce 2470 di.tam günündeydi...çok stresliyiz yaa ben de öyle herşeye üzülüp ağlıyom eşim diyoki 2.çocuğum geliyo neyse sende provasını yaptım diyomızmızım bu aralar

Sağol canımO mızmızlık bende de var sorma ya...eşime diyorum ne olur idare et şu doğumu yapayım hepsi geçecek inşallah...

Cnm bencede Zeynep ismi çok güzel.Hiç modası geçmeyen ve kızlara da çok yakışan bir isim.Zeynep isimli öğrencilerimi de hep çok sevmişimdir valla...

aa süper fikir valla :81: . galeta, çubuk denedim olmuyor. bi de bunu deniyeyim daha önce midemi rahatlatıyordu havuç. niye aklıma gelmedi ki

Cnm limonları dilimle tuzla ve ye.Mideni acayip bastırıyor.Bende çok işe yaramıştı...Geçmiş olsun cnm

bence tek zeynep ısmı guzel.bende ıkı ısım ıstemıyorum
saol şekerim
yeğenimin ismi aynen dediğin gibi bir kız. zeynepler hem çok akıllı hem de güzel oluyorlar. eski bir öğretmenden tavsiyeler..
ayy inşallah yaa ismiyle yaşar derler ya ben inanıyorum...

zeynep ismini beğenrim hep yeğeniminkide zeynep elif

aa süper fikir valla :81: . galeta, çubuk denedim olmuyor. bi de bunu deniyeyim daha önce midemi rahatlatıyordu havuç. niye aklıma gelmedi ki

canım ayva ve elmada iyi geliyor.

Cnm limonları dilimle tuzla ve ye.Mideni acayip bastırıyor.Bende çok işe yaramıştı...Geçmiş olsun cnm[/QUOTE]

Limon gerçekten bulantıya birebir.Ben de çok yemiştim.

Jojop aslında benim makinada kuvvet istemiyor bana kalsa yaparımda benimki hem yardım etmez hemde iş yapınca bebeği düşünmüyorsun diye beni üzer hayırlısı mecbur yapıcak artık olmadı babasına bir telfeon ederim o hakkından gelir duysa bana yardım etmediğini iş yaptığımı kızar oğluna:))

vaaay kayınpeder arkandaysa tamamdır o zamanaz az yap cnm yorma kendini.onlar anlamaz batıyo evler işte biri yapıcak mecbur yap ama kendini yorma...her gün 1 halı falan yıka.

bide kızlar ben gecen hafta nst ye girmiştim...kağıtta kalp atımları gözüküyo doktor kağıda baktı normal dedi ama herkes ayy nst ne kadar heyecanlı pıt pıt duyuyosun kalp atışını diyoo..ben kalp atışı falan duymadım ya o anda bebek hareketini dinlicem diye dikkat etmedim...ya da duymadım.bu sefer de kafama takıldı...aman iice pinpirik oldum ben yaaa

bende şikayet edıyorum sıkışınca napım benı mecbur bırakıyor ozellıkle maça gıdecegı zaman

günaydınn kızlarr aslında tünaydın ama ben daha yeni kalktım bütün gece sıcaktan terden uyyamadımm çook terliyorum varmı benim gibi olanlar çok berbat bir geceydii

merak etme sesını kısmışlardır canım ben açtırıyorum

Makinanın sesimi kısıktı acaba çünkü acayip duyuluyor kalp sesi at koşturur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…