2011 Nisan Anneleri

merak etme sesını kısmışlardır canım ben açtırıyorum

Makinanın sesimi kısıktı acaba çünkü acayip duyuluyor kalp sesi at koşturur gibi

ya açıktı galiba makinanın sesi ama böyle uğultu gibiydi...ama ondan 10 dk önce ultrasonda doktor dineltmişti kalp atımını at koşturur gibiydi gerçekten...nst de hiç dikkat etmedimm..ama kağıtta 140 160 arası atıyo görünüyo...sorun yoktur değil mi

günaydınn kızlarr aslında tünaydın ama ben daha yeni kalktım bütün gece sıcaktan terden uyyamadımm çook terliyorum varmı benim gibi olanlar çok berbat bir geceydii

Selam canım ben de canım aynen çok terliyorum bunalıyorum eşim hem yorgan hem battaniye örtünüyor ben kendi üstümden atıyorum öyle yatıyorum...o da gece uyandıkça beni örtmeye çalışıyor bebek üşüyecek diyeo dalar dalmaz ben yine açıyorum uyunmuyor bir türlü yani.

cnm çok güzel bi isim benimde yiğenimin adı.
adıyla yaşasın inşallah.

günaydınn kızlarr aslında tünaydın ama ben daha yeni kalktım bütün gece sıcaktan terden uyyamadımm çook terliyorum varmı benim gibi olanlar çok berbat bir geceydii

bende aynıyım çok terliyorum askılı gecelikle felan yatıyorum yorgan örtmüyorum ama sırılsıklam uyanıyorum gece.

Yok canım bende de 140-160 arası görünüyordu..İlk başta cihazları takarken o uğultu oluyor sonra kalp sesi başlıyor demekki cihazları taktıktan sonra sesi kısmıştır hemşire.

yoktur bence sesı kısık olunca ugultu oluyor

merhaba kızlar dun giremedim işim çoktu bugun den itibaren raporluyum artık yrn işe gelmiyorum
bebeğimiz 3180 gr civarı olmuş
haftaya çatı konrolumüz var bakalım
inş normal gider bu şekilde

merhaba kızlar dun giremedim işim çoktu bugun den itibaren raporluyum artık yrn işe gelmiyorum
bebeğimiz 3180 gr civarı olmuş
haftaya çatı konrolumüz var bakalım
inş normal gider bu şekilde

Merhaba canım raporun hayırlı olsun..bebişe maşallahİnşallah herşeyi sorunsuz atlatırız iyi haberlerini bekliyoruz canım

tünaydın kızlar yha benim bebişim haftasına göre çokmu zayıf daha 2 kgmı bile geçemedik 32 haftalık suan ama sata göre 34 ben gebeliğim boyunca 18 kilo aldım ama hep kendime almışım miniğim yememiş

merhaba canım, sorma bende de aynı doktorumdan çok memnunum ama bize de cep telefonunu vermedi nedenini sorduğumda benim 30 tane hastam var her biri aramaya kalksa özel hayatım kalmaz dedi. dedim acil durumda ne yapıcaz hastanede geceli gündüzlü 2 ebem var. Siz onlara ulaşacaksınız onlar da bana ulaşıyor zaten dedi. Umarım dediği gibi olur yoksa vay onun başına geleceklere diyorum

Cnm hiç sıkma canını eğer doktorun bebek için sağlıklı diyorsa kafana akma.Benim de 2 hafta geri çıkıyor.Ayrıca benim de kilosu 2000gr anca yanii....Ne yapalım kilolu olmazlar ama sağlıklı olsunlar yeter.Böyle 2 haftalık gerilikler normalmiş ben nette hep araştırdım.Zaten doktorum da herşey normal kafana takma diyor...anlıyorum seni insan ister istemez üzülüyor ama tevekkül etmekten,dua etmekten başka çaramiz yok

bugun son doktor randevumuz var en son geçen perşembe gitmiştim bügün içinde gel dedi doktorum son tahlillerim yapılacak bakalım bizim paşa kaç kilo olmuş artık aşşağı yukarı belli olur doğum kilomuzz

selam cım dogum yaklasmıs ıyıce senın.ne zaman bellı oldumu.

doktor ne dıyor pekı kılosu ıcın.32 hafta ıcın kılo ıyı bence.ama 34 haftada nasıl oluyor bılenıyorum

kızlar hava oyle guzelkı tam temızlık havası.ama malesef yapamıyorum.of ne kotu degılmı:90:

evet canım yaa aynen bende aslında işlerim bitti gibi ama yapmak istediklerim var ama yapamıyorumm off hakketten başkalarına muhtaç olmak ne kötüymüş allah kimseyi kimse muhtaç etmesinn.

canım anne yüreği işte düşünmeden yapamıyorum doktor endişelenecek bi durum yok dedi göbek kordonunu ölçtü çok şükür gelişim geriliği falan yokmuş kızımın ama 2 haftanın üstüne çıkarsa korkmam gerekirmiş

doktor ne dıyor pekı kılosu ıcın.32 hafta ıcın kılo ıyı bence.ama 34 haftada nasıl oluyor bılenıyorum
biraz zayıf dedi ama nette normal görünüyor bolca dinlen yemene içmene dikkat et dedi bir hafta sonra tekrar randevu verdi

bu haftadan sonra gelışım gerılıgını değil kılosunu takıp edıcez dedı benım drum çızelge var eger o cızelge aşşagı ınerse ozamn sorun vardır dedı.az kaldı kızlar ınşş buyycekler bızım mınnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…