- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.601
ohh maşallah cnm helal olsun sanagunaydın kızlarrr
kaynanlar cekıştırılmış ılk 5 ay benımkınde de ış yoktu da şimdı maşallahı var genç kız gıbı çalışıyor evımı dıp koşe temızlıyor yemeklerde onda yenıyor allah razı olsun.torununda sana yapar hıç ben yaparım demıyorum ne fenayım
maşallah kuzuna tatlımmCanım benim dün kontrolüm vardı benim oğlum 11 gün önden gidiyor kilosu 3.300 gr boyu 46 cm.biraz göbekli olacak bıdıklıkYa aslında benim kaynanam da dır dır falan yoktur kaynanalık yapmaz normal şrtlarda severim onu ama şimdi hamilelik stresi galiba o yüzden sinir oluyorum zaten herşeye sinir olur hale geldim
cnm bi doktorunu ara istersen...geçmiş olsun...arkadaşlar çoook fenayım. dünden beri ne yesem çıkartıyorum. sabah kahvaltı yaptım yine aynı şekilde oldum. aç aç oturuyorum. var mı önerisi olan??
ay canım sorma ya nasıl sinir oluyorum kimsemde yok burda annemde doğumdan on gün önce gelicek inşallah o gelene kadar herşeyi nbitmesi lazım benim halıar yıkanacak halı yıkama makinasıyla camlar silinecek perdeler yıkanacak eşimi aradım sabah ne olur öğle paydosunda gelde şu mutfaktaki masayı oturduğumuz odaya geçirelim dedim yok olmaz mantıklı ol akşam bakarız diyor akşamda yorgun oluyor nasıl zoruma gidiyor ne olur gelsen on dakkanı almaz ama yok geleme halıları koltukları nasıl yıkıycak gör bak ben beğenmiycem burnumdan getirecek
arkadaşlar çoook fenayım. dünden beri ne yesem çıkartıyorum. sabah kahvaltı yaptım yine aynı şekilde oldum. aç aç oturuyorum. var mı önerisi olan??
ay canım sorma ya nasıl sinir oluyorum kimsemde yok burda annemde doğumdan on gün önce gelicek inşallah o gelene kadar herşeyi nbitmesi lazım benim halıar yıkanacak halı yıkama makinasıyla camlar silinecek perdeler yıkanacak eşimi aradım sabah ne olur öğle paydosunda gelde şu mutfaktaki masayı oturduğumuz odaya geçirelim dedim yok olmaz mantıklı ol akşam bakarız diyor akşamda yorgun oluyor nasıl zoruma gidiyor ne olur gelsen on dakkanı almaz ama yok geleme halıları koltukları nasıl yıkıycak gör bak ben beğenmiycem burnumdan getirecek
kızlaaar...kızımızn ismini galiba zeynep koyucaz...nasıl???yorumlarınızı bekliyorum.tek zeynep...iki isim istemiyorum...artık bi isim bulmalıyız...ama şahsen kızıma isim yakıştıramdım bugune kadar...zeynep hoşumuza gitti en son.hem anlamlı hem ağır hem kibar bi isim...modası geçmez...ve zeynep deyince sanki ne İNŞALLAH ağır olgun bir kız canlanıyor gözümde...o benim CANIMM
havuç bana ıyı gelıyordu canım
kızlaaar...kızımızn ismini galiba zeynep koyucaz...nasıl???yorumlarınızı bekliyorum.tek zeynep...iki isim istemiyorum...artık bi isim bulmalıyız...ama şahsen kızıma isim yakıştıramdım bugune kadar...zeynep hoşumuza gitti en son.hem anlamlı hem ağır hem kibar bi isim...modası geçmez...ve zeynep deyince sanki ne İNŞALLAH ağır olgun bir kız canlanıyor gözümde...o benim CANIMM
ohh maşallah cnm helal olsun sana
maşallah kuzuna tatlımmayy benimki de pazartesiye kadar 2 800 filan olur mu ki yaa...10 gün önce 2470 di.tam günündeydi...çok stresliyiz yaa ben de öyle herşeye üzülüp ağlıyom eşim diyoki 2.çocuğum geliyo neyse sende provasını yaptım diyo mızmızım bu aralar
cnm bi doktorunu ara istersen...geçmiş olsun...
ayyy kolay gelsin cnm yaa işin zormuş...benim annem yapıyo allah razı olsun...eğer imkanın varsa bi kadın çağırıp yaptırabilirsin bi günde belki...sakın cama falan çıkma.
