- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.621
merak etme sesını kısmışlardır canım ben açtırıyorum
Makinanın sesimi kısıktı acaba çünkü acayip duyuluyor kalp sesi at koşturur gibi
günaydınn kızlarr aslında tünaydın ama ben daha yeni kalktım bütün gece sıcaktan terden uyyamadımm çook terliyorum varmı benim gibi olanlar çok berbat bir geceydii
kızlaaar...kızımızn ismini galiba zeynep koyucaz...nasıl???yorumlarınızı bekliyorum.tek zeynep...iki isim istemiyorum...artık bi isim bulmalıyız...ama şahsen kızıma isim yakıştıramdım bugune kadar...zeynep hoşumuza gitti en son.hem anlamlı hem ağır hem kibar bi isim...modası geçmez...ve zeynep deyince sanki ne İNŞALLAH ağır olgun bir kız canlanıyor gözümde...o benim CANIMM
günaydınn kızlarr aslında tünaydın ama ben daha yeni kalktım bütün gece sıcaktan terden uyyamadımm çook terliyorum varmı benim gibi olanlar çok berbat bir geceydii
ya açıktı galiba makinanın sesi ama böyle uğultu gibiydi...ama ondan 10 dk önce ultrasonda doktor dineltmişti kalp atımını at koşturur gibiydi gerçekten...nst de hiç dikkat etmedimm..ama kağıtta 140 160 arası atıyo görünüyo...sorun yoktur değil mi
ya açıktı galiba makinanın sesi ama böyle uğultu gibiydi...ama ondan 10 dk önce ultrasonda doktor dineltmişti kalp atımını at koşturur gibiydi gerçekten...nst de hiç dikkat etmedimm..ama kağıtta 140 160 arası atıyo görünüyo...sorun yoktur değil mi
merhaba kızlar dun giremedim işim çoktu bugun den itibaren raporluyum artık yrn işe gelmiyorum
bebeğimiz 3180 gr civarı olmuş
haftaya çatı konrolumüz var bakalım
inş normal gider bu şekilde
günaydın arkadaşalr bende çalışıyorum hala işyeriyle anlaştım doğurmazsam 38bitene kadar çalışcam
bu arada 1 haftradır bebişin harekeleri az gibi geldi bana doktoru aradım gittik nst girdim 25lerde düzenli sancı çıktı sonra düzeldi akşamdı ebe doktoru aradı haber versin diye 2-3 kere kadın cevap vermedi dedim doğum başlasa arasak cevap vermiycek geçende bi gece aramıştım yine dönmemişti güya cep nosunu veriyo bize siz karşılaştınız mı böle bi durumla
tünaydın kızlar yha benim bebişim haftasına göre çokmu zayıf daha 2 kgmı bile geçemedik 32 haftalık suan ama sata göre 34 ben gebeliğim boyunca 18 kilo aldım ama hep kendime almışım miniğim yememiş
bugun son doktor randevumuz var en son geçen perşembe gitmiştim bügün içinde gel dedi doktorum son tahlillerim yapılacak bakalım bizim paşa kaç kilo olmuş artık aşşağı yukarı belli olur doğum kilomuzz
tünaydın kızlar yha benim bebişim haftasına göre çokmu zayıf daha 2 kgmı bile geçemedik 32 haftalık suan ama sata göre 34 ben gebeliğim boyunca 18 kilo aldım ama hep kendime almışım miniğim yememiş
selam cım dogum yaklasmıs ıyıce senın.ne zaman bellı oldumu.
kızlar hava oyle guzelkı tam temızlık havası.ama malesef yapamıyorum.of ne kotu degılmı:90:
Cnm hiç sıkma canını eğer doktorun bebek için sağlıklı diyorsa kafana akma.Benim de 2 hafta geri çıkıyor.Ayrıca benim de kilosu 2000gr anca yanii....Ne yapalım kilolu olmazlar ama sağlıklı olsunlar yeter.Böyle 2 haftalık gerilikler normalmiş ben nette hep araştırdım.Zaten doktorum da herşey normal kafana takma diyor...anlıyorum seni insan ister istemez üzülüyor ama tevekkül etmekten,dua etmekten başka çaramiz yok
biraz zayıf dedi ama nette normal görünüyor bolca dinlen yemene içmene dikkat et dedi bir hafta sonra tekrar randevu verdidoktor ne dıyor pekı kılosu ıcın.32 hafta ıcın kılo ıyı bence.ama 34 haftada nasıl oluyor bılenıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?