- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.121
teşekkür ederim kızlar.ara ara bakıyorum hala az da olsa kan geliyor.ama hiç sancım yok çok şükür.bebeğim de kıpırdıyor.bunlar moralimi düzeltiyor.skorpion canım valla içimi rahatlattın.inşallah benim de en azından bir 10 gün beklese oğlum.olacak olanın öünne geçilmiyor tabi.hayırlısı olsun hepimiz için.birkaç saat öncesine göre daha sakinleşmiş durumdayım.
Kızlarrrrrrrr çok korkuyorum kanlı akıntım geldi.Bu nişan mı oluyor acaba????? Doktorumu aradım bugün hiç kalkma yat dinlen dedi.Bebek hareketlerine de dikkat et dedi.Eğer akıntın devam ederse yada bebek hareket etmezse hemen hastaneye gel dedi.Yaaa daha çok erkennn ve ben hazırlıksızım.Korkuyorum kızlar dua edin.Sancım falan yok şuan bilmiyorum ki doğum ne kadar yaklaştı doğum offf.
dinlenmeye bak cnm benimde hiç nişan su gelmemişti direk sancıyla başladı.dr patlattı suyumu falan.aynı şey başıma gelse bende tecrübesizim heyecanlanırım yani.benimde aklıma en çok takılan şey malum yerlerin temizliği,ya hazırlıksız yakalanırsam diye ödüm kopuyor vallaSağolun kızlar yatıyorum şuan.Eşim yanımda.Daha annem gelmedi ama.Hemen akşam atlayıp geleyim dedi korktu ama telaşlandırmamak için yok gerek şimdi,önemli bişey olursa haber veririm dedim.İnternetten araştırıyorum, nişan gelince 24 saat içinde de doğum olabiliyormuş yada 10 gün sonra da.Belli olmuyormuş yani.Azıcık uzanayım hemen çantamı hazırlicam daha o hazır değilBirde malum belirli bölgelerin temizlik işi var onu halletmem lazım Çok hazırlıksızım işte.Neyse öyle yada böyle bebeğim sağlıkla doğsun da inşallah.
maşallah..zaten bir kaç güne çorap söküğü gibi gelmeye başlıcaklar ard arda doğum ahberi alacağız inşallahkizlar bugün kontrolümüz vardi.benim minno$ 2.900 kilo ve 47 cm. olmus36+6. haftamizdayiz.doktorum gelisimini,suyunu,bebegin e$ini herseyi iyi buldu..artik istedigi zaman gelebilir yatmam gerekmiyo artik.bu haftaya kadar hayirlisiyla tasidik..gerci bence hala gelicek gibi görünmüyor ama belli de olmaz
aynencnm senin yazdıklarını okurken heyecanlanıyorum valla
cnm senin yazdıklarını okurken heyecanlanıyorum valla
Kızlarrrrrrrr çok korkuyorum kanlı akıntım geldi.Bu nişan mı oluyor acaba????? Doktorumu aradım bugün hiç kalkma yat dinlen dedi.Bebek hareketlerine de dikkat et dedi.Eğer akıntın devam ederse yada bebek hareket etmezse hemen hastaneye gel dedi.Yaaa daha çok erkennn ve ben hazırlıksızım.Korkuyorum kızlar dua edin.Sancım falan yok şuan bilmiyorum ki doğum ne kadar yaklaştı doğum offf.
kızlar şuan için tek sorunum çatlaklarımın verdiği sızı....bişey deyse acıyo :26:
dinlenmeye bak cnm benimde hiç nişan su gelmemişti direk sancıyla başladı.dr patlattı suyumu falan.aynı şey başıma gelse bende tecrübesizim heyecanlanırım yani.benimde aklıma en çok takılan şey malum yerlerin temizliği,ya hazırlıksız yakalanırsam diye ödüm kopuyor valla
maşallah..zaten bir kaç güne çorap söküğü gibi gelmeye başlıcaklar ard arda doğum ahberi alacağız inşallah
aynen
Erenhava kontrolün nasıl geçti şekerim
mrb kızlar
benım cımcıme yıne 100gr almış 2100 gr 2500 dogacagı kesınleştı artık.renklı doblerı nst amınıyo sıvısı kordon bagı soluk alışverışı hepsı çok gzl şımdılık sorun yokama bunlardan bırı eksık olursa dogum olacak çantanı hazırla şimdıden dedı.
mrb kızlar
benım cımcıme yıne 100gr almış 2100 gr 2500 dogacagı kesınleştı artık.renklı doblerı nst amınıyo sıvısı kordon bagı soluk alışverışı hepsı çok gzl şımdılık sorun yokama bunlardan bırı eksık olursa dogum olacak çantanı hazırla şimdıden dedı.
mrb kızlar
sağol canım ıkı haftada 250gr almış oldu oyle artık elımden gelenı yapıyorum agzım hıç boş kalmıyorhayırlısı olsun canım. benimde 1 aya kadar iyi gidiyodu kilolu olacak gibiydi ama son 3 haftada 300 gram almış sağlıklı olsunda kiloyu boşver
hayırlısı tatlım inşallah sağlıklı olarak doğar ,,
Çıtı pıtı bir kızın olacak, yapısı bu demek ki
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah...
Niye acıyor ki acaba canım :44: Çok mu geriliyor acaba?
Bende de çatlak çok ama acısı yok bazen kaşınıyor sadece.
cnm geriliyo artık kaşınma bitti.... göbek deliği etrafımda bile var benim...
cnm geriliyo artık kaşınma bitti.... göbek deliği etrafımda bile var benim...
dıkkat et canım kendıne dualrımız senınleTeşekkür ederim kızlar.Ara ara bakıyorum hala az da olsa kan geliyor.Ama hiç sancım yok çok şükür.Bebeğim de kıpırdıyor.Bunlar moralimi düzeltiyor.skorpion canım valla içimi rahatlattın.İnşallah benim de en azından bir 10 gün beklese oğlum.Olacak olanın öünne geçilmiyor tabi.Hayırlısı olsun hepimiz için.Birkaç saat öncesine göre daha sakinleşmiş durumdayım.
Cnmmmm sakin olmaya çalış bakalım.Eğer gelmek isterse de bebişin sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşBen de çok heyecanlanıyorum :) Kafamdan plan yapıyorum şimdi. Pazartesiye kadar doğurmazsam inşallah, normalde kontrolüm cuma ama ben yine de bi pazartesi gideyim diyorum.En azından içim rahatlasın doktor bişey desin de ona göre hazırlıklı olalım.
Cnm merak ettim seni...Aman boşver artık kiloları baksana almaya hiç niyetleri yok bu yaramazların kilo falan.Pek bi havalı olacaklar şimdiden.Diğer bütün parametrelerin güzel çıkmış çok şükür...mrb kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?