2011 Nisan Anneleri

kızlar bız kızımla karnımızı doyurup geldık cok acıkmısız bırazdan beray'ın babasıyanı kocacım kahve içmek için iş yerime ugrayacakmıs cok mutlu olduk kızımla beklıyoruz bakalım

kızlar bız kızımla karnımızı doyurup geldık cok acıkmısız bırazdan beray'ın babasıyanı kocacım kahve içmek için iş yerime ugrayacakmıs cok mutlu olduk kızımla beklıyoruz bakalım

afiyet olsun tatlım arada benim kociş de süpriz yapıp iş yerime geliyo çok seviniyorum :2:

kızlar napıyorsunuz..
şu aralar hem iştahım acaip açık
hem midem deli gibi yanıyor eziyet gibi
bide mide bulantıları başladı iyimi..
çıkarmamaya gayret ediyorum ama çok zorlanıyorum.hadi ilk aylar fasülye kadarlardı.ama şuan ciddi kilo alma dönemindeler..korkuyorum valla.
kızı uyutup geleyim

haftaya ben de doktor kontrolunden sonra kuafore gidecektim o gun izinliyim diye eger catı muayenesi derse obur hafta olurmu derim hazırlıklı geleyim

Ben belki bu hafta olur diye hazırlıklıydım ama dr.birşey söylemedi 38 haftaya kadar olurmuş baksana sen de 38.haftada baktırırsın

ben geldim:) ay bende çok terliyorum yanıyorum ellerim ayaklarım alev alev oluyor akşamları gece üstümü açıyorum eşimde örtemeye kalkıyor o sinirle dövesim geliyor bu gece zaten ikimzide sıcaktan piştik yakmışlar bu havada kaloriferi sabah sinirle kalktım peteği kapattırmıyorda benimki birde benim iştahım çok kesildi zorla yiyorum lokmalar ağzımda büyüyor napıcam ben ya(

benim doktor çatı muayenesini iki hafta sonra yapacak 36. haftamda

aynen bende yanıyorum ayaklarım alev topu sanki ama sabaha kaşı üşüyorum giriyorum yorganın altına benimde eşim kzııyor hasta olacaksın diyo bende diyorum ateşim var

ay kızlar çatı muayenesi olanlar çok merak ediyorum zor mu acıyo mu??söyleseler de kendimizi hazırlasak...bana da bu hafta çatı muayenesi derse o an cayıp sezeryan yap beni diyebilirim yani...niyeyse korkuyorum ben yaa...

Hala çalışanlara Allah kolaylık versin valla maşallah size.Ama bir bakıma iyi olmuştur, zaman daha çabuk geçer böylelikle.

Beni de çok ateş basıyor,zaten aylardır evde yazlık şort pijamalarla geziyorum.Ama doğal tabi bunlar.
Bir de okuduğuma göre kızlar iştahsızlık da normalmiş son zamanlarda.Gerçi bende yok o iştahsızlık malesef ama olması doğalmış yani.Korkmayın o yüzden.

Benim düşündüğüm şey şu, ya o kadar halsiz ve bitkinim ki, bebek doğunca eski enerjim hemen yerine gelir umarım.Yoksa kolumu kaldırıp da bebeğe zor bakarım.Mümkünse şu sıralar hiç kafamı kaldırasım yok.Bazıları da tam tersi çok enerjik oluyomuş bu zamanlar.

selam annecikler nasılsınız..... biz çok iyiyiz şükür sağlıkta bi sorun yok 36. haftayı görsem hem içi rht edicek hemde yatağını kurucam b farklılık olcak..herşeyi hazır beklemek ne zormuş beaaaaa

Sağol canım evet vakit çabuk geçiyor işteyken..Ama dediğin gibi halsizlik ağırlık bende de var.Gece uyuyamıyorum ya şimdi neredeyse gözlerim kapanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…