- 5 Ocak 2010
- 4.356
- 30
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.161
Kızlar topik baya kalabalık ve bir şey soracağım..Bebeğinin boynuna kordon dolanmış olan var mı?Benim bebişin bir tur dolanmış ama gevşek dedi doktor..Pazartesi randevum var bakalım ne diyecek?Bizim gibi olan var mı?
Erkek benimki canım... Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle doğurmak nasip etsin Rabbim...Ben çok korkuyorum normalden... acıya dayanıklı değilim sanırım
ben o kısmı yanııı acı kısmını sımdılık dusunmuyorumama olsun unca ınsan nasıl dogurmus normal benımkıde gelır gecer nasıl kandırıyorum kendımı amaaaaa
bizim Haziran Anneleri topiğinde bi arkadaşın şuan o durumda canım, doktor endişe etme demiş o da kontrollerinde baktırıyor bebeğine, suan hala oyle olması lazım... tabii biz size göre daha geriyiz, şuan bebekler bizim karnımızda dha iyi hareket edebiliyorlar, sen nisan annesisin sanırım ama gönlünü ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz inşallah...
mrb kızlar
benım cımcıme yıne 100gr almış 2100 gr 2500 dogacagı kesınleştı artık.renklı doblerı nst amınıyo sıvısı kordon bagı soluk alışverışı hepsı çok gzl şımdılık sorun yokama bunlardan bırı eksık olursa dogum olacak çantanı hazırla şimdıden dedı.
Sağol canım,insan tedirgin oluyor...Sağlıkla gelsin bütün bebişler..
erenhava merhaba canım..ben de nisan annesiyim ama genelde sizleri okumayı tercih ediyorum,o yüzden daha önce tanışmadık.bugünü okurken sen takıldın gözüme.durumumuz benziyor galiba.ben de dün (36+0) kontrole gittim ve bebğim 2130 gr,boyu da 43 cm çıktı.epeydir,geriden geliyordu ama 2haftayı geçmiyordu.dün gerileme 4 hafta olmuş.baş çevresi 36.haftada fakat karın çevresi ve fl si 32. haftada çıktı.acayip moralim bozuldu.dr. gelişim geriliği var dedi.kafasıyla karnı arasında çok fark var.başı bedenine göre çok mu büyük,bebeğimin baş çevresi 36durum yaşayan var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar..ben de nisan annesiyim ve sizleri yakından takip ediyorum.
az evvel erenhavaya da yazdım,bir de sizlerin görüşlerini alayım dedim.dünkü kontrloümde 36+0,bebeğimin baş çevresi 36.haftada,karın çevresi ve fl si 32.haftada çıktı.geriden gelme vardı ama 2 haftayı geçmemişti şimdiye kadar.ama dünkü kontrolde 4 hafta olmu,dr gelişme geriliği var dedi.oysa dopler,sıvı,nst hepsi iyi çıkıyor ama 1 haftada 100 gr almı,boyu da uzamamış.kafama takıldı,başı bedenine göre çok mu büyük doğacak.moralim çok bozuldu.benim durumumda olan pek yok aranızda galiba.ama yakınlarınızda böyle durum yaşayan var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba kızlar TİANCU canım nasılsın merak ettim.
bende bı catlak zede larak bısey sormak ıstıyorum..bu catlaklar dogumdan sonra kalacak dımı.yapaca bısey varmı acaba bıldıgınızzzz?bosuna dememısler cennet analaın ayakların altındadır dıeeee,ne hale gelıoruzz:.(((
Canım sağol.Son durum işte hala aynıyız :) Dinleniyorum, bebişin birkaç parça ütülenecekleri vardı, onları ütüledim oturarak.Sancım hala yokAma netteki araştırmalarıma bakılırsa 2-10 gün arasında bebek gelecek gibi görünüyor.Kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla.Ne kadar geç olursa o kadar iyi tabi.Annem de cuma gelecekti, pazartesi gelmeye karar verdi.Endişelendi o da.Biz de pazartesi bir doktora görünürüz artık ne oluyor ne bitiyor diye.
En komiği de eşim de korktu, bugün bi gaz her an doğum olabilir diye bütün evi sildi süpürdü ,ben de şaşırdımMeğer elinden ne işler gelirmiş kocamın :))
canım, seni merak edip özelden msj göndermiştim,sonradan buraya yazdığını gördüm.yorma kendini.bıraksaydın ütüyüde kocan yapsaydı.hatırladığım kadarıyla senin bebişin kilosu iyiydi değilmi?
Canım sağol.Son durum işte hala aynıyız :) Dinleniyorum, bebişin birkaç parça ütülenecekleri vardı, onları ütüledim oturarak.Sancım hala yokAma netteki araştırmalarıma bakılırsa 2-10 gün arasında bebek gelecek gibi görünüyor.Kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla.Ne kadar geç olursa o kadar iyi tabi.Annem de cuma gelecekti, pazartesi gelmeye karar verdi.Endişelendi o da.Biz de pazartesi bir doktora görünürüz artık ne oluyor ne bitiyor diye.
En komiği de eşim de korktu, bugün bi gaz her an doğum olabilir diye bütün evi sildi süpürdü ,ben de şaşırdımMeğer elinden ne işler gelirmiş kocamın :))
evet canım doğumu kolaylaştırıyormuş rahim kaslarını güçlendirip sancıları azaltıyormuş.bende burda yazan bir arkadaştan öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?