- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.081
bişey sorabılırmıyımmmmmmmmmmmmm
slm annişler nasılsınız artık zor zamanlara girdik ben artık adım atamaz haldeyim kafası öyle girmişki kanala öldürüyo beni neyseki az bi gününmüz kaldı
slm annişler nasılsınız artık zor zamanlara girdik ben artık adım atamaz haldeyim kafası öyle girmişki kanala öldürüyo beni neyseki az bi gününmüz kaldı
tabikide canım...
canım sorumu okumadın sanırım tekrar yazıyım mı
merhabaaaa; alttakı cetveli nasıl yapıosunuzzz?
Canım Pregnancy and Due Date Ticker burdan cetvelini düzenle, sonra kontrol paneli-profili düzenle kısmında çizelge var, linki oraya yapıştır..
canım hadi gözün aydın allah sağlıkla gelmesini nasip etsin yavrunun sen pazartesi bende salı günü minnoşlarımıza kavuşuyoruzz inşş
günaydın cnm akşamları çok sıvı tüketiyormusun su çay yada kahve o yüzden o kadar sık gidiyor olabilirsin özellikle çay ve kahve çok tuvalete götürüyormuş. ben de tüm gün su içiyorum iş yerinde tuvalete de sık gidiyorum aksam yedi bucukta evdeyim o saatten sonra 1 bardak anca su içiyorum sonra da artık tuvalete ne kadar gidersem ve yatağa girmeden son kez gidiyorum ve sabah a kadar kalkmıyorum tekrar
şekerler aranızda nefes darlığı problemi olan var mı sanki kalbimi sıkıştırıyo benim
hoşgeldin cnm.
evet günler az kaldı hatta bizim bitti sayılır artık.
rica ederim canım
arkaslar mide yanması olan varmı aranızdaa benım mıdem cok yanıyo bu durumda neyapıyosunuz genelde aksamlaarı gunduz bısey yok 36.haftadayım bundan sonra bolemı oluyo acaba
Kızlarrrrrrrr çok korkuyorum kanlı akıntım geldi.Bu nişan mı oluyor acaba????? Doktorumu aradım bugün hiç kalkma yat dinlen dedi.Bebek hareketlerine de dikkat et dedi.Eğer akıntın devam ederse yada bebek hareket etmezse hemen hastaneye gel dedi.Yaaa daha çok erkennn ve ben hazırlıksızım.Korkuyorum kızlar dua edin.Sancım falan yok şuan bilmiyorum ki doğum ne kadar yaklaştı doğum offf.
Kızlarrrrrrrr çok korkuyorum kanlı akıntım geldi.Bu nişan mı oluyor acaba????? Doktorumu aradım bugün hiç kalkma yat dinlen dedi.Bebek hareketlerine de dikkat et dedi.Eğer akıntın devam ederse yada bebek hareket etmezse hemen hastaneye gel dedi.Yaaa daha çok erkennn ve ben hazırlıksızım.Korkuyorum kızlar dua edin.Sancım falan yok şuan bilmiyorum ki doğum ne kadar yaklaştı doğum offf.
[/B]
canım korkma yat dinlen rahat ol bak stres yaparsan daha çok tetiklersn herşey olacağına varıyor sonuçta dua et bizede haber ver allah yardımcın olsun canımm
nedenır bılmıorum ama allah yardımcın olsun.yanında kımse yokmu.. korkma sakın ol..panık yaparsan sarpa sarar hsey.dualarım snınleee...
Korkma canım,uzan ayakalrını hafif yukarı kaldır..Nişanı gelipde kaç arkadaşımız daha doğum yapmadı biliyorsun..Sağlıkla gelecekse gelsin..Bebeğin hareketlerini kontrol et..Hadi hayırlısı..
Hayırlısı olsun canım.
Dualarımız seninle, korkma sakın geç ya da erken mutlaka bunu yaşıycaz.
Eşin yanında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?