- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.141
Cnmmmm sakin olmaya çalış bakalım.Eğer gelmek isterse de bebişin sağlıkla hayırlısıyla gelsin inş
Cnm merak ettim seni...Aman boşver artık kiloları baksana almaya hiç niyetleri yok bu yaramazların kilo falan.Pek bi havalı olacaklar şimdiden.Diğer bütün parametrelerin güzel çıkmış çok şükür...
sağol canım evt ya drumda zaten en ıyı şekılde yaptın yapabılcegını bebek besın alıyor ama yatırımın ıyı yapamıyor dıyor allaha şukur saglıklı.eşimde şimdı dıyorkı bakıyorumda bugun kıloyu takmadın en ıyısı dıyor ama napım ben artık
Öyle bitanem yaaa valla taksan da aynı oluyor bazen takmasan da...Kendimizi üzdüğümüze kalıyoruz.Ben artık sağlıklı sıhhatli diye şükrediyorum...Yani bi de benim ultrasona göre 2 hafta geri çıktı...Bu da sinirimi bozmadı değil ama işte düşünmemeye çalışıyorum
sağol canım benım kızım formunu koruyor boyuda 43 cm
bizim cimcimelerin boyu da kilosu da aynı desene.
Çorap söküğü gibi gelecekler de benim normal tarih nisan sonu hatta mayıs başına bile kalabilir.
Ben de herkes doğurunca hala bekliyor olmak ne kadar zor olacak diye düşünüyorum :26:
Tabii hayırlısı yine de...
benim de nisan sonu ama garantisi yok tabi.Kızlar normal doğum düşünenler için soruyorum ahududu yaprağı çayı içmeye başlayan var mı?ben dün mısır çarşısından aldım daha başlamadım ne zaman başlamalıyım ?
kızlar şuan için tek sorunum çatlaklarımın verdiği sızı....bişey deyse acıyo :26:
mrb kızlar
benım cımcıme yıne 100gr almış 2100 gr 2500 dogacagı kesınleştı artık.renklı doblerı nst amınıyo sıvısı kordon bagı soluk alışverışı hepsı çok gzl şımdılık sorun yokama bunlardan bırı eksık olursa dogum olacak çantanı hazırla şimdıden dedı.
canım o ne işe yarıyormuş ?ben sezeryan olacağım ama normal doğum yapacak arkadaşım var acaba rahat doğum için mi ki?
beri gel sen benim yamacımabi senin halinden ben anlarım. benim ki bırak sızıyı hafif bir yere değse kanıyor. hafifçe kıyafetimin üzerinden kaşısam dahi hemen kanıyor. özellikle lastik kısımları fena acıyor. ben de tüm kıyafetlerimin lastiğini bebe lastiği ile değiştirdim. iç çamaşırlarımı da çok büyük aldım. sızı için de fito diye bir krem kullanıyorum. zaten gebelikte çatlaklar için veriliyormuş. sızını azaltıyor. bi bepanthen i de deneyebilirsin. onu kullanırken de sızı azalıyor. rabbim kolaylık versin
ayyy ne güzel kızlar 1 ayınız var doğuma...ben HAZİRAN annesiyim...:87: daha yolumuz uzun oğluşumla...
Allah kolay bir avazda doğumlar nasip etsin hepimize...
Nasıl gidiyor son zamanlarınız? zorlanıyor musunuz???
zorlanmaktan cok heyecan,endise,merak var canım..Allah hepımızın yardımcısı olsunnn...
Allah hayırlısını nasip etsin canım... doğum normal mi gözüküyor?[sımdılık norml gozukuyo,ınsallahda ole olur.cok ıstıyorum normal olsun.ınsanın ıcınde hıcbısey kamıomus hepsı cıkıyomus nevar ne yok:)tbı bebegım ıcın hayılısı ne ıse o olsun.senın kızmı erkekmı?
selam kızlar nasılsınız ben iki gündür pek iyi değilim aşırı derecede midem bulanıyo vee yanma var ve beni çook keyifsiz ediyoo canım sıkılıyoo artık çok bunlardımm
kızlar şuan için tek sorunum çatlaklarımın verdiği
sızı....bişey deyse acıyo :26:
mrb kızlar
benım cımcıme yıne 100gr almış 2100 gr 2500 dogacagı kesınleştı artık.renklı doblerı nst amınıyo sıvısı kordon bagı soluk alışverışı hepsı çok gzl şımdılık sorun yokama bunlardan bırı eksık olursa dogum olacak çantanı hazırla şimdıden dedı.
Öyle bitanem yaaa valla taksan da aynı oluyor bazen takmasan da...Kendimizi üzdüğümüze kalıyoruz.Ben artık sağlıklı sıhhatli diye şükrediyorum...Yani bi de benim ultrasona göre 2 hafta geri çıktı...Bu da sinirimi bozmadı değil ama işte düşünmemeye çalışıyorum
ayyy ne güzel kızlar 1 ayınız var doğuma...ben HAZİRAN annesiyim...:87: daha yolumuz uzun oğluşumla...
Allah kolay bir avazda doğumlar nasip etsin hepimize...
Nasıl gidiyor son zamanlarınız? zorlanıyor musunuz???
[sımdılık norml gozukuyo,ınsallahda ole olur.cok ıstıyorum normal olsun.ınsanın ıcınde hıcbısey kamıomus hepsı cıkıyomus nevar ne yok:)tbı bebegım ıcın hayılısı ne ıse o olsun.senın kızmı erkekmı?
Ben her yönden zorlanıyorum..Son ay günler de zor geçiyor..Darısı sizin başınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?