2011 Nisan Anneleri

bizim Haziran Anneleri topiğinde bi arkadaşın şuan o durumda canım, doktor endişe etme demiş o da kontrollerinde baktırıyor bebeğine, suan hala oyle olması lazım... tabii biz size göre daha geriyiz, şuan bebekler bizim karnımızda dha iyi hareket edebiliyorlar, sen nisan annesisin sanırım ama gönlünü ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz inşallah...

Erkek benimki canım... Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle doğurmak nasip etsin Rabbim...Ben çok korkuyorum normalden... acıya dayanıklı değilim sanırım

ben o kısmı yanııı acı kısmını sımdılık dusunmuyorum ama olsun unca ınsan nasıl dogurmus normal benımkıde gelır gecer nasıl kandırıyorum kendımı amaaaaa

Sağol canım,insan tedirgin oluyor...Sağlıkla gelsin bütün bebişler..

erenhava merhaba canım..ben de nisan annesiyim ama genelde sizleri okumayı tercih ediyorum,o yüzden daha önce tanışmadık.bugünü okurken sen takıldın gözüme.durumumuz benziyor galiba.ben de dün (36+0) kontrole gittim ve bebğim 2130 gr,boyu da 43 cm çıktı.epeydir,geriden geliyordu ama 2haftayı geçmiyordu.dün gerileme 4 hafta olmuş.baş çevresi 36.haftada fakat karın çevresi ve fl si 32. haftada çıktı.acayip moralim bozuldu.dr. gelişim geriliği var dedi.kafasıyla karnı arasında çok fark var.başı bedenine göre çok mu büyük doğacak acaba.
senin baş çevren kaç çıktı,siz kaç hafta geridesiniz.benim moralim acayip bozuk.yardımcı olursan sevinirm.

merhaba arkadaşlar..ben de nisan annesiyim ve sizleri yakından takip ediyorum.
az evvel erenhavaya da yazdım,bir de sizlerin görüşlerini alayım dedim.dünkü kontrloümde 36+0,bebeğimin baş çevresi 36.haftada,karın çevresi ve fl si 32.haftada çıktı.geriden gelme vardı ama 2 haftayı geçmemişti şimdiye kadar.ama dünkü kontrolde 4 hafta olmu,dr gelişme geriliği var dedi.oysa dopler,sıvı,nst hepsi iyi çıkıyor ama 1 haftada 100 gr almı,boyu da uzamamış.kafama takıldı,başı bedenine göre çok mu büyük doğacak.moralim çok bozuldu.benim durumumda olan pek yok aranızda galiba.ama yakınlarınızda böyle durum yaşayan var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.

canım benim benim bi akrabamada gelişim gerliği var dediler bir sürü problem çıktı.3800grm 54 cm doğdu. sıkma canını sağlıcakla gelecektir bebeğin inşaallah.

Malesef bir bilgim yok,yardımcı olmak isterdim ama benim oğlumun kafası normal haftasına göre büyüktü ama babasının da başı büyük zaten..Ona çekmiş..

merhaba kızlar TİANCU canım nasılsın merak ettim.

Canım sağol.Son durum işte hala aynıyız :) Dinleniyorum, bebişin birkaç parça ütülenecekleri vardı, onları ütüledim oturarak.Sancım hala yok Ama netteki araştırmalarıma bakılırsa 2-10 gün arasında bebek gelecek gibi görünüyor.Kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla.Ne kadar geç olursa o kadar iyi tabi.Annem de cuma gelecekti, pazartesi gelmeye karar verdi.Endişelendi o da.Biz de pazartesi bir doktora görünürüz artık ne oluyor ne bitiyor diye.
En komiği de eşim de korktu, bugün bi gaz her an doğum olabilir diye bütün evi sildi süpürdü ,ben de şaşırdım Meğer elinden ne işler gelirmiş kocamın :))

doğumdan sonra da kalıyor maalesef canım. gerginlik olmayacağı için daralıyor ama pörsümüş gibi duruyor bu seferde. bi de kırmızılar beyazlaşıyor. ağzımdan bal damlıyor
canım cennet anaların ayakları altındadır emme keşke çocuğun haberi olsa. o kadar sıkıntılarla tedavilerle elde ettiğim bir gebelik bi de ergenlik döneminde -doğurmasaydınız ben mi istedim diye karşıma dikilirse valla totosuna fena vururum . hoş annem bana sen nasıl karşıma dikildin bebeğin de öyle dikilir diyor. pöffff hakkaten anneliğe yaklaştıkça anneme acıyorum ya. çok çektirmişim annecciğim sana

canım, seni merak edip özelden msj göndermiştim,sonradan buraya yazdığını gördüm.yorma kendini.bıraksaydın ütüyüde kocan yapsaydı.hatırladığım kadarıyla senin bebişin kilosu iyiydi değilmi?

Sana cevap yazdım şimdi ben de canım.Bebeğin kilosu 8 gün önce 2500 gr dı.Bilmiyorum ki iyi mi?Şimdi kaç oldu acaba? Doktor iyi demişti ama ayy ne bileyim insan bi garip oluyor böyle bir durumda.Hayırlısı ne diyelim artık.

canım yeni duydum hayırlısıyla gelsin bebiş inşallah.Kocanında maşallahı varmış koca bir alkışı haketmiş

demekki kocalrn önunu acmak lazımmış maaşllh

demekki kocalarn önunu acmak lazımmış maaşllhh

canım hayırlısı olsun öncelikle.geçmişi okuyamadım ama doktorun bu erken gelme için birşey yapmayı önermedi mi ? akciğer gelişimi için iğne, yada bebek hemen gelmesin diye nidilat ilaç kullanmak gibi.grçi seninde dediğin gibi nişan gelemsi doğumun hemen olacağı anlamına gelmiyor bak Hatice arkadaşımızında geçen Pazartesi geldi nişanı ama hala bir numara yok bebişte. Bu Nisan bebekleri çok şakacı bizle oynamaya bayılıyorlar şimdidenkilosuda iyi maaşallah oğlunun sağlıkla gelsin ama biraz daha dursun annesinin göbüşünde acele etmesin.

face de grup kurulmuş yeni haberim oldu çok da iyi olmuş haber veren sağolsun çok vakit ayıramıyorum okuyup kapattığım zamanlar çok oluyor yani anlıycağınız her zaman yazamasamda sizinleyim

evet canım doğumu kolaylaştırıyormuş rahim kaslarını güçlendirip sancıları azaltıyormuş.bende burda yazan bir arkadaştan öğrenmiştim

bende duydum 36. haftaya girdiğimde içmeye başlıcam ama bulamıyorumki.kilosu ne kadardı canım ne kadar aldın sen..sallama çay şeklindemi,yaprak olarakmı demleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…