- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.641
kızlar bız kızımla karnımızı doyurup geldık cok acıkmısız bırazdan beray'ın babasıyanı kocacım kahve içmek için iş yerime ugrayacakmıs cok mutlu olduk kızımla beklıyoruz bakalım
Canikim bizim çatı muayenesi ne zaman olur acaba
kızlar hava oyle guzelkı tam temızlık havası.ama malesef yapamıyorum.of ne kotu degılmı:90:
Canım öğle paydosuna çıkmıştım yeni geldim...Bilmiyorum ki 37.haftada diye duydum ama ben de merak ediyorum.
36-38haftalar arası yapılıyor
hımm o zaman haftaya bana yaparlar büyük ihtimalle.
haftaya ben de doktor kontrolunden sonra kuafore gidecektim o gun izinliyim diye eger catı muayenesi derse obur hafta olurmu derim hazırlıklı geleyim
ben geldim:) ay bende çok terliyorum yanıyorum ellerim ayaklarım alev alev oluyor akşamları gece üstümü açıyorum eşimde örtemeye kalkıyor o sinirle dövesim geliyorbu gece zaten ikimzide sıcaktan piştik yakmışlar bu havada kaloriferi sabah sinirle kalktım peteği kapattırmıyorda benimki birde benim iştahım çok kesildi zorla yiyorum lokmalar ağzımda büyüyor napıcam ben ya (
Sabahtan beri elimde küçük bir su şu ana kadar 1,5 lt su içtim :2:
Hala çalışanlara Allah kolaylık versin valla maşallah size.Ama bir bakıma iyi olmuştur, zaman daha çabuk geçer böylelikle.
Beni de çok ateş basıyor,zaten aylardır evde yazlık şort pijamalarla geziyorum.Ama doğal tabi bunlar.
Bir de okuduğuma göre kızlar iştahsızlık da normalmiş son zamanlarda.Gerçi bende yok o iştahsızlık malesef ama olması doğalmış yani.Korkmayın o yüzden.
Benim düşündüğüm şey şu, ya o kadar halsiz ve bitkinim ki, bebek doğunca eski enerjim hemen yerine gelir umarım.Yoksa kolumu kaldırıp da bebeğe zor bakarım.Mümkünse şu sıralar hiç kafamı kaldırasım yok.Bazıları da tam tersi çok enerjik oluyomuş bu zamanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?