2011 Nisan Anneleri

sağol canım evt ya drumda zaten en ıyı şekılde yaptın yapabılcegını bebek besın alıyor ama yatırımın ıyı yapamıyor dıyor allaha şukur saglıklı.eşimde şimdı dıyorkı bakıyorumda bugun kıloyu takmadın en ıyısı dıyor ama napım ben artık

Öyle bitanem yaaa valla taksan da aynı oluyor bazen takmasan da...Kendimizi üzdüğümüze kalıyoruz.Ben artık sağlıklı sıhhatli diye şükrediyorum...Yani bi de benim ultrasona göre 2 hafta geri çıktı...Bu da sinirimi bozmadı değil ama işte düşünmemeye çalışıyorum

canım bu haftadan sonra gerı çıkmasına bakmıyor dr gecen haftada aynısını soylemıştı bana artık kıloya bakcaz dedı senın drunda aynısını soyler sana sende kıloya bakcan artık.kaç kıloydu sennkı en son

benim de nisan sonu ama garantisi yok tabi.Kızlar normal doğum düşünenler için soruyorum ahududu yaprağı çayı içmeye başlayan var mı?ben dün mısır çarşısından aldım daha başlamadım ne zaman başlamalıyım ?

canım o ne işe yarıyormuş ?ben sezeryan olacağım ama normal doğum yapacak arkadaşım var acaba rahat doğum için mi ki?

kızlar şuan için tek sorunum çatlaklarımın verdiği sızı....bişey deyse acıyo :26:

beri gel sen benim yamacıma bi senin halinden ben anlarım. benim ki bırak sızıyı hafif bir yere değse kanıyor. hafifçe kıyafetimin üzerinden kaşısam dahi hemen kanıyor. özellikle lastik kısımları fena acıyor. ben de tüm kıyafetlerimin lastiğini bebe lastiği ile değiştirdim. iç çamaşırlarımı da çok büyük aldım. sızı için de fito diye bir krem kullanıyorum. zaten gebelikte çatlaklar için veriliyormuş. sızını azaltıyor. bi bepanthen i de deneyebilirsin. onu kullanırken de sızı azalıyor. rabbim kolaylık versin

selam canim..herseyin yolunda olmasi güzel..canim kivi ye her gün i$e yariyo ben yiyiorum 2 haftada 500 gr almis benim minno$ doktoruma bile söyledim bilmiyomus:)) denemekten zarar cikmaz

bende bı catlak zede larak bısey sormak ıstıyorum..bu catlaklar dogumdan sonra kalacak dımı.yapaca bısey varmı acaba bıldıgınızzzz?bosuna dememısler cennet analaın ayakların altındadır dıeeee,ne hale gelıoruzz:.(((

ayyy ne güzel kızlar 1 ayınız var doğuma... ben HAZİRAN annesiyim...:87: daha yolumuz uzun oğluşumla...

Allah kolay bir avazda doğumlar nasip etsin hepimize...

Nasıl gidiyor son zamanlarınız? zorlanıyor musunuz???

zorlanmaktan cok heyecan,endise,merak var canım..Allah hepımızın yardımcısı olsunnn...

selam kızlar nasılsınız ben iki gündür pek iyi değilim aşırı derecede midem bulanıyo vee yanma var ve beni çook keyifsiz ediyoo canım sıkılıyoo artık çok bunlardımm

Mide bulantısı 10 güündür bende var..Ekşimeler ne güzel azalmıştı,iki gündür yine başladı

kızlar şuan için tek sorunum çatlaklarımın verdiği
sızı....bişey deyse acıyo :26:

Senin baya bir çatlak olmadı..Benim olmadı şükür..Ne kullanırsan kullan cildin ile alakalıymış..Bepantenin bebek açısından zararı yoksa kullanabilirsin..Ama ya eczaneye yada doktoruna sor bence..

Artık hazır nazır bekliyoruz deseydin.. Kiloyu takmayın kafanıza,zaten doğduktan sonrada alıyorlar ..

Bebeklerimiz sağlıklı şükür,insanlar nelerle uğraşıyorlar..Sağlıklı olsun,kilosu fazla olmasın..Çok kilolu demek sağlıklı demek değil ki..

Ben her yönden zorlanıyorum..Son ay günler de zor geçiyor..Darısı sizin başınıza..

Erkek benimki canım... Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle doğurmak nasip etsin Rabbim...Ben çok korkuyorum normalden... acıya dayanıklı değilim sanırım

Kızlar topik baya kalabalık ve bir şey soracağım..Bebeğinin boynuna kordon dolanmış olan var mı?Benim bebişin bir tur dolanmış ama gevşek dedi doktor..Pazartesi randevum var bakalım ne diyecek?Bizim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…