2011 Nisan Anneleri

cnm senin yazdıklarını okurken heyecanlanıyorum valla

dinlenmeye bak cnm benimde hiç nişan su gelmemişti direk sancıyla başladı.dr patlattı suyumu falan.aynı şey başıma gelse bende tecrübesizim heyecanlanırım yani.benimde aklıma en çok takılan şey malum yerlerin temizliği,ya hazırlıksız yakalanırsam diye ödüm kopuyor valla
maşallah..zaten bir kaç güne çorap söküğü gibi gelmeye başlıcaklar ard arda doğum ahberi alacağız inşallah
aynen

Ben de çok heyecanlanıyorum :) Kafamdan plan yapıyorum şimdi. Pazartesiye kadar doğurmazsam inşallah, normalde kontrolüm cuma ama ben yine de bi pazartesi gideyim diyorum.En azından içim rahatlasın doktor bişey desin de ona göre hazırlıklı olalım.

canım önceliklee korkmaa sakın..bunlar artık yaşanması normal şeyler,sen hazırlıklarını tamamla sonra bekle bebişini,strese sokma kendini..hazırlıklarım bitsin diye biraz uyarı yapmıştır annesine belki..hem gelse bilee korkma,endişe ettiğin şeyleri de kafana takma,çantanız hazır olsun yeter..

Çorap söküğü gibi gelecekler de benim normal tarih nisan sonu hatta mayıs başına bile kalabilir.
Ben de herkes doğurunca hala bekliyor olmak ne kadar zor olacak diye düşünüyorum :26:
Tabii hayırlısı yine de...

Erenhava kontrolün nasıl geçti şekerim

mrb kızlar

benım cımcıme yıne 100gr almış 2100 gr 2500 dogacagı kesınleştı artık.renklı doblerı nst amınıyo sıvısı kordon bagı soluk alışverışı hepsı çok gzl şımdılık sorun yok ama bunlardan bırı eksık olursa dogum olacak çantanı hazırla şimdıden dedı.

hayırlısı olsun canım. benimde 1 aya kadar iyi gidiyodu kilolu olacak gibiydi ama son 3 haftada 300 gram almış sağlıklı olsunda kiloyu boşver

hayırlısı tatlım inşallah sağlıklı olarak doğar ,,

Çıtı pıtı bir kızın olacak, yapısı bu demek ki
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah...

hayırlısı olsun canım. benimde 1 aya kadar iyi gidiyodu kilolu olacak gibiydi ama son 3 haftada 300 gram almış sağlıklı olsunda kiloyu boşver
sağol canım ıkı haftada 250gr almış oldu oyle artık elımden gelenı yapıyorum agzım hıç boş kalmıyor
hayırlısı tatlım inşallah sağlıklı olarak doğar ,,

sağol canım

ii akşamlar kızlaaar
bebişlerini goren anneler gozunuz aydınn artk daha sık goryrz ne guzellll
tiancu tatlım yeni okdm hakknzda hayrlsı olsn saglıkla gelsn bbeişler eşin yanndaymş çok sewndm bzde guzel haberlerni bekleyecgz..
bzide bugun dsraı çıktk braz gezdk ama hava bozdu tabiii çok gezmeden geldik yemek yedim şimdi braz fazla kaçrmşm galba gder ayak çoştummm

dıkkat et canım kendıne dualrımız senınle

Cnmmmm sakin olmaya çalış bakalım.Eğer gelmek isterse de bebişin sağlıkla hayırlısıyla gelsin inş

Cnm merak ettim seni...Aman boşver artık kiloları baksana almaya hiç niyetleri yok bu yaramazların kilo falan.Pek bi havalı olacaklar şimdiden.Diğer bütün parametrelerin güzel çıkmış çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…