2011 Nisan Anneleri

slm annişler nasılsınız artık zor zamanlara girdik ben artık adım atamaz haldeyim kafası öyle girmişki kanala öldürüyo beni neyseki az bi gününmüz kaldı

slm annişler nasılsınız artık zor zamanlara girdik ben artık adım atamaz haldeyim kafası öyle girmişki kanala öldürüyo beni neyseki az bi gününmüz kaldı

hoşgeldin cnm.
evet günler az kaldı hatta bizim bitti sayılır artık.

canım sorumu okumadın sanırım tekrar yazıyım mı

cnm sorunu okudum ordada yazdım cevap ama ben genede yazıyım.
lekelenmeler ve bahsettiğin ağrılar hamilelik belirtisi olabilir.ben adetime 3 gün kala evde test yapmıştık 2.çizgi silik olarak çıkmışrtı.hemen kan testide yaptırdım 3 haftalık hamiş çıkmıştım.senin adetine daha var ama kanda yaptırırsan eğer çıkar cnm.
inşallah hayırlısıyla hamişsindir.

kızlar ben çıkıyorum.çok sıkıldım evde biraz yürüyüş yapalım oğlumla ordanda belki eşimle buluşuruz işleri biterse tabi.
öptüm hepinizi

canım hadi gözün aydın allah sağlıkla gelmesini nasip etsin yavrunun sen pazartesi bende salı günü minnoşlarımıza kavuşuyoruzz inşş

Hayırlı olsun ,bebişler geliyor..

Maşallahın var Mesa..Ben su içmeden duramıyorum ki,ağzım kuruyor..Sen bir bardakla akşamı iyi geçiriyorsun..

şekerler aranızda nefes darlığı problemi olan var mı sanki kalbimi sıkıştırıyo benim

Bende de var..Birde ritim yüksek..120 lere çıkıyor..

hoşgeldin cnm.
evet günler az kaldı hatta bizim bitti sayılır artık.

Kızlarrrrrrrr çok korkuyorum kanlı akıntım geldi.Bu nişan mı oluyor acaba????? Doktorumu aradım bugün hiç kalkma yat dinlen dedi.Bebek hareketlerine de dikkat et dedi.Eğer akıntın devam ederse yada bebek hareket etmezse hemen hastaneye gel dedi.Yaaa daha çok erkennn ve ben hazırlıksızım.Korkuyorum kızlar dua edin.Sancım falan yok şuan bilmiyorum ki doğum ne kadar yaklaştı doğum offf.

arkaslar mide yanması olan varmı aranızdaa benım mıdem cok yanıyo bu durumda neyapıyosunuz genelde aksamlaarı gunduz bısey yok 36.haftadayım bundan sonra bolemı oluyo acaba

cnm her yandığında aradan 2 dk geçmiş olsa bile tekrarlamak suretiyle 2 yudum süt iç soğuk olursa daha bi etkili oluyor kesinlikle daha kestirme bir sonuç yok bende çok çekiyorum mideden reflü oluşuyo ama elimde süt dolaşıyorum gece bile bazen başucuma alıyorum yandıkça içiyorum

[/B]
canım korkma yat dinlen rahat ol bak stres yaparsan daha çok tetiklersn herşey olacağına varıyor sonuçta dua et bizede haber ver allah yardımcın olsun canımm

nedenır bılmıorum ama allah yardımcın olsun.yanında kımse yokmu.. korkma sakın ol..panık yaparsan sarpa sarar hsey.dualarım snınleee...

Korkma canım,uzan ayakalrını hafif yukarı kaldır..Nişanı gelipde kaç arkadaşımız daha doğum yapmadı biliyorsun..Sağlıkla gelecekse gelsin..Bebeğin hareketlerini kontrol et..Hadi hayırlısı..

Hayırlısı olsun canım.
Dualarımız seninle, korkma sakın geç ya da erken mutlaka bunu yaşıycaz.
Eşin yanında mı?

[/B]

canım korkma yat dinlen rahat ol bak stres yaparsan daha çok tetiklersn herşey olacağına varıyor sonuçta dua et bizede haber ver allah yardımcın olsun canımm

nedenır bılmıorum ama allah yardımcın olsun.yanında kımse yokmu.. korkma sakın ol..panık yaparsan sarpa sarar hsey.dualarım snınleee...

Korkma canım,uzan ayakalrını hafif yukarı kaldır..Nişanı gelipde kaç arkadaşımız daha doğum yapmadı biliyorsun..Sağlıkla gelecekse gelsin..Bebeğin hareketlerini kontrol et..Hadi hayırlısı..

Hayırlısı olsun canım.
Dualarımız seninle, korkma sakın geç ya da erken mutlaka bunu yaşıycaz.
Eşin yanında mı?

Sağolun kızlar yatıyorum şuan.Eşim yanımda.Daha annem gelmedi ama.Hemen akşam atlayıp geleyim dedi korktu ama telaşlandırmamak için yok gerek şimdi,önemli bişey olursa haber veririm dedim.İnternetten araştırıyorum, nişan gelince 24 saat içinde de doğum olabiliyormuş yada 10 gün sonra da.Belli olmuyormuş yani.Azıcık uzanayım hemen çantamı hazırlicam daha o hazır değil Birde malum belirli bölgelerin temizlik işi var onu halletmem lazım Çok hazırlıksızım işte.Neyse öyle yada böyle bebeğim sağlıkla doğsun da inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…