havuç bana ıyı gelıyordu canım
zor ışın canım sen agır ışlere kalkışma sakın
bence tek zeynep ısmı guzel.bende ıkı ısım ıstemıyorum
Cnm bencede Zeynep ismi çok güzel.Hiç modası geçmeyen ve kızlara da çok yakışan bir isim.Zeynep isimli öğrencilerimi de hep çok sevmişimdir valla...kızlaaar...kızımızn ismini galiba zeynep koyucaz...nasıl???yorumlarınızı bekliyorum.tek zeynep...iki isim istemiyorum...artık bi isim bulmalıyız...ama şahsen kızıma isim yakıştıramdım bugune kadar...zeynep hoşumuza gitti en son.hem anlamlı hem ağır hem kibar bi isim...modası geçmez...ve zeynep deyince sanki ne İNŞALLAH ağır olgun bir kız canlanıyor gözümde...o benim CANIMM
aa süper fikir valla :81: . galeta, çubuk denedim olmuyor. bi de bunu deniyeyim daha önce midemi rahatlatıyordu havuç. niye aklıma gelmedi ki
gunaydın kızlarrr
kaynanlar cekıştırılmış ılk 5 ay benımkınde de ış yoktu da şimdı maşallahı var genç kız gıbı çalışıyor evımı dıp koşe temızlıyor yemeklerde onda yenıyor allah razı olsun.torununda sana yapar hıç ben yaparım demıyorum ne fenayım
Canım benim dün kontrolüm vardı benim oğlum 11 gün önden gidiyor kilosu 3.300 gr boyu 46 cm.biraz göbekli olacak bıdıklıkYa aslında benim kaynanam da dır dır falan yoktur kaynanalık yapmaz normal şrtlarda severim onu ama şimdi hamilelik stresi galiba o yüzden sinir oluyorum zaten herşeye sinir olur hale geldim
arkadaşlar çoook fenayım. dünden beri ne yesem çıkartıyorum. sabah kahvaltı yaptım yine aynı şekilde oldum. aç aç oturuyorum. var mı önerisi olan??
saol şekerimbence tek zeynep ısmı guzel.bende ıkı ısım ıstemıyorum
ayy inşallah yaa ismiyle yaşar derler ya ben inanıyorum...yeğenimin ismi aynen dediğin gibi bir kız. zeynepler hem çok akıllı hem de güzel oluyorlar. eski bir öğretmenden tavsiyeler..
yok canım inkanım maalesef çocuğun eksikleriniz or alıyoruz maddi sıkntımız tavanyaptı:)) Allah'a sığınıp yapıyorum mecbur napıyım eşime minnet edip ömrümü tüketeceğime Rabbim görüyor halimi korur bebeğimi, eşim temilik yapmma gıcıkoluyro önceden beri çok abartıyorum diye ona kalsa tozlar uçuşsun evde ne olacak ayyyyyyine sinir bastı bana
dur cnm sıkma kendini boşver olduğu kadar yaaa... anladım cnm o zaman eşinin yardımcı olması lazım.benimki de öyle der ne var evde neresi batmış tertemiz evimiz var falan...onlar görmüyolar evin pisini kirini...benim de eşim temizlik yapmaz o da haklı zamanı yok zaten.bi de annem olunca hiç öyle bi isteğim olmadı eşimden.o zaman kendini yorma boşver olduğu kadar olsun.perdeleri eşine astır camı da sopayla ucuna bez bağla sil bence uzanma pek artık cnm...halı yıkama makinen kolay kullanılıyosa o zor olmuyo ben biraz yaptm ama bizim makine kuvvet istemiyo..
çok ağır yapamam tabi ama yine artık ev süpürürken bile çok yoruluyorum malum hepimiz öyleyiz.
aa süper fikir valla :81: . galeta, çubuk denedim olmuyor. bi de bunu deniyeyim daha önce midemi rahatlatıyordu havuç. niye aklıma gelmedi ki
Jojop aslında benim makinada kuvvet istemiyor bana kalsa yaparımda benimki hem yardım etmez hemde iş yapınca bebeği düşünmüyorsun diye beni üzer hayırlısı mecbur yapıcak artık olmadı babasına bir telfeon ederim o hakkından gelir duysa bana yardım etmediğini iş yaptığımı kızar oğluna:))
Jojop aslında benim makinada kuvvet istemiyor bana kalsa yaparımda benimki hem yardım etmez hemde iş yapınca bebeği düşünmüyorsun diye beni üzer hayırlısı mecbur yapıcak artık olmadı babasına bir telfeon ederim o hakkından gelir duysa bana yardım etmediğini iş yaptığımı kızar oğluna:))
merak etme sesını kısmışlardır canım ben açtırıyorumvaaay kayınpeder arkandaysa tamamdır o zamanaz az yap cnm yorma kendini.onlar anlamaz batıyo evler işte biri yapıcak mecbur yap ama kendini yorma...her gün 1 halı falan yıka.
bide kızlar ben gecen hafta nst ye girmiştim...kağıtta kalp atımları gözüküyo doktor kağıda baktı normal dedi ama herkes ayy nst ne kadar heyecanlı pıt pıt duyuyosun kalp atışını diyoo..ben kalp atışı falan duymadım ya o anda bebek hareketini dinlicem diye dikkat etmedim...ya da duymadım.bu sefer de kafama takıldı...aman iice pinpirik oldum ben yaaa
benn elım ayagım ateşlernıyor ustum açık uyuyorum bır surahı su bıtrmısım gecegünaydınn kızlarr aslında tünaydın ama ben daha yeni kalktım bütün gece sıcaktan terden uyyamadımm çook terliyorum varmı benim gibi olanlar çok berbat bir geceydii
vaaay kayınpeder arkandaysa tamamdır o zamanaz az yap cnm yorma kendini.onlar anlamaz batıyo evler işte biri yapıcak mecbur yap ama kendini yorma...her gün 1 halı falan yıka.
bide kızlar ben gecen hafta nst ye girmiştim...kağıtta kalp atımları gözüküyo doktor kağıda baktı normal dedi ama herkes ayy nst ne kadar heyecanlı pıt pıt duyuyosun kalp atışını diyoo..ben kalp atışı falan duymadım ya o anda bebek hareketini dinlicem diye dikkat etmedim...ya da duymadım.bu sefer de kafama takıldı...aman iice pinpirik oldum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?